Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
szép kis szösszenet 😄DDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Aha, igen, ezt el is felejtettem. Többi menedzseremnél (hattal játszok egyszerre 😄, tök poén 😄D. Van egy a Chelseanél, egy az OM-nél, egy ugye a Debrecen, egy a Real és a Barca 😄D... és nemtom 😄), szal náluk már láttam, mikor másnak tettem ajánlatot.
És Debrecennél már átadó listán van egy ember, nem tudom a nevét most fejbõl, azzal kezdõdött, hogy nyilatkozta hírtelen a médiának, õ úgy gondolja, hogy trófeák elnyerésére született és nagyobb klubban óhajt játszani. Mondtam erre neki, hogy megértem, de a csapatnak szüksége van rá és, ha marad, láthatja, hogy jön a siker. Eddig nyertünk egy döntõt 😄, meg a Szarajevót kiütöttük és NB1 elsõ meccsén a köcsög Fehérvár vert minket 😄.
Ezalatt õ még jobban eldöntötte, hogy menni kíván és, ha tetszett, ha nem, akkor is átadó listára kellett tennem 😞. És a morálja is nagyon gyenge lett 😞. De még senki nem tett érte ajánlatot 😄.

Ellenben Ballackot mikor átadó listára raktam, merhogy harmincéves, adjuk el, plusz Silváért adtam 76M dolcsis ajánlatot 😄 és 78 az átigazolásra szánt keret, nem tudtam kifizetni 😄. Ezért akarom eladni Ballackot, erre rögtön bejelentkezett érte a München 😄. 19 M az alap értéke Ballacknak, kértem érte 21.5M-t. Sérült amúgy asszem éppen. Szal úgy tudom ilyenkor nem lehet eladni. És közben két hetet késleltettem már Silvát és ezt megelégelte a Valencia :@, ha eladja másnak és Ballack is megy közben, én nagyon mérges leszek :@ 😄.

Még annyi kis regényemhez, hogy Debrecenhez próbálok igazolni híres öregeket, Maniche-t akartam, de hát Debrecen se gazdag team ugye... úgy, hogy 1.2 M összegekkel dobálózok náluk 😄D... ezzel ellehet érni vmit? 😄 Szeretnék egy neves játékost a csapatba, fõleg, ha Dzsudzsák elmegy. Vagy pl Terryt 😄DDDDDD... mivel ugye a sok menedzserem közül egyikkel ott is vagyok, tettem is ajánlatot a Debrecennel Terryért 1.2M-ért és eluasítottam ezt a Chelsean-él mondván, hogy nem kóser az ajánlat 😄. Terry meg kedvesen megjegyezte, hogy a Debrecen menedzserének õ már üzent, nem kíván eljönni és reméli nem lett túl korán mondva, vagy mi 😄.
Jól elvagyok 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zorrobomber
Meg ha jól fog játszani(jól fog játszani) úgyis sírni fog hogy elkívánkozik, szerzõdést nem fog hosszabbítani és annak a végén meg ott állsz majd pénz nélkül. Magyar csapatoknál a szerzõdéshosszabbítás a legnagyobb átok. Mikor én Debrecennel Bl nyolcaddöntõ elõtt álltam, télen inkább felmondtam annyira felbaszott hogy senki nem akart hosszabbítani. Aztán a végén a Chelsea-nél kötöttem ki 😛

zorrobomber
Te döntesz az eladásról, de ha elutasítgatod az ajánlatokat, jöhet egy olyan hogy xy ajánl érte vmi pénzt és az elnök közbeszól hogy najó ezt már el kell fogadni. Olyankor már nincs beleszólásod.

Legend Killer
Lol, miért, nem én döntök az eladásokról? Lol. Azt hittem. Okés, akkor megpróbálom feljebb növelni... pedig kellene Dzsudzsák a teamnek, mer Debrecen MO-n végül is egész jó, de kell az erõsítés mindig és a Bajnokok Ligájában nagy küzdelmekre van kilátás, ott nagyon megsínylené a csapat Dzsudzsák hiányát 😞... sztem 😄.

zorrobomber
Sztem Dzsudzsákot elõbb-utóbb eladja Szima, próbáld meg feltornászni az árat és akkor mehet.

zyndar
Köszi mindenkinek!
Akkoriban keveset voltam itt, a hellokitty mit jelentett,kik kapták? <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legend Killer
kell=el

Legend Killer
Amúgy sztem nem engedem kell Dzsudzsákot 😛, kellenek a jó pléjörök és õ nagyon az.

zorrobomber
Leeds - Southampton 2:1

Legend Killer
Szarajevót kiütöttem 4-1-es arányban. Idegenben kezdtünk, ott 2-1, otthon meg 2-0. Debrecennel. Celticet kaptam köv meccsre, bajnokok ligája selejtezõ szakasz.

