Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ellenben az már nem rossz csapat ahol ott van cr és saivet :D akármilyen nagy K-k

Darkon
O is egy nagy K mint Saivet, aki nem akart hosszabbitani, majd nagy nehezen bele ment egy 5.75M/ev-es szerzodesbe. Utanna visszatancolt es mondta hogy nem kivan szerzodest kotni, de ha valami csabito ajanlattal alok elo, akkor talan elfogadja. 6.25M €/ev lett a vege.

Born to win

zorrobomber
Ronaldo-nál meg eléggé felbaszott a Roma. Már korábban jeleztem a topikban hogy nagy igazolásra készülök, stb. Õ volt ugy CR. Már sipákolt nyáron hogy el akar jönni Romából, rabszolgának érzi magát <#idiota>, stb, Roma el is fogadta a 40millás ajánlatom, szépen megadtam a fiunak amit kért a szerzõdésbe, erre új szerzõdést köt 1 nappal utána a Romával. Pofa padlóraesés, aztán már csak azért is elhoztam. Mocskos, csaló Roma <#boxer> <#idiota>

zyndar
Elírtam, Eurót. De az is sok :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Egyébként nálam Walcott az aki csak dísznek van nálam 2 éve

zorrobomber
Poldit most igazoltam, csak azért mert ingyen volt :) Villa, Soldado, Elmander sztem elõtte lesz, de ha megcáfol azt se bánom. Az esélyt azért megkapja majd az elején.

Darkon
Pontosan. Bar "csak" 2.2M-t euro(36K £/het)evente.

Born to win

zyndar
És közben veszi fel a nagy zsét, mint nálam Van der Meyde, heti 58k font és ingyen sem kell senkinek...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darkon
Podolskirol loknel nekem egy kepet. Nalam a csere cserejenek csereje, kb ugy le van fagysztva mint Han Solo a star warsba, szegeny. Lehet "kiolvasztom" par meccsre es eladom. Mar vagy a 3szezonja kb 5meccset ha jatszott.

Born to win

Darkon
<#wow2> Nagy igazolas!

(bar en elvbol nem vennem meg:P)

Born to win

Darkon
Ilyen nincs! Elszallt a mentesem ezutan a meccs utan. Nagy orultem hogy a BL dontoert kisrevansot vettunk erre..

Pozitivum a backup pont a meccs elott van igy most addig jaszom, amig meg nem nyerjuk, nemerdekel.

Born to win

Gunnersboy
ez az év annyira nemvolt sikeres :) a B csapatom kiesett a kupábol :o
(az ifiket szoktam ált. játszatni osztrák kupában)

+ Bodnár megy a Herthába, 31 éves már, most utodot keresek, Arsenalba egy 22éves francia csitpleya az eddigi célpont

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Csába, még így is nagy lett, sorry.

zyndar
Na itt vannak az igazolások a 2. szezon elejérõl:

a kedvenc: :)

Fabio Capello
kusgyé, ígyis gecijól tolod velük :D

köszönöm, igyekszünk, csak kár h Hajnal elmegy a Dortmundhoz <#smile>
zorrobomber
Grat :)

Gunnersboy
a hazai meccsen kevés volt az az 1 rugótt gól, és sok az 1 kapott, ott dõlt el minden

mindegy, azért az elõdöntõ idén is meglett <#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
másikat töröltem

egyébként jóvagy :)

na még1szer...

tabella:

Fabio Capello
gratta :)

micsoda gyõzelmet aratunk :)

Legend Killer
Celtic vs Debrecen: 13-3... pá BL... a két meccs eredményei.

:'(

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darthmushroom
hát én ma már nem folytatom a cardiffot elsõ bajnoki jönne...
majd holnap
lépek is szerintem mára
bye all
jo8t

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
öö, akad <#idiota>

fsgh
Jó kis keret:D

Bár mintha túl sok középpályásod lenne:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
elég joféle:D

zorrobomber

Huni92
Tisztában avgyok vele :) De ha nem veszem hasznát, akkor hiába ül a padon :D

Darthmushroom
Képet a keretrõl pls

zorrobomber
még Reyes jött balszélre, sérült

Fabio Capello
nefélj, meg fog táltosodni a newcastle-ban, és gólkirály lesz...

Huni92
Hi & grat all!

Folytatom a WHU-del. 4-2re vertük a Pompeyt és 5-2re a Sunderlandet. December 5. napja van, és 1 hónap múlva Ashton megy a Newcastlebe, 11 millió euróért. Csak kapu fölé és ritkábban mellé tudja rúgni a labdát :D Gólt meg nem szerez. Éshát igy köze nincs a kezdõhöz. Bellamy és Palacio VDV-tal karöltve szórják a gólokat. Igyhát nincs szükségem rá, a pénzre annál inkább :)

dudusrac
A harmadik kép alapján több víztatást kapsz<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Darthmushroom
ezzel mindent meg lehet nyerni:D
Grat :)

Darthmushroom
uj szezon igazolásai:

keretett is bõvitetem ne legyen baj sérüléskor

zorrobomber

Fabio Capello
<#eljen>

Darthmushroom
értem
én most élmezõnybe szeretnék kerülni a cardiffel

zorrobomber
Skafte+Markó 55 milláért ment ugye el, a többi már aprópénz :D Viccet félretéve nem maradt pénzem de sztem ez lesz az uccsó szezonom fehérmezes pajtásainknál...egy FA kupát szeretnék még nyerni...

Darthmushroom
áhhhhh de jol megy:D

zorrobomber
ééés, kövezzetek meg, de... <#idiota>

zorrobomber
váá, elbasztam a képet :DDD <#banplz>

zorrobomber
az elnök eladta, tény hogy nem volt borzasztó rossz biznisz, a csapatból pont most fog igazán hiányozni, mostanra lett klasszis

Darthmushroom
Cardiff 2szezon..
most lusta vok sokat irni ezért csak képek:

nemsoká hozzom az igazolásokrol a képet

Darthmushroom
Hi & grat all!

Fabio Capello
csakhonlapotszerkesztek ^^ ne gondolj semmi illegálisra <#mf1><#vigyor5>

II Rocky II
vki dobna be egy képet amikor a mérkõzés zajlik ?? meg amikor a naptár van és egy uccsot amiben a kezdõ tizit választjátok ki :D csak kivi vok mine jol néz ki ^^
azért látom a flash fxp megyeget :Dd

24 - Exile -Nov.23

Fabio Capello
Na ez viszont jól esett (a charlton lett a bajnok...)