Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Boro elleni bajnoki. 20/11 a lövések nálam, 5/5 ott, afonso alves mester3as, 2-3ra kikapok. 60. perctõl FULL-ATTACK-on voltam, 3 védõvel, erre a fennmaradó 34 percben 2 darab helyzet volt a meccsen. LOOOOL. Felbaszott de keményen. Minden 2. meccsemen lemakkolnak.
Mivel megkaptam a spanyol szovetsegi kapitanysagot, ezert beviszek egy par jatekost(az osszeset😊 a sajatjaim kozul, akik eddig rutul mellozve voltak.
Erdekes modon egy Valencia jatekost sem talaltam megfeleloen felkeszultnek, hogy a valogatottba jatszanak<#ravasz1>#ravasz1>.
Born to win
Eredmény:
23 perc alatt rúgtunk 7-et😊
Taktika:
Statisztika:
LK: sztem nem. De ha vki tudná a biztos választ, tuti h leirta volna. :roll:
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
amúgy nagyjából átfutottam, az új Villareal mezek szépek<#eljen>#eljen>
Legalább van, amit olvassál 😄 Persze, ha átolvasod. Monnyuk a képeket nézd meg 😄 van egy, ami a hét citromdiját kapja majd. 😊
amúgy Hi & grat all!
nah jó játékot mindenki!
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
és a kommentárhoz hogy magyar legyen ahoz valami patch kell ?
de sokáig tölti fel a képeket...habár keci a netem...és a gépem se jó :S
hozok egy monitort és összelapátolok egy másik gépet 😊)
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Üdvözlet!
és a kommentárhoz hogy magyar legyen ahoz valami patch kell??
Nah rakok mindjárt vagy 2 képet,de most nemtudom az igazolásokat rakni mert ülnek (SAJNA) a másik gép elõtt!!ugyhogy ha ÕFELSÉGE feláll akkor rakom a képeket is!!
A csapattal tettünk egy kirándulást Magyarországra, ahol rögtön elsõ meccsen belefutottunk egy emlékezetes zakóba. Nagy mellénynek nagy zakó lett a vége 😄 3-7 a Loki ellen. Majd Gyõrbe látogattunk, ahol 2-2s döntetlenre futotta. Az NB1be frissen visszajutott Fradi csapatát 2-1re gyûrtük le, mig az MTK ellen 4-0s eredményt értünk el. Ukrajnában újabb pofon, a Dinamo Kijev elleni 1-3 alkalmából. Itt is (mint minden meccsen) sokkal jobbak vtunk, de helyzeteinket elhibáztuk. Ezután jött az általam szervezett kupa, amelyet csak azért hoztam létre, hogy több meccset játszunk. Meghivtam a tartalékokat, az u18as csapatot és a Dinamo Bukarest gárdáját. "Elõdöntõben" a tartalékok ellen játszottam, laza 10-1. Döntõben jöhetett a Dinamo, aki csak 2-1re gyõzte le az U18as csapatomat. 2-0ra is vezettünk, de aztán a 92. és a 95. percben lõtt gólokkal kiegyenlitettek. Büntetõk következtek. Ekkor már Kameni helyén a mindössze 15 éves Street volt a kapuban. Emiatt izgultam is, de kiderült, félelmem alaptalan, hiszen 2 darab 11est fogott meg.
Utolsó elõtti felkészülési meccsen 3-2re nyertünk a Crvena Zvezda Belgrád együttese ellen. 2 helyzetük volt, 2 gól ^^
Mind3 gól szögletbõl

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Azt hiszem, h megnyertem az aktuális ki van fenn legtovább versenyt 😄 Hajnali 6 volt, amikor lefeküdtem 😊
A rosszabb eredmények miatt január 26-án taktikát váltottam. Az elsõ meccsen még nem látszik,(inter szokásos 20 meccsenként veszít pontot) de aztán azthiszem ráéreztek a fiúk.
(inter 1. roma 4. fiorentina 6. palermo 5. milan 2.)