Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 2 nap/1 szezon 😄
9csöves9
Dzsovinko nélkül Juvés mentés nem létezik,kezdj újat😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
Hello. Légyszi mondjatok nekem egy bal szélsõ középpályást a Juvéba, aki fiatal és folyamatosan jó teljesítményre képes. Csak Nedved van de õ 35 éves, Giovincot meg eladta 20M a vezetõség. Quaresmat akartam de õt nem adja el a Porto 50M alatt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
elsõ évbe nemnyertem bl-t, vond vissza <#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Csítergeci <#idiota>

Gunnersboy
betegvoltam...
Salzburggal 1 nap alatt majdnem befejeztem 2 szezont 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Hi & grat all!

Mikenak pedig hbd 😊

Huni92
Hi & grat all!

Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

2nap alatt 2 szezon? oO Csítergeci <#idiota> Nekem a rekord az 3 nap/1szezon.....

stadiomba csak talajfûtés lesz idén meg edzéslehetõség fejlesztése. Apjuk *****-t ! Azt hittem 10.000-el megtoldik vagy jön a Colosseum

ezt már lehetett tudni fél éve 😊

BL 2012/13
.
nyolcaddöntõ Liverpool 4-4 , 4-1
negyeddöntõ FC Bayern 1-2,4-1
elõdöntõ FC Barcelona 2-3, 1-1
.
ugyanott mint tavaly - visszavágón sokkal jobbak voltunk Barca ellen több kapurarugás .... . Most már vmi nagyon kéne kupaügyileg . Eddig egy szaros UEFA -n kivül nincs semmi csak 3 bronz .
.
2013/2014 - Ochoa - Bosingwa,Esparza,Gérson,( Sakho ) - Hamsik,J.Martínez - Ribery,Cazolra,M.Fernandez - Zárate ( nevesebb cserék : R.Babel,N'Zogbia,Neymar,Stancu )
.
2 nap 2 szezon . többet ennyi idöm nem lesz már , na csõ !

myl0
A feljutást követõen a vezetõség 19e Fontra növelte a klub fizetési keretét (csak bennmaradást ígértem) ebbõl 420e Fontot átcsoportosítottam a játékos vásárlás kasszába: és még a játékosok érkezése után 2e fonttal vagyok az engedélyezett fizetések alatt.
Sztem jól sikerült az erõsítés, de majd kiderül:

myl0
Hi & grat all!
Befejezõdött az elsõ szezonom a Fradi kispadján. Már a 28. fordulóban bajnokok voltunk az NB 2 keleti csoportjában. Az utolsó két meccsen már az u19esek nyomultak...

Hamarosan hozok képet az új szerzeményekrõl ill a távozókról is...

Darkon
Mint egy BL donto, igzalmas volt.

Born to win

Darthmushroom
Hi & grat all!
sajnos én már csak vasárnap tok játcani:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Addig jo amig nem festi magat<#idiota> lsd. C.Ronaldro

Born to win

rájöttem, hogy szegény delgadonak, csak egy szemöldöke nõtt

<#idiota><#idiota><#idiota>
Fabio Capello
én is vagyok még egy darabig, de most nem játszom

miki36
<#integet2>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Gunnersboy
háj, nem jaccom csak vagyok

Darkon
<#wave>

Toltom a villa-t jon a BL visszavago.

Born to win

lyonozok 😄
Darkon
Megerkeztem a bagolyzonaba kik vannak meg?

Born to win

még egy kicsi off... igaz, hogy nem friss, de ha már manager:
„Skót” tréner lett a Heartshoz szerzõdõ László Csabából: a 44 éves szakember az ugandai válogatott kispadjáról költözik Edinburgh-ba. A Ferencváros volt vezetõedzõje hároméves szerzõdést írt alá a hírhedt litván-orosz milliárdos, Vladimir Romanov csapatával – bár jó tudni, a klubvezetõ kedvenc szórakozása, hogy félévenként kirúgja a Hearts aktuális trénerét… A magyar edzõt hivatalosan péntek késõ délután, sajtótájékoztatón mutatják be a Heartsnál.
Fabio Capello
Egy kis off:

Hajnal Tamást leigazolta a Dortmund

A Dortmund edzõtáborában Hajnal Tamásnak nem csak a futballpályán, hanem a „kifutón” is bizonyítania kellett. A magyar középpályás volt az egyik kiválasztott, aki a nyilvánosság elõtt bemutatta a BVB új hazai mezét, ám e fellépés elõtt még interjút adott a sárga-fekete klub hivatalos televíziójának.

na végre, valami reménysugár csillog a magyar foci jövõjét illetõleg...

elsõre nagyon is jó az 😄
Fabio Capello
Nos ahogy várható volt, idegenben 5-0 zakó

viszont itthon 2-1-re levertük a horvát bandát, így szarul, de büszkén távozhatunk az európai porondról 😊

Fabio Capello
reménykedem benne.... most bl 1. kör, kiváncsi vagyok mennyire válik be a full kontra...

Hát igen Bl-hez édeskevés sajna (legalábbis nekem azlenne),de azért walesi bajnokság meglesz nem?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

jajj természetesen ez #19926-ra ment. Sry este van<#zavart1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Fabio Capello
béka segge alatt duplán

összköltségvetés: 214e font
átig keret: 35e font

Keci jó vagy <#eljen> Am mennyi a költségvetés ha lehet kérdezni?<#smile>

Fabio Capello
Elsõ barátságos meccs, a Newcastle tartalékai ellen ez nemis rossz eredmény azt hiszem 😊

Fabio Capello
Asszem a BL szereplésünk ennyi is volt, elsõ körben TNS-Dinamo Zagrab.... :/

zorrobomber
altidore villareal??? 😄 lool

Hát én csak a játékban hallottam róla.Kb annyira meglepõdtem mikor megláttam h nem generált,mint h riise a romába ment v h altidore---villarreal <#nevetes1>

zorrobomber
vicces hogy Gosztonyi a legifatalabb asszem az U19bõl de az õ neve a legismerõsebb az itthoniak közül 😄

Vááá mekkora meccs😊
Gyors egymásutánba kaptunk 2-t és akkor még úgytûnt nem jutunk tovább
(Megjegyzem Stancu sérült volt)
És jön Gosztonyi!<#taps>
am Hi & grat all!

Fabio Capello
Megvan a laptopom, rettegj európa, közeleg a TNS gárdája 😄DD

(TNS= The New Saints, walesi csapat)

zorrobomber
Szigeti Péter, tényleg Valencia, Debrecenben kezd 2007/08ban, akkor õ tuti nem generált? <#wow1> Persze gondolom az értékei generáltak de akkor is tápállat

zorrobomber
még van egy viszonylag tûrhetõ magyar fiu, asszem valenciában van, minjár megkeresem 😄

zorrobomber
Markó generált, õ viszont nem, MTKban kezd, Barcika 1kért vette meg 2010ben, kisebb csapatba nem lehet rossz, még kicsit fog tán fejlõdni is

Darthmushroom
Grat 😊 joféle keret!!😄
az a magyar nekem tökéletes lenne a cardiffomba de majd remélem generál majd nekem is jo magyarokat!!😄

zorrobomber
keret:

Markó István(sajna már nem nagyon fog fejlõdgetni):

Elmander:

Darthmushroom
Képet a keretrõl pls
meg a jobb játékosaidrõl nyomathatnál...pl a magyarokrol h hogy néznek ki

Darthmushroom
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>