Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
akikre emlékszem. talán 4 szezon óta nem használom,ez az 5. 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zyndar
2-0ról <#nyes>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

de te folyamatosan felhozod a PA-t. Hogy ennyi és ennyi a PA-ja.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
én és darkon,az biztos 😊

Fabio Capello
ha megy anélkül, akkor lehet úgyis, de hozzám mindenképp hamachi kell, mert továbbított netem van (Voda), nem lehet szimplán az én ip-mre csatlakozni

Huni92
Don!

Most olvasom szabályzatot, muszáj hamachi?

Huni92
csatlakozom

Fabio Capello
én se használom

Am van vki aki itt még Scout nélkül tolja?

Mert én most anélkül tolom most és jobb😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
és még van hova fejlõdnie 😛
36 <-> 63
90 - 90 😛

(wood saját nevelés,kurva büszke rá)

Fabio Capello
nemgyenge srác (Y)

Gunnersboy
szépen termel 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz

myl0
Az elsõ BL meccs a Juvéval, nem is sikerült rosszul.
A félidõben 2-0 oda, 4 darab kapura lövésünk volt, aztán fejmosás az öltözõben, kicsi variálás a taktikán és voálá...:

Fabio Capello
Nos tisztelt uraim!

Tekintettel arra, hogy a jelenlévõ fórumozók többsége jelentkezett (aki nem, az jelezte nekem), elindul a bajnokság.

Az elsõ forduló kiosztását már láthatjátok az információs oldalon, sok sikert és szép játékot kívánok mindenkinek!

Kérlek titeket, legyetek tekintettel az eredmények közlésével kapcsolatos kéréseimre, és pontosan aszerint küldjétek az adatokat, ahogy a szabályzatban le van írva, különben fals infók jöhetnek ki

Köszönöm mindenkinek az együttmûködést, induljon a játék 😊

Darthmushroom
az se rossz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
értem

Mike94
nálam elsõ évbe lokis mentésbe bodajk képes volt 4 ponttal kiesni 5 rúgott góllal (amibõl 3t én kaptam term, de azér a 6 pontot elvettem tõlük)
onnan már csak pár lépés az egész

Huni92
Nem tudom 😄 Nem az én karrierem, de mindneképp érdekes.

Darthmushroom
az szép naon jol nyomják 1 rugott és 4,8 kapott átlag mecsenként tiszta erõs csapat
hogy jutottak azok fel???

zyndar
😊 És indispensible a csapat státusza.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Hi & grat all!

Huni92
Kép technikai okok miatt egyelõre késik :S

Zyndar: én sem.

zyndar
Mondjuk a kapufa nem tudom miért számít mellélövésnek :S

Huni92
Én már akkor tudtam, h nem játszhat, amikor megvettem. De a helyette bekerülõ Nuno Assis jól pótolta õt, hiszen lõtt egy szép bombagólt. A statok megtévesztõek lehetnek, ugyanis Assis és Samba 2. góljánál a lövést nem irta jóvá, mint kapura tartó lövés, mivel megpattantak. tehát 6/5 a stat, csak a rend kedvéért 😄
Mondjuk jelen pillanatban ez érdekel legkevésbé 😄

Zsolti9014
Én az új szélsõvédõmmel jártam így, már játszott UEFA-ban, most meg sír hogy szeretne többet játszani, felelõsségteljesebb szerepet betölteni.
Bajnokságban közben megint sikerült +6 v. 8 pontról lecsúszni 2. helyre

Hajrá Magyarország!

Huni92
hoppáááá.....barca ellen (arsavin sincs, mert zenit mezben már játszott BL selejtezõt), félidei állás: 3-1

zyndar
<#wilting> Azt hogy hozta össze szerencsétlen Xerez...

Ok Köszi majd megnézem

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Zsolti9014
Yegor Filipenko fiatal fehérorosz középhátvéd, nagyon jól fejlõdik, nekem a Lokiba jött el, lehet Fradiba is menne. most több nem ugrik be.

Hajrá Magyarország!

Nagy gratta!

Am nem tudtok ajánlani nekem egy jó középsõ védõt aki max 100 millio forintba kerül?(430 ezer olyró kb)Jah és lehetõleg jöjjön el a Fradiba

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Fabio Capello
Gyors statisztika:

lassan minden érdeklõdõ jelentkezett, összesen 16 ember indul jelen állás szerint..

