Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal viszont nem vagyok kibékülve, hogy hatalmas tehetségekrõl maradok le a munkavállalási engedélyek miatt. Most már van egy olyan fiókcsapatom, ahová kölcsön lehet adni az ilyen játékosokat, így megkapják a munkavállalásit, de így meg ~4 évig nem tudnak nálam játszani, csak kölcsön lehet õket adogatni.
Hajrá Magyarország!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy elsõ szezon kb felénél elszállst a mentésem, pedig nem álltam rosszul. 14. helyen voltam.
Tényleg Ti meddig jutottatok a Leeds-szel?
Hajrá Magyarország!
Kövi. körben a Chelsea ellen játszok. 3-0ra verték a Cityt, Di Santo (112. 116.) és Sheva (119.) góljaival. Azt hiszem h itt ér véget ez a sorozat számomra :)
Köv. körben Man. City/Chelsea lesz az ellenfél.
Ha ez vigasztal, nálam Beckford játszogatott de gyenge volt. Dalla Valle-t én is megvettem, nálam nem igazán fejlõdött ki, Doudinra viszont figyelj oda, még elég értékes lehet. A keret király, feljutós <#eljen>#eljen> :)
Egy kis beszámolót és játékos ajánlást írnék most, már régen voltam itt.
Leeds United csapatával kezdtem, az elsõ szezonban épphogy sikerült elkerülni a kiesést a harmadosztályból, igaz, volt egy nagy pontlevonás induláskor.
A második szezonban bejutottunk a rájátszásba, ezt meg is nyertük, így most az angol 2. osztályban vagyunk, ahol 6. helyen állunk, kemény szezon lesz, olyan ellenfelkkel, mint a Plymouth, West Brom, Leicester, Ipswich, stb.
A keretem kb. így néz ki (ez csak az elsõ csapat):
Zárójelben: ahonnan igazoltam, ahol nincs ilyen, az alapból nálam volt
Kapusok:
Casper Ankergren
Jukka Lahtovaara (asszem ez a neve- egy finn kiscsapattól jött)
Védõk:
Matt Heath /közép/
Paul Huntington /közép/
Ben Parker /bal/
Alan Sheehan /bal/ (Leicester City -alapból kölcsönben volt, végleg megvettem)
Cacapa /közép/ (szabadlistán volt)
Korsós György /jobb/ (szabadlistán volt)
Alessandro Birindelli /jobb/ (Juventus)
Nuno Valente /bal/ (szabadlistán volt)- õ ideiglenesen a tartalékban van
Középpályások:
Shaun Derry /védekezõ/
Herold Goulon /védekezõ/ (Middlesbrough)
Lisztes Krisztián /jobb/ (szabadlistán volt)
Vincent van den Berg /jobb/ (Arsenal adta kölcsön)
Filipe Da Costa /bal/
Harry Kewell /bal/ (szabadlistán volt)
Diego Buonanotte /közép/ (River Plate)
Lauri Dalla Valle /közép/ (JIPPO)
Johnny Howson /közép/
Prutton /jobb/
Dor Malul /jobb/ (izraeli csapattól talán)
Csatárok:
Tore André Flo
Priskin Tamás (Watford)
Charles-André Doudin (vmelyik svájci csapattól)
Patrik Lomski (talán Turkutól)
Általam igazolt, de azóta távozott focisták: Dzsudzsák, Vieri, és még nemtom
Az Arsenal fiókcsapata vagyunk,az elõzõ szezonban Francisco Meridát és Kerrean Gilbertet adták kölcsön, közülük Merida nagyon jól jött, Dzsudzsák távozásával.
Idén van den Berg mellett Jay Simpsont adták.
És akkor a játékosajánló:
Jukka Lathovaara (ha jól írtam a nevét) -fiatal finn kapus (talán a Turku csapatánál). Olcsón megszerezhetõ, nagyon jól fejlõdik.
Oded Gavish - fiatal izraeli védõ
Dor Malul - szintén izraeli, sokoldalú és kiváló fiatal játékos. Posztjai: középhátvéd, jobbhátvéd, szélsõhátvéd a jobb oldalon, jobb oldali középpályás, védekezõ középpályás, csatár.
Diego Buonanotte - fiatal argentín támadó középpályás, River Plate
Lauri Dalla Valle - nagyon fiatal finn támadó középpályás, nálam 16 évesen alapember volt már. (JIPPO)
Johnny Howson - fiatal angol támadó középpályás, Leeds
Patrik Lomski - fiatal finn csatár, nagyon nagy szerepe volt a feljutásban (talán Turku)
Charles-André Doudin - fiatal svájci csatár, nálam általában csere
Priskin Tamás - termeli a gólokat
Lisztes Krisztián - veterán játékos, de nagyon jól teljesít tartósan is.
Herold Goulon - fiatal francia védekezõ középpályás, a Middlesbroughtól.
Casper Ankergren - a játékban alapból a Leeds kapusa, nagyon jó teljesítményt nyújt.
Legrosszabb eladásom: Jermaine Beckford - nálam csak tarcsiban volt, majd párezerért adtam oda a Scunthorpe-nak, ahol gólkirály lett, és elsõ helyen jutottak fel.
Hajrá Magyarország!
Igazán nem tudom, mit nem sikerült megérteni, de az eddig kapott hat pm-bõl összvissz kettõben szerepelt manager is és kép is. A ma kapott négy üzenetben (akinek inge, az tudja hogy róla van szó) csak a hét képére érkezett szavazat, a managerre nem! Mégegyszer: A PM-BEN KÉREM A VÁLASZTOTT KÉP SORSZÁMÁT, ÉS AZ ÁLTALAD LEGJOBBNAK VÉLT MANAGER NEVÉT! Az, hogy a sorszámhoz oda van írva, hogy kié a kép, nem jelenti azt, hogy akkor managerként is rá szavazol, ez két külön dolog!!
Aki még nem szavazott, az meg tegye meg :)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Átvettem a vezetédt a La Ligában 11.forduloban
és az elsõ meccsem a taktikával
93-al azt jelzem hogy az szerintem a 93 percbe löttem de lehet hogy csak akkor vettem észre hogy gólt löttünk:D lényeg a lényeg takktika összejött csak ha nem állították volna ki Boatenget akkor mire mentem volna THX Fabio Capello
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Némethet a meccs elõtt vettem kölcsön. És bedobtam a mélyvizbe.
.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Elsõ meccs , simán nyerthettünk volna , a 11-es jogtalan volt
most nyomom tovább a medellín-t
Én most kezdtem egy új játékot a ZTE-vel, átigazolási idõszak után majd írok!
Born to win

Born to win
ez így nem bonyolult egy kicsit?
1. Yobo védõ, minek állítod be felfutó támadó középpályásnak?
2. Hibbert jobb oldali védõ, nem érzi jól magát VK posztban, ha felfutó poszt, akkor egy VK/VKP-re van szükséged (Jagielka, Baines)
3. Nuno Valenténél ugyanez, õ bal oldali védõ, és nem középsõ (helyére mehet Yobo)
4. Gravesen nem igazán támadó, inkább védekezõ, tessék helyette Pienaart játszatni, megéri.
Nûansznyi dolgok, de ha így marad, öt meccs és jön a mocskos csaló gammázás, meghogy mért nem mozdul a védelem... Tessék odafigyelni a posztokra, mert a játékosok teljesítményét nagyban befolyásolja!!
november másodikán jön egy hír, hogy olyan jól áll a csapat, hogy kapok még 24 milkát átigazolásra...
így most összesen van 30<#puszis>#puszis>
1. Szavazni CSAKIS privát üzenetben lehet, fórumba beírkált üzeneteket nem fogadok el!
2. A privát üzenet tárgya: szavazás, tartalma: a választott kép SORSZÁMA, illetve az általatok legjobbnak vélt manager NEVE és egy rövid INDOKLÁS hogy miért, hiszen ezt is közzé fogom tenni.
3. Már sokan írogattatok nekem, de mégegyszer hangsúlyoznám: a szavazási idõ: SZOMBAT 0:00-23:59-ig, SEM ELÕBB, SEM KÉSÕBB. Kérlek hétközben ne szavazzatok, mert SEMMI ÉRTELME! (csak akkor, ha nem leszel a hét hátralévõ részében!
Sok sikert mindenkinek, és további jó játékot kívánok!
FC.