Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
kurva nagy meccs volt, minden húzásom bejött, majdnem sikerült a meglepetés
sztem idei nemzetközi kupa porondnak a visszavágóval vége, nem sok esélyt látok a gyõzelemre, de azér megpróbálom majd (bár ha úgy játszunk majd ahogy a második féldiõbe, és hibáimból tanulva taktikot úgy fogom csinálni, akkor sikerülhet)

Huni92
Tölteném.....áááá....derült égbõl villámcsapás....a legszorosabban vett értelemben. Nagy vihar készül....csak tudnám h honnan a kecibõl jöttek ezek a felhõk ilyen gyorsan....úgyhogy mégsem lesz játék....😞 jo8 mindnekinek!

Huni92
Jó tudni, h nemcsak én kockulok 😄 És ha még azt is elmondom, h most töltöm majd be a mentést....^^

Mike94
én vagyok, mindjár hozok képet a galata elleni uefa elsõ meccsrõl

Huni92
Valaki igy negyed 4kor? 😄DD

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

01:30....azon gondolkodom, h betöltsem-e a VIllarrealt.....találtam faszás taktikot rá....de csak 1 meccsen próbáltam ki. Tegnap meg nem is toltam FM-et.

Huni92
Ok, no para 😊 Remélem nincs gond, és ez a dolog elvan simitva.

Mike94
akkor elmondom én mér beszéltem ilyen hangnembe
msnen elmondtam FC-nek:
XXXX××××XXX×××                 ZacyMike               ×××XXX××××XXXX               üzenete:
nem vagyok jó kedvembe, nem fogok jópofizni
Attila üzenete:
ehh

Huni92
Én anno a Bocas karrierem elsõ évében akartam leigazolni egy Marvin Angulot, akkor viszont ha jól emléxek, 600-700k eurót kértek érte. Szal nekem ezért volt furcsa az, h egyszerre mind2 játékost megtudta szerezni a Lokiba. Mivel nekem Stancut leigazolnom a legolcsóbban 1,5 millió ojróért sikerült.
Na mind1, én kérek elnézést, ha az jött vna le bmelyik hsz-embõl, h csalással vádolnék bkit is. Nem tisztem megitélni az ilyent. És nem is szoktam.

zyndar
Estét Urak, nagygrat mindenkinek!
Hosszú ideje nem voltam gépközelben, ma tudtam folytatni az Evertonnal.
Eredmények eddig:

PD állása az elején:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
Marvin Anguloról van szó, akit iszonyat olcsón meg tudsz szerezni

Huni92
Figy. 1,7et költöttél. 500k jött be. ez igy elmegy. de azt nemigen tudom elhinni h adtak 2 misi fontot igazolni.
Vmint nem tudom h ugyanarr az Angulora gondolunk-e? Mivel ez az Angulo nekem olcsónak tûnik.

Mike94
ahhoz képest h sima...
"Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott."
ez a két játékos nem a leandro eladáson múlt
am fizetés nem értem mér számít ezeknél a játékosoknál, simán megtérítik az árukat

Huni92
Igy, h eladtad leandrot, abszolút sima a dolog. Mert Lokinál 1,2 misi kb alapból megvan igazolásokra. Szal igy semmi gond. Grat 😊

énis ezt akartam kérdezni 😄
Mennyi fizetése van ezeknek a pléyáknak?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Mike94
nah itt vannak az átigazolások
mondhattok nyugodtan csíternek, nem zavar mer én tudom h mennyit "csaltam"... (semmit)

Mocskos, csaló gamma<#idiota>

b4rc4

b4rc4
A Real MAdrid jönne a csapatnak

Mocskos, csaló gamma <#boxer> 😄

Legend Killer
lol most jól megvok kavarva 😄. Elidnítottam öt, hat menedzsert poénból egy géjmben 😄. Aztán átigazolási idõszak alatt láttam h Silváért érdeklõdnek, így Chelseavel és Barcelonával lecsaptam rá és 57M dolcsi ajánlatot tettem mindkét csapattal, de emellett a Liverpool és az Arsenal is pályázik a csávóra.
Ilyenkor nem szívesen lennék Silva helyében ez a sok érdeklõdés sztem a való életben jól összekavarná 😄.

Amúgy szuper kupa meccsen Debrecennel kiütöttem a Honvédot elsõ meccsen már idegenben 3-1-re 😊), de úgy h tíz emberrel jácottam második félidõben és lõttünk is egy gólt még 😄, meg is dícsértem a fiúkat rögvest.
Médiának azt nyilatkoztam meccs elõtt, h, ha a srácok oda teszik magukat, akkor lesöprik Honvédet és így is lett 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

photoshoppal...
hello hogy lehet mezeket kreálni?
Legend Killer
Oké... Piereikosz - OM: 1-1. Ott is elsõ félidõben Cissé gól, aztán a Piereikosz támadott és a szakértõk egybehangzó véleménye az volt, hogy csakis a szerencsének köszönhettük a döntetlent, mert az ellen többször is átgázolt a védelmünkön.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darthmushroom
töltöm derbyt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Leedsnél volt olyan h elõszezonban HSV-t (is) elvertem 5-0ra, oszt bajnokságban ilyen noname csapatok ellen szoptam ^^ Elõszezon nem minden....

