Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
na figy mindenki!!
bocsi az eddigiekért én azt hittem hamar betudok illeszkedni de ha mondom hogy rakok képet akk kéritek de nemtudok rakni mig átnem hozom ha szolok hogy áthozom akkor meg az a baj..nah mind1..
xD ebben az a vicces hogy Gunners azt mondja kicsivagyok Capello hogy nõjjek fel
nah meg lenne egy kérdésem Capello:
mielõtt te megalakitottad ezt a Topicot azelõtt volt egy másik??látom ez is egy évre(majdnem) visszaszól

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Fabio Capello
szívesen látunk, de ez egy játékkal foglalkozó topik, nem az életed apró részleteit kell megosztani... Senki nem írja be félpercenként, hogy most viszem át a képeket, most töltöm fel a képeket, most elmegyek de mindjárt visszajövök stb... Nem velünk van a gond, hanem azzal, hogy háromszori figyelmeztetés után sem vagy képes ezt felfogni. Ha nem tudsz alkalmazkodni a fórumszabályzathoz (amit nem én állítok össze, te is megnézheted!), akkor talán tényleg nem ez a te fórumod. De figyelmeztetlek, az ilyen jellegû magatartást sehol nem preferálják. De egyszer talán majd felnõsz és megérted

Ha tudsz változtatni, más lesz a hozzáállás irántad.

Huni92
Miért? Mert unalmas 2-3 percenként azt olvasni, h mész át a másik gépre, töltesz képet, raksz FM-et, sötöbö sötöbö 😊
Ettõl függetlenül sztem ne hagyd itt a fórumot, csak próbálj meg nemoffolni annyit....

Gunnersboy
látom nemérted, lehet kicsivagy még ehhez 😊
tudod ez a topic az football manageres játékokról, és azok beszámolóirol szól, + a témáról, nem pedig arrol hogy na megyek áthozom a cumót, meg dejó telepitettem ma a gépet, ijen a konfigom kis gecyk lessétek, ez nem az a topic

sajnáljuk, ha valaki nemtud beilleszkedni, ne irjon ide

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Jo8 nektek, én befejeztem a mûszakot 😄 A MU elleni meccset már inkább nem vállalom be, csúfos kudarc lenne a vége a jelenlegi formát látva 😊

InfoMester
na most miért?? 😞(((
látom nem láttok szivesen
megyek is

5-0 ra kikaptam a Brightontol is

hy all

Gunnersboy
közbe mattersburg ellen elsõ bajnoki Vonlanthen gól, visszahúztam tkpba a palit😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
😄DD

Gunnersboy
vöröskereszt<#idiota><#idiota><#idiota>

énmeg végre örülök hogy mondom holnap szabadnapom van mer edzõmeccsem lesz, azt játszhatok, erre eztlátom itt a tápigban 😄

Fabio Capello
az a gáz hogy igazad van, télleg kevés lesz... mondjuk ez még szép eredmény úgy, hogy két meccs alatt nyolc játékosomat pakolták hûvösre vagy vörös, vagy zöld kereszttel

Gunnersboy
csak idegenben lõtt góllal? :S kevés lesz Fabiokám kevés :SSSSS

nemám, faszákvagytok 😄

Fabio Capello
a következõnél kidíszíttetem a fejlécét csinos kis háromszögekkel

Lyon idegenben lõtt több góllal leléptetve, jön a Liverpool az elõdöntõben (másik ágon Milan - MU)

Mike94
a következõnél jön a kérdezz felelek, v az orosz rulett amiben elõre megvan a gyõztes 😄😄😄

Gunnersboy
ne siess, hadd játszak egy nyugodt fél órát, köszi 😊 (L)

Fabio Capello
utolsó figyelmeztetés...

Gunnersboy
bajnokságba csak igy 15-20között szokott, kupákban tolja nagyon Johan papa 😄

Gunnersboy
megadtam a lehetõséget azoknak akik mostanra már nemjátszanak olyan sokat, bizonyítottak hogy még 30on felül is tudnak valamit 😊

Doudin 3 hét :C

Mike94
talán mer nem befejezõt játszik 😊
de fog az még, még csak nyárvan, tudod te h 20 alatt nem áll meg 😉

InfoMester
megyek áthozom az FM-et ide!!

Gunnersboy
így majd Vertonghen fog bal kp-t játszani, mert valakivel rotálnom kell Dzsudzsákot 😊

mindegy, bõ keret, ez a szerencse, csak nemtudom kit játszassak :o

Vonlanthen idén tétmeccsen nemlõtt még gólt :||||

Gunnersboy
ok

Fabio Capello
gratta 😊

Ivanschitzért kár 😞

InfoMester
nekem Korsós van vádli szakadáson

Gunnersboy
Ivanschitz 4 hónap - vádliszakadás 😊))))))))) omfg

Gunnersboy

estét

Darkon
<#nevetes1>

Lehet mert csak 2-nek vagyok a kedvence😊

Born to win

Fabio Capello
de van, de amúgyis rég gyakoroltam az angolt, legalább formában maradok.

Fabio Capello
Romától szoptunk ki az uccsó perben 1-0ra még vmikor nagyon régen... 😄

InfoMester
Capello: 06 os FM hez nincs magyarositás??

InfoMester
én nekem most ment le a veretlenségi sorozatom már volt sok 2 db
4 meccses veretlenségi sorozat
meg egy 8 meccses
és volt egy 4 meccses gyözelmim is

zyndar
Nemrossz. Vereség meg valami kiscsapattól, nem?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
<#taps>
Különben biztos unják már, hogy még a válogatottnál is a te képedet kell bámulniuk.<#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

InfoMester
xD fél órája telepitettem fel ezt a gépet 😄DD
és mondtam higy kis géppel itt nemtudok netezni..
ugyhogy ezt biztos nem mondogattam 3 napja
de most mivan hogy midneki rám van szállva??

Fabio Capello
Tabella:

Veretlenségi sorozat (20 bajnokságban plusz a Lyon elleni 0-0-al még plusz nyolc a BL-ben=28 meccs 😄)

Fabio Capello
ezt már három napja mondogatod 😄😄😄😄😄😄😄😄

Darkon

Igen hat 8 a sajatom<#law>

<#buck>

(Erdekes de ezek valami jegpalyat hasznaltak focipalyakent, mert akkora volt hogy a jatekosok kis gombostunyieknek tuntek. Ilyet meg nem lattam<#nemtudom>)

Born to win

InfoMester
bocsi de keretrõl majd csak holnap dobok képet mert átcuccolok majd ide FM-el és SG közbe nyomom és igy könnyebb lessz..meg képeket is egybõl tudok adni

zyndar
Képet kérünk, különben kacsa. <#nezze>
<#whatever>

Huni92
Majd megkapod....utolsó pillanatokban eléd tolják.

InfoMester

itt is egy kép!!

Darthmushroom
én már csak holnap jelentkezek képekkel

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
énis ezen parázom, lehet kibasznak? 😄

Huni92
Én a helyedben komolyan aggódnék 2 dologért. 1: nehogy kiessen a csapat a 2. osztályba
2: nehogy kirúgjanak

Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Darkon
Vegre kepek!<#eljen>

Dobj egy képet a keretrol pls

Born to win

zyndar
Azt tuti el fogom, dehát jöjjenek csak a fiatalok <#hawaii>

InfoMester

ez is feljött

Fabio Capello
27 meccses veretlenségi sorozatban szenvedünk, még hét kör van hátra és 12 ponttal vezetjük a bajnokságot... simaliba kell hogy legyen

InfoMester

nah felment még1

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
demér... használd a bannerban lévõt.