Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Kraawz: Olizablra-t elozo jatekomban is igazoltam nagyon-nagyn keson ugy a 10. szezon kornyekewn kezdett beerni utanna visszalopta a Barca es hihetetlenul jol sszerepelt.
Martinezt vitte a sevilla 32M-ert
Born to win
leigazoltam elõre urzaizt 20e fontért, 36 évesen :d
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
garit és xabi prietot néztem még ki,de mindkettõ 7-8M font.. Ha lesz pénzem,Xabi-ra bevállalkozok,de elsõsorban kapus kéne meg védõk. Bal oldalra kinéztem Javier Garridot a Citybõl,jobb oldalra ötletem nincs még,középen meg hátha megtáltosodunk .. 😊
A Barcas Oier Olizabalra nézz rá, õ is baszk és nagy tehetség,csak nemjönel :|
Bayern Uefa Cup
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
én tartom a 10. helyet,a 16.hoz képest egész jó.. Csak pénzem nem tudom,honnan lesz.
Jóeredmény^^
A Barca jól elkúrta😊 Azért egy majdnem kiesõ csapatot se tudtak megverni, szal nem érdemelték meg😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A VAlencia tobb mint 100M euro ertekben vasarolt ossze, tudnam mibol.
Born to win
Debrecen elleni SZK döntõ 2. meccsén 1ik loki playa 'nyújtott lábbal érkezett', persze lap nincs. Az én játékosom ugyanezt megcsinálja, természetesen sárga lap.......2 meccsen NORMÁL szereléssel 8 sárgát kaptam, a dvsc meg 1et sem....valós
Getafe ellen játszok, 23x lõnek kapura,11 kaput talál.. Én 19x lövök kapura,8 kaput talált.. A meccs vége 1:1,de mindkét kapus 6os...
10M fontot kérnek érte, annyi a számlámon nincs.. szal kilõve,talán jövõre
Javi Martinezért még nem,kapott 4 éves szerzõdést 100M fontos kivásárlási árral,szal egy ideig még itt van. De terveim szerint ha megy is,akk 20-30M fontért válok meg tõle.

Viszont sztem ott sem lesz annyi esze a gépnek, h betudja lõni. De majd meglátjuk.
ez olyan,mint a 06ban volt,hogy mindig kapáslövésre jött a 16oson álló játékosnak a labda. Erõs csít,inkább hagyom 😊
Athletic😄eportivo 1:0
G: Iraola (90+2)
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Beállitottam, h szögiknél a kapus menjen elõre, támadja az ellenfél kapusát. Szögleteket az 5 és feles területére küldik. És soha nem fogják a kapusomat. Igy gyakorlatilag zavartalanul fejelhet.
Naigen, de ak jogosan tehetitek fle a kérdést, h mi van, ha nem fejeli be? Akkor az van, h a gép annyira noob, h nem képes üres kapura támadást inditani. Rendszerint az ellenfél kapusa miután megfogta a labdát, kiadja azt a szélsõ hátvédek vmelyikének, akik elveszitik, vagy elõrerûgja a mezõnybe, félpályáig, de ott meg a védõim elfejelik. Igy a kapusom visszaér idõben.
Próbáld ki. Madj meglátod h mûködik. Mellesleg nem árt ha a kapus tud ugrani, + ne legyen 150 cm. Stevanovicnak 17es az ugrása, és 195 cm magas.
MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,
Gyõri ETO csapatával tolom, és Sasa Stevanovic a KAPUSOM. Bajnokságban 15 gólt szerzett, kupában meg Ligakupában pedig még 8at. Tehát 58 meccs/ 23gól a mérlege <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Kapus létére 33 évesen enm is olyan rossz teljesitmény 😊
elõdöntõ a minimum ebbõl 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Eddig a szezonban: 28 meccs 11 gól 7 gólpassz 7.43-as átlag 😄
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lamouchi a 88.percben megszerezte az év gólját ráadásul gyõztes gól is 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi