Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
hát igen, a bl döntõ se semmi, de a folyamatos szopatásaival mostmár a feljutást veszélyezteti ez a rohadék... elsõrõl visszacsúsztunk negyediknek, és még két meccs van. Természetesen a kedves ellenfeleim minden meccsüket behúzzák újabban...

Darkon
O hogy az a "Darthmushroomgomb"😊!

Mellesleg en is megkeresnem a 92.percben 11-el elvesztett BLdontommel.

Lehet eladom Saivet-et nem akar beilleszkedni 4ev utan a taktikaba kisajtolok belole jo sok penzt. Jo lenne egy Saivet-S.Ramos v. Saivet-Fabregas csere

Born to win

Fabio Capello
Hogy szakadna rá egy kiló lótrágya arra az idiótára, aki ennek a játéknak a meccsmotorját írta. Esküszöm csórikámnak valami gyerekkori focis traumája lehet (uccsó percben bukták be a bajnokságot, vagy a kupát), hogy így élvezi azt, hogy a 90. percben, és a háromperces hosszabbítás hetedik percében szétszivatja a fejemet ez a rohadék

Ribery akármennyi idõs még mindig tud nagy meglepetéseket okozni

igaza van gunnernak, nemértem amúgy, hogy mi a f...nak kell itt levezetni a dühötöket, én ha kikakop nem idegeskedek, hogy fúúúú bassza meg a játék, mer megvertek!!!
ez benne van a játékban, ha nem tudjátok feldolgozni, akkor menjetek szakorvoshoz, vagy csoportterápiára...
Legend Killer
<#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Gunnersboy
faszoom mivanitt, az emberek megvannak zavarodva? :|
minden 2. hszbe látom hogy mocskos csaló gamma, minden oldalon legalább ottvan 50x, nemigaz nemtudjátok megunni....az oké hogy egyszer egyszer leirja valaki de hogy minden hszbe amikor kikap akkor mocskos szarszemét geci játék....ha ilyen gyenge az idegrendszeretek akkor ne játszatok

meg ahogylátom képméretezéssel még mindig gondok vannak ^^

naminegy, hétvégén talán lesz már idõn játszani majd akkor jövök ujra, pye

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Legend Killer
Nemtom, de Ronaldinho Chelseabe nem akart menni 😄. Pedig rekord összeget ajánlottam neki 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
Nincs. Volt már oylan aki Messit leigazolta a Realba 3. szezonban.

Amúgy úgy tudom, h ez csak nemrég van érvényben. Mmint ez a megállapodás. Szvsz Saviola ügye után.

Huni92
Lehet, h jó poén, de kibaszott lassú ^^ 😄DD

Darkon
Megorult<#idiota>

Amugy a jatekban benne van a Real-Barca kozotti megallapodas, hogy nem igazoljak egymas jatekosat?

Born to win

GTheo
Mit csinálsz amikor egy egyik nagycsapattól akarsz igazolni játékost a másikhoz ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Legend Killer
de jó agyrém<#idiota><#worship><#worship><#hawaii>, próbáljátok ki 😄.

zorrobomber
sztem is <#idiota>

zyndar
Ez egy agyrém...<#merges2><#vigyor2><#csodalk>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legend Killer
AC Milan akart az lenni, sry.

Legend Killer
Igen 😄.

Menedzsereim: Chelsea, OM, Debrecen, AC Milna, Barca, Real 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD.

Darkon
Amugy te Barca-val meg Real-la is vagy egyszerre?

Born to win

Darkon
Jo evagyat & Hi & grat all!

Born to win

Legend Killer
Még mindig a Barca - Real meccs körül forog a média.

Barca mestere nyilatkozata a népnek a Realról a meccs után 😄.

Új gól rekord

Ronaldinho gól rekordot állított fel.

I love this game!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

😄

II Rocky II
mert a 08 nincs még meg 😄
a 07 meg már igen .és kiprobálni meg jó az 😛
am vki megmondhatná pár sorban h mennyivel és miben jobb a 08 a 07tõl 😛

24 - Exile -Nov.23

pont a makóval? <#wow2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hungler-geci!!!!!!

<#vigyor1><#idiota><#idiota>
Legend Killer

valószínûleg letöltötte az az x (asszem 5) évet a csapatnál, ami után x életkor alatt saját nevelésnek számít.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

II Rocky II
elsõ meccsem az fm 2007-el 😄
ez van gyenge vok nagyon 😞

24 - Exile -Nov.23

Legend Killer
kicsodát? akárkire is érted, nem állítottak ki senkit, mer minnyá lefújják a meccset, 90 perc... és senki nem szabálytalankodott nálunk úgy h lapot érjen ,ellenben a Napolinak má kettõ sárgája is van. Viszont Lavezzi szépített :@, elõbb meg eljácotta a nagy halált, amit a bíró nem vett be szerencsére. Végül Ac Milan - Napoli 3-1.

