Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
na ezért utálom ha valakinek ilyen sok gólt rúgunk mint pl. 7-t a romának.. mert utána meg elfelejtjük hogy kell gólt lõni... Lazio 1:2 Barca, hiába fociztuk le õket.. nem rúgtuk be a helyzeteinket még õk kaptak két db 11st is, Milan 2:2 Lazio.. két helyzetükbõl két gólt lõttek még mi a 10 helyzetbõl csak 2t..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom

zaki
Sok sikert, lesz dolgod rendesen :D

Nem is néztem baszki -.-
Darthmushroom
Fülöppel kitörölheted :D mivel egy évig nem játszhat :D

Na térjünk vissza a játékhoz, végülis elkezdtem tegnap a blankoltakkal, jó moslék keretük van, és igazolni persze nincs lóvé, a fizetés keret pedig maxon van. Elsõ lépésként nagytakarításba kezdtem, kb a játékosok fele marad itt terveim szerint. Fülöp Marcit pedig megkínáltam egy szerzõdéssel és el is fogadta szerencsére. A Liverpool és a NEC a támogatási szerzõdés miatt felajánlott pár játékost kölcsönbe, belõlük szemezgettem még, de nem tudom, hogy így hogyan lesz dobogó ebbõl...
Darthmushroom
hát hihetetlen a játék... azt már megszoktam h kapok gólt.. mert azt nem lehet kibírni... de jön az atalanta hozzánk 5 perc 0:2 ohh igen... támadunk folyamat nem megy be semmi az év világon, végre sikerül szépíteni az 50.percbe. Cserélek h támadóbbak legyünk erre helyzet nélkül lepörög az egész.

zaki
:DDD

Par haverom itt nyomja: Wolfs FC

zaki
Nem fersz te oda be :D

off: nem tud valaki blsz sokadosztályban valami épkézláb amatõrcsapatot, ahova el lehet menni labdát kergetni unalmamban?
zaki
Blankoltakkal <#banplz>

zyndar
Mi pedig minden kedden este foci után ott szállunk fel :D

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

A Fixtures ablaknál,az Arrange Friendly lenyíló ablaknál lehet kiválasztani.Akkor próbálkozz,amikor szünet van a bajnokságban.(Nekem most érthetõen nincs szabad idõpontom,mert megy a bajnokság.)Elõször a célországot kell kiválasztani,majd az ellenfeleket.És ha jól emlékszem,kis csapatnál még nem aktív a Tour opció.Amíg nem tudsz valamit felmutatni,nem lesz rád kíváncsi senki.Legalábbis az NB1 bajnoka a kutyát nem érdekli más kontinensen.De lehet,hogy valamelyik szomszéd országba el lehet menni,ezt pontosan nem tudom.

Én már itt is szerveztem túrát,korábbi sikereim színhelyén,Kínában játszottunk februárban 3 meccset.Majd jövõre kiderül,mennyi lesz a reklámbevétel.Az elõzõ szezonban 4,3M volt,de ahhoz még nem volt közöm.Talán az,hogy Kínában ismert(és elismert)ember vagyok,segít valamennyit.De nagy dolgokat még nem várok.A Dél-Amerikai magas reputáció nem egyenlõ a világhírrel.
Nem akarlak piszkálni, de szerintem jobban jársz, ha feltalálod magad, nem bonyolult egyáltalán. Ha ez gondot okoz, akkor sok örömet nem fog okozni ez a játék...

www.smart-bus.hu

Na kedvet kaptam egy új karrierhez, minden nap az mtk stadion mellett várom a villamost, szóval lehet, hogy a blankoltakkal fogok kezdeni egyet.
Egy képet tudnál linkelni hogy is kell?
LasDen
Egy pillanatra mintha csak a Nagymenõket olvastam volna :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja igen,ez még a Haladás karrier volt.
Most is lehet.Szimpla barátságos meccseket,kupát,és túrát is lehet szervezni.
Utóbbival horribilis pénzeket lehet kaszálni.Nagy hiba ezt a lehetõséget kihagyni.2018-ban még csak 3,5M-t hozott a reklám,de csak akkor kezdtünk ismertek lenni az EL gyõzelem után.2023-ra ez már 34M-ra nõtt.2027-ben pedig már 55M fölötti reklámbevételünk volt.De nem is hagytam ki soha a lehetõséget,hogy népszerûsítsem magunkat.Kihasználtam a téli szünetet is,gyakran évi két túrát is beiktattam.Általában Japán,Brazília,Kína,USA,Korea volt a célország.De jártunk Mexikóban,Argentínában,Indiában,és Ausztráliában is.Delhiben két csapat ellen is 120 ezer ember elõtt játszottunk.Ötszörös BL gyõztesként dõlt a pénz,fogytak a mezek,mint a cukor.Ahogy a legendás John Lennon mondta:"We are more popular than Jesus Christ".Egy ilyen kis országból indulva felfoghatatlanul népszerûek voltunk
régen lehetett a mérkõzéseknél sima barátságost meg tornát is szervezzel, ezzel viszont már nem tudom hogy van
LasDen
sehol. azt a csapat atuomata szervez

