Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
Sajnos ma RIP van...:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Fájó pont, h Elano 14. percben megsérült. Majd a 95. percben szögi volt ide, Garay meg megsérült.....
És transfere:
Most nagyobb volt a kiadásom mint bevetelem ,de nekem megérte és még így is jó a költségvetés(tudom nagycsapat) Mire összehoztam ezt az álomkeretet eltelt 6 év a pályafutásom során <#hawaii>#hawaii>
További sok sikert minden pléjának
Üdv.: fecoh <#integet2>#integet2>
Y\'oull Never Walk Alone
Csoport:
Kieséses szakasz:
Palermo - Liverpool 1-3
Liverpool - Palermo 1-0
Liverpool - FC Barcelona 2-0
FC Barcelona - Liverpool 2-3
Arsenal - Liverpool 2-2
Liverpool - Arsenal 1-1
Final:
Y\'oull Never Walk Alone
F.A. kupa:
Norwich City - Liverpool 0-2
Liverpool - Tottenham Hotspur 1-2
Liga kupa:
Liverpool - Colchester 1-0
Preston - Liverpool 0-3
Liverpool - Reading 2-0
Liverpool - Newcastle UTD 3-1
Newcastle UTD - Liverpool 1-4
Final:
Klub VB:
Y\'oull Never Walk Alone
Az év elején a Community Shiled rangadón:
Liverpool - Arsenal 5-2
Európai szuperkupa:
Liverpool - Newcastle UTD 2-0
Ezekrõl sajnos képet nem tudtam csinálni.
A cél a bajnoki cím illetve a nemzetközi porondon való végsõ siker volt.
PL végeredmény:
Y\'oull Never Walk Alone
West Bromwich Albion
Érkezett: Gianni Zuiverloon (Heerenveen) 4 000 000,<#wow1>#wow1> Beszarok énis leigazoltam oda <#nevetes1>#nevetes1>
ON
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
4-1 a Sevilla ellen, 2-0 a malaga ellen, Vidal megsérült.
Itt az uj sorsolas majdnem nemjutottunk be.Kicsit ideges lettem amior a Nice ellen 1-2t jatszottunk otthon idegenben azonban 4-1 lett. Valtoztattam a taktikan szoval szerintem november kornyekere erik be addig szenvedes.
Ja es az igazolasok: J.Martinez <#worship>#worship> 33.5M, Van D. Borre(ingye), Manuel De La Costa. Saviolat eladtam 26M-ert Barcanak. Tovabba ujra sikkasztason kaptam a vezetoseget, mintegy 15M tunt most el a kasszbol😊))

Born to win
mentés köbe történt valami, ha nincs backup akkor buktad a mentés ezen részét.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Halálos balesetet szenvedett Gionata Mingozzi, a Treviso labdarúgója. A 23 éves középpályás autója Velence közelében frontálisan ütközött egy kamionnal. A korábbi Sampdoria-játékos éppen Treviso felé tartott, hogy jelentkezzen a csapata elrendelte orvosi vizsgálatra."
R.I.P Kolo és Gionata
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én is gondolkoztam azon, h berakjak-e egy linket errõl a hirrõl, de végülis nem tettem......Sajnálatos az ami történik a sportban....Foe, Fehér Miki, Puerta, Kolo......meg még kitudja hány és hány sportoló, akik ugyan nem ilyen szintû profik, de aktivan sportolnak/tak. 😞
R.I.P. <#sir>#sir>
ott a Livornoban van (olasz liga betöltve) - 8 meccs 2 gól
válogatottban 12meccs 9 gól
(sorry de képet nincs kedvem rakni)
A 36 éves Kolonics a ma délelõtti edzés közben rosszul lett egy táv végén, rádõlt az õket kísérõ motorcsónakra, majd elvesztette eszméletét. A parton rögtön megpróbálták újraéleszteni, de többszöri kísérlet után sem sikerült.
RIP, és köszönet mindenért 😞
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

nem használod ki eléggé az ö támadó képességeit, sztem Cazorla v. Zogbia helyén simán elférne
vették : N'Zogbia 13 M - megvettem 2,7 M
-II- :Hamsik 9 M - jött 1,3 M
-II- :Zapater 11 M - ingyen jött volna mert nagy fizetése volt csak nem engem válaszott
.
5.évre felállás- Ochoa - Bosingwa,Swchechlen,Samba,Givet - Ribery,Hamsik - Cazorla,Zogbia,Matias F. - Kurányi
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>