Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
am grat all jókvagytok😊 mostanába nemnaon jáccok de kéne vkivel kezdenem😊
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Afrika kupa elõtt vettem át, minden selejtezõ meg barátságos meccset meg beleértve (no meg a kupán) kb. 16 meccset toltam le. Ebbõl valami 14gy 1d 1v volt a mérleg, iszonyat gólarány, utolsó meccsen viszont Ghána elpicsázott 5-2re és kirúgtak, mint macskát ....ni. Sok sikert Nigériával <#eplus2>#eplus2> (én tuti nem megyek Afrikába meg egyszer)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Zorro: grat
Legend: aluttam ja 😄 (amúgy én együtt viszem WBA-t és Nigériát, de azért CSelszkivel 11.nek lenni.... az azért gáz 😄)
Védévé:
Amúgy grat 😛. Lehet felmondok a cslezinél, szarabb vok, mint az a Grant cséávó v ki 😄, mer 11dikek vagyunk a tabellán 😄DDDDD és én is elmegyek válogatothoz.
Így bejutottunk a rájátszásba, ahol az Ipswich legázolása után a Scunthorpe csapatával vívhattunk döntõt:
Egyszóval feljutottunk a Premier Ligába, köszönhetõen az egész csapat munkájának, de a legjobb teljesítményt érõ címet (és a gólkirályi címet) Slusarski érte el:
Az év managere szavazáson második lettem, Cesar, Gera Zoli és Teixeria helyet kapott az év csapatában
sztem próbálkozz
lehet gyorsan összedobom a hetidíjak oldalát
de ezt a rendszert finomítani akarom egy bestof szisztémára, hogy ne kelljen fórumot kaparászni hogy melyik képet akarjátok gyõztesnek, hanem kikeresek egy 5-10 képet, és azokra lehet majd szavazni.
Masodezdo jutalma pedig egy elbocsato level vissza a kodos Albionba.
Born to win
de legalább nem mocskos csaló gammázok XD
(ugy latom meg jo ideig eltart mire megnyerji ez a balfek ezt a meccset)
Born to win
Born to win