Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBeno2
egy kérdésem lenne. kiket kéne ajánlatom tanítani az ifi ket???

mert általában öregeket választok és azonos posztúakat. de mindig az a válasz jön hogy nem gondolja az adott ifi hogy hasznára válik ha a nagy tanítja. olyanokat kéne néznem akiknek nagy a tekintélyük és nem mellesmeg azonos poszton is játszanak???

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
1-1 a Real ellen Keci jó vagyok <#eljen> :D

köfi:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Na idegenben 2-0ra nyertem a Palermo ellen. Rossi és Nihat lõtték a gólokat. De ha Lloris ne legyen.......:D

Darkon
Na akkor Villarrealosok elore.

Grat oly-nak!

Born to win

Huni92
Miután a 22. fordulóban Garay 2 góljával 2-0ra vertem a Deport, a 23. fordulóban többek között El Clásicó is volt. És mivel ott a Real nyert 1-0ra (HALA MADRID!), és én 4-1re lemostam a Valldollidot, igy 5 ponttal vezetem a bajnokságot. Jön egy húzós széria. Palermo, Real Madrid, Palermo.

ha neked sem jó a harmadik, vegyél fel msn-re
BBeno2
húúú geccc nagyon jók lettek . köszi szépen mégegyszer.

szerintem a harmadikat te nemtudod berakni, szóval vegyél föl msn-re és átírom neked a config fájlt, hogy jólegyen, címem ott az adatlapomon
ez kell neked
Forza Italia
thx.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
fmhungary ról töltsd le az anti shadow mezt.

Forza Italia
és akkor milyen mezt tegyek be h ne legyen alatta az?? Vagy nem lehet valahogy ezt kiszedni onnan??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
anti shadow mez.

Forza Italia
Srácok mért van az h acsapatom meze alatt látszik egy fehér mez is??

<#eljen><#wow1>

Darthmushroom
2009 év csatára:
1.Cacia (derby) 29 mecs 37gól,7gpasz
2009 év középpályása:
1.Luis Jimenez (derby) 58 mecs 14gól,28gpasz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
akkor jó:P

az idei új mezszponzoruk :D

amúgy a data/ graphic mappában felülírod a mostani mezeket az új fájlokkal
Darthmushroom
ja amugy az a bombardier micsoda???:D

Keci jó vagy <#eljen>

Darthmushroom
köszi!! naon jók. még egy kérdés hova másoljam õket???

tessék
BBeno2
rádbízom :D nekem csak a szoponzorok a fontosak:D

maradjon ugyanez a dizájn, vagy lehetnek újak?
mármint a csíkozás
BBeno2
itt vannak , adok kicsi sponzorokat ha az adidas logót kiakarod cserélni egy szebb adidas logóra . valamint a mezekrõl kéne leszedni a quaestor - logot és helyére valahogy berakni a realmadrid.com- os logókat. a 3. mez a jelenleg fekete . nem bánnám ha abból csinálnál valamit. azt rád bízom hogy milyen motívumok legyen rajta de a realmadrid.com az ott is fennlegyen. elõre is köszi szépen.

a sorti fórumáról
jöhet, megcsinálom
zsír:)

am. templatet honnan szedsz le hozzá?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

BBeno2
te kajak ilyen rendes vagy??? mertha nagyon ráérsz és nem veszed parasztságnak akkor én is küldenék egy képet hogy a Gyõri ETO mezet kéne felújítani. adnék hozzá sponsorokat meg leírást hogy hogy képzelem el.

ráadásul kisebb még nálam is xD (175cm vok) valszeg meg a levesbe^^
14m $-t megér ez nekem sztetek? Villareallal vok 15-öm van átigazolásra de ezek a fas*ok ennyit akarnak érte , sztem ennyiért jobbat is kapok. nem??
:O

Darthmushroom
itt a kép:

elsõ két mezen támogatott kéne cserélni meg a stilusán 1kicsit szin maradhat a 3. mezt meg rád bizom olyan lesz amilyet szeretnél!!!:D

gondolom 4m

mert az értéknél, megvétel után az szerepel amennyiért eligazolt

Bulykin
hát mivel volt 50 millám amit elkölthetek, ezért 13m-et adtam érte, de sztem 7-8ért is ideadták volna^^
amúgy csak azért vettem meg, met Shevanak állandóan magánéleti gondjai vannak és elégedetlen, Drogba meg Kalou meg afrika kupán vannak:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
A játék ismét alakitott......47. percben Sevilla ellen Nihat és Navas leköpték 1mást. Erre a spori kiküldi Nihatot. navast meg nem....igy emberhátrnyba kerültem.....49. percben Pirés megszerezte a vezetést, amit õriztünk a 87. percig. Akkor lett 1-1. Ha a gép kell gólt szerezzen ahhoz h továbbjusson, akkor több percen át támad, és azt mind mutatja, mint kulcsjelenetet. Ha én kell gólt szerezzek, full-attackon vok, akkor persze nem mutat kulcsjelenetet. Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Darthmushroom
mennyi volt???

karajj pill és hozzom

Bulykin
nem fûzök hozzá nagy reményeket, de kellet egy csere, sok a sérült:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kérek egy képet az információról és megcisnálom
Darthmushroom
Hi & grat all!
valaki a derby-nek is tudna szerkeztei mezt???

photoshop CS3
BBeno2
mivel szerkeszted a mezeket???

hirtelen most így ennyire futotta
Bulykin
töltöm a Chelsea-t^^

Gunnersboy
nalátod az uj mez :D
Keci jó vagy <#eljen>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Török kupagyõztes a Galatasaray!!!

A rendes játékidõ 1-1-el zárult, majd következett a hosszabítás, ahol gól nem esett így a döntés a büntetõpárbajra maradt.

2-2- ig hibátlan votl a két csapat, majd a 3. körbe a Fener játékosa kihagyta a büntetõt illetve Mondragón védett. A Gala játékos Hasan Sas belõtte, majd az 4-5. kör is hibátlan volt Galatasarayi részrõl, így 5-3-re a Galatasaray nyert!

UHhhh kiváló Keci jó vagy <#eljen>

bekaphatod jómélyen:) :DDD

Gunnersboy

jólesz? :S :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Õfajta:D