Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis
BBeno2
tolom az ETO-t.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kraawz
én igen

stereogramm topikon kúrtam fel agyam nemkicsit 😄
Egyik képen sem azt látom,amit az átlag -.-

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hi & grat all!

vki van még?😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

totti10
thx!

hajrá,lilák!

BBeno2
ja értem. köszi. akkor valszeg én is megcsinálom.

mert pl ha nem a játékban szabványos mezeket raksz be, hanem másfajtát, akkor mögötte megjelennek a szabványos mez körvonalai, ez pedig kiszedi azokat
BBeno2
mire jó ez a anti shadow mez?? miért lesz jobb ha eltünnek a szellem mezek?? bocsi a hülye kérdésért.

a data/updates mappában van a patch mappája, ott is felül kell írni a magyarítás fájljait
totti10
köszönöm!

még 1 problémám van... mégpedig az hogy magyaritást föltettem meg a 8.02.patchet és nem ugyir pár dolgot ahogy kéne

pl.: itt: miért nem ugy irja hogy soproni liga? ezt hogy tudnám kijavitani?

hajrá,lilák!

totti10
hi
szellem mezt h lehet eltüntetni?

hajrá,lilák!

na asszony mára letudva, töltöm a gémet 😄
vége az elsõ teljes szezonomnak a Bayernnél, bajnokságban harmadik lettem (azon csodálkozom, hogy a Bundesligából csak az elsõ kettõ indulhat a BL-ben :| én most errõl 2 ponttal maradtam le :S)
német kupa gond nélkül behúzva 😛
UEFA-kupából a Barca ejtett ki a második tavaszi körben...
a csapat épül, viszont Rensing nagyon nem akar maradni :S
az igazolásokról, majd hozom a képeket XD most generált a játék egy 199 PA-s csatárt, már csak az aláírására várok 😛
Valaki Cambridg-el kezdett már?(5.osztályú angol csapat)Szerintetek meddig tudok eljutni?Célom 3. osztály.Eddig egy nagyon pozitiv dolog ért ,mégpedig az hogy, a Fulham lett az anyaegyesületem.Évi 24e fonttal támogatnak +persze kölcsönjátékosok 😊
Ui:titkon reménykedem ,hogy Cambridge-ben felfigyelnek a menedzseri képességeimre és felvesznek egyetemre elsõ helyen <#zavart1><#idiota><#nevetes1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Igazolások: Hugo Lloris + valószinûleg Garay.
Kölcösnben: Assulin, Iago, Alexandre Song.

1. bajnoki: vs Racing, 2-2

én kapusnak Enyeamat vettem 300 ezerér : ) Rossi 30m -> Arsenal

egycsatáros játékot játszok . NIHAT CS . Elsõ áv 47 gól .

nálam pascal cigány már játékosmegfigyelõ egy Bayonne nevezetû francia kiscsapatnál 😮
Grat 😊
Huni92
VÉge a felkészülési idõszaknak a Villarrealnál. Legfényesebb siker a Birmingham elleni 9-2, vol 2 darab 5-1es, egy 3-1es, és egy 3-2s siker is. Legkiemelkedõbb játékos: pascal Cygan: 6 meccs/13 gól.

Huni92
Hmm....1-1 a Pool ellen IDEGENBEN....GRAT! Akármelyik csapattal voltam (Real Madrid, Marseille, Lazio) és kikaptam a Poolt BL-ben, hazai pályán 3-4 góllal vertem, idegenben meg ugyanilyen arányú vereségek voltak

jahhh és mindkét gólpasszt õ adta frednek <3
huhh, matías fernandez egy isten király császár😄elsõ 11 meccse a lyonban és 9gól a bajnokságban egybõl tkpb és tkpk poszton! jóh mondjuk abból 4et egy meccsen rúgot:SAD:ASD:

BBeno2
nyugi nálam ilyenkor bármit megtesz a gép csakhgy ne te juss tovább... példa erre a sevilla elleni hazai meccsem. szal hiába a jó idegenbeli szereplés. otthon elintéz a gép bárhogyan erõlködsz. legalábbi nálam ezvan. remélem nálad összejön megverni a gépet.

