Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Hi & grat all!

Darthmushroom
Grat :)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Aston Villa - Nyugati Hamu (^^) 1-3

Félidõben igy állunk:

Darthmushroom
documentomok/sport interactive/football manager08/schedules

Darthmushroom
documentomok/sport interactive/schedules

Fabio Capello
Dokumentumok/SI/FM2008/schedules

Napot! Az edzéseket hol találom? (amit csináltam edzésterv azt a játék hova menti:D???)Hogy egy másik netésembe át tudjam importálni.
Darthmushroom
Hi & grat all!

Legend Killer
jahh, mondom, h Rated RKO team :P.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Vagy Adam Copeland :D
Legend Killer
ott Randy Orton :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rusnyi
Nálam a Chelseat vezetgeti:D

Legend Killer
Nálam a Barcánál van :D.

Fabio Capello
akkor ez lesz a képed. :)

Huni92
Igen, West Ham :) Erre a meccsre csináltam egy 3csatáros taktikot, és a kezdõbe raktam Colet. Erre 2t lõtt :D Parker meg szünetben állt be, és 2 bombája volt.

Fabio Capello
õszintén szólva nem emlékszem kivel vagy, de ha a WHU-val, akkor ezt a képedet nevezem a hét képére

Huni92
Kommentár Rulz....<#idiota>

És a meccs vége:

Gunnersboy
Breno

Cahais

egész jók lettek :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
mivel ma csak 4 orát dolgoztam, lesz idõm betenni a gyõztes képet<#idiota><#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello

Figyelem!

A hét képe illetve hét managere nevezés MA ÉJFÉLKOR lezárul! Hozzátok a képeket, eredményeket, mert amit holnap raktok be, az már csak a jövõ héten indulhat! A hátralévõ idõben segít nektek a bannerban levõ visszaszámláló óra!

Sok sikert mindenkinek!

Gera Zoli Ismét Betalált ..
De ezis kevés volt a Gyõzelem-hez,

Rusnyi
Az én csapatom vezetõje a World Heavyweight Champion CM punk<#vigyor2>

Hi & grat all!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Darkon
Na faradt vagyok mar en az ilyenekhez

Plusz eszrevettem hogy joideje nyugdijba ment a taktikai meg a kapusedzo ugyhogy 1-en volt mindketto. Niemi-t felvettem kapusedzonek, a masik poszra meg egy mexikoit. Erre latom hogy scoutnak szerzodtettem edzo helyett:)) remelem elfogadja az uj edzoi ajanlatot. Azthiszem ledolok....zzzzz..

Born to win

Fabio Capello
ahogy mondod.

én is lépek, egy csomó dolgom lesz napközben, nem árt kicsit pihenni... :S

Darthmushroom

köszi az infot Capello. Pont ezt akartam tudni ha nem is az én képem nyer de a galériába benne lesz. Ja amugy még egy igy akkor a Galéria hétrõl hétre bõvül a döntös képekkel??

na most lépek
bye all
jo8t

Darkon
Kedvenc statisztikusaim egyenrangunak titulatak minket.
A Madrid azt hitte majd megforditja a veget, Martinez 30meterrol adott nekik egy nagy pofont.

Foti legjobb igazolasomnak tunik ingyen jott es mindig kiszagolja a lecsorgo labdakat.

Born to win

Fabio Capello
a hét képe menüpontba csak a gyõztes kép fog bekerülni, de a szavazásig minden választható kép szerepelni fog. A szavazás után a "döntõs" képek bekerülnek a galériába.

Darthmushroom
Capello itt a hét képe és... a galériába a hét képei kerülnek majd be vagy azok is amik indultak valamelyk héten a cimért???

Fabio Capello
a kis szenyók :D

Darkon
Kosz. Persze a Juve be is jelentkezett erte, 145M-s arat ajanlottam es nem akarjak elfogadni<#zavart1>?!

Born to win

Fabio Capello
gratta :)

Darthmushroom
értem, majd kialakul az:D
reméljük

45. forduló 4 ponttal vagyok lemaradva a playoffról...Lehet azt mondani,hogy nincs kitartásom,de ilyen gusztustalan egy... Mocskos, csaló gamma <#boxer>
Nem hiszem el uccsó 6meccsen szereztem 3 pontot,és 5x az ellenség kapusa a meccs embere...baltázza meg a legközelebbi rokonát ez a ratyi játék.Azt elviselem,ha a playoffba ültett rá a cerkára,de hogy így nyomjon le azt nem...
Southampton a csapatom...Colchester idegenbe...0-1 balogh béla tizibõl a 94.percbe...és természetesen Gerken a mecs legjobbja...szana szét baltázom a gépem még az este....
Darthmushroom

Darkon
UEFA Footballer of the year: Mati Fernández
UEFA Midfieler of the year: Mati Fernández
UEFA Defender of the year: Rafael Forster

Forster meg csak 23eves!

Born to win

Darthmushroom
mivel vagy?

Darkon
Hullamvolgy<#wow3>

Born to win

Hihetetlen...Balckpool ellen 1-3,Coventry 0-2,WBA ellen 0-2,ezekbe az a közös,hogy mind 3 meccsen volt öngól,tizi,és az ellenség kapusa a meccs legjobbja...behalok....
Darkon
Na udv es grat! 70M alatt nem adom Saivetet( na jo 60korul orulnek ha elmenne) 35M az ara.

Born to win

Hát ez nem igaz a nyomorult elnökömnek a nyakát kitekerném.Féregje 2,4m fontért eladja Saganowski-t...Alapba 2m fontot ért a srác..Ráadásba 2 kiesõ ellen nem szereztünk 1 nyamvadék pontot se...tetézve 2 szépséges öngóllal...
rolee17
köszi megpróbálom majd ha játék közelben leszek:D:D

Forza Juve!!

Legend Killer
kettõ bajnokiból mind kéccer kezdõben lépett a pályára. és vágott is gólt.

Darthmushroom
azt a adatbázist indisd el amit csinaltal... és ott válaszd ki az angol bajnokságot.

Amúgy Nem értem mért került be..Lött egy gólt azt pá..Elözõ meccsein sztem Tök béna volt..
majd meglátjuk, hogy meddig... :D
Gera Zoli a Király..Évszázad Igazolása Volt..

És szoktad is jáccatni, vagy dísz?
Legend Killer
Adam Copeland :DDDDDDDD, ezen se lepõdöm meg<#idiota><#hehe>... edem kóplend, hm ki is az?<#idiota><#hehe>

Nekem cselzinél Randy Orton van<#ravasz1>, Rated RKO team<#taps><#taps><#hehe>. Amúgy nálad cselzinél Gera, nálam MIlannal Torghelle<#ravasz1>.