Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
2007.Márc. 20.
3. helyen a csapat!!
Az új edzõvel a csapat megtáltosodott és jelenleg a 3. helyen áll a bajnokságba, a városi rivális Besiktas 2-1-es legyõzése után. Ezek mellett egy 7 meccse tartó veretlenségi szériát is magának tudhat Klinsmann.
UEFA kupa:
Galatasaray - Palermo párosítás jött létre. A továbbjutó a Sevilla/CSZKA Moszkva párharc gyõztesével fog játszani.
Török Kupa:
Elõdöntõben a Galatasaray - Sakaryaspor elsõ meccs eredménye 1-1. Így a döntõ résztvevõje a második meccsen fog eldõlni.
Másik ágon a Fenerbahce - Kayserispor mérkõzés eredménye 2-1. Látható itt sincs lefutva a mérkõzés.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
2007. Márc. 20.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
képek is lesznek😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Eredetileg is ott volt nem?
Közben 2-1re vertem az Espanyolt, igy 18 forduló után átvettem a vezetést a bajnokságban.
valoszinuleg nincs itt megegy ilyen hulye aki egy 32eves jatekosert 9M-t fizetne. De ez szivugy volt. Javi Martinez ment 10Mert angliaba
Born to win
amiket belinkeltél nekem azokat hogy teszem fel, mert én olvasgattam, hogy ide meg oda kell másolni, de nem is találom azokat<#idiota>#idiota>
[amúyg nem vagyok ennyire béna<#bee1>#bee1>]

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A szünetben 0-2 (kamu Milán csít gólokkal, Belárdi meg egy sz@r, Buffon meg a kórházban pihen), jól leb@sztam õket, 89. perc, 2-2 (qvára lefocizzuk õket), erre a vkp Hamsikot lerúgják, felhozom helyette Alexet, feltolom tkp-ba, és tessék <#mf1>#mf1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
hajrá,lilák!
Dobj egy képet a taktikról pls, de a csapat és az egyéni beállításokról is, ha nem gond!
2007.Márc. 15.
Továbbjutott a Galatasaray!
Az idegenbeli 0-4 után, hazai pályán 2-1-re gyõzött és így 6-1-es összesítéssel továbbjutott a Galatasaray a Wisla Kraków ellen.
További továbbjutók:
AC Parma, AS Roma, Palermo (olasz)
Valencia, Osasuna, Sevilla (spanyol)
CSZKA Moszkva (orosz)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
kellenek logók meg mezek a játékhoz?