Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stereogramm topikon kúrtam fel agyam nemkicsit 😄
Egyik képen sem azt látom,amit az átlag -.-
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
vki van még?😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
még 1 problémám van... mégpedig az hogy magyaritást föltettem meg a 8.02.patchet és nem ugyir pár dolgot ahogy kéne
pl.: itt: miért nem ugy irja hogy soproni liga? ezt hogy tudnám kijavitani?
hajrá,lilák!
vége az elsõ teljes szezonomnak a Bayernnél, bajnokságban harmadik lettem (azon csodálkozom, hogy a Bundesligából csak az elsõ kettõ indulhat a BL-ben :| én most errõl 2 ponttal maradtam le :S)
német kupa gond nélkül behúzva 😛
UEFA-kupából a Barca ejtett ki a második tavaszi körben...
a csapat épül, viszont Rensing nagyon nem akar maradni :S
az igazolásokról, majd hozom a képeket XD most generált a játék egy 199 PA-s csatárt, már csak az aláírására várok 😛
Ui:titkon reménykedem ,hogy Cambridge-ben felfigyelnek a menedzseri képességeimre és felvesznek egyetemre elsõ helyen <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Kölcösnben: Assulin, Iago, Alexandre Song.
1. bajnoki: vs Racing, 2-2
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Közben 5-1 egy noname csapat ellen, Cygan mester3as 😄
Huni92 Nihat nagyon fasza bennnn !!!!
.
Igy vágunk neki 08/09-nek !
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ilyen állatságot is csak az MLSZ tud kitalálni... LigaKupa a legokosabb felvonásban.

IE-n most itt tudok netezni, szal kiüritem picit a gépet, meg szedek le cuccokat
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...