Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nalad kik voltak a bal vedok amikor a Leeds-el nyomtad???
koszike

valaki tudna nekem ajanlani egy bal vedot, aki eljonne angol 2. ligaba, Leeds-el jatszom, feltelek: max 23 eves, erteke 4-5 millio euro, mind1 milyen nemzetisegu, csak jo legyen 😄😄 ha tudtok akkor tobbet is irjatok...thanks
A Newcastle elleni 4-3mas sikerünknél mi is törökök vtunk 😄
Uefa kupa: Celticet kaptuk. Majd utána Sevilla/Anderlecht.
Viszont gyanitom, h vmi trükk az van benne. Pl ifik játszottak a vesztes csapatnál, v a kapus egy mezõnyjátékos volt stb....
szinte minden 2.percbe gól és azért elkell jutni a kapuig és az elelnfél is birtokolja a labdát. szvsz tuti bug :S
24 - Exile -Nov.23
hanem h irsz mindenfélét de a lényeget meg kihagyod.azaz képet nem teszel be de firkalni tudsz XD
na Infomester mivel nem ismerlek ilyen közelrõl ezért nem szólók be neked csak ajánlom h hogyan cselekedj ,mert szigorú a hg <#vigyor1>#vigyor1>
24 - Exile -Nov.23
Mocskos, favágó Aston Villa <#boxer>#boxer>
LK elõdöntõ: WHU vs Pool/Man. City
5 perc alatt végigolvastam 😄
Amúgy a Barca C-t tuti h az irányitotta, aki a képet felrakta, mivel ott van a képernyõn, h 'Eligazitás' és 'Taktika'. Ha nem te irányitod, ez nem jelenik meg.
Bojan 20 gól :S
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
am itt BAZ megyébe megye 1be v megye 3ba volt egy 42-2, ott mégé a kapus is mesterhármast lõtt

bár mondjuk én csak szemlélõ voltam majd holnap ha játcok hozzom a friss képek!
jó bagolyzónát mindenkinek
jo8t
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hy all
majd holnap felfrissülök és ne emlegessétek ezt a mai napot nekem <#boxer>#boxer>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
de már megvan
ha az ablakos módra gondolsz, szimplán vedd ki a pipát a beállításoknál a Teljes képernyõ boxból.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
(mármint FM-en)
1. A fórum nem chat. Ne várj választ azonnal.
2. Ha valakinek a hozzászólására reagálsz, használd a válasz erre gombot!
3. Ne oszd meg velünk félpercenként a történéseket, csak rongálod vele a topikot
4. Ne flémelj, ne kelts agressziót, ne reagálj a legkisebb jótanácsra is úgy, mintha vérig sértettek volna.
Amúgy igen, volt, de köszönhetõen a sok neveletlen, flémkeltõ hülyegyereknek, az elõzõ házigazda kérésére zárva lett.