Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

<#merges2>

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
Bedurvult a csapat 😊

Bulykin
és itt a következõ😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

Huni92
Alap h adok iyleneket. de neki a fizetésajánlattal van baja

tippelhetek?<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

pont azért választottam XD THIS IS SPARTAAAAAAA
amúgy nemtom meddig fogom bírni velük, majd meglátjuk 😄
ebbe bennevannak a minilogók, nemértem akkor miért nem jó 😄
Bulykin
kínálj mellé extrákat is, pályára lépési dís stb.

Huni92
Nálam most Nihattal van gond....12 meccs/12 gól. ez rendben is van. viszont hosszabbitani akarok vele (még 4 évig van szerzõdése), mert potom 13 millió font a kivásárlásija. 42,5k fontot kérne, de én csak 39k-t tudok adni...és nem fogadja el....

Bulykin
csak nem akar jönni^^

Huni92
Csítergeci <#idiota>Keci jó vagy <#eljen>Csítergeci <#idiota>

97.perc 😛

csak hogy legyen mibe belekössek 😄

amúgy ha ez ellenem van akkor törik körülöttem minden :Xd

Csítergeci <#idiota>

Azért fordítva mérges lennél nem kicsit😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Ilyen gol nincs😊)))))))))))
94 percben golt fejelnek (4perc a hosszabbitas) kozepkezdes 96.perc a kapus nemtudom mit csinalt, örült a fejenek hogy megnyerik vagy mi
<#hehe>

Born to win

Nah mostmár remélem jó lesz😊

Galatasaray News
2007.Február 17.

VÉGRE! A szurkolók akarata a mai napon érvényesült! Elbocsájtották a belga Eric Gerets-et, miután a Galatasaray a csalódást jelentõ 5. helyen van 20 forduló után a Török Szuperliga táblázatán. Igaz, a Török Kupában még állnak, mintahogy az UEFA kupa kiesési körébe is bejutottak. De a bajnokságbeli vergõdést nem bírták a szurkolók nézni.

Az utód a német Jürgen Klinsmann lett, akinek vállán hatalmas nyomás van. El kéne érni egy nemzetközi helyet a bajnokságba, majd a Török Kupa megnyerése is egyértelmûen cél, az UEFA kupában pedig minnél tovább menni.

Mi csak sok sikert tudunk kivánni az új menedzsernek.
HAJRÁ GALATASARAY!!!

Darthmushroom
tabella eddig:

(3év)
bl:

(milanba kikaptunk idehaza nyertünk)
Cacia nagy igazolás eddig 26mecs 33gól
bl-be meg ligába is vezeti a góllövölistát

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Bulykin
nah jövök én is gamelni, most Chelsea-vel akarok😊
jönnek majd a képek is^^

drucker
2017... igazából már semmi izgulnivalóm nincs mert minden nagyobb csapat kerete már vmi alsóbbosztályos kiscsapatéval vetekszik... sok kiöregedett sztár meg ilyen nagypénzért vett, semmit nem érõ emberek stb... 😄 Megnyerem a klubvb-t aztán csapok pár képet...

szabocsaba1983
2017? Kitartó vagy!
Nagyon szép eredmény grat. Képeket várjuk.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darthmushroom
300 fiiling!!!😄 THIS IS SPARTA!!!😄
sok sikert!!😄
wimbledonnal mikor beraktam ucso osztályba sok év alatt feljutottam preimer ligáig ott is középmezõny azota pihen
ja meg soma vitt championig csapatott
te meddig mész??? bl gyõzelem!😄

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Talán Saivet beleért....mást nem tudok elképzelni

Közben megvan szezonbeli 2. vereségem is. naná ha faszmakker barca ver meg <#boxer>. A spanyol bajnokságban nem szeretma Barcat és a Murciat. Ezek 2en mindig megszopatnak.

ezt ismerem, nálam is volt Barcánál ez, mert amikor rárúgja úgy veszi, hogy te passzolsz neki vagy nem tudom... amúgy múltkor én is majdnem buktam egy meccset 1 öngól miatt. 😞 de aztán 3-1re nyertem😄

drucker
Nem erre gondoltam! 😛 Amikor rákattintol a tabellára... a csapat nevek elõtt ott van a mini lógójuk... nah azokat szeretném lecserélni rendes lógokra. 😄

Darkon
Nekemis dupla<#boxer>

Na ez mi?!?! Angeltol jon a passz hatulrol, M.Fernanez hatrebb 5m-e az utolso vedoktol, a passz pillanataban egyik csatar sincs lesen(de ez nem is lenyeges mert nem felejuk megy a passz) M. Fernandez belovi ES lefuja lesnek Saivetet(21) !!!!!!!!.

