Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>:AS_FAS:FSA_FS:FSF:SA:FSADFD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
lelehetne szállni rólam??
Adu ért 5 milliót, 6ér kináltam, most ér 6ot 😄D
Mondjuk az este Laziotól kiszoptunk 1-3ra, de igy is 2. helyen vunk a csoportban, és utolsó fordulóban Marseille ellen toljuk majd (talán 5-1 v 5-2 volt az elsõ meccsünk). + a Real 99,9% h megveri a Laziot. Oszt továbbjutás.
Nálam a tartalék státuszú playak is játszanak, nem is keveset, ha megérdemlik.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Osztom Fabio véleményét. Valamint hozzátenném, h Vuosot ha a tarcsiban játszatod, attól még a szurkolók utálni fogják. De ha jó teljesitménnyel rukkolna elõ a nagycsapatban (simaliba), akkor nem lenne ilyen gond. Szurkolók baszogatnak mindenkit, ettõl még nem kell tarcsiba küldeni. De te tudod.
Capello: ha már Vieri, igértél nekem egy gólkirályi cimet 😄D
van egy Keret amit kijelöltem kezdjük itt Montolivot eladtam az Inter-nek 1évre közösbe..mondtad hogy semmi értelme hát visszavettem..de ezt nemtudtam hogy ien Bugos a gép és visszaadja ennyiért <#nemtudom>#nemtudom>
Goian meg kellett a védelembe + jól fejel hasznét vettem..
Rodrigez a középpályára adott pár góllpaszt vele is elvagyok..
Van der Vaart a kezdõbe van..mivel eladó volt nem drága jó playa megvettem..
Xabi P.-nek sok hasznát vezsem ontja a gollokat..
Leonardonak forgatás szerzõdése van..ezér szokott a tarcsiban is játzsani..
Pander jó playa és a legtöbb golpaszt ado játékos listát vezeti a bajnokságban..
Vuosonak tarcsi szerzõdése van nem is válrtam tõle csodákat de hogy ennyire ne teljesitsen a nagycsapatba de még a tarcsiba se ezé eladom jövöre..
Cacai 3 hónapig sérült volt Dica vette át a helyét és jól is teljesitett..
és tarcsi szerzõdése van..még most is nyomja a nagycsapatban..
Xisco-nak Tarcsi szerzõdése van..a többieknek mind jó kilátásu és az U20 ba és a Tarcsiba vannak..kivéve Scott és Saivet õket néha használom a nagycsapatba cserének...
hát a kezdõ csapattal..nah mind1..ezé változtatta az igazolások meg nem a kezdõ caspatba mentek..hanem néha potolásként játszanak ott..(van kivétel elsoroltam)..
kissé túligazoltad a posztokat, csak a statot nézted, és hogy kell, ennél sokkal jobban oda kell figyelni arra, hogy milyen játékosból van hiány, hol gyengébb a csapat.
Ha végignézek, 12 olyan játékost látok aki elégedtlen, arról nem is beszélve, hogy kb 4-5 ember ha benne van a csapatban az alapkeret közül. Nem szentbeszédet akarok tartani, de ennyi erõvel inkább csinálj saját csapatot editorral, mert abból a Fiorentinából, amely alapkerettel is eléggé dobogóesélyes, csináltál egy összeszokatlan, elégedetlen, suhanc bandát, és ez így nem jó. Vieri még szép hogy gyengén teljesít, ha egyszer nulla az esélye annak, hogy a keretedbe kerüljön, mivel 7(!) csatárfelfogású játékosod van egy kétcsatáros taktikára. A négy középpályás helyre jutó 12 játékosról, és a 4 védõhelyre jutó 12 játékosról már nem is beszélek....
Nem papolni akarok, de szerintem ez így nagyon nem jó....
tessék..de ez nem mindig igy van mivel Potenza-t és Alexet sokat játszatom Ujfalusi hellyett..
Pasqualt nem játszatom de a Man City fogja elvinni..
Pazzini van általában kezd castár Caciaval Dica csere de most beraktam Dicat csatárnak..
Vuoso nem tetszik a szurkoloknak és tarcsiban van..
Vierit nem játszatom majd jó lessz tarcsiba..mivel egy 0!!!
Sinclar és Saivet már most beavatták magukat a csapatba..cserék..
Osvaldot még csak néha játszatom..
Santana, Gobbi, Semoli és pár ipse UEFA mecseken játszik...
mivel jópáran nem lettek nevezve és nem is engedett nevezni a gép ezért Van der Vaart kimaradt az Uefabol meg blablabla is..
Manuel da Costa, Dainelli, Goain játszik középsõ védõt..
Pander, Potenza, Ujfalusi, alex szélsõvédöt..
nah kb ennyi..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
AM jó igazolások😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Véget ért az elsõ szezonom a Juventus kispadján.
Sajnos a Milan-t lehetetlen volt befogni akárcsak az Inter-t, bár az utóbbi csapat a 30. fordulóra 2 pontra került tõlünk, csak hát a szezon végi forma utolért minket.
A legmerészebb célom a BL indulás volt szezon elõtt, és ez sikerült is.
Mindent összevetve, asszem elégedett lehetek a csapattal:
😊