Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Igen. Nálam, a Marseillenél. 2. szezonja atom volt. és azér az elsõ se volt rossz. tkp-ként.

zorrobomber
jó vétel volt 60k-ért

nasri játszott már vkinél?

Huni92
0-0 az osasuna ellen -.- Lövéesk: 3/2 ott, és 21/10 itt.....

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen> amúgy nálam is volt ilyen még az Athleticonál:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
lol.....hülye veztõség. 5 pont elõnnyel vezetem a bajnokságot 5 meccs után, BL-ben 2 win, erre pofáznak h eredményesebb kellene legyek. Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Huni92
3-2re vertem a Steauat idegenben, Vidal 2 és Nihat 1 góljával. Nihat 11. percben gólt szerez, majd 36.ban lekell cserélnem, mert megsérült. Irtó sérülékeny. Ilyen 5-6 napos sérülései vannak mindig. Oszt 93. percben szögibõl megkaptam a 2. gólomat is.

Bulykin
faaaaszaaaaaaaa<#nyes>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tudom , pl.: Puerta,Foé . R.I.P.

de az életben sem mindig a legszarabb hal meg<#kacsint>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

óóóóóóóóóó devla mároleeeeeeeeee nyomok egy spacet oszt John Dale Thomasson egy hónap idõre lesérült <#falbav> a balszélen mati feri a jobb szélen meg johni feri sérült. OMFG
én is ilyen be futottam bele mikor költekeztem . 3.évem arra ment el hogy -20 misiröl feltornázzam a kest . Most plusz 21 misibe vagyok hála isten .

ujjaim még mindig fájnak<#vigyor2> <#boxer>szegény monitor<#boxer>
ki beszélt itt a maketingrõl ? mikor pl.: ezen a forumon mindenki ugy töltötte le a játékot ( bocs a kivételekért , tõlem is :) ) De ha téged az jobban érdekel hogy többen veszik a játékot , mint hogy egy icipicit is beleéld magad a managerek világba akkor azt te vagy .
.
Martins nem Nihat-ról beszéltem , hanem akárkirõl ( most kinyuhatna mert qrvaszar ) :) . Nah ezzenel le szeretném zárni a témát és bocs akiben kételyeket keltettem.

OFF:
22.45 - Magyarország - Szerbia - vizilabda .: HAJRÁ MAGYAROK <#worship>

Bulykin
nah vége a szezonnak, megnyertem a bajnokságot és a BL-t is, a pénzügyek is rendben vannak, nemsokára csatlakozik Van der Vaart a klubbhoz és még szeretném Deco-t is megszerezni(bár nem akar jönni<#idiota>)...tervezem 4-5 játékos eladását is.

Valaki próbált már meg csak sajátnevelésû játékosokkal sikert elérni?Akár alacsonyabb osztályt is figyelembe véve...
Huni92
nah.....grr....

Bulykin
ééééés nyertem!!! Jan Sebek lett végülis a kapusom és nagyon jól teljesített, a meccs végén egy 8ast kapott, szal...
a meccs végén már olyan felállásom volt hogy...

Huni92

Sevilla 3-2 Villarreal: 2x vezettem meg 1x döntetlen , de eza sinter gép nem hagyja h nyerjek sztem direkt<#violent><#boxer> tizi ad, kiállítják sennát áhh ráadásul a 89.percben lövik a gyõztes gólt
Mér te örülnél ha Nihat meghalna?<#banplz>
Am olyan volt nekem egyszer Fradival hogy bejöttek a szurkolók és jöttek a lovasrendõrök,hozzáteszem megfordítottuk a meccset.<#idiota><#idiota><#idiota>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

valszeg nem nevezted a bl-re Hilariot :D nem tom h ifit enged-e játszani ha nincs nvezve, sztem nem :_SA:DSA:SA
zorrobomber
nem semmi :)

zorrobomber
ez ki van zárva. ha egy kicsit is értesz a marketinghez belátod hogy elvágna rengeteg vevõt. inkább egyébként a fogalmazásmódod volt fura.

