Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még csak annyi, hogy az oldalra ahol a szabályok vannak, kiírhatnátok, hogy hogyan zajlik egy forduló. Gondolom Hamachin játszák. Csak azért mégiscsak jó lenne pontosabban tudni.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
én játszanék veled egyet...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
megint itt vagyok.
Beszámoló:
Aäritalo sajnos távozott, és hogy miért adtam el?
Tessék (ha tovább marad, biztos többet is el tudok kérni érte. de ebben is van köv. eladásos záradék):
A jelenlegi keret (igyekszem megtartani a csapat "dánságát", most 50%):
Veretlenség (ehhez még hozzájön az UEFA kupás veretlenség is):
UEFA elsõ fordulóban vagyok, valamelyik Szófia lesz az ellenfelem, azt hiszem a CSZKA- lehetett volna könnyebb is.
Ja, és miért lehet az, hogy az IrfanView nem minden screenshotot akar megnyitni, amit a játékban késítek? Paintból kell kivágnom, és úgy berakni oda.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak a sok csapatcsere miatt mondtam, hogy hiába strapálja magát Capello sztem nem tud mindenkinek tetszõ listát létrehozni, én sem ez miatt nem indulok 😊
D.Bukarest - Juve: 0-2 Iaquinta duplázott, sztem zsebben a továbbjutás...
csak azért fogadom el, mert ne legyen meghátrálás, bár nem is tudom miért érezném annak mikor gecire nincs kedvem, nem szoktam online játszani + nem is te lennél az akivel kedvem lenne
de nekem mind1
A többi csoport 1. helyezettjei. Õket kaphatom köv. körben. Tuti kiesés 😄 Mondjuk vezetõség sem vár többet.
Vezetést szerez a marseille, 3. helyre esek vissza. Vezetést szerez a Real, még mindig 3. hely. Nézek, h watafak? Kiegyenlitünk, még mindig 3. helyre vagyunk rangsorolva, ismét nem értem. 4 perc hosszabbitás. 94. perc vége, mi már full-defesen vtunk, beadás a jobb oldalról, Samba szerencsétlenül ér bele, Marseille nyeri a meccset 2-1re. Idegesekedek, szidom a gamet. Nézem a csoport végeredményét, és 2. vagyok ^^ 😄DD
pl. Sampdoria - Caen, Espanyol - Lorient
ezekre a különbségekre gondolok
Ugyanazzal a csapattal meg nem lehet lenni FM-ben.
Figyelem! Az erõviszonyokra való tekintettel a következõ csapatok közül lehet választani, nem az elõzõek közül (sajnálom, túl nagy volt a szórás, kraawz összeszedte a legközelebb álló csapatokat). Mindenki aki eddig nevezett, kérem hogy válasszon újra csapatot, kivéve, akiknek a csapata szerepel a listán, õket a változás nem érinti!
Köszönöm az együttmûködést!
Getafe, Celtic, Rennes
Athletic, Leverkusen, Mallorca, Sampdoria, Fulham
Dortmund, Nice, Nancy, Boro, Zenit
Lens, Valenciennes, Betis, Lorient, Espanyol
AZ, Auxerre, Caen, Lille, Wigan, Nürnberg, Udinese
West Ham, Rangers, Racing, Le Mans, Napoli, Parma
Socheaux, Torino, Reading, Sunderland, Valladolid, Atalanta
Wolfsburg, Livorno
On: kupában 3-0val mentünk tovább, cadrozo dupla és assis gólokkal. Arshavin 1 hónapra kidõlt.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Huni92: egy izraelim nincs
Csesza: igazából csak 2 játékosomnál vagyok a kedvencek között. õk se izraeliek
tök baba
nézegettem a profilom hogy milyen értékeim vannak mint manager.
erre az ismereteknél ott az angol szépen maxos zöldcsík, node alatta izrael harmadáig zölden, elég érdekes hogy közöm nem volt semmilyen izraeli csapathoz, ha még a csapatnál lenne akkor oké, de nálam a managernél.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
akkor majd kell az a lista meg az ötletem,vagy sem ?
kalinkás logo?...kigondolta volna 😄DDDd
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú