Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oroszlánbarlangban simaliba 😛
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
pl:
a meccs embere a kapusom de az esély megmaradt a továbblépésre:
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
bár itt a jövö év és a tavaszi átigazolás és még van 37M E-m igazolásokra
ebbõl potolom azokat akiket most nem tudtam megvenni...
AA Gent -t kaptam UEFA Kupában
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Elsõ szezonban "csak" 7. helyet és Olasz Kupa-elõdöntõt értünk el, sikerült jól erõsíteni úgy néz ki.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A GIGA Facepack 1 et felraktam de nem megy mi lehet a gond??
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Born to win
más:
Valaki aki most kezdett nemrég, lökjön már egy képet Mauro Záratérõl pls (lehetõleg full értékekkel, ne legyenek szürke értékei), htx
Kérdés: Elsõ évben mekkora ajánlatot érdemes elfogadni Trezeguet-ért? Vagy érdemes megtartani, ha mondjuk bejön érte egy 30-40 Millás ajánlat...?
Most akartam mdani, h a Pool ellni 4-1et nevezem, de látom, h Don Fabio gondolatolvasó üzemmódra váltott 😄
hty<#puszis>#puszis><#vigyor3>#vigyor3>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
martin: rendben
zsilike: persze h lehet nagycsapat is, de nyilvánvalóan nagycsapattal püfölni egy kiscsapatot nem olyan értékû, mint kiscsapattal püfölni a nagyot 😄
2.forduló
[/img]
3.forduló
[/img]
4.forduló
[/img]
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
[/img]
ezt nevezném
[/img]
ezt nevezném
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII