Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Cahais
egész jók lettek :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Figyelem!
A hét képe illetve hét managere nevezés MA ÉJFÉLKOR lezárul! Hozzátok a képeket, eredményeket, mert amit holnap raktok be, az már csak a jövõ héten indulhat! A hátralévõ idõben segít nektek a bannerban levõ visszaszámláló óra!
Sok sikert mindenkinek!
De ezis kevés volt a Gyõzelem-hez,
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Plusz eszrevettem hogy joideje nyugdijba ment a taktikai meg a kapusedzo ugyhogy 1-en volt mindketto. Niemi-t felvettem kapusedzonek, a masik poszra meg egy mexikoit. Erre latom hogy scoutnak szerzodtettem edzo helyett:)) remelem elfogadja az uj edzoi ajanlatot. Azthiszem ledolok....zzzzz..
Born to win
én is lépek, egy csomó dolgom lesz napközben, nem árt kicsit pihenni... :S
köszi az infot Capello. Pont ezt akartam tudni ha nem is az én képem nyer de a galériába benne lesz. Ja amugy még egy igy akkor a Galéria hétrõl hétre bõvül a döntös képekkel??
na most lépek
bye all
jo8t
A Madrid azt hitte majd megforditja a veget, Martinez 30meterrol adott nekik egy nagy pofont.
Foti legjobb igazolasomnak tunik ingyen jott es mindig kiszagolja a lecsorgo labdakat.

Born to win
Born to win
reméljük
Nem hiszem el uccsó 6meccsen szereztem 3 pontot,és 5x az ellenség kapusa a meccs embere...baltázza meg a legközelebbi rokonát ez a ratyi játék.Azt elviselem,ha a playoffba ültett rá a cerkára,de hogy így nyomjon le azt nem...
UEFA Midfieler of the year: Mati Fernández
UEFA Defender of the year: Rafael Forster
Forster meg csak 23eves!
Born to win
Born to win
Nekem cselzinél Randy Orton van<#ravasz1>#ravasz1>, Rated RKO team<#taps>#taps><#taps>#taps><#hehe>#hehe>. Amúgy nálad cselzinél Gera, nálam MIlannal Torghelle<#ravasz1>#ravasz1>.