Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Egy hajszálon múlt.Rohadt bíró, az én hátvédsoromat végig kisárgázta, egytõl egyig, bezzeg Tonit mikor a 93.percben Frings elkaszálja utolsó emberként, nem kap semmit(!!!). Mondjuk utána Cícero büntetett szabadrúgásból 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
Szóval a bajnokság...
Nem hittem hogy innen el lehet bukni, de sikerült. Az utolsó 5 fordulót gyakorlatilag balhátvéd nélkül kellett letolni. 😞
Ideges vagyok.

Utolsó bajnoki (ha nyerek bajnok vagyok, mert ezzel egy idõben az Aalborg csak X-elt:

Nem sikerült:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kupadöntõ:

És itt a 2. "New Firm" derbim (a harmadikat már elbuktam):

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Egy kis beszámolót mutatnék a szezon végeztével:

Itt egy kupa-elõdöntõ elsõ meccs. Azt hittem itt vége.

Aztán a visszavágó:

Hajrá Magyarország!

másik meg a vétlen les. tottenham ellen megy a passz ki a szélre capelhez, erre lefújja mert bent középen ronald lesen volt, hábaszki áááá<#falbav>
pfff, ezek engem is fel tudnak baszni
Mor3llo
Áj rili láv disz gém

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

én elõbb 3-2-re vezettem mancity ellen, erre a 67. percben fut sturridge és az egyik védõm az elõrerúgott ladbáért, látom hogy még a 16-oson kívül megtorpan kicsit mindkettõ, aztán megállnak még kint, mert kapusom elkapta, erre bíró benyomja a tizit. pfff
így lett 3-3 a vége
Fabio Capello
mindenki azzal játszik 😊

a patch eléggé nehézzé tette a játékot, bár anélkül is elég kemény, csak próbálgatni a dolgokat, hátha rálelsz a jó taktikra

Hellosztok! Valaki játszik 8.02-vel? Mert borzalamasan nehéz nem tudok nyerni meccset minden eddigi taktikám befulladt és teljesen felidegesít 😊 Velem van a baj vagy a patch lett borzalom?

InfoMester
Mocskos,csaló gamma!!!<#boxer><#boxer>

ez nemigaz

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Tudjátok, hogy 08-ban a Real Madrid U19-es csapata miért nem játszik az ifik bajnokságában?
Mor3llo
Bírom hogy szeret szívatni a gép.Karimi góljai : szabadrúgás, és tizenegyes.Köze nem volt a meccshez a Fürth-nek, de azért izgulhatok hazai pályán.Most pedig Ajax idegenben.

Fabio Capello
"Aki pedig tovább vitázik, az számíthat némi fejlécdekorációra."

Nem csak poénból mondtam.

abbahagyták már a többiek!

TE IS HAGYD ABBA!!!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Akkor én egy rózsaszín plüss mintás fejlécdekort kérnék😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
1 éles meccsemen akk Mutuval a castár poszton miért vert meg a Roma 5-2 re??? és Mutu még egy gollpazst sem adott...

kraawz
Ejj,egy kis bug
A játék nem észleli,hogy megdõlt egy rekord. Alan Oakes 158 gólt lõtt City mezben, Gyan már 163nál jár, de nem írja ki új rekordként.

A legtöbb meccs a klubnál 564, Lloris 555nél jár,kíváncsi vagyok,azt felülírja e. Nincs erre valami orvoslás ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
az nem gond, de mike nyilvánvalóan régebbóta játszik a játékkal mint te, többet tud, valószínûleg nála az évek során nem lett belõle olyan nagy játékos, és ezt én is alá tudom támasztani. Jó teljesítményt nyújt, de nem hinném hogy eléri valaha is mutu szintjét.

Aki pedig tovább vitázik, az számíthat némi fejlécdekorációra.