Bulykin
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ars3nal
Hi & grat all!

kezdtem egyet Lokival hosszú idõ után, legalább így nem kell egy évet várni BL selejtezõre😄

elõször valami Levadia-t ejtettünk ki, most pedig a Liverpool ellen játszottuk az elsõ meccset, ha sikerül továbbjutni pezsgõt bontok

Huni92
Meg azért nem árt, ha az adott emberke fejelés-ugrás értéke 18-20 között van. Ilyen emberek: Arturo Vidal, Ezequiel Garay, Pascal Cygan, Andrea Barzagli, Leandro Rinaudo, Micah Richards, vedran Corluka, meg aztán a nagycsapatokból a védõk általában (Ramos, Samuel stb.)

szögletek az öt és feles területére, legjobban fejelõ a kapust támadja, második legjobban fejelõ a röviden fogja a kapufát a harmadik meg a hosszún
Huni92
Nihat csatárként fasza? Vagy tkp-ként? Mert a "benn" szót ebben az esetben nem tudom értelmezni <#nevetes1>. Llorist akarom megvenni, kértem pénzt, igy van 18 misi euróm igazolni.
Közben 5-1 egy noname csapat ellen, Cygan mester3as 😄

taktikrol csak holnap tudok , de Vaart-ot 14.75 milla fontért hoztam el. De játék elején 2 honap out ...

Huni92 Nihat nagyon fasza bennnn !!!!

Huni92
Thx. A 9-2 után ilyen noname Csítergeci <#idiota> csapt ellen 3-2re épphogy tudtam nyerni

Grat 😊Grat 😊Csítergeci <#idiota>

Huni92
9-2

Na....itt van 😊

Huni92

Na.....elsõ meccsem a Villarreallal. 😄

Huni92
Elég durva a Villarreal igy elsõre. Felkészülési meccsen félidõben Mati fernández, Cygan és Rossi dupláival 6-2 a Birmingham ellen. Csakhát kapus kell, mert Diego López 2 potyát kapott.

nem értem miért volt errõl vita, ez egyértelmû, a játék alapján meg aztán fõképp

BBeno2
régen volt itt arról vita hogy Hernán Crespo kinek a játékosa. hát most kideült hogy a Chelsea-é és két évig kölcsönben van az Internél.

Huni92
Villarreallal tolod?
Én is azzal kezdem most a játékot.

a játék elején 8-10m font körül el lehet hozni

Darkon
Dobj egy képet a taktikról pls
Vaart mennyibe fajt?

Born to win

Enyeama - Venta,Pasqual,Samba,Corluka - Mavuba,Cani - Cazorla,Fernandez,der Vaart - Nihat
.
Igy vágunk neki 08/09-nek !

mienre vannan beállitva a szögletnél a cuccok ?

legalább jobban kiismeritek egymást <#idiota>

Huni92
Ilyen velem is volt. Csak az UTE ellen. 5 meccsünk volt zsinórban. ÉS 1 szezon alatt 12szer találkoztam velük.

Mor3llo
<#idiota>anyám

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
a lényeg hogy ez a magyarfoci.
ilyen állatságot is csak az MLSZ tud kitalálni... LigaKupa a legokosabb felvonásban.

Gunnersboy
wazi, atmentem apám fiókjába itt a gépen, ittmeg minden fasza gyors, majdnem üres az egész, sosem használja a laptopot 😄

IE-n most itt tudok netezni, szal kiüritem picit a gépet, meg szedek le cuccokat

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
AVG, mentsd le pendrive-ra vagy ird ki a mentest.

Born to win

nod-ot tudom ajánlani én is

én NOD32-t + tûzfalat használok már évek óta, és egy vírusom sincs 😄