Born to win

ez megfelel?
drucker
Hi & grat all!

off:
Egy kis segítséget szeretnék kérni! A tabellán lévõ csapatlógókat szeretném lecserélni! Tud vki vmilyen képpackot ajánlani? (English Premiership-hez kéne)

on:
2017. december 2-a van és eddig minden meccsemet megnyertem mind a bajnokságban mind a bl-ben... (Birmingham City ftw) Tolok bajnokság félidejében képeket... 😊

erõs gyógyszerek és csoportteráõpák segítségével valahogy csak megoldjuk XD
szabocsaba1983
Köszönöm srácok, ismerem ezeket!
Régebben más skint használtam, sötétebb volt a háttér, és nem látszottak jól a képek, ezért felnagyítottam õket. ---> rossz szokás.
De majd igyekszem megváltozni, remélem azért fel tudjátok dolgozni a tramuát addig... XD

Bulykin
bazze^^ és pont a 94 perc végén😊
<#vigyor1>

szabocsaba1983
Az ilyen meccsek miatt kéne kitalálni a törhetetlen billentyûzetet <#boxer>

cazorla TKPJ bocs

Cazorla nálam csakis kizárolag TKPB mert kibaszott jol Gonzaol nagy foss . Kapus poszton elég Ustarti . Nah anyagi helyzet javul . Már csak - 5 misi 😊

Bulykin
én a pirateclubra szoktam feltölteni a képeket és ott van olyan, hogy átméretezés és külön van olyan hogy fórumba.

ezzel a progival próbálkozz, nagyon sokat tud és egyszerû is... 😄
szabocsaba1983
Hogy Anyukám is lássa 😊

/ezek tényleg szarok lettek, de már nem tudok javítani/

miért kell minden képet az arányok megtartása nélkül méretezni?
szabocsaba1983
Milan nem hazudtolja meg magát, biztos fiatalítanak <#vigyor2><#wow3><#vigyor2>

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Elsõ helyzetjelentés a Juventussal:

Megkezdtem a takarítást, elküldtem 1-2 nyugdíjjast, igazoltam 1-2 reménységet, posztra. Az idei (2007-es) év igazából a megfelelõ taktika megtalálására ment el, (de úgy érzem, most megtaláltuk, az utolsó 3 meccsen új taktika) volt az elején pár gyengébb eredmény, de úgy érzem, kezdi megtalálni a csapat az ösvényt.
A Roma 16 meccsen 7 gólt kapott, az Inter 12/12 gyõzelemmel kezdett, a Lazio rúgta a legtöbb gólt (Pandev Csítergeci <#idiota>), és még ott a Milan és a Palermo is....szóval elég erõs a mezõny. Így állunk karácsony elõtt:

* középmezõnyéhez tartozó
Hi & grat all!

na megvan a szerencsés csapat, aki az írányításom alatt fog szenvedni egy jóideig 😛 és ez a csapat nem más, mint az anzol Blue Square Northen liga(ez a legutolsó játszható) középmezõnyéhez Blyth Spartans csapata 😄
Huni92
A Lyont ne ird le 😄 nálam eddig minden játékban Csítergeci <#idiota> csapat volt.

Hi & grat all!

Utána se lesz egyszerû a dolgod. Inter,Milan,Barca,Bayern,Fener, TE😊, Arsenal, Real:SSSS

Jóerõs mezõny

Huni92
Én most búcsúztattam az Uefa kupa 1. körében a Metalliszt Harkov csapatát. Hazai pályán 2-0, majd idegenben teljesen tartalékosan egy Lloris bakival 0-1re kikaptam. Legalább 35 méterrõl lõtt szabadot az ellnfél, Lloris aláfutott, és a labda bement. :ASD

Darkon
Megint csoda kell majd.

Born to win