Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Ahogy sejtettem borzatszto rossz kezdet: 2-2-2. Meg kell szokniuk az uj taktikat mert ezzel BL-t fogunk nyerni.

Born to win

Huni92
Utálok pöcs kiscsapatok ellen játszani....ilyen Hérculestõl szopok ki 0-3ra, úgy, h Akinfeev 2 szar lövést is bevéd, + 11esbõl is gólt lõnek. Miközben a kapusuk élete meccsét játsza. Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Darthmushroom
Hi & grat all!

Sajnos ma RIP van...:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Elano és Garay is csak 1 hétre esett ki. Hála a jó égnek.

Huni92
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Huni92
3-0 a Steaua elleni utolsó BL csop.meccsen
Fájó pont, h Elano 14. percben megsérült. Majd a 95. percben szögi volt ide, Garay meg megsérült.....

fecoh
A 13-14 szezon kerete:

És transfere:

Most nagyobb volt a kiadásom mint bevetelem ,de nekem megérte és még így is jó a költségvetés(tudom nagycsapat) Mire összehoztam ezt az álomkeretet eltelt 6 év a pályafutásom során <#hawaii>

További sok sikert minden pléjának

Üdv.: fecoh <#integet2>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Bajnokok ligája:

Csoport:

Kieséses szakasz:

Palermo - Liverpool 1-3
Liverpool - Palermo 1-0

Liverpool - FC Barcelona 2-0
FC Barcelona - Liverpool 2-3

Arsenal - Liverpool 2-2
Liverpool - Arsenal 1-1

Final:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Kupákban sajnos az F.A. kupa nem jött össze.

F.A. kupa:

Norwich City - Liverpool 0-2
Liverpool - Tottenham Hotspur 1-2

Liga kupa:

Liverpool - Colchester 1-0
Preston - Liverpool 0-3
Liverpool - Reading 2-0
Liverpool - Newcastle UTD 3-1
Newcastle UTD - Liverpool 1-4

Final:

Klub VB:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Sziasztok managerek! Hosszú idõ után sikerûlt végre lejátszani a 12-12 szezont illetve elkezdeni a 13-14 szezont(errõl majd késõbb)

Az év elején a Community Shiled rangadón:

Liverpool - Arsenal 5-2

Európai szuperkupa:

Liverpool - Newcastle UTD 2-0

Ezekrõl sajnos képet nem tudtam csinálni.

A cél a bajnoki cím illetve a nemzetközi porondon való végsõ siker volt.

PL végeredmény:

Y\'oull Never Walk Alone

Huni92
2-6 az atletico madrid ellen....kezdenek a mumusaim lenni....grrr.....természetesen 3 góljuk szögibõl, egy pedig 40 méterrõl volt. Nemmellesleg teljesen x-es meccs volt. na mind1.

Egy kis off:
West Bromwich Albion
Érkezett: Gianni Zuiverloon (Heerenveen) 4 000 000,<#wow1> Beszarok énis leigazoltam oda <#nevetes1>

ON

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

totti10
nemvolt áramszünet . de az biztos hogy nagyon szájbarúgom az fmet.

hajrá,lilák!

Darkon
Szezonkezdet, biztato jelek.

Born to win

Huni92
Javaslom h játsz 2 v 3 mentéssel. Amióta elszállt a WBA-Palermos mentésem, azóta én is igy teszek. És beválik.
4-1 a Sevilla ellen, 2-0 a malaga ellen, Vidal megsérült.

Darkon
Kratula mindenkinek! Nekem is most szallt el majdnem a mentesem, de szerencser volt back up-om, meg alt 2mentesem van, felvaltva mentek, tovabba mindig atmasolom oket a d:-re.

Itt az uj sorsolas majdnem nemjutottunk be.Kicsit ideges lettem amior a Nice ellen 1-2t jatszottunk otthon idegenben azonban 4-1 lett. Valtoztattam a taktikan szoval szerintem november kornyekere erik be addig szenvedes.

Ja es az igazolasok: J.Martinez <#worship> 33.5M, Van D. Borre(ingye), Manuel De La Costa. Saviolat eladtam 26M-ert Barcanak. Tovabba ujra sikkasztason kaptam a vezetoseget, mintegy 15M tunt most el a kasszbol😊))

Born to win

Huni92
Ak az szopás....😞 Annak a mentésnek annyi. Nem volt áramszünet aközben amikor mentetted el a játékot? Olyankor szokott ez megtörténni....

totti10
backupot se tölti be

hajrá,lilák!

hibás lett a mentésed.

mentés köbe történt valami, ha nincs backup akkor buktad a mentés ezen részét.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Elég jol kezdödik a szezonom végre !!! Most jutottam el elõször ahoz a fázishoz hogy érdemes játszani fm08al...

egyszer nekem is volt ilyen - uj játékot kezdtem mert sose lett meg

totti10
nemtudjátok miért van ez? :@@@

hajrá,lilák!

zyndar
Köszi inter94 és Csesza.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Nyugodjék békében.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia
Még egy hír. Lehet h sokatoknál játszik a csapatba.