Legend Killer
mámegin levert1kiscsapat. Tétravértes - Debrecen: 2-0.

lol

Szezon elõtti elõkészítõ meccsen.

Darthmushroom
Hi & grat all!
sajnos hétvégén nem voltam itt, de nagyábbol elolvastam a lemaradásom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Tegnapi napomat az online játéknak szenteltem 😄 Volt jónéhány lejátszásra váró meccsem. Igy azokat toltam le, majd foci, igy offlinet nem nyomtam sokat. Talán 2-3 meccset játszottam. Ma meg vmiért nincs kedvem betölteni.

namivaaaaaaaaaaaaaaaa?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Nem, majd most😊
Egyszinu az csak csak a lathatosagon van buheralva ezert nem tunik egyszinunek.

Born to win

Gratula😊

Voltál már bajnok?

A mezek jók, csak a fekete mezen az ujján lévõ kék csik nem egyszinu.
Hanem a sárga mezen lévõ kéknek a szine.

Ha nincs igazam srry, szar a látásom akko😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Szezon vege. Kicsit felidegesitett meg utolso meccsen a Valencia 2-3-re kikaptunk csiterSilva 2golja miatt. Igy nem lettunk dobogosak. Viszont nyaron jon Martinez.

Az uj 2012/2013-as Villarreal-os mezek mar kaphatoak😊

Born to win

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Átigazolásokról képet pls!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Darkon
Udv a klubban.<#wave>

Born to win

Huni92
Na végülis csak lejátszottam, 0-3 a vége. Ez nem is idegesit. Az viszont sokkal inkább, h 37. perctõl emberelõnybe vok, FULL-ATTACK, majd félidõtõl 3 védõ, és egész 2. félidõ lemegy anélkül h 1 helyzet is legyen. Oszt 1 szöglet a bárkának, és természetesen befejelik a 83. percben.......

Huni92
Ez majdnem megtörtént az 1. szezonomban. Vezettem 9 ponttal is a bajnokságot, 4 fordulóval a vége elõtt 7 pont volt, aztán épphogycsak 1 ponttal tudtam nyerni. Elkaptunk egy gyenge szériát, és rögtön utolért a Bárka.

Fabio Capello
ez a játék természetes velejárója, ami neked nem adatik meg, az az AI-nek természetes 😛 😄 szokj hozzá 😄

És ez még mind semmi ahhoz képest, amikor nagy fölénnyel vezetsz egy bajnokságot, aztán az utolsó öt fordulóban a csapatodból botláb brigád lesz, és egy ponttal megnyeri végül a bajnokságot elõtted a rivális...

Huni92
Am nem hullámvölgy....mer eddig a szezonban csak a Recre vert meg 1-2re, minden sorozatot egybevetve. És nem is az a gondom, h kikapok. Nem szoktam újratölteni 1 meccset, mer vereség a vége. csak qrvára felbasz, h ami nekik nem les, az nekem les. És ilyen gólokkal nyerik a meccset.

Fabio Capello
tipikus hullámvölgy, nyugi, nemsoká kilábaltok belõle

Huni92
Jó.....kiléptem ebbõl a szarból....2. lesgóljukat lövik. Akinfeev mindenhez csak asszisztál....majd ha lehiggadtam, újratöltöm. Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Huni92
Legutálatosabb csapat az FM-ben (is): FC Bárka......félidõben 4-0 nekik....mind1 milyen taktikával állok ki. Mind1 h ki játszik. Úgyis megvernek.Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Fabio Capello
egy két jó transzferrel simán nyélbe lehet ütni mindkettõt, és mint tudjuk, mike átigazolásokban nagyon jó 😊

Huni92
Hi & grat all!

Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott.

(Keci válogatott meccsek.....mer nagyon érdekel h mit jtszott Fidzsi-szk U19-es csapata Haiti U19-es csapatával....)

Debrecennel mennyi átigazolási pénzt kaptál,hogy stancut lebirtad igazolni?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Fabio Capello
Mike, Darkon grat 😊

Mike94
bl selejtezõ visszavágó:
Derry City 2-4 Debrecen
gólok: Bjarnason, Stancu2, Tisza
ezúttal Stancu-t rúgták le - . - (Angulo 1hónap)
köv ellenfél vszeg Shakhtar Donyeck

Mike94
elsõ bajnoki:
Debrecen 3:0 Diósgyõr
gólok: Tisza, Stancu, E.Hernandez
Hernandez lõtt egy 50méteres szabadrúgásgólt, Tisza vert egy kibaszott nagy gólt
Angulo-t már elsõ percbe lerúgták (Y)

Mike94
imádom ezt a játékot.. 2meccs, 2kapuralövés, 2pontrúgás, 2gól, a mostani megpattanó szabi volt...
legalább gyõztünk
bl selejtezõ:

totti10
na ilyen se volt még...<#idiota>

hajrá,lilák!