Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber

Nem😄 Mer én is támogatom😛

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Mennyi pénzt kaptál érte?😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

szabocsaba1983
# 17499 és 17500

Csak nem nem vagyok egyedül??? <#love12> <#integet2> <#wave> <#wink>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
A Barca után a Valencia ellen is 2x vezettünk. Persze Matta a 95. percben kiegyenlít......nehogymár el lehessen verni õket<#boxer>

Sebaj, így már 7 meccse tart a veretlenségi sorozatunk!!!

zorrobomber
ki van még a csoportban?

Gunnersboy
na uefa kupa eddig nem hozott meglepetést :|

Braga - FTC 3:2
FTC - PSV 0:2

bár 3. évbe nekem elég örömhogy bejutottunk a csoportkörbe, egy idõre rendezõdnek az anyagiak most remélem :]

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Bulykin
alap😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
we're all together and winning is our aim 😄

szabocsaba1983
Nagyon jó választás (na nem a kihívás szempontjából <#wink>)

"Blue is the colour, football is the game"

Ui.: hogy felpörgött a fórum, tegnap 20 óra alatt 0 hsz......

zorrobomber
Bejutottunk Bl-be! Ja hogy még van egy visszavágó? <#hehe>

zorrobomber
várjuk a képeket <#eljen>

kraawz
man city: porto 2:0 (20 helyzet a 2 ellen )
porto:city 3:1 (3 helyzet a 18 ellen,és még én örültem a 80. percben,h nem esünk ki...)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Bulykin
értem😊
nemrég kezdtem el amúgy én is újra az FM08at és ma is játszottam vele.
A Chelsea-vel nyomom és a Sunderland ellen nyertem 4:0ra és mind a 4gólt Drogba szerezte, képet csináltam volna, de csak most fedeztem föl ezt a topicot^^
+fav

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zorrobomber
én is összeszámoltam 😊
de hát sok kicsi sokra megy
+azért ennyi a keret mert stadionbõvités is volt

Bulykin
jaaaah...sry élnéztem, én kevesebbet számoltam, mint 26m....wháááá<#zavart1>
egyébként nem sok😊

zorrobomber
kevés vagy sok?

Bulykin
total 26.5M??? 😄😄😄😄

zorrobomber

ha az enyém mák, akkor a tied mi?😄

nahmivan?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
maki 😄 gratz
tavalyi bl döntõ rematch:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
ez már szép<#wink>

Hohohohoho😊
Linz egy állat! A Porto kapuralövés nélkül😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

miki36
😮O nemgyenge, megtartom énis😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kraawz

Na további képek:

Tegnap visszatöltöttem egy mentést, az angolokkal voltam, és Horvátországban játszottam EB selejtezõt(2012-es), nagy nehezen egyenlitünk 1-0-ás hátrányból. Ezután 5 perc múlva Hoyte félpályáról lõtt öngólt, sajnálom hogy nem csináltam képet róla, felfort az agyvízem eléggé. Mindenesetre az újrajátszás lett 2-1, és 14 gyõzelemmel jutottam ki az EB-re. Persze nyilvánvaló hogy a halálcsoportban kezdtem: Portugália, Olaszország, Svédország melletem.
Nyitómeccsen a Portugálokat 4-1re vertem, utána Svédországot 1-0, majd Olaszország ellen 1-1. Itt már a sárgalaposok, illetve Gerrardot pihentettem.
Negyeddöntõn a Cseheket vertem 6-1-re, majd elõdöntõ Dánia ellen 4-1. Döntõ pedig 5-3 a Franciák ellen. Szóval EB gyõzelem, Rooney a gólkirály.
Majd szúrok be képeket, de rohadt lassú a netem jelenleg, szóval nincs nagyon kedvem kivárni a feltöltési idõt, itt van 2:

FSGH:

divatkeci^^

Fabio Capello
milyen ismerõs skin... 😄

zorro, fsgh: grat 😊

Elsõ éles meccsem! Waltner Robi 25 méteres szabadrúgás gól😊

miki36
Gyanról és statjairól képet pls, nálam is állat már, de kiváncsi vagyok milyen 2015-ben😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zorrobomber

zorrobomber
<#wow1>

fsgh
Kész felbaszta az agyam a játék. Megvettem az utolsó fillérjeimbõl(plusz még 30min bajnoki gól után+pénz) Fernando Torrest<#idiota><#idiota> Ezt a divat csapatot csinálja utánam valaki😄SADas

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Ó hogy rohadna le a keze aki ezt kitalálta!!! mi az hogy 30 kapuralövés és 1-1?? Adebayor,Eto csatársorral

asszem ez az áj láv disz gém effektus:SSSs

kraawz
köszönöm,sok sikert neked is a továbbiakban 😊

Fyrex
Szolfézs elég jól tolod, gracc 😛

Avanti Crociati!

kraawz
nem csatár volt,gyan volt az 😛

Fabio Capello
😄DDD

Walcott viszont nem brillírozott, megkérted hogy ne alázza porba a spanyolokat? 😄

zorrobomber
nahát

kraawz

Corluka hiába igazolt el,még mindig velünk van 😄

zorrobomber
Pont ahogy olvastam a hsz-ed, visszaváltok meccsre, utolsó perc, Morientes egyedül fut a kapu felé, bíró lefújja a meccset mintha mi sem történne. <#falbav>

Mellesleg nem tudott megverni egyszer sem idén a bajnok, otthon 3-3 lett.

Fabio Capello
Belefutottunk a Feyenoord kardjába, egy négyessel mentünk haza, két (érzésem szerint) lesgól, egy kapitális kapushiba és egy öngól a mérleg...

szerk.: a szövetség természetesen nem kommentálja a kritikámat... arról nem is beszélve hogy legalább három olyan eset volt, hogy megindult a csatárom egyedül a kapu felé, és gyorsan kilépett a meccsképernyõrõl, az óra pedig továbbpörgött....

zorrobomber
ráadásul 5 meccsen még megyek idegenbe cselzihez, liverpoolhoz is

zorrobomber
évvégére szokás szerint megkapták fiuk a ratyi-lázat: kapus úgy rugja ki a labdát mint egy buzi, hátvédek eladják a labdát, csatár kicselez 5 hátvédet aztán odaguritja a kapu közepébe a kapus ölébe. fuck

Fabio Capello
állat a srác 😄

Debrecen - Ajax 0-3 (összesítés: 0-6)
Gsz: Stancu, Huntelaar (2x + egy kihagyott tizi)

csoportom:
Ajax, Milan, Marseille, Zürich

Egy második hely simán meglehet, ha mákom van a milannal, akkor akár az elsõ is

kraawz
folytatódik a walcott-show
(4 meccs,10 gól)

Srry labdakezelés😊

A labdaérintés az most az FM07-es elsõ érintés?