Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
:ASD:A:SF::SFSAF:SAF_SFsaD:SAf

bocsi, muszáj volt 😄DD

5w0rdf15h
O.o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Richards képes évi 20 gólra is 😊

Huni92
A történethez hozzátartozik, h mivel Green elment a Citybe, Wright meg sérült, igy kapusom nem volt. Marek Stechet elfelejtettem felhozni az ifiktõl. Igy Bosko Jankovic kezdett a kapuban. Majd 1-4es állásnál Davenport (középhátvéd) vette át a helyét. utolsó gól volt a legnagyobb 😄
Davenport 92. percben kirúgást végzett el. Ellenfél csatára lefejelte a labdát, amely a kaputól 13 méterre állt meg. Kapusom kijött érte, és MEGÁLLT a labda mellett. Ekkor jött Kovács Zsoltán, és a belõtte a labdát a hálóba 😄DD

Legend Killer
Huni92
Tisztelt Manager Kollégák!

Ezennel nevezném saját magam az évezred citromdijára 😄DDD

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

totti10
annyi, mert BL döntöt játszottam és abból sok pénz bejött

hajrá,lilák!

5w0rdf15h
gratz 😊

régi ismerõs visszatért (:

Mor3llo
152 millió euró ? 😮OO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
Na ez azér már rangadó volt 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
Bendtner powa -.-

totti10

hajrá,lilák!

Mor3llo
Van még négy forduló, 5. vagyok, de csak 3ponttal lemaradva a második helytõl.Bayern már biztos bajnok szinte, sajnos nem tudtuk megvédeni a bajnoki címet.Ha nem érünk el BL-es helyezést, szerintem 3 év után lemondok a Nürnbergnél.Már azt látom a fiúkon, hogy nem igazán pörögnek a kezeim alatt😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
Grat 😊

Gunnersboy
elfogadta az új szerzõdést<#hawaii>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
elsõ kiesési kör: Arsenal - Juventus

Fabio Capello
Tartottunk némi oktatófocit a tisztelt csoporttársaknak... Barkasz rohattjól teljesített... 😄DD

Gunnersboy
faszom az elnökbe hogy már 10M € alatt magáraélvez egy ajánlattol :CCCC

uj szerzõdést ajánlottam srácnak, remélem ezt választja

Gunnersboy
adnom kellett neki valami címet <#idiota>

Fabio Capello
neked ez még rangadó? <#idiota> 😄DDDDD

Gunnersboy
elsõ rangadó

Darthmushroom
na befejeztem a 3 szezonom:
liga kupa döntöt megint elveszitettük:S arsenal 4:2 vert minket
fa kupába az elödöntöben bucsuztunk a newcastle ellen
képek:

egyenlõre most lépek...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
köszönöm a szavazatokat <#worship>
majd bagoly üzemmódban fogok játszani ha nem alszok be addig

Huni92
Na...mi ez a punnyadás? Senki sem játszik? 😄D

Huni92

2. szezonra 1,9 millió eurót kaptam igazolni....lol

saviola83
Tudtok valami új és jó adatbázis frissítésrõl amit érdemes letölteni?

Huni92
Már elég rég tudott volt, h zárate laziba megy 😊

mára vége a játéknak , uj banner sztem sem jo , jo játékot mindnekinek !
valoságban Zárate a lazioban<#levele>

Darthmushroom
hát késõbb sokkal jobb lessz😄 (remélem)
2m fontért vettem:S

Darthmushroom
ja most veszem észre fiokcsapatomba:
Zaaboub csatár
196/128

Huni92
naigen 😄 u18 meg tarcsiknál sokan lõnek sok gólt 😄 De ha felviszed, szart se fog érni. + értékei sem túl jók.

Darthmushroom
szupertehetségem most vettem észre h mennyi golt lõ!!😄

amugy 192/97 most

Darthmushroom
értem
sok sikert hozzá😄

Gunnersboy
hty, de még nem teljessen jó a védelem, keresem azt a 4 embert aki tökéletesen összhangban játszik majd a bajnokikon meg a BLben

Darthmushroom
ismét chelsea verés:
fa kupa 6.f.
chelsea 3:4 cardiff

Darthmushroom
Grat 😊

Gunnersboy

van egypár öreg - Ribery 32 évesen a felkészülési meccseken még mindig ontja a golokat , egy szezon van még benne . Bosingwa - elég hasznos játékos 32 éves kora ellenére . Puyol - nagyon jo volt tabaly 36 (!) éves kora ellenére 😊 - jövöre Man.Assists lesz . Riquelme 16 meccsen lépett pályára tavaly ( 8 csere ) 3 gól 37 éves lesz 😊 - edzõ lesz majd .
.
Stadionunk közben 32.000-esre növi ki magát . Darkon te hogy állsz -e téren ?

Darthmushroom
sajnos megint elbuktuk a liga kupa döntött:S
arsenal 4:2 cardiff
bajnokság:
west ham 0:1 cardiff
liverpool 1:2 cardiff
cardiff 1:3 totenham
2.helyen vagyunk még nekem is meglepetés. a newcastle kezd elhuzzni szerintem õk lesznek a bajnokok már....

Nasri ingyen jött értéke 17 M 😊 és egy nagyon jo cserecsatár Toto Tamuz
2014/2015 - Ochoa - Bosingwa , Esparza , Malul , Gerson - Hamsik , J. Martínez - Ribery , Cazorla , M. Fernández - Zárate
(cserepad : rojas , puyol , arzo , christenesen , zogbia , babel , nasri , riquelme , tamuz

igen , de lécci lehessen látni a rugott golokat , sõt az is lehet hogy csak az elsõ 5 . helyezett látszik nem mindenki
REJKÁRD EDDIG HUZTA , suszter eddig se

Fabio Capello
lehetni lehet ha télleg ezt akarod, de ha már benevezted, nem áll módomban cserélni, hiába lesz egy jobb eredményed. Még így is akarod?

Darthmushroom
Grat 😊

Mike94
nem, nem lehetne 😄

am rájkárd eddig húzta? :o

Legend Killer
Mostanában mindenütt szarul teljesítek BL-ben. Ezért vok büszke erre. Ma Sochaux vs Debrecen 0-1!!!!!!!! Pedig a gép ahtározottan a Sochauxot jósolta meg gyõztesnek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Na ugyis lett a bajnokság ahogyan akartam - Bajnok lettem KÉREM A RUGOTT GOLOKOT MEGNÉZNI ( capello ezt a képet szeretnén nevezni ha lehetne )

Másképp csicska barca meg kopogtat de elküldtem õket a francba

Huni92
Az nem kifejezés, h durva. FMhungaryn 1ik tagnál gólkirály volt 😊 Szögibõl életveszély. Csak Angliába nem kap munkavállalásit 😞

Darkon

O yeah! Csak 1 igazolasunk volt a szabad piacrol. Durva ez a plaja!

Born to win

Huni92
Nah. Közben megokosodtam. És mégiscsak a BL-ben fogok indulni. Állitólag Angliában mindig ezt csinálja a gamma, szal UEFA-t ir a 4. helyezettnek, de BL. Lehet h magyaritás hiba.