Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Változás a szavazó oldalon: tekintettel arra, hogy ne legyen kavarodás, a szavazó oldalon a hét képe jelölteket mostantól a hét képe-szavazás menüpontban, az eddigi gyõzteseket pedig a hét képe menüpontban találjátok meg!
Sok sikert mindenkinek!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(somának soxeretettel, sajátnevelés fanclub LOL<#wink>#wink>)
Nézõszám <#wow1>#wow1> wáoooow!

Nagyon sok hsz, nagyon szép képek! Nagy grat mindenkinek!
{a fórum újra a régi fényében ragyog}
<#taps>#taps>
Sevilla elleni ínyencség 😊
66. perctõl emberhátrány, 91. percben megszerezzük a vezetést, 94.ben 3-3 és jön a csodagól 😊
Bocsi, hogy nem ide rakom és le kell tölteni, nem nagyon értek a szerkesztéséhez.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Karesznak is grat!Csítergeci <#idiota>#idiota>
Oly meg a csendes orult moderator😊)
Born to win
Grat 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
puma: nagygrat!
Asszem maradok az FM-nél 😊
A Fiorentinával voltam. Az elsõ szezon utáni nyáron az Inter £14,75M-t ajánlott Montolivo játékjogának feléért, 2 éves idõtartamra, és nálunk játszva. Visszaküldtem az ajánlatot olyan kitétellel, hogy £2,5M-ért bármikor meg lehessen venni a másik felét. Elfogadták, leperkálták a zsét, én meg aznap küldtem az ajánlatot a £2,5M-val, amit természetesen elfogadtak, és újra teljesen enyém a játékos, viszont a haszon £12,25M ott maradt a számlánkon. Most a Milan jelentkezett be £10M-val Defourért. Ugyanazt játszuk.
Én is!😊)
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
HASZNALD A VÁLASZ ERRE GOMBOT!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
<értetlenül áll, mert nem tudja felfogni, h miért nem lehet használni a válasz erre gombot>értetlenül áll, mert nem tudja felfogni, h miért nem lehet használni a válasz erre gombot>
hogyan lehet atkepezni a jatekost?
eleg ha a uj posztjara rakom vagy kell valamit alitani is?
habár volt elég játékos helyettük ugyogy Parker kölcsönbe van..