Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Hmmm.....váltottam taktikát....lesre játszok....4 védõ, 1 vkp kp-ról visszanyilazva, és 2 tkp csatárba nyilazva, 2 szélsõ vonalban a tkpk-kal, elõrenyilazva, és egy csatár.

4-1 a zaragoza, 4-1 a mallorca és 2-0 a bilbao ellen.

Darkon
Josemi-G.R😊))))))

Barceloan 50M-ert megvette Richards-ot, Real 23meccs ota veretlen😮

Born to win

Huni92
Nekem is ilyesmi a gondom 😊 Akinfeev-Josemi-Arzo/Rodriguez-Garay-Vidal hátsó alakzat 😄

MrIncredible
Szevasztok!
Van egy olyan kérdésem, hogy mily módon lehetne csökkenteni a kapott gólok számár?Pineda-Vidal-Arzo-Edson-Behrami ötös a védelem tehát nem kell Erõsíccsed meg a védelmet! 😊a védõsor a mély legelsõ helyén van, letámadás pont középpen, és embert fognak. átlagosan 1.2 gólt kapunk.csak az az idegesítõ, hogy megpattanókat, meg olyanokat, hoy lemaradnak az emeberrõl, pedig mindenkinek 15 fölött van az emberfogása és a helyezkedése. valaki tud valami orvosságot erre a problémára?
Elõre is köszönöm a segítséget

Huni92
Az ilyenek a legjobbak 😄DD mikor 93.ban gólt szerzel, még 1 perc a hosszabbitásból, oszt 96. percebn lõnek 1et....

Bulykin
Erõsíccsed meg a védelmet!<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zyndar
Newcastle ellen FA kupa meccs:
- 76. percben cserélek, Osman le Valeri be, ugyanebben a percben Valeri lesérül, helyére jön Pienaar.
- 80. percben Pienaar lerántja Meirát, tizenegyes. Gól, ezzel 2-2.
- 90. percben Lescott gólt fejel, mondom zsír, megvan. Hosszabítás 6 perc.
- 95:47-nél egy semmilyen beadás az 5 és felesre, sehol senki az ellenbõl, Jagielka besétál a saját kapunkba a labdával. 3-3.
-Cigi meggyullad.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

oksa köszi ! ráérsz nyugodtan

majd meg, csak számokkal kell megadni a szineket meg a mez mintákat és még nemjöttem rá, hogy pontosan hogy is 😄
jolett amit mondtál csak kicsit a mezek a többihez.
Megtudnád olyanban csinálni mint a többit ha nem lenne gond olyan szinekkel amilyennel elöször mondtam ?
Ha pl. hazai mez kék lenne akkor fent az eredményjelzõben is kék szin lenne ? ha lehetséges megcsinálnád ugy ?

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen><#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na megoldottam 😄 meg tudom változtatni a mezek színét<#worship>
Fabio Capello
szééép, jóleszez <#eljen>

zyndar
Hi & grat all!
Ez a Lustig gyerek Mo.-n tényleg fasza lesz.
Én meg így állok féltávnál, MU egy másik dimenzióban.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Hi & grat all!

Az este (éjfélkor) a 4-1es Mallorca elleni sikerem után vmiért nem mentettem a gamet. Azóta sem tudom h miért......
Igy a Zaragoza elleni kupameccset is újrakellett toljam. Lényegében ugyanúgy egygólos vereséget sznvedtem, de a legrosszabb fajtából. 0-1 idegenben. Az újságok szerint is jobb vtam.

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
Ha neked régi az, hogy minden flémkeltõ szituációt csírájában fojtok el, akkor igen, minden a régi. Nem fogom hagyni hogy ezt a topikot is szétbarmolják, úgy mint az elõzõt.

ott lehet, azt tudom, de az a baj, hogy menet közben már nem lehet editorozni :S
szóval akkor ez már marad így...
bár még van egy fájlom amit még nem próbáltam, azzal lehet, hogy tudok valamit alkotni
Már nem nagyon irok ide,de látom minden a régi"csõõõ
Fabio Capello
sztem editorral is simán tudod változtatni

hmmm ezzel nemlehet mez színt változtatni<#szomoru1>
Fabio Capello
még mielõtt elkezded, fejezd is be, elsõ és utolsó figyelmeztetés

ez aztán kellett!
Fabio Capello
FMM-bõl van 802-vel is mûködõ verzió, MCFM-bõl csak 801ig adták ki

tud valaki mûködõ MCFM editort 8.0.2-höz?
igen ezt mindértem ugyis neveztem át , de az eredeti mezek vannak benne is sehol sem találom õket hogy kitörölhessem
.
karajj kiprobálom amit mondtál

Fabio Capello
Hi & grat all!

Koni, a helyzet a következõ: ugyebár megvannak az új mezek, amiket be akarsz tenni a gammába. Keresd ki a mezkönyvtárban a csapat eddigi mezeit, és az újakat nevezd át arra a kódra, ami az eredeti mez kódja (fájlnév). Ezután írd felül a régieket az újakkal, és elm. mûködnie kell. Azért nem mûködik, mert a mezek config.xml fájlja a kódokra van beállítva, ergo ha más a fájlnév, nem mûködik.
Példa:

Juve mezkódja: hazai: 001, idegen: 002, harmadik: 003

tehát:

Új mezek: újmezhazai átnevezése 001-re, újmezidegen --> 002, újmezharmadik --->003

Ezután már csak át kell másolnod az új mezeket a mezmappába és kész.

Remélem ez beválik

a data/updates mappában valahol van egy graphics.fmf fájl, ha azt kitörlöd, elméletileg mûködnie kéne
de javaslom, hogy csinálj egy biztonsági mentést róla
....<#merges3>
igen , de a régi nincs sehol , az ujat meg bemásoltam de semmi...
a régi vhogy alapbol bent van de nem találom sehol , sehogy

na ezt most jól megmondtad...<#idiota>
töröld a régit,helyére az uj(jó helyre tedd)+skin cache kikapcs!üdv mindenkinek egyébként!
egy kis segitségre lenne szükségem !
A játékban vannak alapbol mezek ( kicsi sima ) és töltöttem le ujakat de még mindig a régieket tölti be... Mit csináljak ?

nem kicsit jó igazolás <#eljen>

Mike94
jah és vki 2-3. szezon környékén dobjon egy képet nekem Mikael Lustigról, télen érkezik hozzám lokiba, magyarhonba isten lesz
a svéd GIF Gundsvall-ba (v mibe) játszik

Mike94
nem lehet

inter94: semmi baja nem lesz

Köszi bár nekem Fradi update kéne 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

egy kerdes:
lehet mar elkezdett jatek kozben adatbazist valtoztatni?
gondolom ugy hogy nekem most small van es large vagy huge-t akarnak
koszi
inter94
érdemes lenne megkockáztatni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
elméletben igen.

b4rc4
Féltáv

inter94
ha felteszem a javitást a játékhoz a régi mentésemet tudom folyatatni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Zaragoza elleni elsõ meccsen idegenben hiába lõtt Elano 2 gólt, amelybõl a 2. fantasztikusra sikeredett, a Zaranak van egy Militoja, aki ugynacsak 2t vágott, + Sergio Garcia egy védelmi hibát kihasznált, igy 2-3 arányban kikaptam.

Fabio Capello
Grat mindenkinek 😊

Huni92
FMhungaryn van 1 adatbázisfrissités, ami ha jól atom a június 15-18. körüli idõszakig végrehajtott igazolásokat frissitette. tehát a Wolfsburg megerõsödött 😄

Huni92
Höh 😄 A Villarreal átütemezte az adósságait. -37,5 millió euróról -1,2 millió euróra változott az egyenleg 😄
És 15 millió a nyereség/veszteség állapot.

Nem tud valaki valami friss átigazolási cuccost?(igaz még átig. szezon közepe van de akkoris jolenne )

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Huni92
Jó ez a meccs önbizalomnövelõnek. Köv. körben zaragoza vár rám.

Mellesleg Nihat most tért vissza sérülésbõl, ezen a meccsen.

Huni92
BL-ben megkaptam a Sporting Lisszabont....idegenbe kezdek majd.
Január 2-dika van. Lehet h eladom G. Rodriguezt a Barcanak, ha jó ajánlatot kapok. És veszek más középsõvédõt.
Közben kupa visszavágó: Garay 10es osztályzat 😄 14-0s összesitéssel mentem tovább.

miki36
engem is szopat most :c

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Darkon
94:04

Najolvan most befejeztem egy idore....

Born to win