Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Hamburg - Panathinaikosz - Rapid Bukarest - Debrecen - BRAGA
Továbbjutás meglehet.
Hazai pályán toljuk a Hamburg- Debrecen ellen.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
2-0-ról álltunk fel, idegenben:

leigazoltam neki skjelbredet,hogy örüljön,aztán azzal a lendülettel ment is tarcsiba,amint aláírt 😄😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
kraawz: ahogy gondolod, csak ötlet volt, bár a két liga télleg kicsit lehúzza a lehetõségeket 😊
Csítergeci <#idiota>#idiota>Csítergeci <#idiota>#idiota>Csítergeci <#idiota>#idiota>
a gém is elég lassú,és csak 2 liga van bejelölve.
Viszont a következõ csapatot már ki is találtam majd,de 1 év esélye még van Citynek. Törölni akkor sem fogom,csak ha rámjön néha az alázhatnék .. 😛
Ahogy olvasgattam a fórumot a napokban megjött a kedvem megint az fmhez, folytatom a Spursös mentésemet.
3dik szezon vége, 2dikban bajnok lettem, most a Chelseavel vagyunk elöl, 1 ponttal vezetnek és még 3 forduló van vissza. Átáltam idén 4-3-3-ra, Berbatov gecinagy állat, PL-ben eddig gólkirály, BLbõl kiestünk a negyeddöntõben de addig 9 gólt lõtt 😊
Berbatov PL Statisztikája : [ meccs / gól ]
07/08: 36/17
08/09: 36/26
09/10: 29/26 és még nincs vége a szezonnak 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Viszont 6 évem alatt 5 BL-t nyertem 😊
Nordtveit és Sankharé nem akar hosszabbítani,De Geat már elvitték...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
????? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
olvassá faQ-t!
szarmákos... 😄
ja és az alap: Áj láv disz gém!!!444 :@@
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
:A:SD:ASD:AS😄:ASDDDDDDDDDDDDD
további ötleteket várok természetesen😄
Remélem így spanyol-német döntõ lesz.Minket mivel gyõztök le ? Nálunk úgy hívják a fegyvert, hogy német mentalitás 😉
Való igaz hogy az olasz liga mentalitása védekezõ, de valamiért minden válogatott edzõnek mániája rányomni a bunkerezést a csapatra. Szóval ez továbbra is inkább edzõi hiba mintsem játékos 😊 Az edzõket pedig sose kedveltem, arrogáns önfejû barmok, akik kisistent játszanak a pálya szélén.
Nemrég hallottam egy olyan esetrõl, hogy a pléját kitették a válogatottból, mert szólt az edzõnek hogy hol verhetõ az ellenfél. Az edzõ totál más taktikát választott és ki is szoptak rendesen. Szóval korántsincs demokrácia a válogatottakban, akármennyire tapasztalt vagy az ellenfeleddel szemben, a vezetõedzõ dönt sajnos. És ezen kéne nagyon változtatni.
Végre megszívták a bunkerfocijukat. Miért kell tizeneggyesre játszani? Röhej! Mert van egy Buffon a vonalon? Futbalozni kéne, (Oroszok, Törökök---le a kalappal) nem reklamálni, siránkozni, hisztizni....
Nem veszekedni szeretnék, sem nem rosszindulatból mondtam. Biztos nem a fentiek miatt szeretted meg az olaszokat!
2. Football Manager
3. Radeon HD Series
4. Landwirtschafts Simulator
5. Orosz foci szerelmeseinek
6. Mass Effect
7. FORMA1
meglepõ... rég voltunk toptenben
nordtveit geci nem akar hosszabbítani,nyalom mindenét,de akkor sem.. Ingyen elviszik,nem tudom,mit csinálok :@
2006 VB volt a foci szégyene hogy egy antifocit ,bunkerfocit játszó olasz válogatott nyert.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Hogy lehet valaki ekkora faszkalap, donadoni bazdmeg, di nataléra hagyni a tizenegyest holott nagyon pocsék tizirúgó, ezt mindenki tudja... del pierot kellett volna odaállítani, akkor háló nem maradt volna úgy bevágja.... Remélem holnap már azt olvashatom hogy donadonit kibaszták, még egy ekkora taktikai analfabétát nem hordott a hátán a föld