Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
A Brazil állampolgárság felvételéhez 12 év kell! 😄

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

UEFA csoport:

Hamburg - Panathinaikosz - Rapid Bukarest - Debrecen - BRAGA

Továbbjutás meglehet.
Hazai pályán toljuk a Hamburg- Debrecen ellen.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
(Y)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

szabocsaba1983
Tündérmese, harmadik felvonás:

2-0-ról álltunk fel, idegenben:

Fabio Capello
akkor jó igazolás volt XD

kraawz
legalább nordtveit maradt 😄
leigazoltam neki skjelbredet,hogy örüljön,aztán azzal a lendülettel ment is tarcsiba,amint aláírt 😄😄

Gunnersboy
Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>
Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
elvan a gyerek ha játszik.... 😄

kraawz: ahogy gondolod, csak ötlet volt, bár a két liga télleg kicsit lehúzza a lehetõségeket 😊

wáááá ezek a gombok b*szott jók XD
Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>
kraawz
nem nagyon szoktam váltani csapatot 😊
a gém is elég lassú,és csak 2 liga van bejelölve.

Viszont a következõ csapatot már ki is találtam majd,de 1 év esélye még van Citynek. Törölni akkor sem fogom,csak ha rámjön néha az alázhatnék .. 😛

GTheo
Hi & grat all!
Ahogy olvasgattam a fórumot a napokban megjött a kedvem megint az fmhez, folytatom a Spursös mentésemet.
3dik szezon vége, 2dikban bajnok lettem, most a Chelseavel vagyunk elöl, 1 ponttal vezetnek és még 3 forduló van vissza. Átáltam idén 4-3-3-ra, Berbatov gecinagy állat, PL-ben eddig gólkirály, BLbõl kiestünk a negyeddöntõben de addig 9 gólt lõtt 😊
Berbatov PL Statisztikája : [ meccs / gól ]
07/08: 36/17
08/09: 36/26
09/10: 29/26 és még nincs vége a szezonnak 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
mér nem lépsz le? két kézzel kapkodnának utánad és a trágyakupac között edzõ mucsaröcsögei parasztcsapatból is simán BL-gyõztes csapatot kreálsz. Kár lenne egy ilyen jó karriert eldobni 😊

kraawz
nem elég,hogy elviszik õt,valszeg nordtveitet is (képet sem merek tenni róla,akkora állat), 17M fontot lenyúltak a részvényeseknek, és 3. éve nem bõvítik a stadiont a heves tiltakozás miatt. Ha jövõre sem lesz semmi a stadionnal,otthagyom a mentést.

Fabio Capello
kárérte... :S 😞

kraawz
nabazmeg

kraawz
sajnos tavaly elbuktam, 8 év alatt ez csak az 5. bajnokságom,elsõ 2 évben lecsúsztam.

Viszont 6 évem alatt 5 BL-t nyertem 😊
Nordtveit és Sankharé nem akar hosszabbítani,De Geat már elvitték...

Fabio Capello
Grat 😊

hallod nagyon vadállat vagy.... zsinórban hanyadik bajnokság van meg?

kraawz

kraawz
Grat 😊Képet a keretrõl plsHi & grat all!Keci jó vagy <#eljen>Erõsíccsed meg a védelmet!Mocskos, csaló gamma <#boxer>Csítergeci <#idiota>Ez meik skin, linket pls

zorrobomber
sorsolás:

zorrobomber
összesitésben 8-1

zorrobomber
Mocskos, csaló gamma <#boxer> 😊

zorrobomber
Keci jó vagy <#eljen>

BBeno2
hajajajjj ne dumájj 😄 én alapból NÉMET drukker vagyok és a 2. kedvencem a spanyol a REAL miatt. amugy már évek óta Deutchland Über Alles csakhogy ne legyél tévedésben. 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

5w0rdf15h
Áj láv disz gém!!!444 :@@

????? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Keci jó vagy <#eljen>Keci jó vagy <#eljen>Grat 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Igazolások:

Fabio Capello
örüljé neki, én vagyok a ti személyes abramovicsotok... de átigazolásra ne tõlem kérjetek lóvét.. 😄

Mor3llo
bazze, jobban el vagyunk itt mi kényeztetve - virtuális murinnyók - mint a való életben a menedzserek 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
csíter 😄
olvassá faQ-t!
szarmákos... 😄

ja és az alap: Áj láv disz gém!!!444 :@@

Fabio Capello
😄DD mindent a fórumozóknak, télleg nehogy elfáradjon kicsiny törékeny kacsótok 😄

Mor3llo
Keci jó vagy <#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
OMG de kipihent vagy...beszarok
:A:SD:ASD:AS😄:ASDDDDDDDDDDDDD

Fabio Capello
kaptatok pár kényelmi gombot, hogy ne szakadjon le a kezetek a sok írásban.... lássátok a banner alatt 😄

további ötleteket várok természetesen😄

Mor3llo
Azért nem el kell odaszállni a nagy spanyol garmadától.Egy dolog, hogy többet lõttek kapura, de nem nagyon érdemelt ma egyik csapat sem továbbjutást.Az tény,hogy a spanyolok azért jobban akarták.
Remélem így spanyol-német döntõ lesz.Minket mivel gyõztök le ? Nálunk úgy hívják a fegyvert, hogy német mentalitás 😉

Fabio Capello
nem a bunkeresek miatt szeretem az olaszokat... én még a régi olasz válogatottat imádtam, Del Piero, Totti, Inzaghi, Tacchinardi, és még lehetne sorolni.

Való igaz hogy az olasz liga mentalitása védekezõ, de valamiért minden válogatott edzõnek mániája rányomni a bunkerezést a csapatra. Szóval ez továbbra is inkább edzõi hiba mintsem játékos 😊 Az edzõket pedig sose kedveltem, arrogáns önfejû barmok, akik kisistent játszanak a pálya szélén.

Nemrég hallottam egy olyan esetrõl, hogy a pléját kitették a válogatottból, mert szólt az edzõnek hogy hol verhetõ az ellenfél. Az edzõ totál más taktikát választott és ki is szoptak rendesen. Szóval korántsincs demokrácia a válogatottakban, akármennyire tapasztalt vagy az ellenfeleddel szemben, a vezetõedzõ dönt sajnos. És ezen kéne nagyon változtatni.

szabocsaba1983
Ne lehessen már (ha már VB-t lehetett) "rúgott gól nélkül" EB-t nyerni!
Végre megszívták a bunkerfocijukat. Miért kell tizeneggyesre játszani? Röhej! Mert van egy Buffon a vonalon? Futbalozni kéne, (Oroszok, Törökök---le a kalappal) nem reklamálni, siránkozni, hisztizni....

Nem veszekedni szeretnék, sem nem rosszindulatból mondtam. Biztos nem a fentiek miatt szeretted meg az olaszokat!

Fabio Capello
1. Foci EB 2008
2. Football Manager
3. Radeon HD Series
4. Landwirtschafts Simulator
5. Orosz foci szerelmeseinek
6. Mass Effect
7. FORMA1

meglepõ... rég voltunk toptenben

kraawz
bajnokság megvan cselzi elõtt,bl döntõ cselzi ellen

nordtveit geci nem akar hosszabbítani,nyalom mindenét,de akkor sem.. Ingyen elviszik,nem tudom,mit csinálok :@

BBeno2
Mindenkit a saját fegyverével verünk meg. Az oroszokat túltámadtuk. A svédeket túlharcoltuk, a görögöket túlszenvedtük, az olaszokat meg túlvédekeztük. Viva Espana!

2006 VB volt a foci szégyene hogy egy antifocit ,bunkerfocit játszó olasz válogatott nyert.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
mindenkinek ban del 😄

UEFA elsõ meccs. Mind a 4 csatárom gólt szerzett😊

5w0rdf15h
és még meghosszabbították 2 évvel a szerzõdését a VB-ig D:::::

miki36
jah remélem kibasszák donadonit, Di Natale pedig tényleg nem túl jó tizirúgó, pedig egyik kedvenc plejám:I

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zorrobomber
meg egyébként is, "úgy hallani hogy Donadoni kedveli di Natalét"

kraawz
donadoni,di natale,tizenegyes

Fabio Capello
😄

amúgy nem is a játékosokra vagyok pipa hanem donadonira... idióta :@

5w0rdf15h
de rossit szabad? 😄 õ baszta el az elején :ASDdsa

Fabio Capello
na aki jót akar az a következõ pár napban nem ejti ki a donadoni, di natale és tizenegyes szavakat...

Hogy lehet valaki ekkora faszkalap, donadoni bazdmeg, di nataléra hagyni a tizenegyest holott nagyon pocsék tizirúgó, ezt mindenki tudja... del pierot kellett volna odaállítani, akkor háló nem maradt volna úgy bevágja.... Remélem holnap már azt olvashatom hogy donadonit kibaszták, még egy ekkora taktikai analfabétát nem hordott a hátán a föld

Gunnersboy
crvena zvezda, még valaki meg én
nemtom mennyit 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...