"Halálos balesetet szenvedett Gionata Mingozzi, a Treviso labdarúgója. A 23 éves középpályás autója Velence közelében frontálisan ütközött egy kamionnal. A korábbi Sampdoria-játékos éppen Treviso felé tartott, hogy jelentkezzen a csapata elrendelte orvosi vizsgálatra."
R.I.P Kolo és Gionata

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

miki36
Nyugodjék békében! <#rinya>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

*RIP
:| RIO
Huni92
Nyugodj békében Kolo!

Én is gondolkoztam azon, h berakjak-e egy linket errõl a hirrõl, de végülis nem tettem......Sajnálatos az ami történik a sportban....Foe, Fehér Miki, Puerta, Kolo......meg még kitudja hány és hány sportoló, akik ugyan nem ilyen szintû profik, de aktivan sportolnak/tak. 😞

bazzzzz <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

R.I.P. <#sir>

én 2009ben vagyok de nálam ennél még 1 fokkal jobb

ott a Livornoban van (olasz liga betöltve) - 8 meccs 2 gól

válogatottban 12meccs 9 gól

(sorry de képet nincs kedvem rakni)

Fabio Capello
Elnézést mindenkitõl, de eleget kell tennem egy szomorú kötelességemnek

Elhunyt Kolonics György, olimpiai bajnokunk

A 36 éves Kolonics a ma délelõtti edzés közben rosszul lett egy táv végén, rádõlt az õket kísérõ motorcsónakra, majd elvesztette eszméletét. A parton rögtön megpróbálták újraéleszteni, de többszöri kísérlet után sem sikerült.

RIP, és köszönet mindenért 😞

jah oké csak a felállás leírásod alapján gondoltam, hogy nem ott lenne a helye neki 😞

inter94
2011/2012

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Cani szar formában van ,addig ott van . Egyébként zogbia helyén vaan cazorla és jobb oldalt riberi - tavaly 40 gpassz fööött vol

zyndar
A srácot vette már meg valaki, vagy lenne egy pikcsör róla olyan 2010-11 körülrõl? Tarcsiba szántam, de a sok sérülés miatt játszott elég sokat és kezdek bizakodó lenni 😛

Ribéry csak simán a középpályán?
nem használod ki eléggé az ö támadó képességeit, sztem Cazorla v. Zogbia helyén simán elférne

Depor 90 milla fontért összevásárolt mindenkit majd abban az évben eladósodott XDDDDD és ultrakicsi összegér eladtak mindenkit
vették : N'Zogbia 13 M - megvettem 2,7 M
-II- :Hamsik 9 M - jött 1,3 M
-II- :Zapater 11 M - ingyen jött volna mert nagy fizetése volt csak nem engem válaszott
.
5.évre felállás- Ochoa - Bosingwa,Swchechlen,Samba,Givet - Ribery,Hamsik - Cazorla,Zogbia,Matias F. - Kurányi

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Asszem újratöltöm.....:S nem kockáztatom meg azt, h balhátvéd nélkül játszam le a szezon 2. felét......

Huni92
Na egy gyors helpet pls! December 1-jén nem regisztráltam újra a playakat. Erre Vidal nem játszhatott a Málaga ellen sem, és most látom, h miért. Mert nincs regisztrálva. És nem is lehet......Januárban lesz még regisztrálás? V nem?

Huni92
Ott csesztem el a Sevilla ellen, h mivel Nihat sérült, nem tettem be a helyére Elanot, és Matiast tkp-nak, ahogy azt a Málaga ellen csináltam.Sevilla ellen Elano tkp vt, lõtt is egy gólt. Most ugye csatár, meglõtte a gólját, miközben Fernández is baszott 2t. 3-0 a vége. Elég magasan a mi csatársorunk a legjobb a Ligában, viszont a védelem.....14 meccsen 17 bekapott gól....

Huni92
Faszom a makkos szar geci játékába.......5x olyan jó vok mint a Sevilla, 2 támadás, 2 gól....92.ben Vidal fejel 1et, persze h 94.ben Escudé 3 km-rõl rábassza és bemegy......3lövés/3gól....azaz...Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

zyndar

<#nyes><#nyes><#nyes>

zyndar
Ilyen vezér ellen senkinek nincs esélye.

Huni92
Reggelt & grat all!

Az nálam, Erdélyben negyed 4 😄

Fabio Capello
grat 😊

Duncan McLeod.... :A😄FASF:AF:C

zyndar
"A statisztikusok szerint ilyen meglepõ eredmény még sohasem született a két csapat derbijén, melyet 116 éve élvezhet a nagyérdemû. Mr. Duncan McLeod futballistái egységes csapatként, megalkuvást nem ismerve küzdöttek ezen az októberi estén."

Fabio Capello
Csítergeci <#idiota>

szép munka 😊 <#eljen>

zyndar
Az negyed 3. 😊
Jó reggelt Urak!
Hajrá Mike, sztem bármi lehet.