Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

InfoMester

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

aho le kell játszani minimum egy szezont, hogy legyenek generáltak
InfoMester
honnan igazoljátok a generaltakat??nekem sehol nincs generalt..

Darkon
Igazoltam meg egy DMC-t

Born to win

szerzõdés státusz/ lejáró

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Egy kérdés:Nem tudom kiszûrni azokat a játékosokat akiknek lejár a szerzõdésük?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

bizaa, ez FM07😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
nekem nem ilyenek a statjai...

Fluminense brazil elsõ osztály, be van töltve, tehát nem véletlen generált eredmény.

Faszányos eredmény😄

Darkon
Kinel produkalt 7.28-at?

Inditottam a szezont

Born to win

Arouca

InfoMester
nemrossz..neve??

Tervezem a megvételét😊

InfoMester
Scott Carson a cserekapusom..Ustari lessz a kezdõbe..

Ustari egyik legjobb kapus.
Kameni is jó, de Ustari jobb.

Gunnersboy
nálam Ustari a kapus az Atletico Madridba, már 2 éve asszem, jól teljesít 😊
cserekapus meg Almeríából Diego

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
hmm??nah mind1 Ustar jön már

használj mini scout-ot és egybõl nemfogsz ilyeneket kérdezni 😄
InfoMester
Ez nem volt meggyõzõ..Ustari 6M Kameni meg 10M de én nállam volt már Ustari elég jó volt..de most nemtudom hogy ki legyen...esetleg Kasper S. a Man Citytõl??(nemtom hogy kell leirni a nevét..)

Huni92
Ustarit nem próbáltam még soha, igy nem tudok érdemben válaszolni a kérdésre. Kameni játszott nálam már, és jó volt.

Gunnersboy
ustari szvsz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
na remélem LEDER is látja majd a képen alényeges tulajdonságokat 😄DDDD

hty

InfoMester
Huni szted Kamenit??? vagy Ustarit??? vegyem meg az Aston Villahoz...

Huni92

Huni92
Ligakupa csoportmeccs:

Végül a 3. helyen végeztünk a csoportban, és ezáltal a Ligakupában is.

Gunnersboy
nyunyó gomesröl egy képet lõjjön már valaki pls 😄

InfoMester
én is itt vagyok cask közbe játszok..

fecoh
detto 😊

Mennem kell további jó játékot mindenkien!!

Y\'oull Never Walk Alone

én figyelek, csak nem játszok... 😄
Huni92
Senki nincs? csak én blogolok? :SADAdasd,asdadas

Huni92
Boavista elleni meccs most rámcáfolt 😄 Félidei 0-0 után 2-0ra hoztuk a meccset. A csereként beálló Makukula és a hiperszuperkecijócsatár, Cardozo mesteri szabadrúgásgóljával.

Huni92
Porto elleni LigaKupa csoportmecscen félidei 2-0s eredmény után 2-2re végeztünk. Elsõ félidõ mindig nagyon jól megy, másodikat meg elcseszik a fiúk.

InfoMester
hy all and grat

a Genoa meccsedet majd léccy rakd már be ,kiváncsi vagyok nagyon rá...

Huni92
Mai elsõ meccsemen 2-1re nyertünk a Leixoes ellen, a Portugál Kupában. Cardozo és Cardozo góljaival 😄

fecoh
Elsõ és remélem uccsó lelátós meccsem:

fontos gyõzelem volt.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Elsõ vereség a 11-ik fordulóban a verhetõ Blackburn otthonában. 87-ik percben kaptam egy tízit be is lótte az ellen így nyertek 2-1-re. Le kreténeztem a sporit el is tiltottak 1 meccsre<#idiota>

BL-ben viszont nem nagyon megy a csapatnak.

Liverpool - Paris SG 2-2
FC Bruges - Liverpool 0-1
AZ Alkmaar - Liverpool 2-2 megint egy tízi...

Ennél több kell, viszont a bajnokságban 11 fordulót követõen 28 pontal vezetem, igaz 2 pont az elõnyöm az ebben a bajnokságban remeklõ Chelsea elött.

Y\'oull Never Walk Alone

Grat!

3 csapat jut tovább, akkor Braga és Genoa a cél😄

A többiek ellen bravúr kell😊

Zsolti9014
jaja, nem is tudom kit lehetne ebbõl verni, de a Marseille sztem biztos elsõnek tûnik.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Hi & grat all!

Szép kis csoportkör.....

Zsolti9014
Hi & grat all!

Sikerült bejutni az UEFA-kupa csoportkörbe!
Idegbajos meccsek a CSZKA Szófia ellen.
Elsõ meccs otthon 2-2.
Visszavágó (116. perc -lesgól -megadva, 119. perc -lesgól, azt hittem felrobbanok -de azt nem adták meg!):

Csoport (nem könnyû, de talán továbbjuthatok):

Hajrá Magyarország!

BBeno2
1000thx

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

tess
elsõ hsz-ban szarásig vannak mezek, külön szedve a nations-hoz a válogatott mezek
BBeno2
vaki tud dobni egy linket ahonan profi nemzeti válogatott mez pack-et tudok letölteni??? elõre i sköszi.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Sziasztok!

Grat Zaki😊 Aztán aktívan csak.😄

Amúgy észrevehetõen jönnek vissza pár régebbi ember, akik azért mentek el, mert a fórum ezen része elméletileg szar volt.
Szal Capello grat 😊

gabber_saviola
Annyi idõm lenne persze. 😊

De mint minden onlány játékban, így itt is meg van az esélye annak, hogy ha meccsrõl van szó, akkor az ember kurvaelfoglat lesz hirtelen. Szóval nekem sem idõm sem energiám az ellenfelek után kajtatni, hogy mikor ér rá végre.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fecoh
Üdv managerek!

Sakho-t nem volt szerencsém sajnos leigazolni ,pedig Barzagli utódaként gondoltam rá. A Paris SG kb. 20 misiért passzolta el, de inkább a Barcát választotta... Tavaly próbáltam megszwerezni a barcától ,de nem hajalnóak eladni sõt most hosszabított 5 évet...

Y\'oull Never Walk Alone

Darkon
Nem megvette mst a Real!

Born to win

kraawz
nálam már kicsit idõsebb,de hasonlóan állat.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Miután csúfosan vereséget szenvedtünk a LigaKupában, 1-1et játszottunk a Braga ellen. Emberhátrányban egyenlitettünk. Lassan lezárul a Coloccini-saga....több hete húzódik az ügy. És talán most meglesz az egyeszség. Jött kölcsönbe Ninis egy évre. Rögtön 2 hónapos sérüléssel kezdett.
Porto nyert, igy 2 pontos elõnyre tettek szert a bajnokságban.