Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Én Operat használok, aminek van egy olyan funkciója, amit 'gyorshivónak' neveznek. Igy csak egy kattintás és máris elõttem a fórum.
Amúgy meg általában nem zárom be az ablakot, csak frissitem.
És beállitottam, h mindig legyek bejelentkezve.

Mike94
egyszerûen csak jókor vagyok jó helyen 😄
nekem nincs favba, és nem is netezek miközbe gammázok csak msn fut 😊

Fabio Capello
benn van kedvencekben a topik (csillag fenn jobb oldalt katt)

hé evrybádi ! hogyantudtok ilyen gyorsan válaszolni minden üzenetre ? van vmi progi ami irja hogy új üzenet jött SG - re ? <#zavart1>

Mike94
thx <#worship>

Legend Killer
Hehh én meg BL csoport meccsen OM - Liverpool: 0-5....

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
Palacionak ez volt immáron a 3. meccse, amikor rögtön az 1. (!!) percben betalált 😊 A pool kihasználta ugyan egyetlen vmire való helyzetét, de Rodrigo alázott 😄D

Legend Killer
Oké. Nem szívesen adnám el. Megvárom mit hoz a jövõ.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ma nagyon megy <#wink>

Gérson

Huni92
Képözön....
Chelsea elleni LK 5. forduló, 92. percben egy kontrából LESRÕL lõtték a 4. góljukat.

Birmingham ellen 3-1re nyertem, Palacio 2, Parker 1 góljával. 95. percben (4 perc vt a hosszabbitás) szögibõl lõttek gólt.

Huni92
Add el Shevat. Mert hanem romolni fog a csapat teljesitménye, ha többen is megutálják.

Legend Killer
Ühüm, okés... utána nézek majd ki az aktuális team captain.

InfoMester
Igen meglehet..ha Chealseval nyomom akk Terry és Lampard a kapitány nekem õket komálják..*-)

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Legend Killer
Ja és mmosmá Terry se komálja Sevát 😄. És Terry meg segíteni szeretne, hogy a klub minél sikeresebb legyen.
Nemtom hírtelen ki a csapatkapitány, egyik csapatnál megváltoztattam és aújat jelöltem ki a régi helyére, ha ez a Chelsea volt... akkor ez lenne a gond, hogy nem tetszik nekik az új csapatkiptány?

Legend Killer
A Chelseanél gáz van 😄. Úgy veszem ki most, hogy Sevchenko vs Pizzarro, Drogba szitu van 😄.
Láttam, mikor meccs elõtt megnéztem a keretet, hogy agg ikon van, tehát aggódnak õk hárman. Megnéztem mi van. Az van, hogy Sevánál magán életi gondok vannak, Pizzarronál és Drogbánál pedig ki van írva, hogy ellensszenves neki Sevchenko.
Lehet tenni ezellen vmit? Pl terápia 😄, v megbeszélés? 😄 Játékos ráhatást gyakoroltam rájuk, dícsértem õket, de meglepõdve fogadták ezt, mer szerintük nem nyújtottak elég jó formát, hogy kiérdemeljék 😄.

Marseillnél Cana playa nincs jó hangulatban, mer keveset jáccik sajna, majd jáccatom többet, de õ nála elértem a jobb hangulatot úgy, hogy kértem, hívjon össze csapat megbeszélést, mer sztem is mostanában picit szar volt a team. Cana üzente, hogy örül és az értekezletet mindenki pozitívan reagálta le.
De Chelseanél nemtom lehet-e ezt és, ha igen hol 😄... me játékos ráhatásnál nincs ilyen... na mind1, gondoltam beírom 😛 😄.

Fabio Capello
kicsit nézd meg jobban, nem neked szólt. Jobb alsó sarokban ott van hogy kinek az üzenetére válaszolt, ha valakinek te válaszolsz, légy oly kedves a válasz erre gombot használni (ugyanott csak a fejlécben)

htx.

InfoMester
mirõl??

Mike94
Gérsonról képet pls

InfoMester
okés csak a k betûm rossz vamiért és másolgatokk..de mindjárt cserélek bill-t.. most jöttem rá hogy a bill-em féloldala nem megy..azaz a delete meg a numlocok meg a k utáni
me fenmt pár F(szám) betûk..jah és FMhungaryrol töltöm mind de vamiért nem jók..

InfoMester
Elõzõ üzim erre irtam
© martin1992
ma 17:31 |

Fabio Capello
bannerban vannak linkek, ill fmhungary.hu (terjesztem az igét *-) 😄)

Egy kicsit rendezettebben fogalmazz legközelebb kérlek, kicsit sok a zavaró helyesírási hiba 😊

InfoMester
én egyszer 7-0 ra vertem a BL-ben a Reallal az AC Milant

InfoMester
Látom nem vagyok egyedül ai Leedsel nyomja..elõször is:

"Azzal viszont nem vagyok kibékülve, hogy hatalmas tehetségekrõl maradok le a munkavállalási engedélyek miatt. Most már van egy olyan fiókcsapatom, ahová kölcsön lehet adni az ilyen játékosokat, így megkapják a munkavállalásit, de így meg ~4 évig nem tudnak nálam játszani, csak kölcsön lehet õket adogatni."

