Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
igazad van Mester, kérlek bocsáss meg, leborulok nagyságod elõtt <#worship>

<#idiota>:AS_FAS:FSA_FS:FSF:SA:FSADFD

Huni92

Beszéljenek a képek helyettem:

5w0rdf15h
<#idiota>

Bianchi statisztikáját érdemes nézni, azóta válogatott mióta én vagyok a szövetségi kapitány <#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
hát ha akkora nulla biztos véletlen rugótt 1csatáros taktikkal anno 24gólt a bundesligába mikor megvettem Hoffenheimbe......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Nagyon úgy tûnik, h David Luizt elviszi a Sao paolo 5,25 millióért. Igy meglesz a pénz Coloccinire, aki már alá is irt.

InfoMester
és azt nemtudtam hogy ennyire 0 lessz!!nem erre számitottam mivel akkk még nem jétszott a caspatban..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
Ott a pont :dsa.sadasdas.das.D:AS

InfoMester
heee má nagyon kivan
lelehetne szállni rólam??

Huni92
Lol. Ilyent se tapasztaltam még. Coloccinit akarom megvenni, csak nincs elegendõ pénz, erre kinálom David Luizt, 2,6 misis áron (2,8at ért), nem kell senkinek, 2 nap és felmegy az ára 4,1 millióra 😄
Adu ért 5 milliót, 6ér kináltam, most ér 6ot 😄D

Fabio Capello
ha amúgy is nulla, minek hoztad el...

Huni92
Töltöm Benficat és alázom a népet 😄

Mondjuk az este Laziotól kiszoptunk 1-3ra, de igy is 2. helyen vunk a csoportban, és utolsó fordulóban Marseille ellen toljuk majd (talán 5-1 v 5-2 volt az elsõ meccsünk). + a Real 99,9% h megveri a Laziot. Oszt továbbjutás.

Huni92
Az, h tarcsi szerzõdése van, az 1 dolog. Nem igazán számit. Max annyit, h nem rinyál ha nem játszik annyit. Legalábbis tapasztalataim szerint.
Nálam a tartalék státuszú playak is játszanak, nem is keveset, ha megérdemlik.

InfoMester
de sry

gabber_saviola
Tökéletesen egyetértek kapálló kommentjével. ilyen kurvanagy hombár kerettel lehetetlenség sikereket elérni. Simán elég egy 20 fõs keret, aztán erezd el a hajam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

InfoMester
Vuosot nem azé küldtem tarcsiba eleve tarcsi szerzõdése van és am is 0 a gyerek sztem még a tarcsiba is xar!!!

myl0
és? sztem kicsit félre nyomtál, nem?

Huni92
Hi & grat all!

Osztom Fabio véleményét. Valamint hozzátenném, h Vuosot ha a tarcsiban játszatod, attól még a szurkolók utálni fogják. De ha jó teljesitménnyel rukkolna elõ a nagycsapatban (simaliba), akkor nem lenne ilyen gond. Szurkolók baszogatnak mindenkit, ettõl még nem kell tarcsiba küldeni. De te tudod.

Capello: ha már Vieri, igértél nekem egy gólkirályi cimet 😄D

InfoMester
és vannak játékosok akiket nemtom játzsatni UEFAn és akiket nem is neveztem ezé UEFAba csak az eredeti csapatjátszik kivéve Goain,Pander és Xabi Prieto..

bazz, te aztán jól bevásároltál :|
myl0
Az ilyenektõl megyek a falnak: Az Inter eddig 63 millát költött igazolásra bevétele elhanyagolható ezen a téren; Trezi 10Milla + Silva 53 Milla ehhh....

InfoMester
figyelj..
van egy Keret amit kijelöltem kezdjük itt Montolivot eladtam az Inter-nek 1évre közösbe..mondtad hogy semmi értelme hát visszavettem..de ezt nemtudtam hogy ien Bugos a gép és visszaadja ennyiért <#nemtudom>
Goian meg kellett a védelembe + jól fejel hasznét vettem..
Rodrigez a középpályára adott pár góllpaszt vele is elvagyok..
Van der Vaart a kezdõbe van..mivel eladó volt nem drága jó playa megvettem..
Xabi P.-nek sok hasznát vezsem ontja a gollokat..
Leonardonak forgatás szerzõdése van..ezér szokott a tarcsiban is játzsani..
Pander jó playa és a legtöbb golpaszt ado játékos listát vezeti a bajnokságban..
Vuosonak tarcsi szerzõdése van nem is válrtam tõle csodákat de hogy ennyire ne teljesitsen a nagycsapatba de még a tarcsiba se ezé eladom jövöre..
Cacai 3 hónapig sérült volt Dica vette át a helyét és jól is teljesitett..
és tarcsi szerzõdése van..még most is nyomja a nagycsapatban..
Xisco-nak Tarcsi szerzõdése van..a többieknek mind jó kilátásu és az U20 ba és a Tarcsiba vannak..kivéve Scott és Saivet õket néha használom a nagycsapatba cserének...

myl0
Nálam nem nyomta vmi jól
Csak nehogy igazad legyen 😛
Thx😊

InfoMester
AC Milan

InfoMester
figy tom mit csinálok..az idény xarl kezdtük és kivel mentem az elején??
hát a kezdõ csapattal..nah mind1..ezé változtatta az igazolások meg nem a kezdõ caspatba mentek..hanem néha potolásként játszanak ott..(van kivétel elsoroltam)..

InfoMester
áhh most vert meg az öregek otthona..

Fabio Capello
és ezzel eljutottunk a mondandómhoz

kissé túligazoltad a posztokat, csak a statot nézted, és hogy kell, ennél sokkal jobban oda kell figyelni arra, hogy milyen játékosból van hiány, hol gyengébb a csapat.

Ha végignézek, 12 olyan játékost látok aki elégedtlen, arról nem is beszélve, hogy kb 4-5 ember ha benne van a csapatban az alapkeret közül. Nem szentbeszédet akarok tartani, de ennyi erõvel inkább csinálj saját csapatot editorral, mert abból a Fiorentinából, amely alapkerettel is eléggé dobogóesélyes, csináltál egy összeszokatlan, elégedetlen, suhanc bandát, és ez így nem jó. Vieri még szép hogy gyengén teljesít, ha egyszer nulla az esélye annak, hogy a keretedbe kerüljön, mivel 7(!) csatárfelfogású játékosod van egy kétcsatáros taktikára. A négy középpályás helyre jutó 12 játékosról, és a 4 védõhelyre jutó 12 játékosról már nem is beszélek....

Nem papolni akarok, de szerintem ez így nagyon nem jó....

InfoMester

tessék..de ez nem mindig igy van mivel Potenza-t és Alexet sokat játszatom Ujfalusi hellyett..
Pasqualt nem játszatom de a Man City fogja elvinni..
Pazzini van általában kezd castár Caciaval Dica csere de most beraktam Dicat csatárnak..
Vuoso nem tetszik a szurkoloknak és tarcsiban van..
Vierit nem játszatom majd jó lessz tarcsiba..mivel egy 0!!!
Sinclar és Saivet már most beavatták magukat a csapatba..cserék..
Osvaldot még csak néha játszatom..
Santana, Gobbi, Semoli és pár ipse UEFA mecseken játszik...
mivel jópáran nem lettek nevezve és nem is engedett nevezni a gép ezért Van der Vaart kimaradt az Uefabol meg blablabla is..
Manuel da Costa, Dainelli, Goain játszik középsõ védõt..
Pander, Potenza, Ujfalusi, alex szélsõvédöt..
nah kb ennyi..

Fabio Capello
kicsit stresszes volt a srác.... 😄

5w0rdf15h
thx

na ettõl a meccstõl kivert a víz....ilyet még nem is láttam hogy az egész csapat végigrúgja a tiziket és nem dõl el, erre kezdik elõlrõl és Torres rögtön elbaszta, pontosabban Aki kivédte -.- 😄DD

zorrobomber
nálam Jiménez hasznosabb <#eljen>

kraawz
<#wow1><#fejvakaras>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
jamm. sosemláttam elõtte ezt a képt,de kvanagygrat utólag

Fabio Capello
egy keretképet is mutass légyszives

InfoMester
az alján nem látszik de összesen 78 M a vett játékosok..most a tehetségekbe fektettem a pénzem...a kezdõ csapat erre az évre már megvan..

InfoMester
Coppa Italy elõdöntöbe bejutottam ÉS Juvet kaptam :SS

InfoMester
Grat..ez szép..

5w0rdf15h
erre gondolsz? <#vigyor3>

mákfaktos is volt benne, de szégyellem is magam h nem jött össze a full

Trezi soha nem adtam volna el, fõleg nem az Internek😊 Fog õ még neked gólokat rugdosni😊

AM jó igazolások😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

myl0
Nos, az idei igazolások. A legnagyobb név kétség kivül "Poldi"😊

5w0rdf15h
jójó kabbe a zacsit

hatalmas mákja volt, bénageci amúgy😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

myl0
Csítergecik😛

myl0
Hát az nem gyenge, mondjuk nem akarom elmarasztalni a képességeit vagy iesmi, de a szerencse faktor sem lehetett gyenge ebben... sztem.

zorrobomber
hát meg az a 8 kapott gól...

kraawz
swordfish csinált Arsenallal 2011ben egy 36-2-0ás szezont,mai napig nem sikerül a közelébe sem érnem,ötletem nincs,hogy csinálta<#szomoru1>

myl0
Köszi!
Hja 33. fordulóban még nem kaptak ki 😛

zorrobomber
Grat 😊
Ez a Milan teljesítmény elég durva... <#wow1>

myl0
Jó reggelt az uraknak! & grat all!
Véget ért az elsõ szezonom a Juventus kispadján.
Sajnos a Milan-t lehetetlen volt befogni akárcsak az Inter-t, bár az utóbbi csapat a 30. fordulóra 2 pontra került tõlünk, csak hát a szezon végi forma utolért minket.
A legmerészebb célom a BL indulás volt szezon elõtt, és ez sikerült is.
Mindent összevetve, asszem elégedett lehetek a csapattal:

Fabio Capello
hát akkor már csak vén csotrogány korodra való tekintettel sem engedhetjük hogy alkoholizálj 😄 <#idiota>

adatlap köfipuszi
😊