Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villarreal - Internazionale
Bajnokok ligája nyolcaddöntõ , második mérkõzés
Internazionale - Villarreal
Bajnokok ligája negyeddöntõ , elsõ mérkõzés
Villarreal - Manchester United
Bajnokok ligája negyeddöntõ , második mérkõzés
Manchester United - Villarreal
Bajnokok ligája elõdöntõ , elsõ mérkõzés
Barcelona - Villarreal - 50. perc 0-2 , utána megbolondult a gép 11 perc alatt kaptam 3-at, 4-2 a vége
Bajnokok ligája elõdöntõ , második mérkõzés
Villarreal - Barcelona 1-1 , igazságos döntetlen mindkét fél részérõl
.
Jõvõre több szerencsével akár a végsõ gyõzelem is meglehet !
Megvannak a nagy igazolasaim nyarra Gareth Bale, Salvatore Foti (mindketto ingyen).
Most erkezett Gourcuff 5.75M-re lenyomtam az arat az Evertonnal aki meg 18M-ert vette.
NSUE ment 18.5M-ert Readingbe mivel meg csere cserejekent se fer bele a valasztek: Aquino-Larranaga-Aaron-Saivet-Zarate-Podolski valszeg Pod. is menni fog.
Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Végre egy kis magyar siker!!!:P
A komplett védõsorom el volt tiltva az u19bõl hoztam fel pléjákat az eredmény 4 kapott gól... 4 kapura lövésbõl

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
SZEMETEK!
Born to win
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Elérkeztem 7 év hûséges edzõsködésem során a 'pool színeiben az 1000-ik gólt <#email>#email>
ÉS mindezt a Chelsea elleni impozáns eredményel, soha rosszabbat.<#buck>#buck>
Y\'oull Never Walk Alone
Linket plz<#smile>#smile>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Meg aztán fogok venni egy olyan embert, akinek a szögletrúgó képessége legalább 19....és Riquelme jutott eszembe igy leghamarabb. Neki 20...
(pár hsz-el visszább dicsértem a csapatot.....kár volt )
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bl meccs, 1. találkozó, idegenben, SPorting ellen. Még be sem melegedtünk, mársi 0-2t mutatott az eredményjelzõ. Ehhez hozzájött Garay piros lapja is. Enyhén szólva nem kezdõdött jól a meccs. Félidõben mindenki 6os teljesitménnyel rendelkezett, lecseszés, 2. félidõ. Szereztünk 2 nagyon fontos gólt, maximálisan elégedett vok a csapat 2. félidei teljesitményével.
de azért a forumot még olvasgatom majd hébe hoba:D
majd holnap jelentkezek a cardiff folytatással
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
döntetlen gyanus volt de a köcsög gép 90perce golt rugot:S
igy már 5.hely
Cardiff 2:0 Colchester
Átvettük a vezetést a tabellán:P:P
Töltöm VIllarrealt.
amugy
Liga kupa 3f
Birningham City 1:2 Cardiff
2 11sel nyertünk nagy meglepetés
6.f:
Watford 1:0 Cardiff (köcsög buzik, megint jobban játcotunk)
7.f:
Leicester 1:2 Cardiff (vége ismét gyõzelem)
jelenleg a 4.hely a mienk de olyan szoros 1botlással sokat lehet bukni...