ebben nagyon igazad/atok van mivel alig tudok olyanokat igazolni akikkel ne lenne ilyen gond..lemaradtam sok mindenkkirõl Cahais,Breno,Al-Hawasaki (nembiztos hogy igy kell leirni)2 Flo nekem semmit nem teljesit és semmit nemtudok vele kezdeni valami nagyon elcsapáltságokat csinál..mint hogy kapussal egy az egy ellen elmegy a apus mellett jobra és balra a kapufa mellett ellõvi de ugyhogy bedobás lett belõle (vami eszméletlen)nálam Leon Constantine ontja a gollokat és párat ide oda Beckford
vettem egy szabadon lévõ négert nemtudom mi a neve és erre az munkavállalási engedély miatt meghiósult és na képzeljétek mi lett...(Megvette a Fulham) és 12 milla az értéke..😊)hát egybõl lehidaltam..jah és elsõ Leed-ses bajnsokágon 13. lettem de ugyhogy -15 pont levonással egyre mentem fel és 4. helyig mentem ott megáltam egy fél szezonig azzán utcsó meccseken meg lementem 9 re..és még egy vereséggel megcsókolhattam a 13.hely talpát..
jah és valaki adjon már egy linet ahol vanna skinek mivel neem nem megy a Noche se meg az RS-5 se..az exLusive-nal lefagy,az FMd-arkot viszi de ott meg sárgák a betük és nemlátom mivan irva..a Gigapackot meg észresem veszi ugyahogy a 3D.Játékosok sem mennem valaki tudna segiteni??
jah és ha visszajövök akkor iro pár nyerõ olcsó játékost!!!Am nagyonkönnyû szabad játékost eresni aki jó is..bemész mondju Manchesterbe és végig nézed ki szabad nekem általába bejön,Eagles Par Ji Sung,akkor Barcaba mindig szabad Bojan de sose tudom leigazolni 😄DD
jah és amég a másik csapat akivel legtöbbet szoktam menni az a Getafe de Ustari egy pár év múlva csodakapussá vál érdemes megpróbálni leigazolni ha fentebb juttok (vagy eleve fent vagytokk)jah és Leedsel még az a gondom volt hogy rossz az elején a Morál nagyon hamar felkell javitani,én PL.olyan játékosokkat játszattam akkinekk jó volt a morálja és beûllitottam cserének rossz morálosokkat a meccs vége fele(70.perc) beraktam õket és felment a Morál a gyõzelemtõl..ha valakinek kérdése van akk irjon(mármint ide,és válaszolok)

Fabio Capello
gratta

Espanyol kipicsázva

Ha folytatjuk ezt a formát simán bajnokcim ( idegen Barca 2-2 , Real 1-1 )

Góllövõlista

Érdekes lesz az idei bl-em

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

kolumbia u-20 lenyomta brazilia u-20-át
a jelölt játékosok nálam játszanak
Darthmushroom
Grat 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Foti! Foti! Foti!
<#worship>

Konti: azt hiszem siman eladtam valakit

Born to win

Darthmushroom
Hi & grat all!

hogy csináltál 8 millás profitot ?

0202milan
Hi & grat all!

FORZA MILAN!!

Darkon
Eloszor is a statisztikusoknak egy nagy<#mf2>

Majd a szurkoloknak<#mf2>

Born to win

😄DDDDddd

Fabio Capello
helló zsilike...

sziasztok!!!

Üdvözlet!

Darkon
<#eljen>

kozben leserult Foti 2het😞
Real ellen 0-0

Born to win

szágoldunk mint a golyóóóóó

John Cena
oksi köszii

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Darthmushroom
Hi & grat all!

Darkon
Tehat nem😊 Viszont alig varom mar az ev veget, hogy a koloncok eltavozhassanak a klubtol. Osszeszamoltam 9.2M eurot visznek el evente azzal hogy koptatjak a padot!

Born to win

Darkon
Viccelsz?! A Real most a 26.meccse utan eloszor veszit meccset(a Valencia ellen) -.-. Igy megy mar a kezdetek ota. Iden a 2. hely van megcelozva.

Born to win

lettél már bajnok te ? nekem a legjobb eredmény bajnokságba 3, , BL-ben elõdöntõ , Kupa - elõdöntõ , EU supercup ezüst

Gratula mindenkinek😊

Új Winfos- új játék.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Nekem is igy kezdodik😊

Csak a lelatorol izgultam (touchline ban😊).
Viszont nagytudasu asszisztensem eredmenyt ert el(!), igaz a mar elore beallitott takival.

Born to win

A bajnoki cím már megfordult a fejemben ( ideje lenne már )

.
Ilyet még nem is láttam hogy uj játékos nyilatkozik ( mármint az elején aktiv játékos )

Fabio Capello
de igen. a következõ forduló hétfõn indul

dudusrac
Indulni a hét képe és managere versenyben gondolom csak aktuális képpel lehet. Vagy nem?

na jóreggelt XD
most keltem fel 😛 töltöm a lyon és költöm a 30 milkát
Bl meccs
6 perc alatt 1:1 rõl lett 4:1

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII