Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
akkor meg kell hallnia:)
vagy fiókcsapat^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
Born to win
2-0- ig sima meccsnek tünt, aztán 2-1 egy Ayala hibából, majd 2-2 egy Ayala által összehozott büntetõbõl, amiért kiállították. Itt elgondolkoztam, ha kikapunk vagy bármi, akkor Ayala megy Houstonba:)
De végül David Villa meghozta az áttörést és végül 5-2 lett:)
Born to win
én meg nem tom kivel legyek, nem rég kezdtem newcastle-lel de úgy be tudtam már most vásárolni h nincs kedvem folytatni... (Huntelaar, Cavani, Defour, Thiago Neves, Ramsey, Fellaini, Huszti, Kompany, Lloris, Coloccini...)
Born to win
Dinamo Zagrab ellen:)
Born to win
ODAVÁGÓ:
VISSZAVÁGÓ:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
folytatom a derbyt!
de képek max holnap mert ma nem naon leszek netnél!!!:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lökök 1 képet az igazolásokról, mitismondjak, elég jól sikerültek.
Real Madrid elleni szuperkupadöntõ 1. meccsén idegenben 2-3ra kikaptam. Akinfeev ugyan 8ast kapott, és a média is megdicsérte, én nem voltam megelégedve vele. Elano és Klasnic szerezték a góljainkat. Garay olimpián van.

attolfüggetlenül ez elég támado taktika, de hát a török bajnokság egyik bajnokesélyese ne védekezzen :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyik kp-d se rendes kp,
valami olyasmi felállás lenne jó hogy
4védõ
1középsõ és 2 szélsõ kp
2 középsõ támado kp
1 csatár
Arda vagy Volkan legyen a balszélsõ kp, és ha Volkan akkor Arda az egyik TKP, másik Lincoln, Cabrerat meg kiraknám jobb szélre
célembernél pedig válaszad ki hogy cselezni tud e jobban vagy fejelni és akkor fejre v lábra menjenek a labdák + a beadásokkal is õt keressék ha úgyvan (nálam Hoffenheimnél + Vuosonál bejött)
igy tömören ennyi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Barca eddig 2 meccsünkbõl 2szer vert meg.....Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>