Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indonéz 1.osztály

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

jah szal 6vs1:D

akkor meg kell hallnia:)

vagy fiókcsapat^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Nem hiszem el! 10M-ert a szezon elejen senki nem akarta vinni most 12M-er, mondom bebloffolok 36M-t hatha valaki beveszi Barca 26M-ert vinne:)))))

Born to win

Mike94
tippeeeeeeeeeeeeet

Mike94
tippeeeeeeeeeeeeet

Darkon
Zarate,Podolski,Larranaga, Saivet, Nsue, Aquino vs. Saviola :O

Born to win

mérakarod eladni?:O

Darkon
Nekem nem<#fejvakaras>. Offba valki linkelte nemreg

Born to win

Mike94
olyan már volt 8.0.0val is
vki linket pöcsfixhez pls

Darkon
Valenciaval azert szegyen lett volna. Javi Martinez erkezik 33.5Meuroert a nyaron. Saviola annyira jo hogy most is lott egy 3ast (7meccs 11gol 7.75) nincs szivem eladni.

Born to win

Valencia - Dinamo Zagreb 5-2 (3-2)

2-0- ig sima meccsnek tünt, aztán 2-1 egy Ayala hibából, majd 2-2 egy Ayala által összehozott büntetõbõl, amiért kiállították. Itt elgondolkoztam, ha kikapunk vagy bármi, akkor Ayala megy Houstonba:)

De végül David Villa meghozta az áttörést és végül 5-2 lett:)

Darkon
Nemtuodm az uj patch-el csomo mindent kijavitottak 8.02 es 8.02 patch kozott oriasi kulonbsegek vannak. Pl eddi ilyen se volt hogy valaszthattam feeder clubok fajtai kozul(kereskedelmi, sima stb.)

Born to win

Mike94
jah mer vezetõség mindig sikkasztott :D
én meg nem tom kivel legyek, nem rég kezdtem newcastle-lel de úgy be tudtam már most vásárolni h nincs kedvem folytatni... (Huntelaar, Cavani, Defour, Thiago Neves, Ramsey, Fellaini, Huszti, Kompany, Lloris, Coloccini...)

Darkon
Nincs esemeny lassan haladok:O Martinezt lehet elhozom 33.5M kivasarlasi arat kicsengetem. Saviolabol ugyis lesz vagy 10M, 46M euro az atig keret (tul sok nem vagyok ehhez hozzaszokva)

Born to win

há épp BL selejtezõt játszottam:D

Dinamo Zagrab ellen:)

Mike94
de akkor írjunk is mán

am én is nagy mezfüggõ lettem, azt csinálom a fantasy mezeket a liga többi csapatának:D

Mike94
minél több annál jobb :)

ha számít akkor én i jelen:)

Mike94
én itt vagyok:)

Darkon
De nem is tagadom:)

Born to win

te sem vagy függõ, ááá dehogy... :D
Darkon
Van meg valaki? Le kell jatszanom a szezon gyorsan hogy tudjak uj mezeket csinalni uj szezonra<#vigyor3>.

Born to win

Huni92
Úgyisvan! Ez kell ide! HALA MADRID!

BBeno2
jóvan hogy ne csak REAL oltás legyen :

ODAVÁGÓ:

VISSZAVÁGÓ:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Van itt vki, v csak én játszok 1edül? :D

Huni92
BL csoportkör: H csoport: Villarreal, Steaua, Zenit, Napoli......ne viccejjünkmár :D ilyen alibi csoportot......asszem B csapat fog játszani ^^

Huni92

Huni92
Elsõ bajnokin 4-2re nyertem az Espanyol ellen. Nihat 2x, Vidal 1x, Matias 1x

Huni92
Szuperkupa 2. meccsén 2-2 lett a Real ellen, igy õk nyerték a kupát. 95. percben Elanot lerúgta Gago, 1 hónap kiesés....fasza...

trnokikoma
végeztem a Galatával az 1.idényemben. bajnoki második és török KUPAGYÕZELEM

Darthmushroom
Hi & grat all!
folytatom a derbyt!
de képek max holnap mert ma nem naon leszek netnél!!!:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

BBeno2
helyes a beszéd . bárkát csak szidni szabad :D

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

trnokikoma
köszi skacok

zorrobomber
kicsinyitsed plzzzz

zorrobomber
krat

Huni92
Te is Keci jó vagy <#eljen>
Lökök 1 képet az igazolásokról, mitismondjak, elég jól sikerültek.
Real Madrid elleni szuperkupadöntõ 1. meccsén idegenben 2-3ra kikaptam. Akinfeev ugyan 8ast kapott, és a média is megdicsérte, én nem voltam megelégedve vele. Elano és Klasnic szerezték a góljainkat. Garay olimpián van.

megvertük ezeket a tetves csaló parasztokat elõször de nagyon !

Gunnersboy
vagy az a belsõ kp lehet vkp, is igy hirtelen nemtudom hoffenheimnél hogyvolt nekem, amelyik posztra alkalmasabb a kiszemelted ott játszassad

attolfüggetlenül ez elég támado taktika, de hát a török bajnokság egyik bajnokesélyese ne védekezzen :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Ózceliket én elfelejteném, egy olyan 2010re lesz belõle jó pléja :D
egyik kp-d se rendes kp,
valami olyasmi felállás lenne jó hogy
4védõ
1középsõ és 2 szélsõ kp
2 középsõ támado kp
1 csatár

Arda vagy Volkan legyen a balszélsõ kp, és ha Volkan akkor Arda az egyik TKP, másik Lincoln, Cabrerat meg kiraknám jobb szélre

célembernél pedig válaszad ki hogy cselezni tud e jobban vagy fejelni és akkor fejre v lábra menjenek a labdák + a beadásokkal is õt keressék ha úgyvan (nálam Hoffenheimnél + Vuosonál bejött)

igy tömören ennyi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

trnokikoma
köszi,igyekszem vmi normális pléjákat hozni a helyükre

Lincoln nem jobbszélsõ, a középsõ középpályád szar, szintén nem jó pozicióba játszanak, majd a középpályát eltünik. Szal .D

trnokikoma
#19197 megnéznétek, kevés gólt rúgok és ezen kellene változtatni
köfi

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>Keci jó vagy <#eljen>Keci jó vagy <#eljen>
Barca eddig 2 meccsünkbõl 2szer vert meg.....Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Huni92
27 éves. 1. meccsén gólt is lõtt PSV ellen (4-2 nekem).

zorrobomber

zorrobomber
hát engem a Sporting is majdnem kivert, úgyhogy inkább ülök csendben és örülök a Panathinaikosnak :D

Darkon
Kicsit mar megalazonak is erzem ezt az UEFA-t. Micsoda szegyen

Born to win

zorrobomber
eheh, jól kifogtuk

Darkon
Nah ilyen konnyu csoportot

Born to win