Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
senkinek<#ejnye1>#ejnye1>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
még egy fontos dolog.
Mindenkinek a neve, msnje és csapata bekerül a neveztek menüpont alá, ami jelszóvédett, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá, ennek jelszava:
A NEVEZÉS MÓDJA:
Privát üzenetben, melynek tárgya: NEVEZÉS
Az üzenet tartalma:
A nickneved amit használni szeretnél
A választott csapat
ÉS EGY MSN CÍM AMIN ELÉRHETÕ VAGY!!!!
ezután vagy egy megerõsítõ üzenetet fogsz kapni, vagy egy válaszüzenetet azzal, hogyha valami nem stimmel.
A LEFOGLALT CSAPATOKAT FIGYELEMMEL KÖVETHETITEK AZ INFORMÁCIÓS OLDALON A SZABÁLYOK MENÜPONTBAN!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
jajgecccccciiiiiii:SDASDASDASDASDADadadasda
mentse le valaki:D:DDDD
Kezdtem eggyet a Hoffenheim csapatával. Elsõ évben feljutottam.(1. lettem) Edu nagyon jól játszott (30 góllal zárta az évet.2. évben 11. lettem de 9. is lehettem volna az utolsó fordulóban. 3. évben 9. lettem nagyon rosszul sikerült a szezon mindenki távozni szeretett volna egy jobb csapathoz.Német kupában az elödöntõig jutottam de kiestem a Bayernnel szemben. Februárban jelentkeztem Nigéria szövetségi kapitáyának. Most jön a vb. Remélem sikerül a legjobb nyolc közé jutni.
EEE 1899
Huni:hol lehet Fm el Onlinen nyomni??
Tehát. Én azt hittem, h úgy megy majd, mint ahogy az online világban. Tehát a 2 fél kiválaszt egy kalapot, és abból választ magának csapatot. És csak azonos kalapokban található csapatokat lehet választani.
De végülis nekem mind1 :)
Közben B'ham ellen 0-1 (Zárate -.-)bajnokság elúszni látszik... BL-ben Lyon legjobb 8 között, míg FA-ba MU =/
Ezek közel azonos csapatok, télleg lutri ugyan, de ne feledd itt nem gép ellen játszasz hanem ember ellen :)
a nevezés indulása után ha te kéred elsõnek, tied. Ha nem akkor nem.
Tottenham
Villareal
Lazio
Everton
Man City
Werder Bremen
Palermo
Udinese
Bolton
M'Brough
Hamburg
West Ham
Aston Villa
Napoli
Monaco
Osasuna
Sampdoria
Marseille
Espanyol
CSKA Moscow
Rennes
Torino
Schalke
Skaktar
szerk: ha mindenki úgy szeretné, nekilátok összedobni minden lényeges infót, és éjféltõl akár lehet is nevezni :)