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Edzõtábort hol lehet szervezni?A tengeren túlra szeretném elvinni a csapatot.
Érdekes.A Corinthians listára tette,mert állandóan sérült,és különben is kb. a 4. csatáruk.Az elmúlt 3 évben 22 meccsen 3 gólt rúgott.A Milan meg úgy gondolja,hogy majd õ fogja megváltani a világot.
Nálunk pedig lezajlott a Copa Libertadores döntõ a Flamengo ellen.Az elsõ meccsen 0-2-re álltunk a szünetben,és lehoztam a 11-est hibázó csatáromat.Kicsit megemeltem a hangomat,végül sikerült visszajönni a meccsbe.
Elsõ meccs.
A visszavágó elõtt mindkét kreatív irányítóm hiányzott.Az egyik sérült volt,a másik az Uru válogatottal az U23-as Copa Amerikán szerepelt.De nem kellett aggódnom.Negyed óra után már három ide,a végén lemostuk õket.Ezzel két bukott döntõ után(2015,2016)újra miénk a díszes trófea.
Visszavágó.
A bajnokság még igazán csak most kezdõdik.Az elsõ fordulóbeli kínos vereség után négy gyõzelem zsinórban.Ha hozzuk az elmaradt meccseket,akkor igen jól állunk.Tabella.
Darthmushroom
az se különösebben zavart volna :D úgy is kb. csak fiatalokat kukázgatok vagy lejáró szerzõdésûeket igazolok.

Meg humora is van :D

Van temperamentum az ürgében.Én még jól emlékszem azokra az idõkre,amikor az edzõk némán,cigizve ülték végig a meccseket.Most már szinte mindenhol idegbetegek az edzõk.Ordítoznak,többet reklamálnak mint a játékosaik.30 éve az ilyeneket elmebetegnek nézték volna,most meg természetes dolog az õrjöngõ edzõ.
egy kis off :D
Herrera
Még mindig jobb,mintha megfeleznék.<#smile>
Darthmushroom
így se tudtam hova költeni a nyáron kapott pénzt erre megduplázzák :D

az nem gyenge :D
Darthmushroom
Tulaj váltás eredménye..

Darthmushroom
Hihetetlen h 5. szezonban sikerült elérni h a dagi Lotito eltakarodjon a klubtól. Walesi kézbe került a klub, hát azért kíváncsi vagyok.

zaki
Van egy nyero taktikam, nem szivesen jatszok mast :P

LasDen
egyszerû a megoldás. szélsõ nélkül játsz :D

zaki
Nem lesz egyszeru a Sao Pauloval, mert 1 szelso van a csapatban, en meg azokkal jatszom, legalabb 4-5 jatekos kellene a szelekre. Igazolni nem tudok az elejen, szoval abbol kell fozni, ami van. 7. helyre varjak a csapatot az elorejelzesek, jo volna az elso 4ben vegezni, hogy tudjunk indulni majd a Libertadores kupaban.

Én is ezzel szembesültem,93 játékosom volt.Az elsõ napokban kiválogattam azt a 40-et,akit megfelelõnek találtam a céljaimhoz.A többit meg rögtön kiárusítottam.Buktam valamennyi pénzt,de most egészséges a keret,és még kerestem is 60M-t.Ahhoz képest,hogy a vének,és a gyenge fiatalok mentek,nem volt rossz biznisz.

Arra pedig hamar rájöttem,hogy ezekkel a brazil giga klubokkal nagyon könnyû a játék.Mindössze annyi a dolgom,hogy megtartom a 4-5 csillagos ifiket(+ hozok 1-2-t.).A többiek úgyis eladják a tehetségeket,meg a csodagyerekeket.Pár év után már enyém a legerõsebb keret a kontinensen.Innentõl fogva már nincs mirõl beszélni.