InfoMester
Én valahogy ezekek az õj Managereket nem csipem..:Shuster(Real),Grant(Chelsea)

InfoMester
egyet nemértek és ezért lenne egy kérdésem...
miért lenne az gond ha (esetleg) Mutu-t nevelnék Dicá bol az évek folyamán???
lehet nállad nem volt a csapatba és ellened nem nyujtott nagy teljesitményt de nállam nyujthat és nyujthat MÉG..

jósok idõt elbasztam míg mindenkinek "becenevet" adtam. nem csak a nagycsapatban lévõknek, hanem a tarcsi és a u-18-as csapat játékosainak (99játékos)<#boxer>
ez most jött, real lehet engem akar, tök hízelgõ<#szeret>
csinaljak?😄

kraawz
bárcsak lenne most egy anonym nevû alregem 😄😄DD
nekednincs ? 😄DDDDDdd

de kajak nem értem mi a faszért idegeskedtek...

ha vki nem tetszik nem kell olvasni a hsz-ét😊 nem anonym modon megy a kommentelés😄

pl úgy ahogy én a self kommentjeivel😄DDD

kraawz
na,megjött a fõfõ 😄

bocs,nem lehetett kihagyni<#vigyor1>

Mike94
visszafogom magam mer nem kell a felkiáltójel 😊

ennyi vérpistit😄

InfoMester
xD nem azt mondtam hogy õ Mutu hanem hoyg NÁLLAM Õ MUTU mivel õvele helyettesitem..de már ezt elmondtam am sok gólpaszt ad és golt is lõ ezért ha sérülés van a kezdõcsapatba vagy Uefa meccset átszunk akk õ vele mdienkit tudok helyettesiteni középpályán és csatár poszton/okon is..

Mike94
az a szép h most még nyugodt vagyok...

Mike94
síkosítva 😛
v inkább gyk. 😊

te is lenyugodhatsz, nem tudhatod, hogy ki hogy játszik a másiknak a mentésében, ha ö úgy gondolja, hogy szte az ö mentésében elérheti a Mutu szintet akkor ez van, késõbb majd kiderûl, hogy kinek lesz igaza, hiába is próbálod bizonygatni, hogy lehetetlen

CA - "jelenlegi tudás"

PA - "jövõben elérhetõ tudás"

sarkosítva

kraawz
infomester,egy kis tiszteletet légyszíves a tapasztaltabbak felé 😊

InfoMester
AC Milan és az Inter még veretlenhabár az Inter ellen majdnem gyõztünk de a 90 percben belõtték az egyenlitõt...

Mike94
ajj bazmeg, nem bírod felfogni?! attól még h most lõtt két gólt még nem lesz mutu kvalitású pléja! :@
egy csatárnak az a dolga h gólt lõjjön, attól még h vki lõ kettõt nem lesz mutu - . -
daniel pacheco is lõtt már nálam 2t egy meccsen és nincs olyan jó mint mutu
de nehéz visszafogni magam... -.-

InfoMester
magyarul??? 😄DD

Current Ability

Pot Ability

InfoMester
ca/pa ez mi???
jah és végeredmény 2-0 mind a 2 Dica lötte és lett volna ez több is lõtt am még 2 kapufát..nah meg amennyi fejes meg meg lövést a kapus kivédet....

Mike94
bárki lõhet gólt a meccs elején - . -

am azok a számok sztem ca/pa

InfoMester

tessék Mutu Dicá drága és még csak most kezdödött a meccs..

Mor3llo
mik azok a számok ? 😄DD

kraawz
azok a nevek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

InfoMester
Én már becenévnek azt irtam rá:
Oálá Alá Mutu Dica

Mike94
dicából nem lesz mutu akárhogy is szeretnéd az a jól játszik nálad az semmi mer mutu kibaszottul kurva jól nyomná

InfoMester

nekem Dicának jó a teljesitménye,nem is tudom ki mondta hogy nem lessz belõle Mutu de sztem még elérheti mivel elég jól játszik nállam bár most volt egy nagy hibája...sõõõt..

Mike94
pazz - . -'

kraawz
télleg 😄

Ronaldinho már a Milanba van -.-'