104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    GS már van.A free verzió tavaly december 2-án jött ki,aki nem tud/akar 3 dolcsit költeni,annak valószínűleg idén is várnia kell.
  • zyndar
    A bétázós mazochisták közül sikerült valakinek működő 4-4-2t csinálni?
  • Gerdzso
    FM 15-höz van már Genie scout vagy FMRTE vagy bármi más? :D
  • Mor3llo
    és mi a helyzet mondjuk a konzolvilággal?

tőlük megkapnám már pénteken házhozszállítással?
  • bakkerman
    jaa akkor igen,ha pesti vagy akkor átveheted pénteken
  • geo91
    emlékeim szerint tavaly már kb. 1 héttel korábban lehetett, így a megjelenés napján át is vehetettem a boltban.
  • bakkerman
    én úgy tudom hogy a megjelenés napján küldenek egy emailt a feliratkozóknak,hogy ténylegesen meglehet rendelni a játékot. Legalábbis amikor én úgymond feliratkoztam az fmre,akkor azt írták,hogy megjelenés napján adhatom le a tényleges rendelést,ami azt jelenti hogy kb jövőhét kedden lenne játszható a gém,ez azért szopatás

és ezért vettem meg inkább a gmg-n
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.02. 11:02:17
  • geo91
    lassan már jöhetne a mail a cdgalaxisból hogy lehet előrendelni
  • bakkerman
    az öltöző ajtajára kivolt írva másnap,hogy a mai edzés a tegnapi crash dump miatt elmarad...
  • korbin555
    Egy bughalmaz ez a Béta.A 14 ehhez képest hibátlan volt.
  • LasDen #98140
    és akkor bumm, crash dump...
  • gojoci
    Na, hosszas beszélgetések után sikerült helyretennem a csapatmorált. Elmagyaráztam a játékosoknak, hogy ez egy bug, és ők valójában csak egy játék szereplői, szóval hagyják abba a rinyálást. Abbahagyták.
  • LasDen #98138
    lehetne gyorsabb.
    Amúgy azt látom, hogy nagy király lett belőle, szép. De akkor is, lehetne gyorsabb...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.11.01. 18:18:42
  • geo91
  • gojoci

Az a szopcsi, hogy ezt ha visszatöltöm se tudom megoldani. Benatia meg nem tudja elfogadni a bocsánatkérésem, hogy rohadna meg...
  • LasDen #98135
    Undorító vagy. Undorító... Hogy lehet az ilyenből edző, ha még egy csapatot sem tud kezelni...o_O
  • gojoci
    Természetesen ennek az óriási bugnak köszönhetően fellázadt a csapat, a morál meg a béka segge alatt van.
  • gojoci
    Megkezdődött a januári edzőtábor Katarban. Benatia viszont az Afrika kupán szerepel, így nem jött velünk.
    Persze fel van háborodva, hogy kihagytam a keretből, így el akar igazolni...
  • korbin555
    An alternative reality:The Football Manager Documentary.
    Megnézhető itt.
  • korbin555
    Ha valakit esetleg érdekel,már elérhető néhány új skin.Én a light-ot használom,a háttérképet kicseréltem egy tiszta fehérre.Ez lett belőle:

• LasDen #98130
    Ronaldo is breaking Football Manager
  • zaki
    nalam egyik jatekban sem volt meghatarozo jatekos. sot egyik magyar jatekos sem...
  • korbin555
    Novothnynak viszont nincs fix PA értéke.Nálam egyszer 124,egyszer 137-et adott neki a gép.Elképzelhető, hogy a Te mentésedben megajándékozta a gép 145 PA-val,és kész volt a magyar csodacsatár.Mert az már egész jó,az angol kettőben meg főleg.
  • bakkerman
    az már-már Szalai szint...
  • LasDen #98126
    az utolsó játékomban Novothny egész komoly játékos lett. 10+ milliós értékkel a watforddal rúgdosott 15-20 gólokat a championshipben...
  • korbin555
    Köszönöm neked is.

Azt én kétlem,hogy Kalmárból nagy játékos lesz.Most egy kicsit óvatosabb voltam,háromszor is betöltöttem,hátha nála sem fix a PA érték.De mindháromszor 132-t adott ki.Ez magyar szinten jó,de nyugaton egy nulla.Bundesliga 2-es játékos,semmi több.Ettől még lehet 100 válogatottsága,mert a többi fiatal sajnos még ennyire sem jó.
    Az egyetlen valóban Tamás Krisztián a Milan tartalékból,aki sokra vihetné,az ő PA értéke 143.De 19 éves,és még mindig csak 90-nél tart. Balhátvéd létére nem tud szerelni(7),nem bír koncentrálni(7),csak futni(15).Gyakorlatilag esélytelen,hogy elérje a 143-at.Novothny,Otigba 20,21 évesek,lelassult a fejlődésük,de még mindig ők a legjobb fiatalok.Ők a mi jövőnk a játék elején.Irány a VB?
  • Zenszkij
    márciusban veszem észre, hogy fitness-t high-on edzettünk egész évben, és van olyan barom aki azért sír mert kevés a fitness edzés
  • bakkerman
    kétlem hogy ő lenne a wonderkid magyar,IRL elég balfasz
  • zorrobomber
    Tamás Krisztián?
  • bakkerman
    Kalmár viszont stabilan megragadhat nyugaton a játékban ahogy nézem,elég jó PA-t kapott,és játszatja is a csapata alapemberként
  • Gerdzso
    Annyi a különbség, hogy kaptunk egy Kalmár-t, illetve valamelyik Olasz csapatban van elvileg egy wonderkid bal védőnk. De ezzel sem vagyunk előbbre... :/
  • bakkerman
    Isten éltessen korbin

na most kipróbáltam a dolgokat a crash dumps ellen,kiváncsi vagyok...
  • Zenszkij
    Ő nem unhappy, és még csak február van. Volt, hogy mesterötöst vágott :D. Szerintem ez is bug, de ezt élvezem :).
  • LasDen #98117
    ilyen a béta tesztelők élete.
  • Zenszkij
    agyfaszt kapok ettől a sok unhappy játékostól, agyba főbe verjük a világ legerősebb bajnokságát, erre rí a fél csapat mert nem elégedett a fitnesz edzéssel, meg mert jóskapista 16 évesen nem stabil kezdő
  • korbin555
    Szerintem is költői a kérdés.A játékosok ugyanazok,többet most sem lehet elvárni tőlük.
  • Zenszkij
    most ezt komolyan kérdezed? lol
  • LasDen #98113
    Tényleg, a válogatott hogy néz ki a játékban? Lehet velük valamit elérni majd? :D
  • zaki
    barcsak irl is ilyen jol menni neki...
  • korbin555
    Leléptem Bukarestből is,fél szezon után 9 pont előnyünk volt,meg 3,5 rúgott gól átlagban.De végig idegesített a rengeteg elégedetlen ember,az állandó elfoglaltsággá előlépett meetingek,és a siralmas morál.Még egy 7-0-ás győzelem után is úgy nézett ki a csapat,mintha mi kaptunk volna hetet.
    Még nem tudom merre tovább,de hajlok rá,hogy megvárjam a kész játékot.