Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
az egy dolog ha európában van 6-7 éve, egy országban kell eltelnie adott idõben (1000-2000 nap között ha jól tudom)

amúgy grat mindenkinek 😊

Most nézem nevezésnél hogy van 5 idegen légiosom - és ugyebárcsak 3at lehet benevezni , a 07-ben a Bcsapatban is belehetett 3at nevezni de ebben nem... És pl. Vidal is az de má 6-7 éve Europában játszik . Vki megoldást nem tud erre a problémára ?

bocs elsõ képet elcsesztem.SZóval Íme az eredmény:

Hi & grat all!
NA BArcával kezdtem ma.eredmény:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/FM24.JPG

Braulio megint megmentett minket.Itt 1 stat-ja:

Zsolti9014
Hi & grat all!

Forza Italia: Neked különösen, mert Forza JUVE! 😄

Hajrá Magyarország!

Huni92
Arsenal elleni LigaKupa döntõt elbuktuk. Megvertek 1-2re úgy, hogy 2 gólunkat nem adták meg, ebbõl az 1ik tuti h nem lesrõl esett. Mig az õ 2. góljuk igencsak véleményes volt. nem érdemeltük meg a vereséget, a játék képe alapján a döntetlen majd a hosszabbitás reálisabb lett volna.

Huni92
Ez se rossz 😄

Huni92
Grat 😊Dobj egy képet a taktikról pls

Forza Italia
K.O Juve módra. Persze h az Inter ellen😄
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Jóreggelt. Mai elsõ meccsem. Hát nem szép??
[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Celtic elleni visszavégón a cserecsapat igazságos 1-1es döntetlent ért el, igy 5-2vel jutottunk a következõ körbe.

Gunnersboy
csak ha olyan kedve van 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Ez a Doudin minden meccsen 3 gólt szór? ^^

Gunnersboy
azz, sok a kapott gól 😄
közben..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Szerencse-faktor befigyelt nekik 😄 1szer jöttek át a térfelünkre.

Mor3llo
szörnyenszar 😄DD
Grat! (Y)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
hty 😄

támadófoci rulz

Huni92
😄DDDDDDKeci jó vagy <#eljen>
de, az a 3 gól.....Erõsíccsed meg a védelmet! xD

Gunnersboy

Huni92
Hátigen....egy szögit befejeltek. Ez volt a különbség.

Fabio Capello
tisztelt kollégák, hét managerére és hét képére szavazunk, nem csak az egyikre! Megint nagyon sokan csak képet küldenek, de legyetek oly kedvesek, az általatok legjobbnak vélt managert is odaírni, hogy ki legyen a hét managere!
Tehát:
Hét képe XXX - XXXXX képe
Hét managere: XY.
két azaz két dolgot várok: a kép sorszámát a hét képére, és a legjobbnak vélt manager nevét e héten.

Jó szavazást, jó játékot!

Indul a 9.szezon , egyenlõre alakul a fiatalitás

Fabio Capello
Lehet szavazni!

Mor3llo
Kaptam 26 milliót igazolni.Ebbõl 6 Arshavin, Toni 1, meg hozok még egy csatárt😛
Az egyenlegem 48 millió ojró, kicsit feltornáztam 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
hát mondjuk amekkora rangadókat nyomsz...😄DD
de azé aggy képeket!

Gunnersboy
én tolom most aranyom, de ki a rákomat érdekel rajtam kivül az osztrák bajnoki 😄

Mor3llo
olyan 1-2-ig igen, de csak ha tejis béjbeh 😄

Gunnersboy
(Y)

maracc baglyozni?😄

Darkon
Grat Somanak, Mushromnak, Huni-nak, Zorronak es mindenkine😊

Nincs kepem nevezni a heten.

Born to win

Mor3llo
A nyár elsõ madaracskája 4,2 millió ojróért.

Huni92
Bagolyzónában lesz valaki, vagy csak 1edül játszok?

Huni92
Egyszerûen nem tudunk rossz meccset játszani ellenük 😄 Motta 2 bõdületes gólt szerzett távolról, Jankovic a kapustól vette el 2 méterre a kaputól, Felipe meg 2 szögit befejelt. Gera adott egy gólpasszt, meg lõtt egy lesgólt 😄

Darthmushroom
sajnos mára lépek majd holnap jövök szavazni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
ok

Darthmushroom
meg van eu. szuper kupa is:

elsõnek vertük meg az arsenalt

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Darthmushroom
Grat 😊

Legend Killer nem az a lényeg hanem h nevezel tod részvétel!!!😄

Legend Killer
Most így hírtelen nem tok, de azé átnézem... és amúgy se vok pro 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Huni92
Whu - Boro 2-1
Hátrányból forditva nyertünk VDV 2 szép góljával.

zorrobomber

Darthmushroom
semmi képed nincs??? valamivel csak tudsz nevezni

Legend Killer
szépen elírtam 😄.

Legend Killer
Vele mne mtörtént semmi különös, nem tudok jó képecskével nevezni. Majd a kövi fordulóban.

Darthmushroom
Grat 😊

zorrobomber
egye fene

2014/2015 - Villarreal
Elég jol indult a szezon de a végére a fiuk elfáradtak , a finisht nagyon meghuztuk de igy is csak a 3. helyre volt elég , 6 ponttal a bajnok real elött.
Spanyol kupában jöttek kiscsapatok és a villarreal B játszott végig a döntöig ahol jött a real - Nagyon élvezetes meccsen 5 - 1-re (!) megvertük õket igy IDÉN SEM MARADTUNK KUPA NÉLKÜL ( mellesleg év elején spanyol szuperkupa is bejött)
BL nagyon siralmas volt nyolcaddöntõben kiirtott a Lyon
Összességében nagyon gyenge év , jövöre Bajnokságot ujra megnyerni és BLben is helytállni !
láttam annyira jo mindenhol az a Vidal gyerek - cserepadra eljött ingyen
Villarreal edzõi stábja - Raul Tamudo , Riquelme és Gudjonshen 😊)))

Darthmushroom
Chelsea 1:2 Cardiff
Huntelar dupla megvan a community shield😄

Fabio Capello
Kérek mindenkit, hogy most adja le a képeit, ha nevezni akar!

Darthmushroom
Hi & grat all!