Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Ha már Arsenal....nálam megállithatatlanok....most vertek el 0-4re. Mondjuk...nem kaptam meg egy 11est, rögtön következõ percben kaptak õk, és Németh kihagyott 3 darab 100%os helyzetet. Kapus mellett elviszi, és üres kapura mellé.

5w0rdf15h
Hi & grat all!

khm khm:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsolti9014
hát, nálam elsõ szezonban éppen megvolt az utolsó bennmaradó hely, másodikban meg az utolsó fordulóban értük el a rájátszást érõ 6.-at, na de ott aztán csapattuk.

Azzal viszont nem vagyok kibékülve, hogy hatalmas tehetségekrõl maradok le a munkavállalási engedélyek miatt. Most már van egy olyan fiókcsapatom, ahová kölcsön lehet adni az ilyen játékosokat, így megkapják a munkavállalásit, de így meg ~4 évig nem tudnak nálam játszani, csak kölcsön lehet õket adogatni.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
ja ok válaszoltál:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Capello megkaptad az üzit??? és jol küldtem??

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Flo az nálam szar volt....mdjuk csak 2 meccsen játszott, utána a tarcsit erõsitette/gyengitette :D
Amúgy elsõ szezon kb felénél elszállst a mentésem, pedig nem álltam rosszul. 14. helyen voltam.

Fabio Capello
ha jól tudom zorrobomber most 2013-ban jár

Zsolti9014
löcsönvettem =kölcsönvettem

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én az elején elõször löcsönvettem Priskint, és Floval elöl megoldották, nem volt probléma, amikor meg Beckfordot kellett betenni, hát nem gyõzött meg.

Tényleg Ti meddig jutottatok a Leeds-szel?

Hajrá Magyarország!

Huni92
Beckford pedig a Leeds talán legjobb csatára az elején :) Legalábbis nálam az volt.

Kövi. körben a Chelsea ellen játszok. 3-0ra verték a Cityt, Di Santo (112. 116.) és Sheva (119.) góljaival. Azt hiszem h itt ér véget ez a sorozat számomra :)

Huni92
Megvolt az FA Kupa meccs újrajátszása is a WBA ellen, Németh Krisztián (1.), Bellamy (73.) és VDV (91.) góljaival 3-0ra nyertünk.
Köv. körben Man. City/Chelsea lesz az ellenfél.

zorrobomber
Grat :)
Ha ez vigasztal, nálam Beckford játszogatott de gyenge volt. Dalla Valle-t én is megvettem, nálam nem igazán fejlõdött ki, Doudinra viszont figyelj oda, még elég értékes lehet. A keret király, feljutós <#eljen> :)

Zsolti9014
Hi & grat all!

Egy kis beszámolót és játékos ajánlást írnék most, már régen voltam itt.

Leeds United csapatával kezdtem, az elsõ szezonban épphogy sikerült elkerülni a kiesést a harmadosztályból, igaz, volt egy nagy pontlevonás induláskor.
A második szezonban bejutottunk a rájátszásba, ezt meg is nyertük, így most az angol 2. osztályban vagyunk, ahol 6. helyen állunk, kemény szezon lesz, olyan ellenfelkkel, mint a Plymouth, West Brom, Leicester, Ipswich, stb.

A keretem kb. így néz ki (ez csak az elsõ csapat):
Zárójelben: ahonnan igazoltam, ahol nincs ilyen, az alapból nálam volt

Kapusok:

Casper Ankergren
Jukka Lahtovaara (asszem ez a neve- egy finn kiscsapattól jött)

Védõk:

Matt Heath /közép/
Paul Huntington /közép/
Ben Parker /bal/
Alan Sheehan /bal/ (Leicester City -alapból kölcsönben volt, végleg megvettem)
Cacapa /közép/ (szabadlistán volt)
Korsós György /jobb/ (szabadlistán volt)
Alessandro Birindelli /jobb/ (Juventus)
Nuno Valente /bal/ (szabadlistán volt)- õ ideiglenesen a tartalékban van

Középpályások:

Shaun Derry /védekezõ/
Herold Goulon /védekezõ/ (Middlesbrough)
Lisztes Krisztián /jobb/ (szabadlistán volt)
Vincent van den Berg /jobb/ (Arsenal adta kölcsön)
Filipe Da Costa /bal/
Harry Kewell /bal/ (szabadlistán volt)
Diego Buonanotte /közép/ (River Plate)
Lauri Dalla Valle /közép/ (JIPPO)
Johnny Howson /közép/
Prutton /jobb/
Dor Malul /jobb/ (izraeli csapattól talán)

Csatárok:

Tore André Flo
Priskin Tamás (Watford)
Charles-André Doudin (vmelyik svájci csapattól)
Patrik Lomski (talán Turkutól)

Általam igazolt, de azóta távozott focisták: Dzsudzsák, Vieri, és még nemtom
Az Arsenal fiókcsapata vagyunk,az elõzõ szezonban Francisco Meridát és Kerrean Gilbertet adták kölcsön, közülük Merida nagyon jól jött, Dzsudzsák távozásával.
Idén van den Berg mellett Jay Simpsont adták.

És akkor a játékosajánló:

Jukka Lathovaara (ha jól írtam a nevét) -fiatal finn kapus (talán a Turku csapatánál). Olcsón megszerezhetõ, nagyon jól fejlõdik.

Oded Gavish - fiatal izraeli védõ

Dor Malul - szintén izraeli, sokoldalú és kiváló fiatal játékos. Posztjai: középhátvéd, jobbhátvéd, szélsõhátvéd a jobb oldalon, jobb oldali középpályás, védekezõ középpályás, csatár.

Diego Buonanotte - fiatal argentín támadó középpályás, River Plate

Lauri Dalla Valle - nagyon fiatal finn támadó középpályás, nálam 16 évesen alapember volt már. (JIPPO)

Johnny Howson - fiatal angol támadó középpályás, Leeds

Patrik Lomski - fiatal finn csatár, nagyon nagy szerepe volt a feljutásban (talán Turku)

Charles-André Doudin - fiatal svájci csatár, nálam általában csere

Priskin Tamás - termeli a gólokat

Lisztes Krisztián - veterán játékos, de nagyon jól teljesít tartósan is.

Herold Goulon - fiatal francia védekezõ középpályás, a Middlesbroughtól.

Casper Ankergren - a játékban alapból a Leeds kapusa, nagyon jó teljesítményt nyújt.

Legrosszabb eladásom: Jermaine Beckford - nálam csak tarcsiban volt, majd párezerért adtam oda a Scunthorpe-nak, ahol gólkirály lett, és elsõ helyen jutottak fel.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Tisztelt Manager kollégák!

Igazán nem tudom, mit nem sikerült megérteni, de az eddig kapott hat pm-bõl összvissz kettõben szerepelt manager is és kép is. A ma kapott négy üzenetben (akinek inge, az tudja hogy róla van szó) csak a hét képére érkezett szavazat, a managerre nem! Mégegyszer: A PM-BEN KÉREM A VÁLASZTOTT KÉP SORSZÁMÁT, ÉS AZ ÁLTALAD LEGJOBBNAK VÉLT MANAGER NEVÉT! Az, hogy a sorszámhoz oda van írva, hogy kié a kép, nem jelenti azt, hogy akkor managerként is rá szavazol, ez két külön dolog!!

Aki még nem szavazott, az meg tegye meg :)

limperatore
úristen mi ez a taktika :DD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

csatároknál meg védüknél a --><--- nem kell !
Átvettem a vezetédt a La Ligában 11.forduloban

Huni92
Juteszembe...elgondolkodnék azon is, h Valente helyén majd Baines játszon. És szvsz Lescott is jobb Nunonál.

Huni92
Hibbert helyén Jagielka. A 2 középsõ védõ ne legyen átnyilazva sehova. Ahogy a csatárok se. Gravesen védekezõ játékos. Wright helyén Fernandes. Van der Meyde helyén pedig Pienaar.

John Cena
Változtattam a taktikán most ez a fel állás/csapat

és az elsõ meccsem a taktikával

93-al azt jelzem hogy az szerintem a 93 percbe löttem de lehet hogy csak akkor vettem észre hogy gólt löttünk:D lényeg a lényeg takktika összejött csak ha nem állították volna ki Boatenget akkor mire mentem volna THX Fabio Capello

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
wáááá.....sry a képért. Idegességemben nem méreteztem át. :S

Huni92
Ashton.....ahogy az várható volt, más csapatnál ontja a gólokat.....3 rögzitett helyzetük volt, amibõl 3 gól.
Némethet a meccs elõtt vettem kölcsön. És bedobtam a mélyvizbe.

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
.

rossz helyen játszanak a játékosok. Capello már leirta, fogadd meg és ez az össze vissza nyilazás se jó.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Whu-'Boro 3-3.....3 helyzetük volt, abból is 1ik 11es. Green kemény 5ös teljesitménnyel hozta le a meccset.

Kezdõdik a nap ! Jó reggelt .
Elsõ meccs , simán nyerthettünk volna , a 11-es jogtalan volt

szavaztam
most nyomom tovább a medellín-t
John Cena
DE bonyolult és ezért is kértem segícséget:P eddig mindí hátrányól fordítottam és 1gólal ynertem emg uyge 1db 1-1 es meccs

Huni92
Nálam az Arsenal ilyen bugos.

Helló mindenki!
Én most kezdtem egy új játékot a ZTE-vel, átigazolási idõszak után majd írok!
Huni92
Szavazás leadva :) Inditom FM-et. WHU RULZZ....

Huni92
Reggelt & grat all!

Szavazás Leadva!
:DDDDDDdddd

Darkon
Viszont az oroszlanbarlangban...<#hamm>

Real: No comment..

Born to win

Darkon
Mi az az osszenyilazas a tamadoknak:)) Kezetraznak, megcsokoljak egymast v. mi?:)

Born to win

Darkon
Mar a 2. meccsemet hozom elonybol dontetlenre gyenge csapatok ellen, mivel Kameni afrika kupazik

Born to win

lol :D
ez így nem bonyolult egy kicsit?
Fabio Capello
bocsánat hogy ezt mondom, de rengeteg hiba van ebben a taktikában:

1. Yobo védõ, minek állítod be felfutó támadó középpályásnak?
2. Hibbert jobb oldali védõ, nem érzi jól magát VK posztban, ha felfutó poszt, akkor egy VK/VKP-re van szükséged (Jagielka, Baines)
3. Nuno Valenténél ugyanez, õ bal oldali védõ, és nem középsõ (helyére mehet Yobo)
4. Gravesen nem igazán támadó, inkább védekezõ, tessék helyette Pienaart játszatni, megéri.

Nûansznyi dolgok, de ha így marad, öt meccs és jön a mocskos csaló gammázás, meghogy mért nem mozdul a védelem... Tessék odafigyelni a posztokra, mert a játékosok teljesítményét nagyban befolyásolja!!

John Cena
ez a taktik na jó8 all én mentem aludni:)

John Cena

Fabio Capello
hiába kérsz, minden csapatnak egyedire szabott taktikája van, nem biztos hogy másé beválik... négy gyõzelem egy döntetlen az nagyon jó arány, nem hinnémhogy komoly gondok lennének.

John Cena
Hi all valaki tudna 1 jó kis taktikot mutatni amivel a legtöbb csapat nem tud könynen meg bírkózni nekem van egy 4-4-2 attackos taktikom annak az aránya úgymond BArácságos meccseken 4nyereség 1döntetlen szóval Dobj egy képet a taktikról pls:)

befosok<#wow2>
november másodikán jön egy hír, hogy olyan jól áll a csapat, hogy kapok még 24 milkát átigazolásra...
így most összesen van 30<#puszis>
Fabio Capello
jegyeztem mindkettõtökét

szintén leadva :D
Darkon
Leadva!

Hi end krat oll!

Born to win

Fabio Capello
A SZAVAZÁS ELINDULT!

arsnl
na bazz =/
link

Fabio Capello
Lassacskán végetér a nevezés, így kérem, hogy a szavazásnál az alábbi utasításokat FELTÉTLEN tartsátok be, annak érdekében, hogy szavazatotok elfogadható legyen!

1. Szavazni CSAKIS privát üzenetben lehet, fórumba beírkált üzeneteket nem fogadok el!
2. A privát üzenet tárgya: szavazás, tartalma: a választott kép SORSZÁMA, illetve az általatok legjobbnak vélt manager NEVE és egy rövid INDOKLÁS hogy miért, hiszen ezt is közzé fogom tenni.
3. Már sokan írogattatok nekem, de mégegyszer hangsúlyoznám: a szavazási idõ: SZOMBAT 0:00-23:59-ig, SEM ELÕBB, SEM KÉSÕBB. Kérlek hétközben ne szavazzatok, mert SEMMI ÉRTELME! (csak akkor, ha nem leszel a hét hátralévõ részében!

Sok sikert mindenkinek, és további jó játékot kívánok!

FC.