Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Ilyet sem láttam még.. A játékos azt kéri,hogy személyes okok miatt hagyhasson ki egy hónapot :o

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darkon
Nalam most o a vedok szimboluma😊

g.rod helyett, akibol meg 10M-t tudsz csinalni, allitsd be.

Born to win

Bulykin
most látom csak hogy nálam a Portsmouth leigazolta Dzsuzsákot😊 és a kezdõbe is van😊 hajrá<#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
nah, most kicsit el, majd ha visszajöttem, a Steaua elleni BL meccsel fogom folytatni, idegenben. komolyan mondom, vicc ez a csoport ^^ A Steaua 2. kiemelként van a csoportban. A zenit meg 4. 😄
Na bye

Bulykin
fúú de szoros a bajnokság😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
Azt, h Villarreal szintû játékosok, alátámasztandó, leirom, h Josemi újra helyet kapott a hét csapatában. nem mondom, h minden héten benne van vmelyik védõm a 2 közül, de azért elég gyakran ott találhatóak.

webibebi
jó tom de TKPban ott van rosicky meg meg még sokmindenkit tudnék ott játszatni

msn:[email protected] bárki felvehet

Huni92
Fabregas, mint Vkp? Hmmm....érdekes.....szvsz ha már átképezni akarod, ak Tkp-ként sokkal hatékonyabb lenne. De te tod.

Huni92
Josemi meg G. Rodriguez nálam az elõzõ szezont is nagy átlagteljesitménnyel tolták végig. Az, h egy szezonban van néhány bakijuk, az természetes. mindenkinek van. Ettõl még simán beférnek a csapatba.

Huni92
Átképezni lehet. Viszont a 28-30 éves játékos nem fogja 3 hónap alatt megtanulni az új szerepkörét. Fiatalabb játékosoknál akár 3-4 hónap is elég. Legjobb az, ha olyan pozicióba képzel át valakit, amiben azért nem teljesen új. Gondolok itt arra, h a játékos középsõvédõ, te átakarod képezni jobboldali védõnek, akkor elõny az, ha ott a posztok résznél van neki legalább sárga jelzése. Ha halványzöld, még jobb, mert akkor haamrabb megtanulja.

Darkon
Josemi meg G.Rodrigez nem Villarreal szintu jatekosok.

Megintcsak a bibliat tudom ajanlani

Born to win

zorrobomber
én most Skafte-t képezem jobbhátvédnek. ott elég lesz a 175centi is

webibebi
ja hát azt tom😄

webibebi
mer én általában az arsenallal vagyok és ott fabregasnak szánom a VKP poszt de õ valójábna KP és átképzem

zorrobomber
ha átképzed. 😊 az meg nem 2 perc

webibebi
és ha késõbb csinálom akkor nem fog úgy mûködni vagy mi?

5w0rdf15h
átképezni rendesen csak 20 éves koráig lehet.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bulykin
de sztem VDV már nem elég fiatal az átképzéshez, de lehetséges lenne egy fiatalabb játékosnál.

Bulykin
értem én😊

webibebi
de ha mondjuk átképzek 1 játékost akkor ott tud faszát nyújtani nem?

Huni92
VDV tényleg irányitó. És ott a legjobb. Ahogy Matias Fernández sem jobbszélsõ, úgy õ sem.
Most mondok egy szélsõséges példát: a világ középpályásai közül neked van 10 kedvenc. Ezt a 10 playat megveszed 1 csaaptodhoz. és mivel kedvencek, játszatod is. Viszont azt nem lehet, h egy poszton 4 ember, ezért védelembe és csatársorba is kp-k kerülnek. Igy nem fog jól játszani a csapat, nem hozzák ki a maximumot magukból. Az a legjobb, ha mindenki a saját posztján játszik, ha ez olykor áldozatokkal is jár, és vkit kikell tegyél a csapatból.

Huni92
2-1 a Zaragoza ellen. Viszont 2 dolgot nem értek.
1: Ilyen védõsor, h Josemi-G. Rodriguez-Garay-Vidal, hátuk mögött Akinfeevvel h kaphat meccsenként 1 gólt átlagban?
2: Normálon van a szerelés, csatároknak/tkp-knak pedig könnyûn. Viszont igy is a meccsenkénti 4-5-6 sárga mindig megvan. Most pl Garay 2t kapott. Ezt sem értem, h miért?

Bulykin
semmi gond, legalább iagazad volt😊

Mike94
bocs h ilyen hangnembe beszélek, de még reggel van ^^

Bulykin
értem, akkor nem lesz jobb szélsõ^^

Mike94
hát akkor elég nagy hülyeséget csináltál.. vdv irányító nem szélsõ, jópáran itt a fórumon (nem Huni, Darkon meg stb.) játszatnak játékosokat olyan poszton amihez közük sincs
játzsathatod jobb széllsõnek is csak hülyeséget csinálsz

Bulykin
hát csak túl sok a támadóm és vkinek mennie kell😊
de am VDV-t lehet jobb szélsõ is nem? én régen ott játszattam...

