Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
liga kupa 2.f.:
Oldham 1:3 Cardiff
Bajnokság
4.fordulo:
Southampton 1:2 Cardiff
5.fordulo:
Cardiff 2:0 Stoke
átáltam 1 csatára meg JFH visszatért😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
pls valaki nem tudja esetleg honnan tudom leszedni az Atletico madrid 08/09 es mezeit a játékhoz?? Elõre is kösz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
jaja ezért utálom a kiscsapatokat beszarok h nem találják el folyamatosan a kaput.........

zorrobomber
Csak a buziknak nincs 19-20as befejezés, composure, decision, stb skillje és Superb morálja <#idiota>

zorrobomber
1ébként ált. nekem is a "helyzetkihasználással" van a baj. Úgy lõnek a csatárok mint egy buzi.

zorrobomber
Még korán kezdi a gép a csalást 😄

Darthmushroom
3.fordulo
Cardiff 1:1 Hull City
Nem tom felfogni h nem találjuk soha a kaput még üres kapura is mellé meg ilyenek... simán nyerhetõ mecs lett volna és ez már a 2. ilyen... Csatárok meg sérültek persze....

Darthmushroom
2.forduló:
Plymouth 3:0 Cardiff
nem tudom ha nem találjuk el a kaput h akarunk nyerni ,õk eltalálták... de mi játcotunk jobban...
Mocskos, csaló gamma <#boxer>

zorrobomber
<#eljen>

Darthmushroom

Cardiff City news:
Miután Dave Jones családi okok miatt lemondod ezért az ifju tehetséges magyar managert Kovács Leventét nevezte Peter Ridsdale elnõk. Leventének célként teljesitenie kell hogy 4éven belül nyerjék meg a másodosztályt, de nem zárták ki hogy hamarabbi feljuttást is, ami azt jelentené h az uj 30e befogadó képeségü stadionba hamarabb jönnek preimer ligás csapatok. A stadion amugy 2009.05.31-én adják át. Sajnos a klub anyagi helyzete nem enged átigazolási pénzt.
Kovács Levente:
Köszönöm a lehetõséget hogy ilyen jó csapathoz kerülhetek. Szeretném teljesiteni az elvárásokat, minél hamarabb preimer ligás csapatott szeretnék csinalni Cardiff Citynek.
Cardiff News:
Kovács Levente megkezdte a felkészülést az uj szezonra. Igazolt is ingyen pár játékost:

Cardiff News:
Kétt gyõzelemmel kezdte a Cardiff az évet:

Darthmushroom
Hi & grat all!

zorrobomber
<#idiota>

I love this gém <#wilting><#wilting>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Capello szolása után abbahagytam nem irtam semmit , de azért swordnek muszály volt folytatnia személyesen.
Mégegyszer mindenkitöl elnézést kérek a rohadt kép miatt amit ugyanugy csinaltam mint az elötte lévöt de nem tudom mér lett olyan...

a kapusoknál a kondi ha jól tudom, nem igazán számít
Huni92
Pfff......kb 1 ehte (a játékban) irta azt az asszisztensem, h Pirés túl a csúcson blablabla, elkellene engedni egy másik csapathoz. Erre most jön h kétségek merültek fel a hangulatával kapcsolatosan ismét blablabla.....és hogy "A JÁTÉKOST ÉRDEMES LENNE MEGTARTANI" xD

Huni92
^^ 😄DD

3-1 az Espanyol ellen, Akinfeev 77%os kondiban 'védett'. Ugyanis az az 1 gól az hatalmas potya volt. szabadrúgás lepattan, 16 méterrõl a játékos rálövi, középre, akinfeev meg bevédi xD
De nem volt gond, mert Tamudo öngólt szerzett, és Elano meg Cygan is lõtt 1-1 gólt.
21 forduló után 4 pont a hátrányom a Reallal szemben (5-3as vereséget szenvedtek a Csítergeci <#idiota> Betistõl) és 2 ponttal megyek a 3. Barca elõtt.

zorrobomber
azt még kávé elõtt és 5 óra alvás után írtam de ott a pont <#idiota><#eljen>

Huni92
Annyit helyesbitenék, h minden 10. lövés......mert kapuralövésbõl minden 5. gól 😊

Huni92
Reggelt & grat all!

Mindjárt töltöm Villarrealt.

zorrobomber
ritty-rotty, mehetek dolgozni 😞

zorrobomber
jó reggel & grat all!

zorrobomber
halálosak a fiú...minden 10. kapuralövés gól

Darkon
Mi is jovunk fel.... 2-2-2nel mondtam azt hogy nem megy a csapatnak....

Born to win

Huni92
wááá...és elõdöntpben megkaptam volna a Sociedadot...amely a barcat ütte ki 1-1 0-0val.....na az iylen csalódás.....