Az Internacional-hoz 2018 januárban érkeztem,és az egyik legerõsebb klub Dél-Amerikában.Különösebben erõsítenem sem kellett.4 embert hoztam még az elején,ebbõl is 3 a rotációhoz tartozik.Idén pedig nem is jött senki,nincs rá szükségem.A klub 2015,és 2016-ban döntõt játszott a Libertadores Kupában(mindkettõt elbukta),2017-ben pedig megnyerte a Copa Sudamericana-t.Idén pedig ismét döntõt fogunk játszani a Libertadores Kupában.Ennél könnyebb dolgom még nem volt az idei játékban.Illetve volt,de azért megdolgoztam,nem készen kaptam mindent.
Ennek ellenére még így is sikerült elbénáznom a tavalyi bajnokságot.Ami nyilván az én hibám,mert a keret kiemelkedõen jó.Ezért nem is a játékosokat cserélgettem,hanem picit finomítottam a taktikán.Néhány egyéni utasítást megváltoztattam a tavalyi statisztikák tudatában,és a képességek figyelembe vételével.Eddig minden úgy megy,mintha be lenne olajozva.De ha most is botladozunk,tudom,hogy kiktõl fogok megválni.Van a csapatban néhány gyáva nyúl,4-5-ös bravery,és agression értékekkel.Egy beszari primadonna még elfér a csapatban,de ha 3 van a pályán,akkor könnyen gondok lehetnek.A mentális tulajdonságok is fontosak,nem csak a képességek.
A taktikát hogyan tudom minél gyorsabban begyakoroltatni? A match training-nél a tactics only-val vagy esetleg a teamwork-kel?
zaki
Kezdtem egy uj jatekot a Sao Pauloval, legfontosabb europai ligakkal, es az osszes del-amerikai, + Mexiko-USA komboval bejelolve, melle a brazil valogatottat iranyitva :P
Amugy a csapatban 97 jatekos van jelenleg, szoval lehet majd gaztalanitani rendesen :D

Biztos hogy jó,ha az elejétõl ki van választva az ország.De nekem gyanús,hogy egyes utólag hozzáadott országoknál gondok lehetnek a sorsolásokkal.Más magyarázatot nem találok.És nagyon nem is lepne meg a dolog.Miért pont az "Add-Remove Leagues" opció mûködne hibátlanul?
Szerencsémre az állami bajnokságnak,ahogy mondod,nulla a jelentõsége.A holtidõt is kihasználtam,elõször túrázni mentünk egy kis zsebpénzért.Majd lekötöttem újabb 8 felkészülési meccset az asszisztensnek,és öt hét szabira mentem.Ez lesz jövõre is,rendszert csinálok belõle amíg itt leszek.Problem solved.
LasDen
egy ezres lesz....

Köszöntem :D
LasDen
50 óra.....

Most vettem észre,hogy már 1770 óránál járok.Pedig azt hittem,hogy az fm 13-as 1719 órát nem lehet felülmúlni.Mára ki is léptem.
zyndar
Én a Botafogo-val toltam 2 szezont, volt állami bajnokság is, ami viszont tényleg értelmetlen sorozat ilyen harmad- és negyedosztályú ellenfelekkel. Argentínában is volt 2 v 3 szezonom gond nélkül. Alap db persze.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

LasDen
a fórum fõoldalán bal oldalt a neved alatt, privát üzenetek. BAMMM!!

Közben már bejutottunk az elõdöntõbe,bár a River ránk ijesztett.Idegenben pocsékul játszottunk,és kikaptunk 1-0-ra.Itthon a szünetben 2-0 ide,átálltam kontrára,és kivégeztük õket.A 3.gólunkat a kezdõkörbõl lõttük,mert a kapusuk elõrement a szögletnél.<#smile>Copa Libertadores.
A bajnokság éppen most kezdõdött,azonnal ki is kaptunk az újonctól.De van egy érzésem,hogy ilyen lehet egy Barcelona,Chelsea,vagy Bayern kispadján kezdeni.Gyakorlatilag mindenki ellen favoritok vagyunk,még idegenben is.A Dél-Amerikai ranglistán(még)a 3.helyen állunk a Flamengo és a Corinthians mögött.Igen kényelmes helyre kerültem,nem vitás.Mindent készen kaptam,amihez nem vagyok hozzászokva.De néha ilyen is kell.
OFF: hol tudom elolvasni a privát üzenetet, ha kapok egyet? Akárhol nézem, nem látom...szerintem vak vagyok.<#nyes>
Zenszkij
én a török kuparendszertõl akadok ki, csoportmeccs oda-vissza vágós, majd utána kiesési szakasz oda-visszavágós, kell a fenének, legközelebb ha itt kezdek editorban megcsinálom, mert ez egy vicc

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?