Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Ha Niszti formaba marad meglehetne. Most szokott ossze a csapat.

Born to win

kraawz
az a 3. hely sanszos

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darkon
Csak lenne mááááá' vége!!

Born to win

hát beszarok, pont az apple-re gondoltam 😄DDD
már rá is raktam a logót a mezre 😄
kraawz
istenem
az egész védelem 1 kalap szar iván campoval és anélkül is,iraizozt nem is említve...

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

GTheo
Köszi szépen 😊
Támogatónak Apple vagy Mercedes? Amelyik jobban néz ki a mezen 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darkon
<#eljen>

Born to win

Hi & grat all!

kraawz
minden egyes pontért meg kell izzadnunk...

Gunnersboy
nos, a végére nem sikerült megtartanom...

Jimenez -> Villarreal
11M euró

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
fm közben akinek van 10 perce 😊

én is lövöm be athleticet.

már el is adtam😄 árából meg (+egy kicsit megtoldottam) megvettem matías fernandezt, sztem jó bolt volt😉
Gunnersboy
ó na mi a pöcsöm, beirtam kurvasok nevet + raktam képeket azt fahrenhorst maradt egyedül nemár😄 bazzmeg

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nyárra elõrevetítve eddig:

Luis Jimenez -> Villarreal (11M)

Martin Forkel -> Augsburg (16e 😄)

Lõw Zsolt -> St. Pauli (200e)

Demba Ba -> 1860 München (375e)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yuval Fogelman (Maccabi) -> Hoffenheim (ingyen)

Dor Malul (Maccabi) -> Hoffenheim (ingyen)

Frank Fahrenhorst (Hannover) -> Hoffenheim (ingyen)

kraawz
lemaradt a fél fizikai tns,így nehéz
grat gunners<#worship>

Nálam a legnagyobb igazolás elõzõ mentésemben volt, az MU 42.5M fontot csengetett ki Brenoért...

egy már készvan, csak most lefoglalt az asszony, de gyorsan kajálok valamit, aztán megalkatom a maradék kettõt

szponzor milegyen?
Gunnersboy

3védõs taktik õket is meglepte picit 😊

BBeno2
bocsi a csillagokat nem tudjátok hogy hova kell bemásolni???

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

szabocsaba1983
Jahh, a más! Aztán ott is legyél aktív! <#puszis><#szeret><#puszis><#szeret><#puszis><#szeret>

.<#nevetes1>.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

tett rá ajánlatot a liverpool (25m $-t) megéri eladni?? akadémián nevelkedett tehát abszolút profitálok belõle, van a hellyére keita de már 30 éves és el akar menni meg jön kalou erre a posztra
Darthmushroom
NEM AZÉRT IRTAM én is segitek azért küldtem utána a hozzászollás számokat. csak most nem saját gépnél vok azért nem tok képet küldeni!! asszonynál vok!!😛 aktiv tagok vaunk amugy is!!😄

szabocsaba1983
Pedig Te nyomhattál volna egy transfers historyt is....az gyorsabb.
Nem akarok veszekedni, én szívesen segítek mindenkinek, aki kérdez, de tuti, hogy nem oltom le.
/befejezte a témát/

höh, döntõben picit bealáztuk õket😄 és ezzel a kupagyõzelemmel felkerültem a európa top 10 menedzsere küzé oO
Darthmushroom
én is megkerestem!!!!😄 xdx

szabocsaba1983
Bocs, hogy nem emlékszem az utolsó 300 hsz-re.
Keci jó fej vagy <#eljen>

szabocsaba1983
Fiorentina ellen 60 perc emberhátrányban!

