Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
És Debrecennél már átadó listán van egy ember, nem tudom a nevét most fejbõl, azzal kezdõdött, hogy nyilatkozta hírtelen a médiának, õ úgy gondolja, hogy trófeák elnyerésére született és nagyobb klubban óhajt játszani. Mondtam erre neki, hogy megértem, de a csapatnak szüksége van rá és, ha marad, láthatja, hogy jön a siker. Eddig nyertünk egy döntõt 😄, meg a Szarajevót kiütöttük és NB1 elsõ meccsén a köcsög Fehérvár vert minket 😄.
Ezalatt õ még jobban eldöntötte, hogy menni kíván és, ha tetszett, ha nem, akkor is átadó listára kellett tennem 😞. És a morálja is nagyon gyenge lett 😞. De még senki nem tett érte ajánlatot 😄.
Ellenben Ballackot mikor átadó listára raktam, merhogy harmincéves, adjuk el, plusz Silváért adtam 76M dolcsis ajánlatot 😄 és 78 az átigazolásra szánt keret, nem tudtam kifizetni 😄. Ezért akarom eladni Ballackot, erre rögtön bejelentkezett érte a München 😄. 19 M az alap értéke Ballacknak, kértem érte 21.5M-t. Sérült amúgy asszem éppen. Szal úgy tudom ilyenkor nem lehet eladni. És közben két hetet késleltettem már Silvát és ezt megelégelte a Valencia :@, ha eladja másnak és Ballack is megy közben, én nagyon mérges leszek :@ 😄.
Még annyi kis regényemhez, hogy Debrecenhez próbálok igazolni híres öregeket, Maniche-t akartam, de hát Debrecen se gazdag team ugye... úgy, hogy 1.2 M összegekkel dobálózok náluk 😄D... ezzel ellehet érni vmit? 😄 Szeretnék egy neves játékost a csapatba, fõleg, ha Dzsudzsák elmegy. Vagy pl Terryt 😄DDDDDD... mivel ugye a sok menedzserem közül egyikkel ott is vagyok, tettem is ajánlatot a Debrecennel Terryért 1.2M-ért és eluasítottam ezt a Chelsean-él mondván, hogy nem kóser az ajánlat 😄. Terry meg kedvesen megjegyezte, hogy a Debrecen menedzserének õ már üzent, nem kíván eljönni és reméli nem lett túl korán mondva, vagy mi 😄.
Jól elvagyok 😄D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Akkoriban keveset voltam itt, a hellokitty mit jelentett,kik kapták? <#hawaii>#hawaii>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Plusz Dzsudzsákért ajánlatot tett a Blackburne, 2.5M-t... elfogadjam? Dollárban jáccom 😄.
Meccsek:
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
-Kompany(középsõ védõ)
-Vanden Borre(jobb szélsö védõ)
-Micah Richards(jobb szélsõ belsõ védõ)
-Barzagli(középsõ védõ)
-Taiwo(bal szélsõ védõ)
-Chiellini(bal szélsõ védõ)
Csak egy tipp...
<#buck>#buck>
Y\'oull Never Walk Alone

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
liverpoolverés<#hawaii>#hawaii>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a 14. helyrõl a másodikra hoztam fel a csapatot, asszem méltón lehetek büszke magamra 😄
4-0ra nyertünk a Birmingham ellen, LK 4. fordulóban megkaptuk a Chelseat, igy álomsorozat. Arsenal-Pool-MU-Chelsea. Arsenal ellen balszerencsés 2-3, palacio megsérült, 3 hét pihi. 2. vok 9 forduló után 6 pont hátránnyal és 2 pont elõnnyel.
Ezzel 5-0 idén a Pool ellen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a második helyezettel játszottunk és ha kikaptunk volna, akkor õk az elsõk, de 2:0-ról fordítottunk...