Zsolti9014
UEFA-kupa eredmények:

Braga (idegenben): 1-1

Genoa (otthon): 2-3 (InfoMester, itt a kép is!)
kép (Borriello kiny*lh*tja-azt hittem már megvan a meccs):

Marseille (idegenben): 1-3

És az utolsó:
Olympiakos (otthon): 3-0
kép:

És mivel a Marseille az utolsó fordulóban 5-0-ra kiütötte a Bragát:

Megvaaaan!
Következõ ellenfél: Feyenoord.

Hajrá Magyarország!

Huni92
3-0 az Amadora ellen, jön a BL nyolcaddöntõ, Barcelona ellen, hazai pályán az elsõ meccs.
Új taktika eddig mûködik.

Huni92
Arango mester3mas meg a Sporting elleni meccseken lassan hagyománnyá váló Akinfeev-baki befigyelt 😄

dudusrac
Milyen érdekes,hogy a 90.percben lõtt góllal esek ki az UEFA kupa 1. azaz elsõ fordulójában egy noname csapat ellen. 25-rõl bebombázta valami csíter játékos, úgy, hogy a távoli lövések értéke 7. Persze Bárányos büntetõt hibázott a meccsen. Bár eredetileg Pekic-csel rúgattam volna a tizit, õt lerúgták a 32. percben. Már eszembe jutott miért nem játszottam a gémmel másfél hónapja.

Huni92

Rusol félidõben jött be 😄

És ha már Ukrajna, kisorsolták a 2010es VB selejtezõ-csoportjait.
Az ellenfelek: Franciaország, Oroszország, Ciprus, Málta, és Magyarország.

Huni92
Ájlávdiszgém, 2. felvonsá:

Nuno Gomes válogatott meccsen 1 hónapra kidõlt. Vagy átkell térnem az egycsatáros játékra, és Makukula lesz az egyetlen csatár, vagy Arshavint fogom feltolni Makukula mellé.

Huni92
Ahogyan azt már a sérülés pillanatában sejteni lehetett, amikor Oscar percekig a pályán feküdt, miközben az orvosi személyzet stabilizálni próbálta a csatár állapotát, igen komoly a baj. A Benfica egyik legnagyobb sztárja hosszú idõre kidõlt a sorból. Ismét az a lába sérült meg, amely már egyszer átesett egy húzódáson, akkor 3 hetet, most viszont 3 hónapot lesz kénytelen kihagyni a játékos. Ez mindenképpen nagy érvágás a portugál bajnoki cimért is harcban lévõ Benfica számára, ugyanis elveszitették leggólerõsebb játékosukat. Aki igy nem lehet majd ott a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ két meccsén sem.
Tehát jelenleg nemigazán rózsás a helyzet Lisszabon 'piros' részén, a szurkolók, a játékosok, és a vezetõk is letörtek.
Kérdés, Makukula meg Nuno Gomes képes lesz-e feledtetni Cardozo hiányát.
Mindesetre nem lesz egyszerû feladat.
Mihamarabbi felépülést Oscar!

Huni92
meg 184 kapott 😄DDDDDD

Arango kisebb sérülést szedett össze, mig Cardozo combsérülést szenvedett, folynak az orvosi vizsgálatok.
Rui COsta 2 gól és 2 gólpassz. Tud az öreg.

0 pont 1 rúgott gól...

ARSENAL&POKER

Huni92
Madridistáról, és a lényeg: Xerez Rulz. 😄DD

kraawz
Beindult a gyorstüzelõm,aki még mindig fejlõdik szépen 😛

Darkon<#eljen><#taps>

InfoMester
ok köszi..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

myl0
Hi & grat all! Anderlecht, Arsenal, Real Madrid, a Bl csoportomban...<#wilting>

Zsolti9014
berakom majd, bár tõlük is tartok. szerintem nem fogok új taktikot csinálni uefa-ra, kockázatos lenne.

Hajrá Magyarország!

Darkon
08ccccal kel jatszani aze'😊

Koni<#eljen>

Born to win

.
2016 , április vége van , Bajnokságban ugy 6-7 ponttal vezetünk az Atlético elött ugy néz ki hogy meglesz a bajnokság , kupában kivert a real margit , bl-ben a lyon és az ajaxot kiverve bejutottam az elödöntöbe ellenfél a margit...Legjobb szezonom ez a 9 közül , zárate egy hatalmsa spíer holnap hozok képeket

13-as szabadrúgás, 15-ös távoli lövés értékkel 30-ról miért tud szabadrúgás gólt lõni nekem Villa?😮

Darkon
Kameni 3bol 3om tizit vedett!

<#law>

Born to win