Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
küldj egy privátot a szükséges adatokkal (név, csapat, msn)

leírás lesz nemsokára

dudusrac
Én is jelentkeznék erre a bajnokságra, ha megoldható. Már arra a régebbire is akartam, csak lemaradtam a nevezésrõl. Ja és csapatnak a Readinget választanám.
És még csak annyi, hogy az oldalra ahol a szabályok vannak, kiírhatnátok, hogy hogyan zajlik egy forduló. Gondolom Hamachin játszák. Csak azért mégiscsak jó lenne pontosabban tudni.

InfoMester
privátban..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

kraawz
ma éjfél után ráérsz? inkább 1 után? 3ig vagyok,addig bármikor jó. De ha nem játszottál online,akk hagyjuk,mert bonyolult lenne..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

InfoMester
hy all

én játszanék veled egyet...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

kraawz
hetente 2*30 perced hátha van 😊

kraawz
na értsd félre,nem kihívás és nem is ellened. Bárki ellen játszanék szívesen egy Caen-Sampdoria meccset , vagy kettõt,hogy meglássam,tényleg van e akkora különbés a két csapat között,mint irl. Aki úgy érzi,van ideje,írjon 😊

gabber_saviola
haggyadmármagad -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Hi & grat all!
megint itt vagyok.

Beszámoló:
Aäritalo sajnos távozott, és hogy miért adtam el?
Tessék (ha tovább marad, biztos többet is el tudok kérni érte. de ebben is van köv. eladásos záradék):

A jelenlegi keret (igyekszem megtartani a csapat "dánságát", most 50%):

Veretlenség (ehhez még hozzájön az UEFA kupás veretlenség is):

UEFA elsõ fordulóban vagyok, valamelyik Szófia lesz az ellenfelem, azt hiszem a CSZKA- lehetett volna könnyebb is.

Ja, és miért lehet az, hogy az IrfanView nem minden screenshotot akar megnyitni, amit a játékban késítek? Paintból kell kivágnom, és úgy berakni oda.

Hajrá Magyarország!

akkor pilanat, csak választok csapatot 😄
Fabio Capello
privi

fõnök, nevezni hol lehet?
persze, ha nem lennél kurva szar menedzser akkor szállnál csak be -.-

pofád lapos puttáná 😄

gabber_saviola
jólvan , leülhetsz mostmár <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem lennék kurvaelfoglalt, még énis beszálnék

persze, nem is errõl volt most szó 😊

csak a sok csapatcsere miatt mondtam, hogy hiába strapálja magát Capello sztem nem tud mindenkinek tetszõ listát létrehozni, én sem ez miatt nem indulok 😊

zorrobomber
teljesen fölösleges az erõviszonyokon vitázni, aki akar játszani játszi, aki nem nem. engem az se fog zavarni ha tökutolsó leszek.

myl0
Bl 3 selejtezõkör oda vágó:
D.Bukarest - Juve: 0-2 Iaquinta duplázott, sztem zsebben a továbbjutás...

hm

csak azért fogadom el, mert ne legyen meghátrálás, bár nem is tudom miért érezném annak mikor gecire nincs kedvem, nem szoktam online játszani + nem is te lennél az akivel kedvem lenne

de nekem mind1

kraawz
akk egy samp-caen meccsre ki vagy hívva, kiv vagyok mi sül ki belõle 😊 Mikor érsz rá?

Huni92
barca, arsenal, pool, mu, inter, milan, chelsea

A többi csoport 1. helyezettjei. Õket kaphatom köv. körben. Tuti kiesés 😄 Mondjuk vezetõség sem vár többet.

Huni92
Ejfaszom....ezserossz....utolsó BL csop. meccs, Marseille ellen. Másik meccs Lazio-Real.
Vezetést szerez a marseille, 3. helyre esek vissza. Vezetést szerez a Real, még mindig 3. hely. Nézek, h watafak? Kiegyenlitünk, még mindig 3. helyre vagyunk rangsorolva, ismét nem értem. 4 perc hosszabbitás. 94. perc vége, mi már full-defesen vtunk, beadás a jobb oldalról, Samba szerencsétlenül ér bele, Marseille nyeri a meccset 2-1re. Idegesekedek, szidom a gamet. Nézem a csoport végeredményét, és 2. vagyok ^^ 😄DD

Fabio Capello
Caen és Lorient is kivéve, az infóoldalon nézzétek a listát 😊

engem nem nagyon érdekelnek a számok, nem az alapján írtam, hanem ránézésre 😊

pl. Sampdoria - Caen, Espanyol - Lorient

ezekre a különbségekre gondolok

Huni92
Én is igy gondolom. Mivel egy Caent simán lehet verni egy Leverkusennel, Mallorcaval, Rangersszel.
Ugyanazzal a csapattal meg nem lehet lenni FM-ben.

kraawz
szerintem 20 azonos szintû csapat van. A számok alapján a legerõsebb (getafe) és a leggyengébb(livorno) között 0.78% eltérés van, ezt a manageri tudás simán ûberli. Nem látok semmilyen kirívó csapatot,de meghallgatom a véleményed, melyik csapat lóg ki,mi az ötleted..

itt is azért megvannak rendesen a különbségek jópár csapat között, sajna nem lehet megfelelõt csinálni, ha csak nem mindenki ugyanazzal a csapattal van...

kraawz
udineset kivettük,csap capello vél. benthagyta 😊

Fabio Capello

Figyelem! Az erõviszonyokra való tekintettel a következõ csapatok közül lehet választani, nem az elõzõek közül (sajnálom, túl nagy volt a szórás, kraawz összeszedte a legközelebb álló csapatokat). Mindenki aki eddig nevezett, kérem hogy válasszon újra csapatot, kivéve, akiknek a csapata szerepel a listán, õket a változás nem érinti!

Köszönöm az együttmûködést!
Getafe, Celtic, Rennes
Athletic, Leverkusen, Mallorca, Sampdoria, Fulham
Dortmund, Nice, Nancy, Boro, Zenit
Lens, Valenciennes, Betis, Lorient, Espanyol
AZ, Auxerre, Caen, Lille, Wigan, Nürnberg, Udinese
West Ham, Rangers, Racing, Le Mans, Napoli, Parma
Socheaux, Torino, Reading, Sunderland, Valladolid, Atalanta
Wolfsburg, Livorno

arsnl
Vége 1. szezonomnak az Arsenal kispadján. Bajnoki cím, BL serleg és FA ezüst. Mindenhol a MU volt az ellenfelem -.-'. Igazolni nem hiszem hogy fogok max 1-2 ifit. Képek:

Huni92
Jó tudni 😄

On: kupában 3-0val mentünk tovább, cadrozo dupla és assis gólokkal. Arshavin 1 hónapra kidõlt.

Darthmushroom
én ezt már sejtetem a neved alapján😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Most nézem a bajnokság nevezettjeinke listáján az MSN-ed. És mire jövök rá? na mire? Arra, h mi vtunk egy csapatban (klánban) 😄DDDD

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

már eladtam rég, nem vagyunk egymás kedvencei
Huni92: egy izraelim nincs
Csesza: igazából csak 2 játékosomnál vagyok a kedvencek között. õk se izraeliek

tök baba
kraawz
akk feltolom magam msnre,jöjj 😊

Huni92
Valószinûleg õ az, és ezért. Vagy ha a személyzet tagjai között van izraeli, az is közrejátszhat.

arsnl
Benayoun?

gondolom van valamilyen izraeli játékosod és vagy ö van benne a te kedvenceid között, vagy te vagy az ö kedvencei között

Fabio Capello
bármilyen pozitív ötletet szívesen fogadok, csak írj rám 😊

ugyebár most a liverpoolos mentésemet folytattam, 2 éve vagyok ott.
nézegettem a profilom hogy milyen értékeim vannak mint manager.
erre az ismereteknél ott az angol szépen maxos zöldcsík, node alatta izrael harmadáig zölden, elég érdekes hogy közöm nem volt semmilyen izraeli csapathoz, ha még a csapatnál lenne akkor oké, de nálam a managernél.
Mor3llo
vmi nem teccik rajta ? 😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
télleg kápi
akkor majd kell az a lista meg az ötletem,vagy sem ?

Gunnersboy
off/
kalinkás logo?...kigondolta volna 😄DDDd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Portugáliában 50 játékost lehet nevezni 😄 És nincs tartalékoknak csapat, hanem csak U19 😄 Viszont a nagycsapatban jelenleg "csak" 26 játékos van, és ez épp elég.

Csacsi
Majd az sgfmb-n megmutatja mindenkinek....ne aggódjatok 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
az enyém is elég nagy keret..

Mor3llo
😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
😄DDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"