Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Csak nem nem vagyok egyedül??? <#love12>#love12> <#integet2>#integet2> <#wave>#wave> <#wink>#wink>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Sebaj, így már 7 meccse tart a veretlenségi sorozatunk!!!
Braga - FTC 3:2
FTC - PSV 0:2
bár 3. évbe nekem elég örömhogy bejutottunk a csoportkörbe, egy idõre rendezõdnek az anyagiak most remélem :]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Blue is the colour, football is the game"
Ui.: hogy felpörgött a fórum, tegnap 20 óra alatt 0 hsz......
porto:city 3:1 (3 helyzet a 18 ellen,és még én örültem a 80. percben,h nem esünk ki...)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
nemrég kezdtem el amúgy én is újra az FM08at és ma is játszottam vele.
A Chelsea-vel nyomom és a Sunderland ellen nyertem 4:0ra és mind a 4gólt Drogba szerezte, képet csináltam volna, de csak most fedeztem föl ezt a topicot^^
+fav
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de hát sok kicsi sokra megy
+azért ennyi a keret mert stadionbõvités is volt
egyébként nem sok😊
nahmivan?😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Linz egy állat! A Porto kapuralövés nélkül😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nyitómeccsen a Portugálokat 4-1re vertem, utána Svédországot 1-0, majd Olaszország ellen 1-1. Itt már a sárgalaposok, illetve Gerrardot pihentettem.
Negyeddöntõn a Cseheket vertem 6-1-re, majd elõdöntõ Dánia ellen 4-1. Döntõ pedig 5-3 a Franciák ellen. Szóval EB gyõzelem, Rooney a gólkirály.
Majd szúrok be képeket, de rohadt lassú a netem jelenleg, szóval nincs nagyon kedvem kivárni a feltöltési idõt, itt van 2:
divatkeci^^

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
asszem ez az áj láv disz gém effektus:SSSs
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Corluka hiába igazolt el,még mindig velünk van 😄
Mellesleg nem tudott megverni egyszer sem idén a bajnok, otthon 3-3 lett.
szerk.: a szövetség természetesen nem kommentálja a kritikámat... arról nem is beszélve hogy legalább három olyan eset volt, hogy megindult a csatárom egyedül a kapu felé, és gyorsan kilépett a meccsképernyõrõl, az óra pedig továbbpörgött....
Debrecen - Ajax 0-3 (összesítés: 0-6)
Gsz: Stancu, Huntelaar (2x + egy kihagyott tizi)
csoportom:
Ajax, Milan, Marseille, Zürich
Egy második hely simán meglehet, ha mákom van a milannal, akkor akár az elsõ is
(4 meccs,10 gól)