Bulykin
whááá!! jön a BL döntõ és Cech kapusom lesérült, Cudicini meg kölcsönben, Hilario nem játszhat(nemtom miért)<#boxer><#boxer>
nemtom mit csináljak, talán egy ifi kapust felhozok...loooooool<#idiota>

most a hiszek vagy nem hiszek - nem az a kérdés . Szerintem is több , mint valószínû hogy nem lesz . ( nem csak a pályán , pl. autobalesetben ) . Nem ez a célja de igy még valóságosabb lenne...

Neymar-ra kiváncsi leszek a játékban . Szépen lassan beépítem a csapatba.. Remélem nagy gólvágó lesz.

Huni92
Ezt a játékos meghalás meccsközben c. fejezetet 1 fórumon terjesztették pár hete. Szal vki szabadidejében irt 1 'elõzetes' az FM09-rõl.....és ebbe a beszámolóba irta bele h játékos meghal a pályán. Aztán, ahogy az várható volt, kiderült h kamu az egész. Mellesleg én sem hiszem h ilyenek lesznek benne, nem ez a játék célja.

persze hogy nem azt akarom mindenáron amit leirtam . De ezekkel még élethûbb lenne a játék , nem gondolod ?

Tíz rugó ?! azt hittem 5-6

Huni92
Izzitom FM-et, töltöm Villarrealt (meg a piát ^^) és lökök 1 képet a pénzügyrõl.

zorrobomber
te ugye ezt nem gondolod komolyan???

zorrobomber
9990

Bulykin
ne reménykedj<#idiota>

Mellesleg egy kérdés : Mennyibe kerül a mai napokban egy Football Manager 2008-as játék a boltokban . ( a régi számlám már nincs meg <#vigyor4> )

Én ilyen dolgokkal , hogy a 11-est ujrarugatja a játékvezetõ még nem találkoztam a Football Manager szériákban , vagy például elég sajnálatos de sosem hal meg egy személy sem a játékban - akármilyen dolog a valóságban akkor is vannak ilyenek , folytatván szurkoloi rendbontás miatt félbeszakad a meccs . Vagy a görögtûz berepül a pályára...
Egy-kettõ hülyeség de akkor is van ilyen a football-ban !
09-ben remélem lesznek ilyenek...

Bulykin
nah megjöttem, töltöm a Chelsea-t, a bajnokságból már csak 1 meccs van hátra a Tottenham ellen, egy döntetlen os elég:) unána meg BL döntõ a Manchester ellen<#idiota>

zorrobomber
na én kikaptam bl elõdöntõben 5-1re az intertõl, kezdõdik átigazolási szezon, idén már nagy névre gyúrok

Huni92
oO Honnan az anyukámból van ennyi pénzetek? mindjár teszek képet a pénzügyeimrõl ^^ (siralmasak)

BBeno2
a REAL-t :D

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

köszz:) én a recreativo ellen vesztettem 1 hónapra mati fernandezt, Nihat el akar menni és ez miatt nem játszik olyan eszméletlenül jól, és a vezetõség nincs megelégedve velem, szal nálam se a legfényesebb a helyzet
Álamo egyenlõre nagyon gyenge - hihetetlen de minden évben van vmi hiba . 1. nem birtuk a hajtást , 2.idegenbeli pocsék fomra, tavaly Nihat áprilisig béna volt , most jött Kurányi akor kurva jo nyomja 8/10 - és idén a kapus poszt<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>. Sebaj eddig ez az év indul a legjobban a 4 közül

Üdv köztünk , Villarreal-osok között :) Te vagy a 4. aktív játékos . Emlékszem még a régi forumon volt egy Fradi hullám a 07-ben egyszerre 5-6-an is azzal játszottunk .

zorrobomber
ekkora egy <#kocsog>öt<#idiota>

nah itt van

nem ezt akartam xD
5w0rdf15h
Hi & grat all!

na kinek a csapatát vegyem meg kilóra?? <#vigyor1><#hawaii>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

közben 10 perc 2-0 ide a real madrid ellen ;) végén lesz kép
<3Nihat :D ezt megúsztam

Fabio és Rafael a MU-ba

Érdekes, hogy már az FM07-be bennevannak, mint jövõbeli MU igazolás:) és ott is csak 18 éves korukba igazolnak át.

Szal a cikk irója hülye:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

képet

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"