Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Mocskos, csaló gamma <#boxer>
'Boro elleni bajnoki. 20/11 a lövések nálam, 5/5 ott, afonso alves mester3as, 2-3ra kikapok. 60. perctõl FULL-ATTACK-on voltam, 3 védõvel, erre a fennmaradó 34 percben 2 darab helyzet volt a meccsen. LOOOOL. Felbaszott de keményen. Minden 2. meccsemen lemakkolnak.

Darkon
Na itt vagyok szoval nagy igazolasra keszulok.

Mivel megkaptam a spanyol szovetsegi kapitanysagot, ezert beviszek egy par jatekost(az osszeset😊 a sajatjaim kozul, akik eddig rutul mellozve voltak.
Erdekes modon egy Valencia jatekost sem talaltam megfeleloen felkeszultnek, hogy a valogatottba jatszanak<#ravasz1>.

Born to win

NA 1 bartságos meccsen is túlvagyunk😄
Eredmény:

23 perc alatt rúgtunk 7-et😊

Taktika:

Statisztika:

Legend Killer
😄 okés.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
üdv! Atleticoval én is vtam, durca kis csapat 😊

LK: sztem nem. De ha vki tudná a biztos választ, tuti h leirta volna. :roll:

Legend Killer
szal lehet a menedzsereimnek is kedvenc személyük?

😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mor3llo
<#integet2><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hellosztok! Szeretnék csatlakzni a fórumhoz ha nem gond😊 Kezdtem 1 idényt az Atletico Madriddal.Egybõl Intertot kupával kezdtünk Hammarby ellen.Otthon 1-1 idegenben gólzáporos gyõzelem.ÉS a kép:Forlan belelendült.További képek kicsit késöbb

Huni92
4-2a Pompey ellen. Muntari volt az egyik fõszereplõ. 22. percben kihagyott egy 11est, 2. félidõben szabálytalankodott, 11est kaptunk (Foti bevágta), majd sárgát kapott, és megsérült :SADADsdSAFAS

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Legend Killer
jahh simán, gangszta telep 😄... szal lehet a menedzsereimnek is kedvenc személyük? 😛

te már egy kész maffiát építessz ahol te vagy a keresztapa<#idiota>
Legend Killer
Elgondolkoztam azon, hogy idõvel a menedzsereimnek, akiket irányítok, lehetnek kedvenc személyeik, mint a játékosoknak? Esetleg két menedzserem összebarátkozik? 😄

Huni92
Ehhez nem fûzök kommentárt. Egyetlen helyzetük volt.

Huni92
Ésigen....0 euróért sem kell snekinek. Ha elengedném, 15 milliót kéne fizessek. A szezõdését meg nem bontja fel

Huni92
áááfaszom....dyer értéke 8 millió euró. kinálom 3,5 misiért, és nem kell senkinek. Évi 5,5 milliós fizuja van, oszt nem is játszik.

Huni92
Elméletileg a BL 3. selejtezõ körében kellett vna megkezdenem az európai kupaszereplést. De mégsem kezdtem. Lehet h mégiscsak Uefa kupa lesz ebbõl?

Huni92
Szorgalmazni fogom, h Chilet vegyék fel az EU tagországok közé.....és akkor Vidal is jöhet Angliába....

Huni92
Igen, a 7-3 😄DDDD

a 7-3? XD
amúgy nagyjából átfutottam, az új Villareal mezek szépek<#eljen>
Huni92
hi!

Legalább van, amit olvassál 😄 Persze, ha átolvasod. Monnyuk a képeket nézd meg 😄 van egy, ami a hét citromdiját kapja majd. 😊

230 új üzenet tegnap óta :|
amúgy Hi & grat all!
Huni92
Elsõ bajnoki, VDV 2 mesteri szabadrúgáshól. A 2. góljával eséllyel pályázik a hónap gólja cimre. 25rõl fickába felnyomta bal lábbal 😄

Legend Killer
erõszakos, büntesd meg 😄. Amúgy Loki nem csoda, jó team 😄.

lokika28
akkor az nálunk elvileg hajnali 5😄 én viszont semmit nemaludtam ma😄 nah mind1 jáccogatok fmel de semmi említésre méltó de jókvagytok 7-3as loki gyõzelem kimondottan teccett😄 hajrá loki😛
nah jó játékot mindenki!

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Huni92
tedd fel a magyaritást, és minden magyar lesz.

InfoMester
nah akkor én kérek elnézést megpróbálok normálisan irni :S
és a kommentárhoz hogy magyar legyen ahoz valami patch kell ?
de sokáig tölti fel a képeket...habár keci a netem...és a gépem se jó :S
hozok egy monitort és összelapátolok egy másik gépet 😊)

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

magyarítások között van egy match events file-ezt a events mappába másold!patch után magyaríts!

Üdvözlet!

Mike94
ahhoz magyaritás kell
fmhungary rulz

InfoMester
nah akkor én kérek elnézést megpróbálok normálisan irni :S
és a kommentárhoz hogy magyar legyen ahoz valami patch kell??

