Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Üsse kavics, bekerül.

Legend Killer
Miért? A meccsbe nem tudok beleavatkozni, beállítom a taktikát, cserék és a többit a gép intézi. De te döntésed, igen.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

keze tán nem
lokika28
off tuttommal ha a támadó testének bármelyik része elõrébb van a védõnél már les... de lehet éntévedek😊
am grat all jókvagytok😊 mostanába nemnaon jáccok de kéne vkivel kezdenem😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Ha a támadó testének bármely része egyvonalban van a védő testének bármely részével az egyvonal -> tehát nem volt les.

Fabio Capello
azon még gondolkodom... tekintve hogy mindkét csapatot te menedzselted, nem tekinthetõ olyan kvalitású eredménynek, mintha csak az egyikkel lettél volna, de majd még meggondolom

Legend Killer
és a Barca vs Real 7-3 nem fér bele? 😛 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
hávazzeg mondom h a Sunderland 4-0-ra vert minket, sztem az a bajuk h új menedzser van 😄. De most 8dik vok, mer Liverpool ellen gyõztem1-0-ra.

Fabio Capello
egyelõre élvezem 😄

zyndar
Anno én voltam elefántcsontparti szöv. kap.
Afrika kupa elõtt vettem át, minden selejtezõ meg barátságos meccset meg beleértve (no meg a kupán) kb. 16 meccset toltam le. Ebbõl valami 14gy 1d 1v volt a mérleg, iszonyat gólarány, utolsó meccsen viszont Ghána elpicsázott 5-2re és kirúgtak, mint macskát ....ni. Sok sikert Nigériával <#eplus2> (én tuti nem megyek Afrikába meg egyszer)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
a passz elõtti pillanat

Fabio Capello
😄DD

zorrobomber
Mocskos, csaló én <#boxer> Villa gólja les volt szvsz <#idiota>

Fabio Capello
Szenegál - Nigéria 2-3

gsz: Yakubu 2x, Aghahowa

a nagy ellenfelen túlvagyunk 😊

Fabio Capello
szavadon foglak 😛

Huni92
Fogadok 😄 Nálam volt anno a Lazioban és gecigyenge volt 😄DD De ha te gólkirályt csinálsz belõle, megemelem a kalapomat 😊

Fabio Capello
fogadsz? 😄

Zorro: grat

Legend: aluttam ja 😄 (amúgy én együtt viszem WBA-t és Nigériát, de azért CSelszkivel 11.nek lenni.... az azért gáz 😄)

zorrobomber
community shield

Huni92
Nem lesz gólkirály ^^ Hiába van 20as befejezése (ha jól tudom) de a gyorsaság-gyorsulás értéke nem hiszem h a 10-10-et eléri xD

Védévé:

Legend Killer
😄😛😄... aludtál egyáltalán? 😄

Amúgy grat 😛. Lehet felmondok a cslezinél, szarabb vok, mint az a Grant cséávó v ki 😄, mer 11dikek vagyunk a tabellán 😄DDDDD és én is elmegyek válogatothoz.

Fabio Capello
én mindig itt vagoyk és figyelek....

Nigéria - Kenya 5-0 (VB selejtezõ)

megyeget a szekér....

Legend Killer
ja, de van 😞 😄.

Legend Killer
biztos alszotok még most nyányááá 😛, Capello nincs rosszalkodjunk 😄DDDDDD

Fabio Capello
<#hehe> már látom a gólkirályt....

Fabio Capello
Egy kis képspam.... Véget ért az elsõ szezon, bár sok szivatásból volt részem, de így is harmadik helyen végeztünk a bajnokságban:

Így bejutottunk a rájátszásba, ahol az Ipswich legázolása után a Scunthorpe csapatával vívhattunk döntõt:

Egyszóval feljutottunk a Premier Ligába, köszönhetõen az egész csapat munkájának, de a legjobb teljesítményt érõ címet (és a gólkirályi címet) Slusarski érte el:

Az év managere szavazáson második lettem, Cesar, Gera Zoli és Teixeria helyet kapott az év csapatában

említett egy srác valami új update-et a www.sortitoutsi.net -en, de ö valamiért nem tudta leszedni

sztem próbálkozz

Fabio Capello
No megvan, bannerben ott a link. elég alap, de a célnak perfekt

Fabio Capello
jó8, én még leszek egy darabig, PES új energiát adott 😄

lehet gyorsan összedobom a hetidíjak oldalát

Wolverhampton-t agyonvertem 2-1-re,felkúsztunk az 5.helyre,de a 10. is csak gólarányra van tõlünk...sok sikert aki még kitart.jó éjt
Darkon
Jolvan. Kozben Foti beindult, Saivet tovabbra is szenved(ebbol eladas lesz)

Born to win

Fabio Capello
sõt, jobban belegondoltam.... most elkezdem összeszedni a képeket, hogy hol lesznek kitéve, azt még nem tudom, de majd kialakul... 😊

Fabio Capello
minden idõben betett kép játszik a szavazáson 😊

de ezt a rendszert finomítani akarom egy bestof szisztémára, hogy ne kelljen fórumot kaparászni hogy melyik képet akarjátok gyõztesnek, hanem kikeresek egy 5-10 képet, és azokra lehet majd szavazni.

Darkon
Maradt(nincs jobb)

Amugy kepek erkeztek mar a szavazasra?

Born to win

Remélem a bomba formába kerülõ "Villát" elkerüljükaz 5. kanyarba <#vigyor0>
Fabio Capello
Ködös Albion... ott most épp rájátszás zajlik, jelenleg nem tudom fogadni az emberedet, még a sajátjaim közül kell kibasznom néhányat... 😄

Darkon
NA VEGRE! Megszuletett!

Masodezdo jutalma pedig egy elbocsato level vissza a kodos Albionba.

Born to win

Fabio Capello
megszokhattad volna, ha a botlábút eladod, kisisten lesz belõle

az egyik tehetséges ifimnek az u18-as meccsen eltörték a combját, úgy felidegesített, hogy kiléptem 😄
de legalább nem mocskos csaló gammázok XD
Southamptonnal tolom,ez a nyomorult bradley wright phillips 13 meccsen nem rúg 1 gólt se...eladom a Hull-nak erre 2. meccsén kivégzett 2gól +1 gólpasz...Playoff helyen vagyok,de az elsõ 2 már meglépett..
Fabio Capello
ahhoz képest hogy vagyunk legalább négyen, jó nagy a pangás

énis vagyok... 😄
Darkon
Szerinted?

(ugy latom meg jo ideig eltart mire megnyerji ez a balfek ezt a meccset)

Born to win

Fabio Capello
Ki lesz máma éjjel bagolyzónában?

Legend Killer
az 😄

Darkon
Azt hiszem ki fogom rugni ezt a segededzot, 1oraja szimulalom ezt az egy elveszett meccset ugy hogy elmegyek holidayre, de mindig elbukja: 10 meccsbol 8vesztett 2dontetlen. LOSER!

Born to win

>
Tiszteletem mindenkinek. Az fmhungaryn, egy fórumhozzászólásban olvastam ma, hogy már megjelent egy olyan adatbázisfrissítés, amelyben pl. Ronaldinho a Milánnál van. Ellenben mostanra letörölték, ti tudtok-e errõl valamit... az offért elnézést, nekem fontos lenne már most, ezért nyavajgok...
zorrobomber
nálam meg csak cr, Saivet ellenem rugdossa a gólokat az arsenalban <#gun>

zorrobomber
mondjuk az is elgondolkodtató hogy a 2 milláért megvett Park Ji Sung, a Bl legjobb plejája lett ha jól rémlik, 3 év alatt meggyõzött arról hogy kevesebbet rotáljak a posztján, kvázi kiszoritotta Lennont és Pennant-ot, most az edzõmeccseken cr 0 gólt, parkjisung meg 2õt számlál <#idiota>

Darkon
Nalam csak Saivet van de o is el lesz adva.

Born to win