Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Hi & grat all!

Helyzetjelentés. West Ham United. Új karrier. Új csapat. Új kihivások. 34 +15 millió euró átigazolási pénz. Sikerre éhes vezetõedzõ.
Érkezett Palacio, Van der Vaart, P. Ferreira, John Fleck.Felkészólési meccsekrõl annyit, h volt Rangers verés, és Robert Green (kapus) mester3as is.
Bajnokságot rögtön egy 0-3s zakóval inditottuk, Everton ellen. Majd VDV duplájával 2-1re legyûrtük a Man. Cityt, ezután 1-0s siker a Chelsea, 2-0s a Blackburn ellen. 4 forduló után 5. vok. Ligakupa jön, Scunthorpe ellen.

kraawz
gutgém

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
ezt csak úgy

ennek meg ideje volt

Huni92
Hi & grat all!

wwáááááá......ezt én akartam 😞 Csítergeci <#idiota>

kraawz
sokáig rettegtek 😄

zorrobomber
ezek is egy nyomorék megpattanó lövésbõl szépitettek csak hogy megüssön a guta

zorrobomber
<#wilting><#mf2>

Fabio Capello
#20000 TÉÉÉÉK!!!!

Fabio Capello
mindjárt

zorrobomber
jaja, lehet inkább veszek egy pool mezt és lehugyozom, az olcsóbb lesu

Fabio Capello
és

Fabio Capello
lol, ha TFT monitor, akkor inkább tedd ki szépen, és én elviszem 😄DD

zorrobomber
ó bmeg már fogalmazni se tudok, sry <#falbav>

zorrobomber
ne lepõdjetek meg ha belebotlotok a pesti utcákon egy ablakon kibaszott monitorral

zorrobomber
köhöm

zorrobomber
nem Mocskos, csaló gamma <#boxer>, egyáltalán nem

zorrobomber
bocs az offért, gifet mivel csináltál?

Darkon
LOAAL nemigaz mi van ma, infarktust kapok. Kameni isten, bevedett minket a dontobe!

Donto a Real Madrid-dal

Born to win

Forza Italia
Napoli-Juve 0-3
Kupa. Jól sikerûlt az elsõ 2 meccsem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Húú, de régen jártam itt... Újra itt vagyok, Wigannal kezdtem.

Forza Italia
Végülis senkit se sikerült vennem a bal szélsõ posztra így maradt a 35 éves nedved.
1 fordulóba a Romat kaptam.
90. perc és a 35 esztendõs Nedved eldönti a meccset (1-0 ra nyertem)😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
gratta 😊

Aláírt gosztonyi és stancu, a jövõ megoldva, Carling Cupban a negyeddöntõben az Arsenallal játsszunk (legalább a Pool-Cseszdki-MU triót megúsztuk...)

Darkon
Drama volt! Kameni mindent vedett es a vegen a csapatkapitany(Arzo) eldontotte a kupa sorsat.

A fordulopont

Born to win

Fabio Capello
én az asszisztokat... 😄 és nem jogtalanul, nyolc asszisztnál jár, nemrossz 😊 életveszélyes beadásai vannak, szinte mindegyik után helyzet jön, nem is nagyon láttam olyan beadást, ami nem lett volna pontos.... De persze egy-két gera gólt én is szívesen látnék 😊

Darkon
<#eljen>
Geratol varjuk a golokat!

Born to win

Fabio Capello
Managerük nagyon beszólogatott, én hiányoltam Slusarskitól a jó játékot, a kettõt összeadva Reading alázás+4 Slusarski gól... nem is rossz 😄

Fabio Capello
felvett a vergõdõ WBA, elsõ meccs rögtön a rivális ellen:

Darkon

ooo yeahhh!

Da Costa: Frissen igazolt PORTUGAL bal hatved hoohhohoho

Born to win

saját csapatnál kezdéskor vagy 5-10 perc... az igazolásoknál meg nem nagy gond, ha megveszem, átírom 😄 ez már megszokás
taktikára sokkal több idõt szoktam fordítani...
zorrobomber
és van türelmed mindet átirogatni egyesével??

nemszeretem nah XD
Fabio Capello
Látom a keresztnevüket továbbra se bírod a pléjáknak 😛 😄

na vége az átigazolási szezonnak, 13 millió eurót kaptam, de nem nagyon költekeztem, mert ez a lyon most össze van rakva szerintem, csak a sérültek helyére kellett kölcsönöznöm játékost, meg persze a kihagyhatatlan ifik jöttek...

+ még Jimenez 4 milláért, csak õ szezon végén jön az ineteres kölcsöne miatt
Huni92
A Sporting ilyen Csítergeci <#idiota> csapat a játékban 😄 Anno még a Marseillees karrieremben is találkoztam velük, és akkor is keményen szopattak 😄

Darkon
Mar megint ez a r. mumus!R

Csitergecik Velosoval meg Ochoaval!

Born to win

Fabio Capello
lol, a walesi karrierem ennyi volt. mivel öt meccsen öt pontot szereztem, kibasztak.... Mind az öt meccs döntetlen volt, de nyerésre álltunk, a 89-94. percben ezek a f*szkalapok mindig kiegyenlítettek... T-online, gratulálok <#boxer>

Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Nemtom most mi lesz, lehet munkanélkülizek egy darabig és bejelentkezek vmi üres posztra, bár nincs sok liga betöltve... Na mindegy

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nálam 2009ben még mindig a Cardiff-nál van de nincsenek valami jó értékei (18éves)

Forza Italia
Aaron Ramsey-n gondolkodom, de az Evertonnál van és 17,5M kérnek érte.

el akartam hozni még én is az Interbe még mikor az empolinál volt kölcsönben (hogy már mégse látványosan igazoljak a Juve-ból), de nem engedték a kocsogok 😄

de mondjuk ha most ránézek a mentésemben a juve csapatára akkor arra a posztra még lehet esteleg Ribéry, Aissati

barnetta (nálam az interben meglepõen jól nyomja)

Forza Italia
igaz megprobálom õt.

Gunnersboy
mati fernandez

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon

Reggelt toltom a villat es grat oll!!

Born to win

zorrobomber
Dögöljön meg az összes pudvás játékos, rinyálnak amikor lebaszom õket 1-0ás gyõzelem után mer látom hogy jön egy máguskapus(most épp Westerveld), oszt úgy ki fogunk kapni mint a sicc. Megtörtént. Utána megbüntetetem Fernándezt aki épp speciel 5ös volt a meccsen, és sír hogy mekkora faszkalap vagyok. Na, ilyenkor szoktam felmondani. Dögöljön meg az ilyen banda.

Forza Italia
na...😄 Azé nem kezdek ulyat mert eladták Giovincot. Valakit megprobálok helyette hozni. Max ha nem jön senki akkor a 35 éves Nedved fog játszani😄

Fabio Capello
Egyetértek 😄

Ben Arfa pölö?