Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
.
Martins nem Nihat-ról beszéltem , hanem akárkirõl ( most kinyuhatna mert qrvaszar ) :) . Nah ezzenel le szeretném zárni a témát és bocs akiben kételyeket keltettem.
OFF:
22.45 - Magyarország - Szerbia - vizilabda .: HAJRÁ MAGYAROK <#worship>#worship>
a meccs végén már olyan felállásom volt hogy...
Am olyan volt nekem egyszer Fradival hogy bejöttek a szurkolók és jöttek a lovasrendõrök,hozzáteszem megfordítottuk a meccset.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
nemtom mit csináljak, talán egy ifi kapust felhozok...loooooool<#idiota>#idiota>
Tíz rugó ?! azt hittem 5-6
Egy-kettõ hülyeség de akkor is van ilyen a football-ban !
09-ben remélem lesznek ilyenek...
na kinek a csapatát vegyem meg kilóra?? <#vigyor1>#vigyor1><#hawaii>#hawaii>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Érdekes, hogy már az FM07-be bennevannak, mint jövõbeli MU igazolás:) és ott is csak 18 éves korukba igazolnak át.
Szal a cikk irója hülye:D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"