Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldinho-t már rég bemutatták

kraawz
legjobb tudomásom szerint még egyik sem ment sehová, média okoskodik egyelõre.

fa kupa megvan cselzi ellen büntetõkkel 1:1 után, ligakupát korábban megnyertem pool ellen.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

C. Roni? IRL?😄

Amúgy miért ne lehetne? Azt irtad, kihivásokat keress, megakarja tudni mit tud egy UEFA kupás csapatba😊

ROnaldinho? IRL?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
Most én is ifi igazolásokat csináltam nekem eddig vagy 15 en jönnek..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

kraawz

nordtveit.. utálom az ilyet, irl hogy lenne már ilyen,aki 4 szezonon át kezdõ,jól megy neki,mindent bezsebel,mért adná lejjebb. Ráadásul Sevilla elvitte egyik wonderkid kapusom, szóval most nagy ifi igazolásba kezdtem,vagy 20an jönnek.

InfoMester
Hy all and grat és jó reggelt!!

kraawz
enyhe vigasz (hihetetlen,mennyi gólt kapott mindenki és rúgott)

kraawz
úgy tûnik, Real ingyen viszi Nordtveitet. Évek óta nem akar hosszabbítani,mondván, már nincs kihívás. Real meg UEFAban vitézkedik,hát gratulálok :\ 19 tacling, 18 marking, 19 heading, 18 positioning , 20 determination , 19 bravery.. stb..

velem ménem msn-ezel kecci?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
msn? khm...

Fabio Capello
<#idiota>

😄

Mike94
mondtam már h kotsog retrokeci v 😊

kraawz
jó ötlet lenne,de egyikrõl sem Lloris tehetett. A védõim sem nagyon hibáztak,egyszerûen a gépnek meg kellett szopatnia most 😊

5w0rdf15h
kapuscsere?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
Man City:Arsenal 4:1 (5:7 összesítésben)

Megnéztem, a 2 meccsen 10x találták el a kapumat,abból 7 gól.
Én most 29 x lõttem kapura,abból 14 kaput talált,elõzõ meccsen 15x kapuralövés,8 talált kaput. A gólokat Seel (2) és Aquino (2) rúgta.

Fabio Capello
hát el leszek vele egy darabig az tuti

kraawz: never give up 😊

kraawz
na,ez a csoda sem sikerütl
elsõ 10 percben 3 kapufát rúgtunk,aztán lesgól, 1 kapuralövés, 0:1 oda. innen nem reménykedek semmiben.

:o

kemény lesz😊

zorrobomber
sztem praktikusabb youtube-ra feltenni az avit és embeddelni (flash tag-be kell rakni a source kódot)

Fabio Capello
FM06, új karrier

Hyde United

kraawz
sajnos most nincs mihez gratulálni,max ahhoz,hogy megtaláltam a bibit a taktikban,most B csapattal alázom a tottenhamet 😊

kicsit megyek el,ha visszajöttem,reménykedem egy 5:0ás Arsenal verésben 😄

Darkon
Animation Shop 2, Hypercam 2

Amugy jo reggelt es krat.

Born to win

kraawz
darkon,videokat mivel veszed fel,vágod ki stb..

egy 55 méteres gólt megmutatnék én is 😊

kraawz
vicc
most a cselzi vert 5 kapuralövésbõl 5:1re. mi van ezzel ? 😄Csítergeci <#idiota>

kraawz
na,lehiggadtam
idén nincs valszeg akkor BL, akkor jövõre nincs klub vb,semmi,de az azt követõ évben mindent bezsebelek 😊

kraawz
már 2. vagy 3. éve nincs meg,de a régiekre emlékszem mind 😊

Fabio Capello
Reggelt és grat all, kurtajó mindenki <#eljen>

zorrobomber
jóreggelt, bl-döntõ rematch a 8addöntõben, a tavalyi meccsel ellentétben most mi domináltunk, a helyzetek kimaradtak, gólvonalról kivágás, minden volt valencia részrõl, sebaj visszavágóra nem rossz pozi ez. folyt. köv. este

nah nem birom
alvás van😊

jó8

Darkon
Bejelentettek hogy lesz futott gyep v. mi. Huznanak fel inkabb egy uj stadiont ami a sajatunk lenne vegre 80M-bol.

Born to win

zorrobomber
Páran hõbörögnek, de azért igyekszem rotálni rendesen, van elég meccs, pont ma néztem hogy a legkevesebbet játszó Crouch is 5 meccsen kapott lehetõséget, a 2.-3 legkevesebbet játszó pedig 10 meccs körül van féltávnál. Nameg nem mindig a posztján játszik mindenki. Jimenez játszott már DMC-t, Reyes csatárt, stb. Jó8

Darkon
Tartottuk a 3. helyet de mar nem sok kell a csucshoz.

Born to win

zorrobomber
Na, én még bírnám a baglyozást csak fõnök nem fogja bírni ha moslék leszek, hiába meséltem neki ma hogy már több mint 200 leedses képet toltam fel sg-re 😄
jóéjt mindenkinek & grat all <#worship>

Darkon
Ennyi sztar amugy hogy fer meg nalad?! Nalam mindig hoborognek. 11+5ember a kemeny mag, de neha ok is osszekapnak.

Born to win

zorrobomber
végsõ esetben meg Elmander, Reyes vagy Higuaín 😊

zorrobomber
Kaká, köv. meccsen már játszott is(2-1 idegenben 3.Portsmouth ellen - kupában). Egyébként ja, tudja pótolni D'Alessandro, Jiménez, és Fernández is elég faján 😊

Darkon
Meg lesz ez.
Kaka mennyire dolt ki? Szerintem lesz ott aki potolja.

Born to win

InfoMester
nah jó nem birom majd holnap felrakom az igazolásokat álmos vok,Jó8!

zorrobomber
ennyi

5w0rdf15h
2 ifi volt a középhátvéd elsõ félidõbe és hát....õõõ, izé.....<#idiota><#idiota>

sõt többet birtokolták a labdát😞

InfoMester
hy all and grat

Darkon
Miert volt egy kapura lovesuk?!<#idiota>

Born to win

5w0rdf15h
szegény loki

Mor3llo
igen, ilyenkor öröm bódottág 😊 na de mára that's all folks! jóéjt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
<#eljen> Jok az ilyenek ha nem forditva kapod😊

Born to win

Mor3llo
Na basszus.89.perc, taktikváltás.Toni célember alapból, beállítottam h a fejére adják be a lasztit.Odonkor kinnt a jobbszélen, villámgyors, a Wolfsburg meg nem jeleskedett már a baloldalon--> passz fókusz: ki a jobb szélre
Arshavin kiosztja Odonkornak a jobb szélre, az meg kicselezi a balhátvédet, sprint, beadás, Toni érkezik, fejes, és gól 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem a pótcselekvésbe az biztos😄

Darkon
Persze, miben zarvar meg<#ravasz1>

Born to win

sokan szöglettaktikhoz használják, mert jól fejel... ennyit tudok róla😄