Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oldham 1:3 Cardiff
Bajnokság
4.fordulo:
Southampton 1:2 Cardiff
5.fordulo:
Cardiff 2:0 Stoke
átáltam 1 csatára meg JFH visszatért😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Cardiff 1:1 Hull City
Nem tom felfogni h nem találjuk soha a kaput még üres kapura is mellé meg ilyenek... simán nyerhetõ mecs lett volna és ez már a 2. ilyen... Csatárok meg sérültek persze....
Plymouth 3:0 Cardiff
nem tudom ha nem találjuk el a kaput h akarunk nyerni ,õk eltalálták... de mi játcotunk jobban...
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
Cardiff City news:
Miután Dave Jones családi okok miatt lemondod ezért az ifju tehetséges magyar managert Kovács Leventét nevezte Peter Ridsdale elnõk. Leventének célként teljesitenie kell hogy 4éven belül nyerjék meg a másodosztályt, de nem zárták ki hogy hamarabbi feljuttást is, ami azt jelentené h az uj 30e befogadó képeségü stadionba hamarabb jönnek preimer ligás csapatok. A stadion amugy 2009.05.31-én adják át. Sajnos a klub anyagi helyzete nem enged átigazolási pénzt.
Kovács Levente:
Köszönöm a lehetõséget hogy ilyen jó csapathoz kerülhetek. Szeretném teljesiteni az elvárásokat, minél hamarabb preimer ligás csapatott szeretnék csinalni Cardiff Citynek.
Cardiff News:
Kovács Levente megkezdte a felkészülést az uj szezonra. Igazolt is ingyen pár játékost:
Cardiff News:
Kétt gyõzelemmel kezdte a Cardiff az évet:
I love this gém <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Mégegyszer mindenkitöl elnézést kérek a rohadt kép miatt amit ugyanugy csinaltam mint az elötte lévöt de nem tudom mér lett olyan...
3-1 az Espanyol ellen, Akinfeev 77%os kondiban 'védett'. Ugyanis az az 1 gól az hatalmas potya volt. szabadrúgás lepattan, 16 méterrõl a játékos rálövi, középre, akinfeev meg bevédi xD
De nem volt gond, mert Tamudo öngólt szerzett, és Elano meg Cygan is lõtt 1-1 gólt.
21 forduló után 4 pont a hátrányom a Reallal szemben (5-3as vereséget szenvedtek a Csítergeci <#idiota>#idiota> Betistõl) és 2 ponttal megyek a 3. Barca elõtt.
Vidal legutóbbi 2 meccsén 5 gólt szerzett, most 3 hét pihi vár rá.
4-3 a Sevilla ellen a kupa negyeddöntõ vv-n, de ez nem volt elég a 0-3s zakó után. búcsuztunk a kupától. 😞 😊
Enyeama, Carrizo, vagy Kameni? najó, közben én is elteszem magam aludni, nem ilyeneken kellen már ilyenkor agyalnom 😊
na én is bedobom a szunyát, kezdek teljesen begémberedni, holnap nekilátok a szezonnak, remélem legalább kettõt le tudok húzni...
Amúgy a sevilla elleni kupa negyeddöntõn volt (0-3), h lövések: 2/0 és 2/0, és 1-0ra vezetett a sevilla 😄 Mivel a játék a kapufás gólt, a megpattanót nem számolja kapuralövésnek. Ahogy a 11est sem xD
Elkezdõdik a meccs pörög az óra a 23. percig (addig nem történik semmi), majd a Tököl védõje haza passzolja a labdát a kapus lepkézik, góóól 😛
Aztán megint lepörgött úgy az óra, hogy nem történik semmi, egészen a félidõig. Megnézem a statisztikát kapura lövések mind a két fél részérõl 0 😄
Végül 2 - 0 ra nyertem...
Csak érdekességképpen, hogy 45 perc alatt nem volt kapura lövés...
nem mintha teljes terjedelmébe itt lettem volna!!😄
de azért sok sikert mindenkinek és jo8
remélem most már vége mert nem jo ilyeneket olvasni...
(szemlélõként mondom)
Spanyolország-Villarreal, Atletico Madrid, Valencia
Olaszország-Palermo, Lazio, Udinese, Fiorentina
Németország-Schalke 04, Werder, Stuttgart, Hoffenheim.
bedobtam egy kérdés offba aki tud segítsen lécci😊
énis jáccogatok de semmi egetverõ nemtörténik kéne kezdenem vmi ujat😊 vkinek vmi tipp erõsebb bajnokság közép csapat vagy kicsit alsób osztály??😊
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"