Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Garay is isten, nalam ugyanigy volt, josemi-capdevila, mostmar utodaik angel-de la bella paros jatszik. Atalltam 4-4-2-re bar nalam M.Fernandez elotte is sima MC volt.

Born to win

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
Közben hatalmas meccsen vertem meg a 6. fordulóban a Realt. 2-0ra mentem félidõben, de ahogy azt vártam, ki1enlitetteka 90. percben. 93.ban meg szögi itt, és Cygan befejelte. 3-2re megnyertem a meccset. 6 forduló után 4 win, 1 d, 1 v-gel állok (Bilbao vert meg 0-1re), 13 pont +8as gk, és 1. helyen holtversenyben a Reallal.

Huni92
Nálam Cygan-Garay belsõvédõ páros van, Josemi jobb, Capdevila balszélen. Cazorla tényleg a bal oldaon jó. Arzo meg vkp-t is tud játszani. VDV-Matias üggyel az a gond, h mind2en középsõ kp-ok. És ha már vkit kikell tenni szélre, az Matias. VDV-ot középrõl szélre rakni vétek.

Darkon
Talan azert mert a komplett hatvedsort kicserelted egy ember se maradt a regiekbol, Arzo nem kozeppalyas hanem vedo max. DMC, van der V. helyere M. Fernandez, Cani jobb Cazorla bal oldalra, kene egy a kozepalyasok kozul aki kicsit DMC is, nyilat ne befele hanem a szelekre. Amugy godin isten arzoval nalam ok vannak ketten belul.
Kapus az nagyon kell!

Born to win

Második évem végéhez érkeztem Villarreal-al.. Nagyon gyatrán indult a szezon igaz 4 gyõzelem a legelején de november körül a 9. helyen környékén botorkáltunk . Egyszerüen idegenben 10 meccsbõl 1szer nyertem . Majd kezdtek feljavulni a dolgok Enyeama 7.50es volt majd a kivásárlási árát elfelejtettem feljebb rakni igy a retkes cselzi elvitte szaros másfél milláért . Diego Lopez jol potolja . Közben a vezetõség éppenhogy csak májusban kinált uj szerzõdést... Anyagi káosz fel kell javitanom . De most végre vhára meglett a BL ( remélem ) . Itt a taktik

Huni92
Barcaval nem olyan nehéz 😊 gyakorlatilag minden nagyobb csapattal simán lehet nyerni 1. évben mindent. Ettõl függetlenül szép eredmény.

Az a videó meg irtó nagy ^^

Lol Barca-val elértem a 18meccsig veretlent 😊
Azon kivül a szurkolók bekiabálása közül ezen felröhögtem: Te-te-te buzeráns!

Meg amikor az van h a bíró magasra mutatta a sárga lapot, miért eza video jut eszembe?😄

Grat 😊 Keci jó vagy <#eljen>
BBeno2
jah 2011-ben vagyok. elsõ BL továbbjutásom a csoportból.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
végre megvan véééééégre ráadásul teljesen megérdemelten.

Gunnersboy
voltak anno télen itt bükön edzõtáborozni, durván szarok 😄DDD félcsapatot átadolistára tettem, kajak mintha a komló keretét látnám értékek alapján 😄DD

KAMAZ RULZ 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
<#nevetes1>

(Ahanyszor veszit a banda annyiszor kell a nevet elmondanod a csapatodnak mindenegyes vesztett meccs utan, termeszetesen kummulalodik:😊

Born to win

looooooooooooooooooooooooool
KAMAZ RULZ 😄DDD
Gunnersboy
elszívtam egy füves cigit amszetrdamban, és a vasuti felüljáron beleestem egy szénszállító vagonba, oroszországban ébredtem.....röviden ez a története hogylettem az orosz 2.osztályú KamAZ Naberezsnyije Chelnyij menedzsere 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Ez a Nihat egy igazi Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>
4 meccs/6 gól 😊

Darkon
Oriasi Valencian rangado gyozelemmel! Megmutattuk a tavaly 150M eurobol osszevasarolt amugy sem gyenge Valencianak.

