Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Zuhany, majd érkezem zónába.
Info:
Ha nincs meg akkor igy jártál, keressd.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Kene mar valami uj banner nekem Selfish-e jobban tetszett(bocs Miike)
Born to win
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Born to win
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Amúgy kiment a fejembõl ismét, h hozzak fel kapust ifibõl 😄
figyelj, miért irsz ugy mint egy idegbeteg?
mindenki más tud normálisan, tagolva, összefüggõen irni, akkor te miért nem? legalább próbáld meg
mert ezzel csak aztfogod elérni hogy már el sem fogják olvasni a postjaidat mert áhh, már megin aztirta le amit tegnap 3x, meg ugysem érteném....
sok sikert
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mára ennyi, jóéjt 😊
másodszor meg: javits a helyesirásodon, igy alig lehet kivenni, h mit akarsz
harmadszor: legutóbbi hsz-edben is leirtad, h a man. city ad playakat, de nemigen akarnak jönni. ok, de ezt nem kell mindig leird. nem fleejtjük el, nyugi.
képelló nem gondolod h a mocskos modell-hátsód felkéne tolni msnre? 😄<#idiota>#idiota>
Közben a tarcsikhoz próbálok erõsiteni. Néhány kiszemelt: Serginho, Cafu, Nedved, Pagliuca, Hasselbaink, Crespo.....😄
csak nem akartam erre semmit irni 😄DDD
bocs hogy igy elmentem ma de volt egy hirtelen fontos ügyem és most értem haza..Man.City fiókcsapatja vagyok és lövi a játékosokat mint állat..csak baromi kár hogy páran nem akarnak jönni Mpenza Vassel Isakkson!!Még nagyon nem jönnek!!!és vagy 10 igazolásomnak lõõtek!!a munkavállalási engedély miatt!!nah 10-15 perc kb és hozom az átigazolási listát!!
amugy
Hi & grat all!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC