Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
nagyon kemény de lehetne még olyat hogy: végy egy jó kapust oszt erõsíccsed meg a védelmet meg különben is szar a taktikod<#banplz>

Bulykin
az biztosXD
a hangulat azé' megvan itt úgylátom😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ars3nal
Grat 😊
Képet a keretrõl pls
Hi & grat all!
Keci jó vagy <#eljen>
Erõsíccsed meg a védelmet!
Mocskos, csaló gamma <#boxer>
Csítergeci <#idiota>
Ez meik skin, linket pls
Dobj egy képet a taktikról pls
ASD:AS?D:SA?D:AS?D:AS?DA:SD?AS:?D

kraawz
Visszamennyéééé baszki!!! ÉÉÉRTTTEEEMM. A MARIHÓNAJJJA ROSSZZZZ.

(szegény bulykin hová keveredett)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nefürgyé le után szabadon: neErõsíccsedmega védelmet!
Bulykin
jaahXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kraawz
egyik sem generált. Csítergeci <#idiota>

kraawz
Mocskos, csaló karalyly <#boxer>

Bulykin
uristen😄 kik ezek a játékosok...nekem még fura, levagy ragadva 2008ban<#idiota>

Keci jó vagy <#eljen>Csítergeci <#idiota>
Keci jó vagy <#eljen>
kraawz
pour capello avec mittoménávekmivel.. plaisir ... Keci jó vagyok <#eljen>

épp Winfost rakok fel, a mai nap már 3x

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
Hi & grat all!

Gunnersboy
te ne skinezzél hanem
Erõsíccsed meg a védelmet!Csítergeci <#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

blue horizon

de ne használd Csítergeci <#idiota> mert nekem is az van má😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
Ez meik skin, linket pls

Gunnersboy
Erõsíccsed meg a védelmet Csítergeci <#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
neked nagyon bejön ez a gombnyomogatósdi 😄

Gunnersboy
Keci jó vagy <#eljen>Képet a keretrõl pls

Darthmushroom
Hi & grat all!
láttom 1nap alatt sokat fejlõdött a topic és szép sok hozzászollás lett. én is befejeztem elsõ szezonom a derbyvel sõt már a 2.kat kezdtem képeket holnap hozzom. elõjároba annyit h 7.hely ha mákosan is a bajnokságba. szoval idén inter toto kupa van!!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy
Csítergecik nincs mit tenni, Abra megvette a játékot is : |

Fabio Capello
Macintosh után ez a minimum, hogy legyen egy ilyen is... 😄

lol :ASDS:A😄A::S:das
miki36
😄DDDDdddd

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

BBeno2
pls help. valaki tudna írni egy kis összefoglalót az edzéstervekhez hogy milyen tulajdonságot kell edzeni a kül. posztokon. ugyértem egy wingernek alapvetõ a gyorsaság. stb. ezeket vki letudná írni hogy mik a legfontosabbak amiket erõsen edzeni kell:?? elõre is köszi

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
Ezen már vagy fél órája sírva röhögök... 😄AS:F:SA:FA

Bulykin
csak azért akarom amúgy, mert hát igazából is a Chelseanél van😊
de itt van más helyette:

Mike94
asszittem picit tovább fejlõdött már, de így sem rossz

Fabio Capello
hidd el, nem kell õ neked, ennyi pénzért igazolhatsz két ifit

Bulykin
csak nem akarják Anelkát átengedni...pedig nem nagyon akarok ennyi pénzt kifizetni érte😊

GTheo

Eddig Kranjcar és Vargas érkezik nyáron ingyen, lehet hogy elhozom Huntelaart 18 millió fontért, csak vhogy helyet kéne találnom neki a kezdõben 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
Grat 😊
Ninisrõl képet pls
jobb hátvédnek még Zuiverloon, Ilsinho, Behrami

Fabio Capello
ha néha nem dobok be egy egy ilyet, félek, elõbb utóbb kidöglene a topik

zorrobomber
ehh, de jó lenne most egy hideg sör mellett tengerparton laptopon tolni Leedset <#idiota>

GTheo
Ezt a 2 kiállítást tizenvalahány forduló alatt szedte össze, mert ellenem volt a második kiállítása még az elején vmikor 😄

#17567: Rájuk lesek 😊 Neked kik most a jobbhátvédjaid?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darkon
Elismeresem Capello, nagyon fejlodik a topik. Kulon koszonet a bagjert es egy bonusz

Bannerbe!<#nezze>

Born to win

zorrobomber
Majdnem nyert egy kategóriában magyar játékos is 😄

zorrobomber
Grat 😊

kraawz
Chelseat community shield döntõjében 3:2re vertem,de egyszerûen nem tudok ellenük mit kitalálni. Most is 28 helyzetük volt,míg nekem 8..

Gunnersboy
Csítergeci <#idiota>

kraawz
nagyonszép😊

jobb oldalra -
lassana diarra
bosingwa
miguel
de silvestri
leyrielton

Grat 😊 látom Adebayor nálad is gyilkos 😊

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

GTheo
ÉS IGENNN 😊
Sorozatban másodszor megnyertem a PL-t 😊

A Keret:

Játékos statok:

Az én istenem, a PL gólkirálya, legjobb játékosa, Berbatov:

Egy jobbhátvédet szeretnék igazolni, de még nem tudok kit, lehet hogy Lahm lesz, de drága.
Berbatov szerintem még jövõre is jó lesz egy hasonló idényre, utána elhozom Bojant vagy Huntelaart 😊

szerk: A lassú, rövidpasszos játék meghozta a gyümölcsét, nézzétek meg a legjobban passzoló játékosokat 😊 Õk 4en játszottak a 3 középpályás poszton( vkp,kkp,kkp).
Így álltam fel:
kapus
v-v-v-v
vkp
kkpkkp
tkp tkp (szélsõk)
csatár

ahoz hogy ott tartsuk írni kellene <#szomoru1><#fejvakaras><#help>

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

kraawz
Keci jó vagy <#eljen>

Hi & grat all!

Gunnersboy
Keci jó vagy <#eljen> Erõsíccsed meg a védelmet!

kraawz
rég volt ilyen 😊

Népszerû témák
1. Foci EB 2008
2. Football Manager
3. Landwirtschafts Simulator

Am hajrá oly,simaliba csoport

kraawz
végre lehet plejákat eladni, 20M fontért távozik a Getafetol 4 éve megvett argentín csókám (170/188 , 25 éves, csak szélsõnek nagyon lassú volt ( 11 acc,11 pace,11 jumping)

Meg egy urugayi csatárom van,akit nem sikerült kinevelnem, 24 éves, 153/195 , 12M fontért távozik valószínûleg a Villarrealhoz. Lehet,õt kicsit olcsón adom, de a tarcsiban legalább 5 ilyen szintû játékos vár a lehetõségre😊