Vidal legutóbbi 2 meccsén 5 gólt szerzett, most 3 hét pihi vár rá.

Huni92
hmm.....Carrizo....

4-3 a Sevilla ellen a kupa negyeddöntõ vv-n, de ez nem volt elég a 0-3s zakó után. búcsuztunk a kupától. 😞 😊

zorrobomber
még egy uccsó képecske, most 3,5milla az értéke 😊

zorrobomber
Grat 😊

Enyeama, Carrizo, vagy Kameni? najó, közben én is elteszem magam aludni, nem ilyeneken kellen már ilyenkor agyalnom 😊

Huni92
Végül 7-0ra nyertem a meccset. Szünet után Cani, Nihat és Elano talált be.

szééép<#eljen>
Fabio Capello
nemsámli <#eljen>

na én is bedobom a szunyát, kezdek teljesen begémberedni, holnap nekilátok a szezonnak, remélem legalább kettõt le tudok húzni...

Huni92
Castellón ellen félidõben 4-0. Vidal 3x és Garay 1x talált be eddig.

zorrobomber
Markó gólja

na azért ennyire nem szar az NB2 😄
Huni92
^^ jó meccs lehetett.
Amúgy a sevilla elleni kupa negyeddöntõn volt (0-3), h lövések: 2/0 és 2/0, és 1-0ra vezetett a sevilla 😄 Mivel a játék a kapufás gólt, a megpattanót nem számolja kapuralövésnek. Ahogy a 11est sem xD

myl0
Tököl - Fradi bajnoki meccs:
Elkezdõdik a meccs pörög az óra a 23. percig (addig nem történik semmi), majd a Tököl védõje haza passzolja a labdát a kapus lepkézik, góóól 😛
Aztán megint lepörgött úgy az óra, hogy nem történik semmi, egészen a félidõig. Megnézem a statisztikát kapura lövések mind a két fél részérõl 0 😄
Végül 2 - 0 ra nyertem...
Csak érdekességképpen, hogy 45 perc alatt nem volt kapura lövés...

Huni92
Töltöm Villarrealt 😄

na még 10 meccs van hátra a Blyth-el, eddig a 12 magyar közremûködésével egész szépen hozzuk a harmadik helyet és szerintem még bármi lehet belõle
Fabio Capello
jó8, én még tolom kicsit 03-04el, ez még gond nélkül elfut a szekéren, a 08al szétfagyna... :S

Darthmushroom
na én lépek aludni...
nem mintha teljes terjedelmébe itt lettem volna!!😄
de azért sok sikert mindenkinek és jo8

Huni92
Õszintén szólva engem is zavart kissé az a kép, de üsse kõ, mindenki hibázik....emberek vunk....nagy hûhó semmiért.....<#pardon1>

Darthmushroom
hmm láttom rég volt már veszekedés most van...:S
remélem most már vége mert nem jo ilyeneket olvasni...
(szemlélõként mondom)

Fabio Capello
Úgy látom feltétlen szükségét érzed a visszareagálásnak többszöri figyelmeztetés után is. Utolsó figyelmeztetés MINDKETTÕTÖKNEK, elég legyen, be lehet fejezni a másik provokálását!

Huni92
Anglia-Manchester City, Everton, Tottenham, Newcastle, WBA
Spanyolország-Villarreal, Atletico Madrid, Valencia
Olaszország-Palermo, Lazio, Udinese, Fiorentina
Németország-Schalke 04, Werder, Stuttgart, Hoffenheim.

hallod ! már letudva ! nem érdekli még a kutyát sem ez a téma , menjél és " telefonálgass "

lokika28
Hi & grat all!
bedobtam egy kérdés offba aki tud segítsen lécci😊
énis jáccogatok de semmi egetverõ nemtörténik kéne kezdenem vmi ujat😊 vkinek vmi tipp erõsebb bajnokság közép csapat vagy kicsit alsób osztály??😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

zorrobomber
ekkora gempapumpát, Crouch nyíg hogy folyamatosan nem játszik 2 éve poolban erre esze ágában sincs jönni a bajnok leedsembe 😄 akkor fulladjon meg a pool reserve-ben

5w0rdf15h
Ahogy mondtam személyeskedni anyáddal vagy apáddal lehet, engem kímélj meg az értelmes hozzászólásaidtól ezentúl. A képeddel meg a topikot baszod szét nem engem idegesítesz, ezen gondolkozz el esetleg, hátha sikerül rájönni a dolog nyitjára. Kicsinyíteni meg egy 'paint'-el is lehet már.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nem vetted volna én már rég abbahagytam

Fabio Capello
REAC tipikus kicsi a bors de erõs csapat 😄 ezt megtapasztaltam azalatt amíg velük voltam 😛