Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én már itt is szerveztem túrát,korábbi sikereim színhelyén,Kínában játszottunk februárban 3 meccset.Majd jövõre kiderül,mennyi lesz a reklámbevétel.Az elõzõ szezonban 4,3M volt,de ahhoz még nem volt közöm.Talán az,hogy Kínában ismert(és elismert)ember vagyok,segít valamennyit.De nagy dolgokat még nem várok.A Dél-Amerikai magas reputáció nem egyenlõ a világhírrel.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utóbbival horribilis pénzeket lehet kaszálni.Nagy hiba ezt a lehetõséget kihagyni.2018-ban még csak 3,5M-t hozott a reklám,de csak akkor kezdtünk ismertek lenni az EL gyõzelem után.2023-ra ez már 34M-ra nõtt.2027-ben pedig már 55M fölötti reklámbevételünk volt.De nem is hagytam ki soha a lehetõséget,hogy népszerûsítsem magunkat.Kihasználtam a téli szünetet is,gyakran évi két túrát is beiktattam.Általában Japán,Brazília,Kína,USA,Korea volt a célország.De jártunk Mexikóban,Argentínában,Indiában,és Ausztráliában is.Delhiben két csapat ellen is 120 ezer ember elõtt játszottunk.Ötszörös BL gyõztesként dõlt a pénz,fogytak a mezek,mint a cukor.Ahogy a legendás John Lennon mondta:"We are more popular than Jesus Christ".Egy ilyen kis országból indulva felfoghatatlanul népszerûek voltunk
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elsõ meccs.
A visszavágó elõtt mindkét kreatív irányítóm hiányzott.Az egyik sérült volt,a másik az Uru válogatottal az U23-as Copa Amerikán szerepelt.De nem kellett aggódnom.Negyed óra után már három ide,a végén lemostuk õket.Ezzel két bukott döntõ után(2015,2016)újra miénk a díszes trófea.
Visszavágó.
A bajnokság még igazán csak most kezdõdik.Az elsõ fordulóbeli kínos vereség után négy gyõzelem zsinórban.Ha hozzuk az elmaradt meccseket,akkor igen jól állunk.Tabella.

Arra pedig hamar rájöttem,hogy ezekkel a brazil giga klubokkal nagyon könnyû a játék.Mindössze annyi a dolgom,hogy megtartom a 4-5 csillagos ifiket(+ hozok 1-2-t.).A többiek úgyis eladják a tehetségeket,meg a csodagyerekeket.Pár év után már enyém a legerõsebb keret a kontinensen.Innentõl fogva már nincs mirõl beszélni.
Az Internacional-hoz 2018 januárban érkeztem,és az egyik legerõsebb klub Dél-Amerikában.Különösebben erõsítenem sem kellett.4 embert hoztam még az elején,ebbõl is 3 a rotációhoz tartozik.Idén pedig nem is jött senki,nincs rá szükségem.A klub 2015,és 2016-ban döntõt játszott a Libertadores Kupában(mindkettõt elbukta),2017-ben pedig megnyerte a Copa Sudamericana-t.Idén pedig ismét döntõt fogunk játszani a Libertadores Kupában.Ennél könnyebb dolgom még nem volt az idei játékban.Illetve volt,de azért megdolgoztam,nem készen kaptam mindent.
Ennek ellenére még így is sikerült elbénáznom a tavalyi bajnokságot.Ami nyilván az én hibám,mert a keret kiemelkedõen jó.Ezért nem is a játékosokat cserélgettem,hanem picit finomítottam a taktikán.Néhány egyéni utasítást megváltoztattam a tavalyi statisztikák tudatában,és a képességek figyelembe vételével.Eddig minden úgy megy,mintha be lenne olajozva.De ha most is botladozunk,tudom,hogy kiktõl fogok megválni.Van a csapatban néhány gyáva nyúl,4-5-ös bravery,és agression értékekkel.Egy beszari primadonna még elfér a csapatban,de ha 3 van a pályán,akkor könnyen gondok lehetnek.A mentális tulajdonságok is fontosak,nem csak a képességek.
Amugy a csapatban 97 jatekos van jelenleg, szoval lehet majd gaztalanitani rendesen :D
Szerencsémre az állami bajnokságnak,ahogy mondod,nulla a jelentõsége.A holtidõt is kihasználtam,elõször túrázni mentünk egy kis zsebpénzért.Majd lekötöttem újabb 8 felkészülési meccset az asszisztensnek,és öt hét szabira mentem.Ez lesz jövõre is,rendszert csinálok belõle amíg itt leszek.Problem solved.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A bajnokság éppen most kezdõdött,azonnal ki is kaptunk az újonctól.De van egy érzésem,hogy ilyen lehet egy Barcelona,Chelsea,vagy Bayern kispadján kezdeni.Gyakorlatilag mindenki ellen favoritok vagyunk,még idegenben is.A Dél-Amerikai ranglistán(még)a 3.helyen állunk a Flamengo és a Corinthians mögött.Igen kényelmes helyre kerültem,nem vitás.Mindent készen kaptam,amihez nem vagyok hozzászokva.De néha ilyen is kell.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?