Kameni, Forster

Born to win

Gunnersboy
osztrák: Sturm Graz, Austria Wien
horvát: Dinamo Zagreb
svéd: Elfsborg, Malmö
francia 2.: Ajaccio, Nantes
svájc: Basel, Young Boys
görög: AEK
belga: Anderlecht

csak pár tipp 😊

jaaaaaaaaaaa tényleg :S
ez most így elég nagy hátráltató ok :S
BBeno2
engem is érdekelt egyszer az angol sokadosztály de mindig visszatart a munkavállalási. mert én szeretek afrika 16 éveseket szerzõdtetni ott meg esélyem sincs igy...

soma22
becsülendõ!

kamenirõl és forsterrõl kérhetnék 1-1 képet?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

angol sokadosztályon gondolkozom<#fejvakaras>
Gunnersboy
attol függ 😊

kisebb ország élcsapata 😄
én most kajak olyan ligába fogok kezdeni beszartok ::AS_Da.sd

Huni92
Villarreal, Atletico Madrid, Lazio, Fiorentina, Manchester City, Tottenham, Leeds, West Bromwich Albion, Hoffenheim, Marseille, Newcastle, Schalke, Stuttgart, Roma. Igy hirtelen....

Hi & grat all!

reggel amikor kapcsoltam be a gépet egy csodás-mesés kék képernyõ fogadott, szóval windóz reinstall volt és oda a sokéves mentésem :S
nemtom kivel kezdjek most újat...
Huni92
Én 2 csatárral tolom, Rossi-Nihat kezdõvel. Mögöttük Mati Fernández. Depor ellen laza 3-0 idegenben, Nihat 2x, Mati 1x.

Darkon
Itt az új "nacionalista" keretem<#smile>. Meg lehet Mata jon.

Born to win

Darkon
Hi & grat all! De hosszu nap voooolt.
Toltottem, atalltam 2csatarosra es fel.. magam.

Born to win

soma22
assulinra lecsapnék, nálam az "alacsonyabb" paval is csodagyerek volt, és brutáljol tolta.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92

Igazolásaim a Villarrealnál. Garayval megegyeztem, erre jött az üzenet h elfogyott a pénzem. Aug 29-én bepróbálkoztam 2. alkalommal a vezetõségnél, és 2. alkalommal is adtak pénzt 😄 Igy megvettem Stancut és garayt is. A sors fintora, h Garay 1. bajnokimon még ellenfélként játszott, és gólt is lõtt. Az a meccs 2-2vel végzõdött a Racing ellen.

Darthmushroom
ja ok!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

h netközelbe kerültél 😄DD

BBeno2
jah és 130K + 50 % ért ment el. sszal ha ott jóáron adják el akkor még jól járok.

BBeno2
nálam 130-as volt a PA-ja és a CA 95 ... ez kevés. tudom hogy fejleszthettem volna de klasszisokkal jobbak vannak helyette.

dudusrac
Hogyhogy Dudást eladtad. Van sokkal jobb a helyére. Csak mert én is lassan 2010-ben járok, és nálam nagyon király játékos.

Darthmushroom
Grat 😊

BBeno2
ETO igazolásaim : 2011-2012

Darthmushroom
ez most h jött ide???😄

Keci jó vagy <#eljen>

Darthmushroom
Hi & grat all!
végre megint net közelbe😄

megoldható, csak nem ennél a skinnél
kraawz

😛

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BBeno2
Hi & grat all!Hi & grat all!Hi & grat all!

töltöm az ETO-t.

én már majdnem szétkurtam a monitort😄

szal hanyagolom😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
najo mostmár a többséget énis látom😄

totti10
az vhogy megoldható h lássam a stadiont rendesen? ne legyen ot a fehér háttér

van olyan skin ahol teljesen átlátszó?

hajrá,lilák!

Gunnersboy
én meg egyik képen se látok semmit, össz. egyet láttam 😄
mindig mondják fokuszáljak a kép mögé, de hogy a faszomba fokuszáljak az mögé ami mögött ugyselátok semmit mer a monitoron nemlátok át, szoval jobb vagy mint én😄D

Huni92
Azon gondolkodok, h most, miután végeztünk online FM-mel mára, betöltsem-e a Villarrealt 😄 Reggel 6kor megyek melóba, és már 02:00 van ^^

jólvan akkor😊

hajnali 3 kor indulok melóba, szal éjszakai FM start😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
fluminense-s mauricio kinél milyen ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!