Plusz Dzsudzsákért ajánlatot tett a Blackburne, 2.5M-t... elfogadjam? Dollárban jáccom 😄.

fecoh
Community Shield:

Super Cup:

Jelenlegi tabella PL:

Y\'oull Never Walk Alone

zorrobomber
Grat 😊
címszavakban:
Portsmouth - Leeds 1:1
Blackburn - Leeds 1:3

fecoh
Az új szezonban eddig tõkéletesen mûködik a csapat,habár Vela fõleg a csípõsérülése miatt nem sokat mutatott és a szurkolók sincsenek vele megelégedve ,de ha visszatér bízalmat szavazok majd neki.

Meccsek:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Neked is ezer grat!<#eljen> Bányászcsapat ellen <#eplus2>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Grat! <#eljen>

Kár ,hogy a 'Pool ellen<#ravasz1>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Ha védõkben gondolkodsz akkor érdemes ezek a pléják után nézned:
-Kompany(középsõ védõ)
-Vanden Borre(jobb szélsö védõ)
-Micah Richards(jobb szélsõ belsõ védõ)
-Barzagli(középsõ védõ)
-Taiwo(bal szélsõ védõ)
-Chiellini(bal szélsõ védõ)

Csak egy tipp...
<#buck>

Y\'oull Never Walk Alone

zorrobomber
fincsi reggeli

Darkon
Nagygrat <#eljen>

Born to win

zorrobomber
hümm-hümm

zorrobomber
ó, asszem ez kellett hogy finomat aludjak <#vigyor3>

na ilyen bulvár hírrel se találkoztam még 😄
Darkon
<#wow2><#wow3>

Born to win

miki36
<#gonosz1>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Darkon
Barca, Real es Valencia is gondolom ennyit kapot. <#puszis> a vezetosegnek

Born to win

loooooooool <#eljen>
Darkon
hehe😛

megkaptuk az eves igazolasi keretet: 1.2M euro <#nevetes1>

Born to win

zorrobomber
Csíterbagoly <#idiota>

Darkon

de jo is volt eladni nekik 30evesen ennyiert😊)))

Born to win

miki36
Keci jó vagy <#eljen>
liverpoolverés<#hawaii>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Darkon
Grat, kulonosen zydar-nak ha meg lenne megkaphatna a hellokittys erdemrendet😊))

Born to win

miki36
Grat 😊

Keci jó vagy <#eljen>
Fabio Capello
Képet nem ér ugyan, de egy újabb rivális esett áldozatul a menetelésünknek, Watford - WBA 1-2

a 14. helyrõl a másodikra hoztam fel a csapatot, asszem méltón lehetek büszke magamra 😄

Fabio Capello
Amióta átvettem a WBA-t, veretlenek vagyunk (12 meccs) 😊

Fabio Capello
Hi & grat all!

Huni92
Áfaszom....Green 3 hét pihi....válogatottnál megsérült....Mocskos, csaló gamma <#boxer>

Huni92
Hi & grat all!

4-0ra nyertünk a Birmingham ellen, LK 4. fordulóban megkaptuk a Chelseat, igy álomsorozat. Arsenal-Pool-MU-Chelsea. Arsenal ellen balszerencsés 2-3, palacio megsérült, 3 hét pihi. 2. vok 9 forduló után 6 pont hátránnyal és 2 pont elõnnyel.

zyndar
A 2. liverpooli derbi is megvan, a 93. percben esett a gól <#zavart1>
Ezzel 5-0 idén a Pool ellen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

hát még szép, hogy abból <#vigyor1>
zyndar
Juninho szabadrúgásból? <#hawaii>

Bulykin
Keci jó vagy <#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ez az amit nem hiszek el<#wow2>
a második helyezettel játszottunk és ha kikaptunk volna, akkor õk az elsõk, de 2:0-ról fordítottunk...
Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
Sakho nem jó a padra? 😄

ráegyévre meg talajfûtés lett megcsinálva...

Mahmadou Sakho jött volna 20M fontért de rájöttem hogy mi a fasznak kell nekem ide ez a majom ha Dor Malul sokkal jobb nála ? Szaros 12Mér ment volna Malul Barcába de végül is minden visszavonva . Ochoa - Bosingwa , Esparza , Malul , Gérson . Egyetlen baj van ezzel mégpedig hogy az egész kispadon a védelemben egy játékos csücsül mégpedig César Arzo . 2 játékost még sürgõsen be kell szereznem esetleges sérülés esetére .

nekem egy évvel elötte de pont 5000 férõhellyel bõvitették és 4 hónapig tartott az is , fiokcsapatnak a legnagyobb névnek a Cordoba-t adta ami nincs sehol

Legend Killer
lol

zyndar
Most miért? 9-1 az szoros <#nyes>