Darthmushroom
amugy 17703 és 17271 az igazolásos képek bár lehet az elsõn nincs rajta mvuemba de mondom olyan 1,2-3-4 körül volt. mind font amugy amit irtam

GTheo
Kroos egy isten, nálam 90es a pot ratingja, már most 18 évesen az elsõ keretemben van, és sokszor kezdõ is 😊

Karajj hogy állnak a Spurs mezek ? 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
kérlek olvas már vissza. mind2 évben felraktam az igazolásos képeket igy fejbõl nem tom õket de hátrébb megtalálod õket...
de amugy jimenez 2m valamenyi
mvuvemba 1,nem tom mennyi
motta ingyen
lloris 10akárhány milla
felipe olyan 7-8m
barnetta ingyen
capaca kevesebb mint egy millio de amugy keress vissza és pontos értéket tudsz meg mvuvemba elsõ év felébe jött a többi most nyáron

Darkon
Nemnormalis, nemnormalis! Pique-t igazolhatna ingyen a Barca (velem persze szoba se all) 4.2M az ara erre 30millot ajanlott az MU-nak erte.

Born to win

szabocsaba1983
Én se akarok megbántani senkit, de szerintem õk is nagyon jól tudják, hogy egy vicc az az ember! Persze amellett nagyon jó focista,sõt.
A másik meg, hogy Õ fogja a legjobban felbõszíteni õket, úgy 2-3 hét múlva.
/a kis hálátlan/

Gunnersboy
Alkmaar, Sporting, Man City, Olimpiakosz, Villarreal, Ajax, Fiorentina -.-

Gunnersboy
na, Jimenez nem akart hosszabítani, igy átadolistára tettem, amig lehet belõle pénzt csinálni, beis jelentkezett érte vagy 5-6 klub 11M-s ajánlattal, az elnõk meg a székébe csinált és elfogadta az ajánlatokat........

Jimenez meg ideges rám mert más kluboknak kinálgatom, nemtudom milesz, de ha eladom akkor majnem 6 milliot kerestem rajta, és megveszem a helyére kroos-t, ha meg ittmarad akkoris nyertem ^^

Darkon
😊 Kb. de inkabb nemmondok semmit, nem akarom az MU szurkolokat felbosziteni.

Born to win

soma22
szerintem meg az😊
köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
nem annyira jo kapus

zorrobomber
azta <#wow1>
mondjuk nekem is idény elõtt folyamatosan érdeklõdött a kb 15 legnagyobb klub Skafte-ért, úgy hogy 40 millát kértem érte mégse vitte el senki.

szabocsaba1983
Ez valami szinészekrõl szoló újság?

Darkon
Liverpool, Juventus bejelenttkezett mellettem Capel-ert, rola is lemondhatok.

Born to win

Darkon
Ez kb hasonlo ujsagban jelenhetett meg es ennyire is igaz

Born to win

soma22
képet róla😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
lol wut, ennyit fizetnek lehidalok 😄 de már a feléért is 😄

szabocsaba1983
És tényleg.....<#lama>vok

De Betis akkóis jóvót.

szabocsaba1983
Asszem ez lesz az, bár lehet, egy kicsit "merész", de kiesni szvsz nem fogok, a nyóccadik hely meg szerintem idén még messze lesz. /de reménykedik/
Szóval jácccunk bátran!

/kezdõbe még jön Pisculichi, aki most Ázsia kupán van, Henry célember, a másik 2-õ csatár, 3 támadóközéppályás/

/nemgyenge a Palermo kerete/

Gunnersboy
am Hertha edzõjét ezután a 2 meccs után menesztették 😄DD
kezdett ellaposodni a régi taktikám, ez a 3 védõs meg eddig ugynézki bevált 😄

Gunnersboy
😄DDDDDDDDD

am te eljutsz a kép aljáig? 😄

villareallal tolja😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

meg a szeme<#zavart2>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szabocsaba1983
Húhh Betis.....nagyon jó választás, amikor játszottam velük, alig tudtam lerakni, bajnoki cím, bl-döntõ (asszem nem nyertem meg), sóbis a világ legjobbja, spanyol meg mindenholmég gólkirály lett!