Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Victor Obinna játszott valakinél ? Mi a véleményetek róla ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Mostanra értem el odáig, h tudtam játszani. 1-1 a Bolton elleni Fa kupa meccsen, újrajátszás lesz.

zorrobomber
ekkora égést...de hát csak nem baszhattam le õket 5 meccs 2 kapott góllal továbbjutás után

zorrobomber
jaja, Leedsbe évekig csábitottam a végén jött is volna de nem kapott wp-t 😄

Fabio Capello
nemgyenge, gratta 😊

zorrobomber
Grat 😊

Fabio Capello
😄😄:😄

Arshavin mekkora sztárpléja lett hirtelen 😄

zorrobomber
Hi & grat all!

Mor3llo
Jön itt a nyáron Arshavin,Podolski és Ottl 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forza Italia
sorry elfelejtettem lekicsinyíteni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Na mára uccsó meccs volt. Irány bulizni😄 Legalább a Siena elleni vereség után egykis vigasz.
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
köszönöm, kifejezetten kérni akartam.
Marseille lesz a vége.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Na vége a 48 meccse tartó veretlenségi sorozatomnak. Jönnek megint a szokásos problémáim. A nagycsapatokat megverem mind, de jönnek a kiscsapatok. Eddig Catania,Atalanta X , Siena vereség. Ráadásul a Siena a fiókcsapatom. Hát várhatják h kapnak kölcsön tõlem játékost😄
[/img]

Fabio Capello
grat <#worship><#eljen>

Mor3llo
Nah, fordítva 😄

Huni92
ha ajánlhatok csapatokat: Atletico Madrid, Manchester City, Villarreal, Zenit, Lazio, Fiorentina, Marseille.

Mor3llo
Utolsó meccs:

És a tabella.Csak megvan az a 2. hely.

Fabio Capello
akkor vmit rosszul csináltál...

leszeded, és MIELÕTT telepíted, kiszeded a skin cache-bõl a pipát, reinstall, utána müködnie kell

persze az is lehet, hogy a skin nem támogatja, próbáld ki másik skinnel.

InfoMester
már csináltam

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
közbe egy gázos X az Atalantával.

Forza Italia
Egy ujjabb rangadó kipipálva.
[/img]

InfoMester

ennyi pénzért(E 43,5M) és máris sérült 😊)))

Fabio Capello
skin cache pipa ki/be

Zsolti9014
gondoltam sajnos 😊
nem baj
külsõ progival sem lehet?

Hajrá Magyarország!

InfoMester
Capello nemtudod hogy miért nem megy a GIGA Facepack??

InfoMester
Igen, ezt orvosolhatnák a 09-ben!!!

Fabio Capello
indítás elõtt sehogy 😞

Zsolti9014
köszi, azt tudom, de játék indítás elõtt, mielõtt kijelölném a bajnokságokat, amiket betölt, azt hogyan lehet?

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
bemész a bajnokság tabellájára, oldalt van egy olyan hogy szabályok

Zsolti9014
meglesz az! (a BL)

más:
még annyit kérdeznék, hogy: játék kezdése elõtt hogyan tudnám megnézni a bajnokságok szabályait ( hány csere nevezhetõ, stb.) ill. böngésznék a csapatok között, hogy milyen kupában indulnak, milyen a keretük, média elõrejelzés, stb.
ez azért lenne fontos, hogy ne kelljen egy rakás bajnokságot bejelölnöm.
nem tudom ugyanis hogy mely csapattal próbálkozzak, a Lokit azt egyelõre abbahagyom, a Leeds-szel meg ihletre várok.
Egy olyan csapatot lenne jó irányítani, ami nem top csapat, de az 1. évben is legalább intertotó kupás, nevesebb játékosok is aláírnak (nem Buffon, Kaká, stb, de azért ne utasítson el mindenki).

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
ígyis nagyonjóvagy <#eljen>

Mor3llo
A címvédés sajnos most nem lesz meg, de egy BL-es helyezést mindenképpen elfogadnék!

Huni92
Uefa kupa gyõzelem elsõ évben, bajnokság 1. és 2. évben, francia kupa 2. évben.

soma22
a stat a vicc. mivel egyáltalán nem volt esélyük.mind a 4 goljuk egy vicc volt.

huzok inni inkább

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
látom megvolt a szokásos last minute szopatás... Részvét :/

Zsolti9014
és még valami. Marseille csapatával milyen eredményeket értetek itt el eddig?

Hajrá Magyarország!

soma22
ez egy vicc:

Fabio Capello
grat 😊

puma: nekedis

zsolti: nagy adatbázis, és brazilokat, argentínokat mindenképp érdekes 😊

Zsolti9014
új játéknál mit érdemes betölteni, hogy minél több fiatal tehetség legyen bent?

Hajrá Magyarország!

Huh.NAgy meccset játszottam a Benfica-val.92.percbe kaptak 1 büntetõt amit kihagytak de a kipattanót bemakkolták.Már azthittem vége de nem.....Huntelaar a 94.percben X-re hozta a meccset és ezzel továbbmentünk a csoportból!

Forza Italia
Na egykis ausztriai túra után folytattam a mentésem. Fiorentína ellen 1-1 lett hát nem vok elégedett vele. Aztán jött a Palermo ezzel már inkább elégedett vok.
[/img]

Fabio Capello
ja, de hiába a visszavásárlási ár, ha az inter többet ajánl, õk viszik bagóért...

InfoMester
Montolivo 9,5 M E az értéke és 11M E ért egy évre közös tulajdon

InfoMester
Montolivo nem ment el megyeztem 1 év közös tulajdonnal az Interrel és 725 ért akármikor visszalehet venni, majd visszaveszem

Fabio Capello
egyet kell hogy értsek, negyedolyan jó spílerek jöttek helyettük, talán RVV az egyetlen aki jó

soma22
megint flémkeltõ lesz, de a 3 eladott pleja közül nem adtam volna el egyiket sem, mondjuk mutuért szépet kaszáltál, de a 2 kp messze áron alul ment el

InfoMester

na végre felrakta a képet

Zsolti9014
A Leeds-et felfüggesztettem egy rövid idõre és a Lokival kezdtem egyet, elsõ szezonban nem jött össze semmi: BL-selejtezõ kiesés, bajnoki 2. hely, Ligakupa 2. hely, Magyar Kupa 2. hely. Csak a Szuperkupát nyertük meg.

2. szezonban járok, a Fradi nagyon izmos. Sajnos az UEFA kupa selejtezõkön ugyan túljutottunk, de az 1. fordulóban a Leverkusent kaptuk. Otthon 2-1 ide, de idegenben sima 0-3. Nem jutottunk be a csoportkörbe. 😞

Kezdõcsapat most:

Balogh (Gulácsi) - Takács Z., Filipenko, Komlósi, Bernáth - Kiss Z. Czvitkovics, Demjén, Kanta J. - Kouemaha (Lomski), Doudin (Rudolf)

El kellett adni Dzsudzsákot fél év után, Máté Pétert, Aäritalot egy szezon után, meg Leandrót is.
Sajnos olyan ajánlat jött amit az elnök elfogadott helyettem.

Hajrá Magyarország!

soma22
rajta leszek

Fabio Capello
gratta, kicsinálod õket otthon

miki: képed benn, 014-es rajtszámmal 😊