Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kapus az nagyon kell!
Born to win

Az a videó meg irtó nagy ^^
Azon kivül a szurkolók bekiabálása közül ezen felröhögtem: Te-te-te buzeráns!
Meg amikor az van h a bíró magasra mutatta a sárga lapot, miért eza video jut eszembe?😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

KAMAZ RULZ 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(Ahanyszor veszit a banda annyiszor kell a nevet elmondanod a csapatodnak mindenegyes vesztett meccs utan, termeszetesen kummulalodik:😊
Born to win
KAMAZ RULZ 😄DDD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
4 meccs/6 gól 😊
horvát: Dinamo Zagreb
svéd: Elfsborg, Malmö
francia 2.: Ajaccio, Nantes
svájc: Basel, Young Boys
görög: AEK
belga: Anderlecht
csak pár tipp 😊
ez most így elég nagy hátráltató ok :S
kamenirõl és forsterrõl kérhetnék 1-1 képet?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kisebb ország élcsapata 😄
én most kajak olyan ligába fogok kezdeni beszartok ::AS_Da.sd
reggel amikor kapcsoltam be a gépet egy csodás-mesés kék képernyõ fogadott, szóval windóz reinstall volt és oda a sokéves mentésem :S
nemtom kivel kezdjek most újat...
Toltottem, atalltam 2csatarosra es fel.. magam.

Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Igazolásaim a Villarrealnál. Garayval megegyeztem, erre jött az üzenet h elfogyott a pénzem. Aug 29-én bepróbálkoztam 2. alkalommal a vezetõségnél, és 2. alkalommal is adtak pénzt 😄 Igy megvettem Stancut és garayt is. A sors fintora, h Garay 1. bajnokimon még ellenfélként játszott, és gólt is lõtt. Az a meccs 2-2vel végzõdött a Racing ellen.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
végre megint net közelbe😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
töltöm az ETO-t.
szal hanyagolom😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
van olyan skin ahol teljesen átlátszó?
hajrá,lilák!
mindig mondják fokuszáljak a kép mögé, de hogy a faszomba fokuszáljak az mögé ami mögött ugyselátok semmit mer a monitoron nemlátok át, szoval jobb vagy mint én😄D
hajnali 3 kor indulok melóba, szal éjszakai FM start😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"