Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem idei nemzetközi kupa porondnak a visszavágóval vége, nem sok esélyt látok a gyõzelemre, de azér megpróbálom majd (bár ha úgy játszunk majd ahogy a második féldiõbe, és hibáimból tanulva taktikot úgy fogom csinálni, akkor sikerülhet)

01:30....azon gondolkodom, h betöltsem-e a VIllarrealt.....találtam faszás taktikot rá....de csak 1 meccsen próbáltam ki. Tegnap meg nem is toltam FM-et.
msnen elmondtam FC-nek:
XXXX××××XXX××× ZacyMike ×××XXX××××XXXX üzenete:
nem vagyok jó kedvembe, nem fogok jópofizni
Attila üzenete:
ehh
Na mind1, én kérek elnézést, ha az jött vna le bmelyik hsz-embõl, h csalással vádolnék bkit is. Nem tisztem megitélni az ilyent. És nem is szoktam.
Hosszú ideje nem voltam gépközelben, ma tudtam folytatni az Evertonnal.
Eredmények eddig:
PD állása az elején:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Vmint nem tudom h ugyanarr az Angulora gondolunk-e? Mivel ez az Angulo nekem olcsónak tûnik.
"Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott."
ez a két játékos nem a leandro eladáson múlt
am fizetés nem értem mér számít ezeknél a játékosoknál, simán megtérítik az árukat
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
mondhattok nyugodtan csíternek, nem zavar mer én tudom h mennyit "csaltam"... (semmit)

Ilyenkor nem szívesen lennék Silva helyében ez a sok érdeklõdés sztem a való életben jól összekavarná 😄.
Amúgy szuper kupa meccsen Debrecennel kiütöttem a Honvédot elsõ meccsen már idegenben 3-1-re 😊), de úgy h tíz emberrel jácottam második félidõben és lõttünk is egy gólt még 😄, meg is dícsértem a fiúkat rögvest.
Médiának azt nyilatkoztam meccs elõtt, h, ha a srácok oda teszik magukat, akkor lesöprik Honvédet és így is lett 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
lol
Szezon elõtti elõkészítõ meccsen.
sajnos hétvégén nem voltam itt, de nagyábbol elolvastam a lemaradásom
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Egyszinu az csak csak a lathatosagon van buheralva ezert nem tunik egyszinunek.
Born to win
Voltál már bajnok?
A mezek jók, csak a fekete mezen az ujján lévõ kék csik nem egyszinu.
Hanem a sárga mezen lévõ kéknek a szine.
Ha nincs igazam srry, szar a látásom akko😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az uj 2012/2013-as Villarreal-os mezek mar kaphatoak😊

Born to win
Átigazolásokról képet pls!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
És ez még mind semmi ahhoz képest, amikor nagy fölénnyel vezetsz egy bajnokságot, aztán az utolsó öt fordulóban a csapatodból botláb brigád lesz, és egy ponttal megnyeri végül a bajnokságot elõtted a rivális...
Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott.
(Keci válogatott meccsek.....mer nagyon érdekel h mit jtszott Fidzsi-szk U19-es csapata Haiti U19-es csapatával....)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Derry City 2-4 Debrecen
gólok: Bjarnason, Stancu2, Tisza
ezúttal Stancu-t rúgták le - . - (Angulo 1hónap)
köv ellenfél vszeg Shakhtar Donyeck
Debrecen 3:0 Diósgyõr
gólok: Tisza, Stancu, E.Hernandez
Hernandez lõtt egy 50méteres szabadrúgásgólt, Tisza vert egy kibaszott nagy gólt
Angulo-t már elsõ percbe lerúgták (Y)
legalább gyõztünk
bl selejtezõ: