104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98150 GS már van.A free verzió tavaly december 2-án jött ki,aki nem tud/akar 3 dolcsit költeni,annak valószínűleg idén is várnia kell. -
A bétázós mazochisták közül sikerült valakinek működő 4-4-2t csinálni? -
Gerdzso #98148 FM 15-höz van már Genie scout vagy FMRTE vagy bármi más? :D -
és mi a helyzet mondjuk a konzolvilággal?
tőlük megkapnám már pénteken házhozszállítással? -
jaa akkor igen,ha pesti vagy akkor átveheted pénteken -
geo91 #98145 emlékeim szerint tavaly már kb. 1 héttel korábban lehetett, így a megjelenés napján át is vehetettem a boltban. -
én úgy tudom hogy a megjelenés napján küldenek egy emailt a feliratkozóknak,hogy ténylegesen meglehet rendelni a játékot. Legalábbis amikor én úgymond feliratkoztam az fmre,akkor azt írták,hogy megjelenés napján adhatom le a tényleges rendelést,ami azt jelenti hogy kb jövőhét kedden lenne játszható a gém,ez azért szopatás
és ezért vettem meg inkább a gmg-n
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.02. 11:02:17 -
geo91 #98143 lassan már jöhetne a mail a cdgalaxisból hogy lehet előrendelni -
az öltöző ajtajára kivolt írva másnap,hogy a mai edzés a tegnapi crash dump miatt elmarad... -
korbin555 #98141 Egy bughalmaz ez a Béta.A 14 ehhez képest hibátlan volt. -
és akkor bumm, crash dump... -
Na, hosszas beszélgetések után sikerült helyretennem a csapatmorált. Elmagyaráztam a játékosoknak, hogy ez egy bug, és ők valójában csak egy játék szereplői, szóval hagyják abba a rinyálást. Abbahagyták.
-
lehetne gyorsabb.
Amúgy azt látom, hogy nagy király lett belőle, szép. De akkor is, lehetne gyorsabb...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.11.01. 18:18:42 -
geo91 #98137 -

Az a szopcsi, hogy ezt ha visszatöltöm se tudom megoldani. Benatia meg nem tudja elfogadni a bocsánatkérésem, hogy rohadna meg...
-
Undorító vagy. Undorító... Hogy lehet az ilyenből edző, ha még egy csapatot sem tud kezelni...o_O -
Természetesen ennek az óriási bugnak köszönhetően fellázadt a csapat, a morál meg a béka segge alatt van.
-
Megkezdődött a januári edzőtábor Katarban. Benatia viszont az Afrika kupán szerepel, így nem jött velünk.
Persze fel van háborodva, hogy kihagytam a keretből, így el akar igazolni...
-
korbin555 #98132 An alternative reality:The Football Manager Documentary.
Megnézhető itt. -
korbin555 #98131 Ha valakit esetleg érdekel,már elérhető néhány új skin.Én a light-ot használom,a háttérképet kicseréltem egy tiszta fehérre.Ez lett belőle:
-
Ronaldo is breaking Football Manager -
nalam egyik jatekban sem volt meghatarozo jatekos. sot egyik magyar jatekos sem... -
korbin555 #98128 Novothnynak viszont nincs fix PA értéke.Nálam egyszer 124,egyszer 137-et adott neki a gép.Elképzelhető, hogy a Te mentésedben megajándékozta a gép 145 PA-val,és kész volt a magyar csodacsatár.Mert az már egész jó,az angol kettőben meg főleg. -
az már-már Szalai szint... -
az utolsó játékomban Novothny egész komoly játékos lett. 10+ milliós értékkel a watforddal rúgdosott 15-20 gólokat a championshipben... -
korbin555 #98125 Köszönöm neked is.
Azt én kétlem,hogy Kalmárból nagy játékos lesz.Most egy kicsit óvatosabb voltam,háromszor is betöltöttem,hátha nála sem fix a PA érték.De mindháromszor 132-t adott ki.Ez magyar szinten jó,de nyugaton egy nulla.Bundesliga 2-es játékos,semmi több.Ettől még lehet 100 válogatottsága,mert a többi fiatal sajnos még ennyire sem jó.
Az egyetlen valóban Tamás Krisztián a Milan tartalékból,aki sokra vihetné,az ő PA értéke 143.De 19 éves,és még mindig csak 90-nél tart. Balhátvéd létére nem tud szerelni(7),nem bír koncentrálni(7),csak futni(15).Gyakorlatilag esélytelen,hogy elérje a 143-at.Novothny,Otigba 20,21 évesek,lelassult a fejlődésük,de még mindig ők a legjobb fiatalok.Ők a mi jövőnk a játék elején.Irány a VB? -
Zenszkij #98124 márciusban veszem észre, hogy fitness-t high-on edzettünk egész évben, és van olyan barom aki azért sír mert kevés a fitness edzés -
kétlem hogy ő lenne a wonderkid magyar,IRL elég balfasz -
Tamás Krisztián? -
Kalmár viszont stabilan megragadhat nyugaton a játékban ahogy nézem,elég jó PA-t kapott,és játszatja is a csapata alapemberként -
Gerdzso #98120 Annyi a különbség, hogy kaptunk egy Kalmár-t, illetve valamelyik Olasz csapatban van elvileg egy wonderkid bal védőnk. De ezzel sem vagyunk előbbre... :/ -
Isten éltessen korbin 
na most kipróbáltam a dolgokat a crash dumps ellen,kiváncsi vagyok... -
Zenszkij #98118 Ő nem unhappy, és még csak február van. Volt, hogy mesterötöst vágott :D. Szerintem ez is bug, de ezt élvezem :). -
ilyen a béta tesztelők élete. -
Zenszkij #98116 agyfaszt kapok ettől a sok unhappy játékostól, agyba főbe verjük a világ legerősebb bajnokságát, erre rí a fél csapat mert nem elégedett a fitnesz edzéssel, meg mert jóskapista 16 évesen nem stabil kezdő -
korbin555 #98115 Szerintem is költői a kérdés.A játékosok ugyanazok,többet most sem lehet elvárni tőlük. -
Zenszkij #98114 most ezt komolyan kérdezed? lol -
Tényleg, a válogatott hogy néz ki a játékban? Lehet velük valamit elérni majd? :D -
barcsak irl is ilyen jol menni neki... -
korbin555 #98111 Leléptem Bukarestből is,fél szezon után 9 pont előnyünk volt,meg 3,5 rúgott gól átlagban.De végig idegesített a rengeteg elégedetlen ember,az állandó elfoglaltsággá előlépett meetingek,és a siralmas morál.Még egy 7-0-ás győzelem után is úgy nézett ki a csapat,mintha mi kaptunk volna hetet.
Még nem tudom merre tovább,de hajlok rá,hogy megvárjam a kész játékot.