Darkon
En is megszelloztetem mint Zorro a nagy igazolas hiret😊

Born to win

Mike94
osztom véleményed

Huni92
Egyszerûen irritál az, hogy sokan úgy irnak mint a 8-10 éves korosztály vagy mint a lányok. Attól, h vki 30 kérdõ és 15 felkiáltójelet tesz 1 mondata után, nem fog az más értelmet kapni, mintha 1et tenne. Sokszor van, h ránézek vmelyik fórumon egy hsz-re, oszt már kedvem sincs elolvasni. Én kérek elnézést, lehet h bennem van a hiba, de ez ellen nem tudok mit tenni.

Darkon
<#nemtudom>
Talan mert spanyol alapmezbol van?😊

Born to win

InfoMester
*rakom az igazolásokat is!!

Mike94
mért érzem én ezt lens-os beütésesnek? 😄

InfoMester
Nah itt vagyok csináltam hirtelen gyors Floopy olvasot (2 mind a 2 gépbe) és vagy 10 db Floopyt ..(jah éps használom a pontot látod??)..Huni bocsi hogy ezt mondom de miért fáj hogy igy irok??;( nem értem nemtudok egyszerüen máshogy irni :S Ez van :S
Nah rakok mindjárt vagy 2 képet,de most nemtudom az igazolásokat rakni mert ülnek (SAJNA) a másik gép elõtt!!ugyhogy ha ÕFELSÉGE feláll akkor rakom a képeket is!!

Huni92
Utolsó felkészülési meccsen 3-1 a Cork ellen. nem voltunk rosszak, játékban mindig az ellenfél fölé nõttünk. De a helyzetkihasználáson van mit javitani. Nem vagyok teljes mértékben elégedett a fiúkkal. De ahogy mondani szokták, ha rosszul sikerül a fõpróba, jó lesz majd az elõadás. Coventry ellen meg is kezdjük az elõadást.

Huni92
Chelsea 93 millió eurót költött játékosokra. Gago 37,5, mig Rossi 52 millióba fájt nekik.....

Huni92
Ez lol.....Ferdinanddal akarok hosszabbitani, mondja, h nem mert kétségei vannak a jövõjével kapcsolatosan. 2 napra rá jön az üzenet, h Ferdinand új szerzõdést követel xD

Huni92
ok, viszont mi történne, ha minden mondatod végén nem lenne x darab felkiáltójel? Léteznek más irásjelek is, mint például a 'pont' 😊

Huni92
Még 1 meccs van az elõszezonból, a Cork City ellen.
A csapattal tettünk egy kirándulást Magyarországra, ahol rögtön elsõ meccsen belefutottunk egy emlékezetes zakóba. Nagy mellénynek nagy zakó lett a vége 😄 3-7 a Loki ellen. Majd Gyõrbe látogattunk, ahol 2-2s döntetlenre futotta. Az NB1be frissen visszajutott Fradi csapatát 2-1re gyûrtük le, mig az MTK ellen 4-0s eredményt értünk el. Ukrajnában újabb pofon, a Dinamo Kijev elleni 1-3 alkalmából. Itt is (mint minden meccsen) sokkal jobbak vtunk, de helyzeteinket elhibáztuk. Ezután jött az általam szervezett kupa, amelyet csak azért hoztam létre, hogy több meccset játszunk. Meghivtam a tartalékokat, az u18as csapatot és a Dinamo Bukarest gárdáját. "Elõdöntõben" a tartalékok ellen játszottam, laza 10-1. Döntõben jöhetett a Dinamo, aki csak 2-1re gyõzte le az U18as csapatomat. 2-0ra is vezettünk, de aztán a 92. és a 95. percben lõtt gólokkal kiegyenlitettek. Büntetõk következtek. Ekkor már Kameni helyén a mindössze 15 éves Street volt a kapuban. Emiatt izgultam is, de kiderült, félelmem alaptalan, hiszen 2 darab 11est fogott meg.
Utolsó elõtti felkészülési meccsen 3-2re nyertünk a Crvena Zvezda Belgrád együttese ellen. 2 helyzetük volt, 2 gól ^^

InfoMester
Reggelt and Grat midenkinek!! Most keltem tegnap elaludtam!!Fárasztó volt a nap!!Keresek valami hozható dolgot és áthozom a képeket!!

szabocsaba1983
Juventus-szögletben otthon vagyunk 😊

Mind3 gól szögletbõl

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Akkor most neveztél az aktuális "ki aludt a legkevesebbet ma" versenyre is 😊

Huni92
Reggelt & grat all!

Azt hiszem, h megnyertem az aktuális ki van fenn legtovább versenyt 😄 Hajnali 6 volt, amikor lefeküdtem 😊

szabocsaba1983
Juventus, második szezon.

A rosszabb eredmények miatt január 26-án taktikát váltottam. Az elsõ meccsen még nem látszik,(inter szokásos 20 meccsenként veszít pontot) de aztán azthiszem ráéreztek a fiúk.

(inter 1. roma 4. fiorentina 6. palermo 5. milan 2.)

eszméletlenül jol indul a szezon , a 34.400-as romareda örjöng , ribery keci jo

szabocsaba1983
Nahátmár jórég nemvótam itt, gondoltam megnézem a hét képeit. Sajna sehogyse tudom értelmezni meik képekrõl van nagybaszó 😞 help pls thx!

szabocsaba1983
Keci jó vagy <#eljen>Dobj egy képet a taktikról pls