Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menniy ?
boldog szülinapot 😄
köszi szépen, kipróbálom
still a skin neve
persze h 08 😊
Ahoz képest h 18 helyre jósóltak minket 😊

Ahoz képest h 18 helyre jósóltak minket 😊

32 évesen is bírja még az iramot 😄

1 óra még a szavazás !! <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
fõnök, ha ez a 08, akkor a skin nevét már plíz
miket mûvelnek a fiúk <#vigyor5>#vigyor5>

azt hittem Mati F. és Zárate után nincs élet 0-1 Bordó ... de 20 pecca után jött a fény az alagútban és láss csodát-

jó legyen neked 1-0😄 amúgy meg 5-3 nyertél 5-3-ra szívtam Aston villába a kupába:S:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
asse tom az enyém mikori kép :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
na vettem 6 milkáért Daniel Carvalhot meg 20-ért Giovincot
Mocskos, csaló vezetõség <#boxer>#boxer> 😄
Eladok 2 játékost, bejön(ne) belõlük 11 millió, megakarom szerezni Garayt, 15 millióért meg is tudnám, pénz majdnem meglenne, erre nézem, és a 11 millióból csak 1 milliót tett hozzá a gép az átigazolási kerethez.
Többit veztõség lenyúlta.
Kérek pénzt, válasz: nem adnak többet, játékos eladásokból szerezzek zsét.
De hogy, ha lenyúlják? <#idiota>#idiota>
Eladok 2 játékost, bejön(ne) belõlük 11 millió, megakarom szerezni Garayt, 15 millióért meg is tudnám, pénz majdnem meglenne, erre nézem, és a 11 millióból csak 1 milliót tett hozzá a gép az átigazolási kerethez.
Többit veztõség lenyúlta.
Kérek pénzt, válasz: nem adnak többet, játékos eladásokból szerezzek zsét.
De hogy, ha lenyúlják? <#idiota>#idiota>
na 4-4-2 taktikám kezd alakulni sérültek jönnek vissza meg lessz az ász csapat! Chelsea-vel 1-1 no name uefa kupa 4-0 nyertem Midlesbrough 2-0 gyûrtem le msot pedig fél idõbe 1-0 neked ligakupa aston villa ellen
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nálam 1. helyen kivül lehetetlen lenne végeznem { a medve bõrére elõre ivó mosolygós arc }
Nekem immáron biztossá vált az, h köv. szezonban európai kupában indulok. Ugyanis meghivtak az Intertotó-kupára, és biztos ami biztos alapon elfogadtam. Ennek ellenére még reménykedem a 4. helyben ami 2 pontra van. A dobogó pedig 3ra. Arsenal meg MU meglépett, habár 6 pont van közöttük.
2 óra még a szavazás !! <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
24 meccs 86 góál<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#nyes>#nyes>
Nem tudom mi van velük de ma ez a harmadik 7 - es <#wink>#wink><#wink>#wink> egyébként Matias Fernandez lesérült 4 hónapra , Zárate 1 hónapra , apjuk fakát !!!! <#duma>#duma>

Hmm..nem is hallottam arrül, h a Steaua leigazolta Stancut.....mondjuk nem is kisérem már annyira figyelemmel az ország fociját. Egyre korruptabb. Akkor vtak a szép idõk, amikor UEFA 4eddöntõben volt a Rapid meg a Steaua ^^
---------------------------------------------------------
ON
---------------------------------------------------------
ON
lol ez kemény.
Levezetésképp most fut egy Juvés játék, meglepõ hogy a Milan a Juve fiókcsapata 😄
Simán el kell fogadniuk az ajánlatomat bármelyik pléjájukra 😄DDDD
Levezetésképp most fut egy Juvés játék, meglepõ hogy a Milan a Juve fiókcsapata 😄
Simán el kell fogadniuk az ajánlatomat bármelyik pléjájukra 😄DDDD
Ezt az utóbbi képet akartam belinkelni, és oda volt feltöltve, és akkor láttam, h nem engedi. De aztán megoldottam, leszedtem, és fleraktam a pirateclubra.
Közben pedig
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
Hogy a fenébe van az, h a 13-13 gyorsaság/gyorsulás értékekkel biró giggs lefutja a 15-15-ös értékekkel rendelkezõ Ferdinandot?!
Félidõben 0-3 volt, bejött Németh, rögötn 3-3 lett....de a végén bemakkoltak egy gólt.

Közben pedig
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer>
Hogy a fenébe van az, h a 13-13 gyorsaság/gyorsulás értékekkel biró giggs lefutja a 15-15-ös értékekkel rendelkezõ Ferdinandot?!
Félidõben 0-3 volt, bejött Németh, rögötn 3-3 lett....de a végén bemakkoltak egy gólt.
attól függ meddig vagyok fenn... Ha kidõlök korán, akkor holnap délelõtt végeredmény, délután megkapják az illetõk a kitüntetéseket, ha bírom, és megvannak a kitüntetések is (rendelésre készülnek Mike grafikusmestertõl bezonyám 😄), akkor még éjszaka beteszem õket.
Könnyítés a továbbiakat illetõen: nem hétfõ-péntek egy forduló, hanem vasárnap-péntek. De sajnos a szombati képeket a szavazás miatt nem tudom figyelembe venni.
Könnyítés a továbbiakat illetõen: nem hétfõ-péntek egy forduló, hanem vasárnap-péntek. De sajnos a szombati képeket a szavazás miatt nem tudom figyelembe venni.
na egyszer nekem is generálhatna egy ilyet 😄
<#wow1>#wow1>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mármint a végeredménye
Capello a szavazás kb. hány ora fele lesz elérhetõ ? hajnalban vagy délután avagy este ?
Steaua Bucuresti ❤️ - 1>3 - 1> AS Roma
8' <1 - 0>1 - 0> D. Moreno
75' <2 - 0>2 - 0> B. Stancu
80' ❤️ - 0>3 - 0> A. Neaga
A percekben ér véget a mérkõzés , ugy néz ki Stancu a való életben is nagyjátékos lehet
8' <1 - 0>1 - 0> D. Moreno
75' <2 - 0>2 - 0> B. Stancu
80' ❤️ - 0>3 - 0> A. Neaga
A percekben ér véget a mérkõzés , ugy néz ki Stancu a való életben is nagyjátékos lehet
mert elkezdtek parasztoskodni az esgével, hogyha ekkora kapacitás kell nekünk akkor fizessenek érte, így tiltva lett ha jól tudom... használd a bannerban levõ linket
aki még nem szavazott, az tegye meg gyorsan!
aki még nem szavazott, az tegye meg gyorsan!