Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg en is megkeresnem a 92.percben 11-el elvesztett BLdontommel.
Lehet eladom Saivet-et nem akar beilleszkedni 4ev utan a taktikaba kisajtolok belole jo sok penzt. Jo lenne egy Saivet-S.Ramos v. Saivet-Fabregas csere
Born to win
ez benne van a játékban, ha nem tudjátok feldolgozni, akkor menjetek szakorvoshoz, vagy csoportterápiára...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
minden 2. hszbe látom hogy mocskos csaló gamma, minden oldalon legalább ottvan 50x, nemigaz nemtudjátok megunni....az oké hogy egyszer egyszer leirja valaki de hogy minden hszbe amikor kikap akkor mocskos szarszemét geci játék....ha ilyen gyenge az idegrendszeretek akkor ne játszatok
meg ahogylátom képméretezéssel még mindig gondok vannak ^^
naminegy, hétvégén talán lesz már idõn játszani majd akkor jövök ujra, pye
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy úgy tudom, h ez csak nemrég van érvényben. Mmint ez a megállapodás. Szvsz Saviola ügye után.
Amugy a jatekban benne van a Real-Barca kozotti megallapodas, hogy nem igazoljak egymas jatekosat?
Born to win
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Menedzsereim: Chelsea, OM, Debrecen, AC Milna, Barca, Real 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD.
Barca mestere nyilatkozata a népnek a Realról a meccs után 😄.
Új gól rekord
Ronaldinho gól rekordot állított fel.
I love this game!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
😄
a 07 meg már igen .és kiprobálni meg jó az 😛
am vki megmondhatná pár sorban h mennyivel és miben jobb a 08 a 07tõl 😛
24 - Exile -Nov.23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy cikk a Barca Real után. És leszúrtam a Realt a meccs után, errõl nyilatkozik Raul 😄.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Seedorf lõtte a másikat, "Lássuk mi van a pólójára írva: Jajj, szegény Napolika!" 😄DDDDDDD.
Amúgy Milannal megszereztem Torghellét 😄 cserének, hogy, ha a többiek fáradtak lesznek, beálljon. Lõtt elõkészítõ meccsen kettõt asszem, most Napoli ellen véletlen kezdõnek tettem be, mer nem figyeltem, a gép Napoli gyõzelmét jósolja, erre vezetünk elsõ félidõben Napoli ellen és láááám, Torhgelle góljával 😊).
ugy 2010/2011es szezonomat kezdtem az Inter-el és most kezdõdnek a bl nevezések
és eddig Mario Balotelli nem számított sasját nevelésûnek, most meg igen? 😮 hogy van ez? 😄
a 7-3 nem is megalázó ??? o_O
24 - Exile -Nov.23
Kiemelkedõ teljesítményekrõl nem tudok képet mutatni, ez csapatmunka volt, viszont rá tényleg érdemes figyelni, nem tûnik igazán PL szintû csatárnak még és potom 350k euró volt a játék elején.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Néztem a profilomnál a statokat belépéskor, kiírta, hogy enyhe függõség 😄. Vagy hasonló.
de mostanában már csak ilyen 2-3 hónapokat tolok egyszerre a játékban
Mellesleg most verte el a Chelsea-t a Sunderland 4-0-ra.... hihetetlen.
Ja, hát nem vagyok egy nagy gép zseni, igaz ez itt nem is jelent gondot. Lehet elfelejtettem csak a linkelést, mind1 😄.
Amúgy ti egy nap hány meccset játszotok le? Mivel sok menedzserem van én napi három-négyet, sztem... és így is több óra ez... bár az is igaz átigazolás van még, az utolsó hét és akkor ezért megy lassan.
Szal agólok és az összegzés 😄.
Mit szóltok a meccshez? Nagyon nagy volt sztem és úgy vélem, hogy a valóságban ilyen Barca vs Real eredmény még nem nagyon volt.
jelöld ki a BB-codeot legközelebb, és azt másold be ide, vagy a kép linkjét tedd az <*img>*img><*/img>*/img> tagok közé (http://-vel!)
természetesen a tagok csillagok nélkül, csak azért tettem oda, hogy ne alakítsa át.
Atom ász nagy meccs volt, 97 879 látták asszem a Camp Nouban, sztem rekord, de kitudja.
Barcelona - Real Madrid: 7-3. Ronaldinho mester négyes, Ruud van Nistelrooy pedig mesterhármas!!!!!!!
A gólszerzõk
Összegzés
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>