Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bajnokok ligája nyolcaddöntö , elsõ mérkõzés
Villarreal - Internazionale
Bajnokok ligája nyolcaddöntõ , második mérkõzés
Internazionale - Villarreal
Bajnokok ligája negyeddöntõ , elsõ mérkõzés
Villarreal - Manchester United
Bajnokok ligája negyeddöntõ , második mérkõzés
Manchester United - Villarreal
Bajnokok ligája elõdöntõ , elsõ mérkõzés
Barcelona - Villarreal - 50. perc 0-2 , utána megbolondult a gép 11 perc alatt kaptam 3-at, 4-2 a vége
Bajnokok ligája elõdöntõ , második mérkõzés
Villarreal - Barcelona 1-1 , igazságos döntetlen mindkét fél részérõl
.
Jõvõre több szerencsével akár a végsõ gyõzelem is meglehet !

Darkon
Csitercsapat!

Megvannak a nagy igazolasaim nyarra Gareth Bale, Salvatore Foti (mindketto ingyen).
Most erkezett Gourcuff 5.75M-re lenyomtam az arat az Evertonnal aki meg 18M-ert vette.

NSUE ment 18.5M-ert Readingbe mivel meg csere cserejekent se fer bele a valasztek: Aquino-Larranaga-Aaron-Saivet-Zarate-Podolski valszeg Pod. is menni fog.

Born to win

zorrobomber
<#ejnye1>

Darthmushroom
Grat :)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
ja, a képbõl nem derül ki, 6/0 volt a shots/on target-jük

zorrobomber
nem játszottunk mi se tökéletesen, de rendesen sajnáltam õket annyira közük nem volt a meccshez, már a piros elõtt sem

Darkon
<#taps>

Born to win

Darthmushroom
remélem nyernek a németek a bolgárok ellen és akkor tovább is jutottunk eddig csak a vb szereplés van meg:D

zorrobomber
jaja, jóság <#eljen>

zorrobomber
kiszorította Scribe-t

Darthmushroom
Yeahhh Magyar u19 1:0 Spanyol u19
Végre egy kis magyar siker!!!:P

John Cena
Keci jó vagy <#eljen>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

myl0
10 meccses veretlenségi szériámnak vége szakadt a Jászberény ellen :(
A komplett védõsorom el volt tiltva az u19bõl hoztam fel pléjákat az eredmény 4 kapott gól... 4 kapura lövésbõl

Darkon
<#wow2>

Born to win

zorrobomber
azt mondja az edzõ kb kifejlõdött a fiu, a jobbhátvéd skillje is feljebb lépett egy szinttel, meglõtte elsõ gólját a válogatottban is <#eljen>

zorrobomber
lehetett volna sokkal rosszabb is <#nemtudom>

Darkon

Nem tudom hogy most ennek oruljek e?

Grat Zorro!

Born to win

zorrobomber
ritty-rotty :)

zorrobomber
Hi & grat all!
töltöm leedset

fecoh
Köszönöm!

Y\'oull Never Walk Alone

Köszi

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

myl0
Keci jó vagy <#eljen>

myl0
fmhungary-ról szedtem még kb 1000 éve, linket nem tudom, de ha jól emléxem a giga kit packben volt benne, ez egy 87 megás file.

Darkon
Hehe! A MUMUS! Tegnaõp este meg jatszottam egyet es kik tortek meg a lenduletunket!? En is elszolltam magam.

SZEMETEK!

Born to win

Forza Italia
Mért van az h a spanyol csapatokhoz letöltök mezeket és arcokat de nem cseréli le az erdetieket. Másik capatoknál müködik csak a spanyol csapatoknál nem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fecoh
Sziasztok managerek!

Elérkeztem 7 év hûséges edzõsködésem során a 'pool színeiben az 1000-ik gólt <#email>

ÉS mindezt a Chelsea elleni impozáns eredményel, soha rosszabbat.<#buck>

Y\'oull Never Walk Alone

Ezt a mezt honnan szedted Fradihoz?<#zavart1>
Linket plz<#smile>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

myl0
Hi & grat all!
A kezdeti nehézségek után a csapat hozzászokott a taktikámhoz :D

Huni92
Nyáron elsõ számú célpont: Diego Milito.... A Zaragoza amúgyis érdeklõdik Cani iránt, és elcserélem, + adok némi pénzt.
Meg aztán fogok venni egy olyan embert, akinek a szögletrúgó képessége legalább 19....és Riquelme jutott eszembe igy leghamarabb. Neki 20...

Huni92
Megvolt a 100. meccsem is a Villarreal kispadján. A Zaragoza ellen. És hála Militonak, az ünnep mégsem lett ünnep....2 gólt lõtt, amire csak Nihat tudott válaszolni. 1-2s zakó hazai pályán.

(pár hsz-el visszább dicsértem a csapatot.....kár volt )

Forza Italia
#19821 senki??<#confused>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
Hi & grat all!

zorrobomber
jé, változott a banner :)

Huni92
De, én rakok :D
Bl meccs, 1. találkozó, idegenben, SPorting ellen. Még be sem melegedtünk, mársi 0-2t mutatott az eredményjelzõ. Ehhez hozzájött Garay piros lapja is. Enyhén szólva nem kezdõdött jól a meccs. Félidõben mindenki 6os teljesitménnyel rendelkezett, lecseszés, 2. félidõ. Szereztünk 2 nagyon fontos gólt, maximálisan elégedett vok a csapat 2. félidei teljesitményével.

zorrobomber
mivan senki nem rak képet?? <#buck>

Huni92
Áfaszom......Real elleni rangadó. Idegenben. Lövések: 13/6 ott, 23/11 itt, eredmény: 3-2 a Realnak. 3 helyzet, 3 gól.....Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Forza Italia
Srácok spanyol csapatoknak h kell mezt berakni?? Mert ugye nekik alapból van mikor felrakom a játékot. Leakarom cserélni a mezt de mindig ugyanaz a régi marad benn.

Huni92
4-1re vertük a Racingot. Lehengerlõ a csapat. Rögtön 4. percben hátrányba kerültünk, Garay meg Arzo hbájávól. 7. percben garay javitott, 1-1, innen meg sima volt minden. Garay szerzett egy újabb találatot, Elano szépségdijas gólt lõtt, és Nihat is betalált.

Huni92
Ami pozitivum ebben a 2. szezonomban, h nem Nihaton múlik az, h nyerünk avagy nem. Elsõ szezonban egyértelmûen õ volt a csapat húzóembere. Most viszont nem csak az õ teljesitménye befolyásolja egy meccs végkimenetelét. Egyre inkább CSAPATKÉNT játszanak a fiúk.

Huni92
4-2 a Betis ellen. A meccs elõttig 3 meccsen találkoztunk 2szer õk 1szer én diadalmaskodtam. Most pedig 2-2 az örökmérleg :D Nihat és Elano is 2 gólt szórt, emellett elképesztõt nyújtott a csapat. Akinfeevnek volt ugyan egy potyája, de utána nagyokat védett. Védelemben meg G. Rodrdiguez nyújtott klasszis teljesitményt.

Darthmushroom
elmekk a köv mecsig ott szerintem mára abbahagyom és mekk asszonyhoz
de azért a forumot még olvasgatom majd hébe hoba:D
majd holnap jelentkezek a cardiff folytatással

Darthmushroom
Sheffield Wed 1:0 Cardiff
Mocskos, csaló gamma <#boxer>
döntetlen gyanus volt de a köcsög gép 90perce golt rugot:S
igy már 5.hely

Huni92
Keci jó vagy <#eljen>

Darthmushroom
Cardiff 1:0 Blackpool
Cardiff 2:0 Colchester
Átvettük a vezetést a tabellán:P:P

Huni92
Nekem sem volt túl jó a lövés/kapuralövés arányom. Oszt amióta új a taktik, jelentõsen javult ez az arány.
Töltöm VIllarrealt.

zorrobomber

Darthmushroom
hát mi olyan 10-15bõl 2-3szor találjuk el a kaput is
amugy
Liga kupa 3f
Birningham City 1:2 Cardiff
2 11sel nyertünk nagy meglepetés

zorrobomber
hát igazából én pont azt mondom hogy az enyém már nem annyira kiscsapat, fasza plejákkal, és a 30 lövésbõl 3 gól nem annyira jóság <#vigyor5>

Darthmushroom
ja erre jön még két mecs
6.f:
Watford 1:0 Cardiff (köcsög buzik, megint jobban játcotunk)
7.f:
Leicester 1:2 Cardiff (vége ismét gyõzelem)

jelenleg a 4.hely a mienk de olyan szoros 1botlással sokat lehet bukni...