Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Born to win
Pozitivum a backup pont a meccs elott van igy most addig jaszom, amig meg nem nyerjuk, nemerdekel.
Born to win
(az ifiket szoktam ált. játszatni osztrák kupában)
+ Bodnár megy a Herthába, 31 éves már, most utodot keresek, Arsenalba egy 22éves francia csitpleya az eddigi célpont
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mindegy, azért az elõdöntõ idén is meglett <#smile>#smile>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
tabella:

:'(
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
majd holnap
lépek is szerintem mára
bye all
jo8t
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Bár mintha túl sok középpályásod lenne:D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Folytatom a WHU-del. 4-2re vertük a Pompeyt és 5-2re a Sunderlandet. December 5. napja van, és 1 hónap múlva Ashton megy a Newcastlebe, 11 millió euróért. Csak kapu fölé és ritkábban mellé tudja rúgni a labdát :D Gólt meg nem szerez. Éshát igy köze nincs a kezdõhöz. Bellamy és Palacio VDV-tal karöltve szórják a gólokat. Igyhát nincs szükségem rá, a pénzre annál inkább :)
Grat :)
én most élmezõnybe szeretnék kerülni a cardiffel

azért látom a flash fxp megyeget :Dd
24 - Exile -Nov.23