Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Salzburggal 1 nap alatt majdnem befejeztem 2 szezont 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
2nap alatt 2 szezon? oO Csítergeci <#idiota>#idiota> Nekem a rekord az 3 nap/1szezon.....
.
nyolcaddöntõ Liverpool 4-4 , 4-1
negyeddöntõ FC Bayern 1-2,4-1
elõdöntõ FC Barcelona 2-3, 1-1
.
ugyanott mint tavaly - visszavágón sokkal jobbak voltunk Barca ellen több kapurarugás .... . Most már vmi nagyon kéne kupaügyileg . Eddig egy szaros UEFA -n kivül nincs semmi csak 3 bronz .
.
2013/2014 - Ochoa - Bosingwa,Esparza,Gérson,( Sakho ) - Hamsik,J.Martínez - Ribery,Cazolra,M.Fernandez - Zárate ( nevesebb cserék : R.Babel,N'Zogbia,Neymar,Stancu )
.
2 nap 2 szezon . többet ennyi idöm nem lesz már , na csõ !
Sztem jól sikerült az erõsítés, de majd kiderül:
sajnos én már csak vasárnap tok játcani:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
„Skót” tréner lett a Heartshoz szerzõdõ László Csabából: a 44 éves szakember az ugandai válogatott kispadjáról költözik Edinburgh-ba. A Ferencváros volt vezetõedzõje hároméves szerzõdést írt alá a hírhedt litván-orosz milliárdos, Vladimir Romanov csapatával – bár jó tudni, a klubvezetõ kedvenc szórakozása, hogy félévenként kirúgja a Hearts aktuális trénerét… A magyar edzõt hivatalosan péntek késõ délután, sajtótájékoztatón mutatják be a Heartsnál.
Hajnal Tamást leigazolta a Dortmund
A Dortmund edzõtáborában Hajnal Tamásnak nem csak a futballpályán, hanem a „kifutón” is bizonyítania kellett. A magyar középpályás volt az egyik kiválasztott, aki a nyilvánosság elõtt bemutatta a BVB új hazai mezét, ám e fellépés elõtt még interjút adott a sárga-fekete klub hivatalos televíziójának.
na végre, valami reménysugár csillog a magyar foci jövõjét illetõleg...
viszont itthon 2-1-re levertük a horvát bandát, így szarul, de büszkén távozhatunk az európai porondról 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Vááá mekkora meccs😊
Gyors egymásutánba kaptunk 2-t és akkor még úgytûnt nem jutunk tovább
(Megjegyzem Stancu sérült volt)
És jön Gosztonyi!<#taps>#taps>
am Hi & grat all!
(TNS= The New Saints, walesi csapat)

az a magyar nekem tökéletes lenne a cardiffomba de majd remélem generál majd nekem is jo magyarokat!!😄
meg a jobb játékosaidrõl nyomathatnál...pl a magyarokrol h hogy néznek ki