Huni92
Sztem az, h eddig kb úgy játszott, h: xy középen, SWP jobbszélen. viszont h jött VDV, xy kimegy jobbszélre, VDV meg marad középen.

Huni92
4-2re nyertem az 5. fordulóban a Castellón ellen. Lehmann kezdett a kapuban, és igy 1472 nappal megdöntötte az addigi legidõsebb pályára lépõ játékos rekordját. Igy a klub történelmének legöregebb pályára lépõ játékosa lett. (húdebonyolultvoltez). Klasnic mester3ast jegyzett 😊 megérte ingyé leigazolni.
15 pontom van, 5 ponttal vezetem a tabellát.

Mike94
swp-nek miköze van vdv-hez? swp jobb szélsõ vdv irányító

Bulykin
Deco nem jön, de Õ igen<#vigyor1>, viszont így SWP-t al fogom adni...

Mike94
mielõtt mondod, hongkongba se meek...
#19376: téháiksz

Huni92
Liiiiiicccc junájtid...... WBA........Cádiz......Sociedad.......Palermo......CFR Cluj.......Panathinaikosz......Marseille.

degecivagy^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
A mai napot rögötn rangadóval kezdtük, Real Madrid ellen. Hazai pályán voltunk, és 'bosszút akartunk állni' a Szuperkupa-beli vereségért. Elano épphogy 86%os állapotban volt, de kezdõbe neveztem, Nihat pedig 75%os kondiban játszott 1 félidõt. Végül Vidal fejes-, és Garay 11esgóljával nyertünk 2-0ra.

Mike94
ha irfanview-be mented a képeket akkor a jpg minõségéet húzd 100ra

közbe továbbra is várom a csapatneveket (és nem indonéz 1. osztály)

kicsit nálam is de nem tudom miért.

ugyanugy jártam mint Enyeama-val - patkány Atlético elvitte szaros 4 milláér Ustarit szerencsére ugyanezt visszadtam nekik 2mér elhoztam Álamo-t rem jo lesz . 2010/11 felállás - Álamo - Bosingwa,Swechlen,Corluka,Samba - Mavuba,Cani - Ribery,Cazorla,Matias F. - Kurányi

VDV elment 33 milláér , Ribery jött 14ér,Álamo 2, Kurányi ingyen,Swechlen 8,5

Huni92
Az a Salvador Cabanas állitólag jó csatár a gameben. ha jól tom 20as a befejezése, de még sosem volt nálam.

Miért olyan homályosak a képek? V csak nálam azok?

Huni92
-30? oO Az nem semmi.

Töltöm Villarrealt. Espanyol elleni 4-2s sikerem után 2-0 a Bilbao és 1-0 a Zenit ellen (Malafeev mindent védett. lövések: 25/13 itt és 2/1 ott) Cacia szerzte a gólunkat.

Bulykin
Hi & grat all!
töltöm a Chelsea-t^^

zorrobomber
jól hangzik

Bulykin
Grat 😊<#idiota>

Szegény Luton Town...A valóságba több mint 2.000.000 font adóssága van,és a 2008-2009-es bajnokságban -30 ponttal kezdi a 4.ligát...Szerencsétlenek <#sir> .Ha valóságba nem is,ezért Bajnokok Ligája gyõztes csapatot rakok össze....Editorba beírtam az adóságot,amit a szerencsétlen vezetés hozott össze...Kiváncsi vagyok mire megyek alapba -10pont,de még lesz valszeg -8 is csõd miatt...Sok sikert nekem
BLben csak ugy repitettünk , utcso forudlo - Hamburgban nem örültem mert nem csoportelsõ 😞 . Nyolcaddöntõ Lyon otthon jol játszottunk de csak sovány X majd mentünk Lyonba és a 92.percbe egy kontrábol lett 2-2 . Jöhetett a Benfica - elsõ meccsen meglepõdtem hogy nincs teltház egy Bl nyegyeddöntõben majd mehettünk portugáliába ahol geci nagy meccsen továbbmentünk

Darkon
Azt hittek 0-2nel feladjuk es megtorhetik a veretlensegi csucsunkat. Behoztam a nehertuzerseget es 4-3-3 ra atalltunk.

Viszik Saviolat 26M-ert a Barcaba (ebbol nagyon jol jottunk ki)
Jo ejt.

Born to win

Mike94
nah én elteszem magam, 5kor edzés van, felkészülési idõszak, majd re
jónyóc

ki hol mikor?:o

alreg? holholhol???:o

bantnekije<#banplz>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
még 1 alreget akarsz? - . - 😄