Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
:ASF::SAF:😄:ASDA

Mike94
támadó kóbor? <#idiota>

ha igyse lesz meg kajak lelövöm, akár egy kóbor kutyát😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
loool 😄DDDD

Üdv mindenkinek😊
Zuhany, majd érkezem zónába.

Info:
Ha nincs meg akkor igy jártál, keressd.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
InfoMester
Még mindig sehol!!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Mike94
Fabio Capello
Fabio Capello
Aki csinál újat, azét szavazásra bocsájtom, ha a topiklakók elfogadják, lecserélem. De amíg nincs új, nem tudok mit tenni

InfoMester
xD komoly nincs meg

Darkon
Jo nehezen lathato, mondjuk.

Kene mar valami uj banner nekem Selfish-e jobban tetszett(bocs Miike)

Born to win

Mike94
még fehérrel direkt ki is emeltem, 72s betûméret...

Fabio Capello
lássunk már... banner teteje, legelsõ szó

InfoMester
Az hol van? 😄DD

Mike94
bazz elírtam smileyt<#idiota>

Fabio Capello
😄DD hja

Mike94
amit én szedtem össze <#hawaii>]#idiota]

InfoMester
Senki nem tud jó kapust??Olcsón!!Valami tehetséget,vagy vami létrát!!

Fabio Capello
FAQ

Mor3llo
A jó öreg...😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Grat neked, besöpörtél minden elismerést 😄

Darkon
Na ujra itt. Megneztem, szerintem jovo evben minden szogletunknel be fog indulni a legiriado a stadionokban. Vidal+Atienza (18fejeles, 20ugras) majd Foti 193cm Larranaga 190cm iszonyat jo fejelok.

Born to win

InfoMester
Valaki nem tud ajánlani egy kapust a Leeds-be mert ennek ontják a góllokat azt a Jugga finn palit is kipróbáltam de semmi!!nagyon gyenge ez a kapus már vagy egy fél órája kapust keresek,de semmi!!

Gunnersboy
mégcsak 35 éves 😄DD szabadon igazolható amúgy 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
2-2 a Gyõri Eto ellen. Lövések: 7/2 ott, 22/14 itt 😄
Amúgy kiment a fejembõl ismét, h hozzak fel kapust ifibõl 😄

Gunnersboy
fu ehhez még irnom kell........

figyelj, miért irsz ugy mint egy idegbeteg?
mindenki más tud normálisan, tagolva, összefüggõen irni, akkor te miért nem? legalább próbáld meg

mert ezzel csak aztfogod elérni hogy már el sem fogják olvasni a postjaidat mert áhh, már megin aztirta le amit tegnap 3x, meg ugysem érteném....

sok sikert

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Estét Urak! Hosszú volt a hétvége és csak most kerültem gép elé. Köszönöm a szavazatokat és gratulálok mindenkinek! Kellemes képkészítést mindenkinek!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Jancker már nem játszik, ugye ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy

mára ennyi, jóéjt 😊

Huni92
elõször is grat
másodszor meg: javits a helyesirásodon, igy alig lehet kivenni, h mit akarsz
harmadszor: legutóbbi hsz-edben is leirtad, h a man. city ad playakat, de nemigen akarnak jönni. ok, de ezt nem kell mindig leird. nem fleejtjük el, nyugi.

InfoMester
nah nyomtam egy meccset és 2-0 az elsõ félidõ aztán folyamatosan lesérülések és 10 emberrel nyomtam 70 perctöl mikor +2 gol löttünk, és igy egy mesterhármassal Beckford és C.Evans fejesével 4-0 gyöztünk ligakupában cask az a gond hogy mindenki kulcsjátékos volt :SSjah és sztem az is gond hogy 2 játékos 2-4 hétig sérült másik 2 meg 1-2 hónapig :SS bár a Man.City ellát minden fajta playaval!!Csak sokan nem akarnak jönni pl.Issakson,Vassel,Mplenza(nembiztos hogy jól irom!)nah meg a sok munkavállalási engedélyt nem engednek és sok midenkirõl lemaradok pl.Cahais,Breno,Pérez

Mike94
jó kutyuli 😄

Huni92
Az a helyzet a fiatalokkal, hogy aki igéretes, az még U18-as, a többi meg a nagycsapatnál van. Ez most amolyan poén a tartalékokkal 😊

Mor3llo
Ott szerintem próbáld meg a fiataljaid játsztatni ! Felesleges sok öreget belevásárolni, csak azért hogy jobb helyezést érjenek el!

Fabio Capello
sry attól akit kiütöttem (ma már az ötödik - mi van meghülyült az sg?)

Fabio Capello
félpill

Mike94
hesszölbenk nálam tolja loki tartalékokba 😄
képelló nem gondolod h a mocskos modell-hátsód felkéne tolni msnre? 😄<#idiota>

Huni92
Téháiksz 😄
Közben a tarcsikhoz próbálok erõsiteni. Néhány kiszemelt: Serginho, Cafu, Nedved, Pagliuca, Hasselbaink, Crespo.....😄

Mor3llo
az számból vetted ki a szavakat 😄

InfoMester
igen😄DD
csak nem akartam erre semmit irni 😄DDD

Fabio Capello
huni am. nagyon jól tolod az offline-t, drukkolok neked 😊

Fabio Capello
zsilike alrekk? <#idiota>

Huni92
Ha visszaolvasnál, látnád, h vagyunk itt 😄 És elég jól szórakozunk, hála NEKEM 😄

InfoMester
Nha megjöttem van még itt valaki??
bocs hogy igy elmentem ma de volt egy hirtelen fontos ügyem és most értem haza..Man.City fiókcsapatja vagyok és lövi a játékosokat mint állat..csak baromi kár hogy páran nem akarnak jönni Mpenza Vassel Isakkson!!Még nagyon nem jönnek!!!és vagy 10 igazolásomnak lõõtek!!a munkavállalási engedély miatt!!nah 10-15 perc kb és hozom az átigazolási listát!!

Mor3llo
tényleg bocsi, de ezvan 😄

Huni92
Nyugodtan lehet röhögni, negyed órája ezen szakadok a röhögéstõl 😄DD Fõleg az utsó gólon 😄D

Mor3llo
csatlakozom 😄😄😄

Darthmushroom
lol naon durva😄
amugy
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Legend Killer
fúúúú *odamegy Richardhoz* Richards fiam, rohaaaaaam!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDD

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!