Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-1 a zaragoza, 4-1 a mallorca és 2-0 a bilbao ellen.
Barceloan 50M-ert megvette Richards-ot, Real 23meccs ota veretlen😮
Born to win
Van egy olyan kérdésem, hogy mily módon lehetne csökkenteni a kapott gólok számár?Pineda-Vidal-Arzo-Edson-Behrami ötös a védelem tehát nem kell Erõsíccsed meg a védelmet! 😊a védõsor a mély legelsõ helyén van, letámadás pont középpen, és embert fognak. átlagosan 1.2 gólt kapunk.csak az az idegesítõ, hogy megpattanókat, meg olyanokat, hoy lemaradnak az emeberrõl, pedig mindenkinek 15 fölött van az emberfogása és a helyezkedése. valaki tud valami orvosságot erre a problémára?
Elõre is köszönöm a segítséget
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
- 76. percben cserélek, Osman le Valeri be, ugyanebben a percben Valeri lesérül, helyére jön Pienaar.
- 80. percben Pienaar lerántja Meirát, tizenegyes. Gól, ezzel 2-2.
- 90. percben Lescott gólt fejel, mondom zsír, megvan. Hosszabítás 6 perc.
- 95:47-nél egy semmilyen beadás az 5 és felesre, sehol senki az ellenbõl, Jagielka besétál a saját kapunkba a labdával. 3-3.
-Cigi meggyullad.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megtudnád olyanban csinálni mint a többit ha nem lenne gond olyan szinekkel amilyennel elöször mondtam ?
Ha pl. hazai mez kék lenne akkor fent az eredményjelzõben is kék szin lenne ? ha lehetséges megcsinálnád ugy ?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ez a Lustig gyerek Mo.-n tényleg fasza lesz.
Én meg így állok féltávnál, MU egy másik dimenzióban.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az este (éjfélkor) a 4-1es Mallorca elleni sikerem után vmiért nem mentettem a gamet. Azóta sem tudom h miért......
Igy a Zaragoza elleni kupameccset is újrakellett toljam. Lényegében ugyanúgy egygólos vereséget sznvedtem, de a legrosszabb fajtából. 0-1 idegenben. Az újságok szerint is jobb vtam.
szóval akkor ez már marad így...
bár még van egy fájlom amit még nem próbáltam, azzal lehet, hogy tudok valamit alkotni
.
karajj kiprobálom amit mondtál
Koni, a helyzet a következõ: ugyebár megvannak az új mezek, amiket be akarsz tenni a gammába. Keresd ki a mezkönyvtárban a csapat eddigi mezeit, és az újakat nevezd át arra a kódra, ami az eredeti mez kódja (fájlnév). Ezután írd felül a régieket az újakkal, és elm. mûködnie kell. Azért nem mûködik, mert a mezek config.xml fájlja a kódokra van beállítva, ergo ha más a fájlnév, nem mûködik.
Példa:
Juve mezkódja: hazai: 001, idegen: 002, harmadik: 003
tehát:
Új mezek: újmezhazai átnevezése 001-re, újmezidegen --> 002, újmezharmadik --->003
Ezután már csak át kell másolnod az új mezeket a mezmappába és kész.
Remélem ez beválik
de javaslom, hogy csinálj egy biztonsági mentést róla
igen , de a régi nincs sehol , az ujat meg bemásoltam de semmi...
a régi vhogy alapbol bent van de nem találom sehol , sehogy
A játékban vannak alapbol mezek ( kicsi sima ) és töltöttem le ujakat de még mindig a régieket tölti be... Mit csináljak ?

a svéd GIF Gundsvall-ba (v mibe) játszik
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
lehet mar elkezdett jatek kozben adatbazist valtoztatni?
gondolom ugy hogy nekem most small van es large vagy huge-t akarnak
koszi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
És 15 millió a nyereség/veszteség állapot.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Mellesleg Nihat most tért vissza sérülésbõl, ezen a meccsen.
Január 2-dika van. Lehet h eladom G. Rodriguezt a Barcanak, ha jó ajánlatot kapok. És veszek más középsõvédõt.
Közben kupa visszavágó: Garay 10es osztályzat 😄 14-0s összesitéssel mentem tovább.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"