Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mifajta? 😄
hellohello!😄

Kéne egy új mez😄 ha lehetne¢¢

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

írd felül velük a régi mezeket és akkor tökéletesen fognal mûködni, feltéve ha vannak régi mezek
Huni92
Áramszünet miatt újra kell játszam az Almeria, és a Sevilla elleni meccseket, mert nem volt mentve......szerencse a szerencsétlenségben.....^^

2-1-el kiestem Uefaból😊

Második meccsen 0-0 félidõ, majd 46. percben gólt lövünk, majd 57. percben kiállítják az egyik védõmet. Maradt végül az 1-0.

Nembaj. Szépvolt😊 Uefa 3. hely^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Piacos kofa<#nevetes1>

Born to win

BBeno2
ETO 2013.januári átigazolások

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2

vagyis elsõ meccsen idegenbe 2-0-ra szal esély=0al😊

nah sinter wba meg is untam nem teccik eza angol 2.osztály <#boxer> lyont szintén de azt nem még nem töröltem le, szal most kezdek egyet spanyolországban 😊
kraawz
az nem szégyen 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Este sikeresen kiszoptam Uefa- kupában Sevilla ellen...

Darkon
Hi & grat all!

Este sikeresen lecsusztam 2. helyrol a 6.ra

Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Born to win

BBeno2

nemtudom mirõl beszélsz <#idiota>

Huni92
faszom már ebbe a szarba......egész meccsen én támadok, momentuma SEM volt a sevillanak. erre a 85. percbe lõnek 1 szabadrúgásgólt.....és igy 1-1 letta meccs vége. kiestem. de ilyen ultraszarfaszmakkos meccsen.....ááááMocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

kraawz
<#eljen><#taps>

BBeno2
naan a THC az másban van 😄

kraawz
de rég csináltam ilyen szart, faq-ban meg gányul van leírva(ejnye ejnye kápelló)

szóval kaptam 3 isteni mezt atesztõl a csapatomhoz,azokat hova nyomjam be pontosan milyen néven?! köszi 😊

thc 😊

Huni92
xDDDDD

Huni92
Reggelt. Rögtön 2 kaki meccsel nyitottam a napot. Sevilla ellen a kupa 4eddöntõjében idegenben 1-2re szoptam, de nem vok nagyon csalódott. Hazai pályán kitudom verni õket. Majdpedig az Almeria ellen játszottam. Semmi helyzet, semmi akció. 65. percben átálltam egy 2-3-2-3 felállásra, és a mérkõzés elsõ kapuralövésébõl gól született a 71. percben. Igyhát Nihat találatával nyertem 1-0ra a meccset.

FTC

Darkon

Born to win

BBeno2
tolom a ETO-t. 2013.jan.1. van.

Keci jó vagy <#eljen>

amHi & grat all!

vki máég van?

Darkon
Toltok<#pias>

Born to win

kraawz

<#lama>

menny szabadságra

Huni92
Szabadságra mész. Igy nem kell nyomkodd a Space billentyût. Ennél gyorsabban nem lehet

Interrel - elsõ szezon

kraawz
van egy kombó

ctrl + q és hirtelen lenyomod az entert.

sziasztok.
Nem lehet valahogy meggyorsítani az idõ múlását?
Csak nemzetei csapattal vagyok és 125 nap múlva lesz meccsünk. Mire azt végig várom...
Ha valaki tudja mondja el pls
Bulykin
megcsináltam most, az volt a hiba<#zavart1>
köszi a helpet,Keci jó vagy <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
de amúgy most hogy mondjátok...elõfordulhatXD
nah mind1 majd holnap megcsinálom megint, most gamelek^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
neem, jó volt, direkt néztem mindent...nemtom mi lehet a baj...

Huni92
Valószinûleg ez a gond. A mappa neve nem 'graphicS', hanem 'graphic' kell legyen.

nem lehet, hogy írtál mappa nevének a végére egy s betût?
kraawz
loál

köszi a segítséget pm-ben😊

Bulykin
ahham értem én, amúgy már megcsináltam a graphic mappát sé odamásolgattam, el is indult a game, de minden tiszta fehér volt, nem láttam a betûket...olyat is olvastam, h ki kell kapcsolni a felület cache-t, de úgy se volt jó...bezzeg ha benyomtam az alt+f4-et akkor láttam h ki akarsz lépni igen-nem😊

sorry, hogy nemírtam, csak barátnõmmel voltam

szóval: a játék fõkönyvtárában van data mappa, abba csinálsz egy graphic mappát és oda másolhatod a cuccokat, de szellemmezesnél meg le van írva, hogy hova kell másolni 😄

na töltöm a spártaiakat, délelõtt újrakezdtem, mert túl sok bajnokságot töltöttem be és volt hogy negyedórákat szenvedett a gép 2 meccs között 😄
rinyáltam megint anyaegyesületért de most nem akar a tulaj :S
most letoltam a barátságos meccseket és szerintem megugrott a csapat repje mert mostmár sokkal jobb játékosok is hozzám igazolnának, beújítottam vagy 10-12 magyart XD
Huni92
Töltöm a Villarrealt, és kezdem a szezon 2. felét 😄

Húh 77. perce átvette a vezetést, én erre mindent kockára téve feltoltam mindenkit támadni...Bejött!

Kérem kapcsolja ki!

Bulykin
újabb változat^^
amúgy nemtom, passz😊

Röviden valaki összefoglalná, hogy a 2008 mivel jobb, mint a 2007? én a 2007-el játszok és nemtudom, hogy érdemes-e "beszerezni a 8-at.

Kérem kapcsolja ki!

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Eddig FM-be aki csodagyerek volt az nagyrészt az életbe is az lett😊

Kivétel sztem:

Mokoena, Pereira

BBeno2
valószínû hogy a SI csak random-ra húzta fel a PA-ját a magyarokhoz képest magasra 😄 azért emögött komoly emberek statisztákák munkaórák vannak.

Off: Én nemhittem volna h ennyire jó életbe is Gosztonyi <#wow2>
Gosztonyi

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester