Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
teszem hozzá, amikor a gólt kaptuk, egy 15 éves srác, bizoyos Utca Ádám (Adam Street) védett 😊

Huni92
Ejha....szép 😄

Huni92

Az elején még 2 Bellamy gól, ami nem látszik, 5. és 7. perc 😊

Darkon
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

<#zavart1>

Meg nem fogadtam el alszom ra egyet😊

+spanyolok felkertek szovettsegi kapitanynak<#taps>

Born to win

Darkon
En meg kaptam 20M-t atigazolasra plusz fejlesztik az epuleteket. Igy ha eladasra kerulnek:Saivet, Assulin, Thiago, Aaron, Arzo csak neverteken szamolva is 65M kozel 100M lenne atigazolasokra 😮

De ezeket mar csak holnap en is alszom. Jo ejt!

Born to win

Huni92
1-3ra kikaptam. Lövések: 10/5 ott és 18/8 itt. Volt 17 (!!) szögletem is 😄

Huni92
Dinamo Kijev elleni barátságos, idegenben. Kameni bemutatkozik. Még 1 igazolást tervezek, balszélre, védelembe Srnat. utána lökök képet.

Darkon
A 2014/2015-os uj Villareal Kit (otthoni, vendeg)

Born to win

Huni92
Lassan elvégzem a bevásárlást, a nagyöregek már megvannak, és a felnõttcsapathoz meg megvan a nyár talán 1etlen igazolás: Carlos Idriss Kameni.

Huni92
Én a jövõben élek 😄

Darkon
Terveznem a logot de a jun30-jun1 atallas kicsit szetzabalta a memoriat, igy zug az egesz gep😛

(en lopom az idot 1:02 😛)

Born to win

Huni92
Jo8 neked is. 3 ra van. És egyáltalán nem vok álmos 😄

Darkon
<#nevetes1>

Born to win

Fabio Capello
Na én is lépek aludni, tegnap nyertem ki van fenn legtovábban, ma ideje nyerni ki alszik legtovábban 😄DD

Huni92
OK 😄 Tedd ki bannerba, h Hunit elpicsázták 😄 vagy ide a jelvényem mellé tegyél egy 'looser' érmet is 😄

Fabio Capello
😄DD hát de mint tudjuk elpicsáztak.... 😄DDD

Huni92
Amúgy ha az forditva lenne, tehát én lettem vna a Lokival, akkor esélyes lenne a hét képe cimre 😄

Huni92
áfasz...jankovic vádliszakadás...3-4 hónap...ezaz...

Huni92
Jóvanna, tudom 😄

Fabio Capello
gratta... de azt a 7-3-as zakót még sokáig emlegetni fogjuk 😄

Huni92
Magyarországi túrám utolsó állomásához érkeztem, az MTK ellen játszottam meccset, Gulácsi védte a kapujukat, de igy is 4-0ra hoztuk a meccset. 88. percben Zamora kapufára lõtt egy 11est.
Bosko Jankovic meg megsérült, remélem nem súlyos.

Mike94
én is lépek, egésznap hulla voltam, csaoda h eddig bírtam, jó8 és jó szórakozást

Darkon
En viszont uj szponzor szerzodest kaptam uh uj mezt is csinalok. Bolzoni-ert aki ingyen jott a Sevillatol a Barca 36M euro-t ajanlott<#wow3>, 12az ara 25eves DMC feltornaszom az arat es lehet elhozom Veloso-t 40M-ert<#smile>

Born to win

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
naazér, már kezdtem azt hinni, hogy magamnak mesélek ma éjjel... 😄

Huni92
😄D engem nem. gõzerõvel erõsitem a tartalékokat. mindjárt hozok képet is.
pinnacle: jo8 neked.

Fabio Capello
na mindenkit megerõszakolt az álommanó, vagy mi történt? 😄

nah én viszont nem birom, tegnap kevesett aludtam
most bepótlom.

jó8 all

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Mar mindegy is mert a "Kájári" bejelenkezett 14M-t adnanak erte.

Born to win

nem😄

pénzt akkoris kell, gondolom az eltartási költségét😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Na es mi van akkor ha az Ukran ligaba teljsen lejar egy jatekost(meg mindig Shust) szerzodese? Mar csak napok kerdese. Akkor le lehet igazolni?

Born to win

Fabio Capello
válasz gombot használjuk már...

de már 3 naõja folyamatosan?:o

azérnemáááá😄

Huni92
oO H ez nekem eddig h nem jutott eszembe?! Én hülye....

Darkon
<#pias>?

Born to win

Én már zsigerbõl nem olvasom, mert nem fogok elfáradni abban, hogy kibogarásszam mit ir a drága mester...

Darkon
<#nevetes1>

Born to win

InfoMester
Ohh..kösszz..ha kimondhatnám akkor kimondanám azt amit most akarok /lol/
áhh nem olyan nehogy megsértõdj!!😄D
Jah és keress egy tökéletes játékost (Fiatal tehetség) mondjuk Pérez nyisd meg a Történelem és ott vannak a régi eldugott csapatai,a Régi csapataiba ha belelapozol olyan tehetésgeket találsz hogy megáll a szemed 15-19 éves létükre egy csodák!!
Ha kell akkor csapatneveket is sorolok!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
Csatlakozok 😄D Jól telik ez a mai este 😄

Mor3llo
miakecim van ? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
:ASDS:as.daS:dAS.ds

Fabio Capello
"Am én az ajánlott játékosok közül a háromnegyedét ismerem mivel köztük szoktam böngészni magam csak az FM-en!!"

WTF?????

Huni92
Engem érdekel. Egy élmény téged olvasni.

Huni92
😄DDDDD

Közben 2-1re vertem a Fradit 😊

InfoMester
Am én az ajánlott játékosok közül a háromnegyedét ismerem mivel köztük szoktam böngészni magam csak az FM-en!!Nehéz öket megtalálni de van egy taktikám rá!!Ha valakit érdekel elmondom!!Nem pocsékolom a pocsék helyesirásom csak ugy!!😄DD
ÉS megvettem Priskin-t!!

Darkon

En kicsit lejebb erzem a csapatot.

Born to win

Darkon
<#fejvakaras>

Born to win

InfoMester
Kis gépen van most a Netem és mire elküldöm a hsz-t ti is elkülditek és ezért valamikor elõrébb van a hsz-em minth ahogy akartam volna!!És még 90 msp-t kell várnom az új hsz-el,és utána meg megint várom a gépet hogy mikor küldi el és akkor megint ez van hogy sokal elõrébb van a kelleténél!!És valamikor nemtudom kivárni a 90 Msp-t és közbe játszok szaladgálok a szobában és azt hiszem hogy nemküldte el azt az hsz-m mint az elõbb mikor mondtam a "Man.City a fiókcsapatom"!Nah kb ennyi ,remélem ezt már értitek!!

Darkon
Megvarom mig megcsinaljak az uj evadra a koltsegvetest. Ismerem mar a vezetoseget 40-50M eurot siman eltuntetnek.

Born to win

InfoMester
Yééééé