Gunnersboy
én lecserélném félidõbe mer kiállítják a végéig

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Legend Killer
😄DDDDDDDD

Seedorf lõtte a másikat, "Lássuk mi van a pólójára írva: Jajj, szegény Napolika!" 😄DDDDDDD.

Sanyikaaaa _:AS😄_S😄ASd:ASdasasd
Legend Killer
Jahh hát ezeken jót lehet röhögni 😄. A készítõket szidd 😄.

Amúgy Milannal megszereztem Torghellét 😄 cserének, hogy, ha a többiek fáradtak lesznek, beálljon. Lõtt elõkészítõ meccsen kettõt asszem, most Napoli ellen véletlen kezdõnek tettem be, mer nem figyeltem, a gép Napoli gyõzelmét jósolja, erre vezetünk elsõ félidõben Napoli ellen és láááám, Torhgelle góljával 😊).

gecc ilyet még nem láttam

ugy 2010/2011es szezonomat kezdtem az Inter-el és most kezdõdnek a bl nevezések

és eddig Mario Balotelli nem számított sasját nevelésûnek, most meg igen? 😮 hogy van ez? 😄

II Rocky II
Cassilas kiemelkedõ teljesítésének hála elkerülték a megalázó vereséget :?DAS😄?SA😄?
a 7-3 nem is megalázó ??? o_O

24 - Exile -Nov.23

zyndar
No véget ért az elsõ szezon, úgy gondolom, elégedett lehetek, igaz, a bajnokságra ment el összes kraft, fõleg UEFA-ban volt harmatgyenge a csapat teljesítménye.

Kiemelkedõ teljesítményekrõl nem tudok képet mutatni, ez csapatmunka volt, viszont rá tényleg érdemes figyelni, nem tûnik igazán PL szintû csatárnak még és potom 350k euró volt a játék elején.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ma tettek fel a sorti-ra egy db update-t aminek az a neve h Complete European Update és nemtudom feltenni, hibát ír ki.Valaki próbálta már és sikerült neki?

Legend Killer
Okés, kösz mindenkitõl a választ.

Néztem a profilomnál a statokat belépéskor, kiírta, hogy enyhe függõség 😄. Vagy hasonló.

Gunnersboy
lelehet játszani, hidd el ha belejön az ember nemtudja abbahagyni, lemegy az a szezon 😄D

régen 1 nap= fél szezon
de mostanában már csak ilyen 2-3 hónapokat tolok egyszerre a játékban
Fabio Capello
gyors a géép 😛

Legend Killer
De hogyan tudsz egy szezont lezúzni egy nap? Még, ha a jelenetek sebességét is felpörgeted maxra, akkor is végig kell nézni... és bármily gyors, azért elvesz némi idõt, egy szezon pedig hosszú. Vagy lehet skippelni a meccseket? :S Ha igen, mond meg pls hol.

Mellesleg most verte el a Chelsea-t a Sunderland 4-0-ra.... hihetetlen.

Fabio Capello
változó, ha nem bassza szét az idegeimet, simán lemegy egy szezon, de ha szivat, akkor ilyen fél-háromnegyed szezonok, van hogy csak 1-2 meccs

Legend Killer
Kösz 😊.
Ja, hát nem vagyok egy nagy gép zseni, igaz ez itt nem is jelent gondot. Lehet elfelejtettem csak a linkelést, mind1 😄.

Amúgy ti egy nap hány meccset játszotok le? Mivel sok menedzserem van én napi három-négyet, sztem... és így is több óra ez... bár az is igaz átigazolás van még, az utolsó hét és akkor ezért megy lassan.

Fabio Capello
nemrossz

sorry, végül rájöttél 😊

1.kép

2.kép

csak linkelem mert túl nagyok a képek

Legend Killer
Rájöttem közben hol kúrtam el 😄. Saját tápikomban gyakoroltam gyorsan 😄.

Szal agólok és az összegzés 😄.

Mit szóltok a meccshez? Nagyon nagy volt sztem és úgy vélem, hogy a valóságban ilyen Barca vs Real eredmény még nem nagyon volt.

sosem értettem, hogy mi olyan nehéz a linkelésben ill. a kép beszúrásban, hiszen minden ott van elõtted <#nemtudom>

Fabio Capello
jáááj

jelöld ki a BB-codeot legközelebb, és azt másold be ide, vagy a kép linkjét tedd az <*img><*/img> tagok közé (http://-vel!)

természetesen a tagok csillagok nélkül, csak azért tettem oda, hogy ne alakítsa át.

Legend Killer
hagyjuk................

Legend Killer
Na meg volt a nagy derbi!

Atom ász nagy meccs volt, 97 879 látták asszem a Camp Nouban, sztem rekord, de kitudja.

Barcelona - Real Madrid: 7-3. Ronaldinho mester négyes, Ruud van Nistelrooy pedig mesterhármas!!!!!!!

A gólszerzõk

Összegzés

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Fabio Capello
Megvolt az elsõ meccsem a válogatottnál,

Nigéria - Botswana 2-0

gsz.: Ajilore, Utaka