Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg milyen meccs volt mi89' o93', mi95'😊
Born to win
Töltöm a Köbenhavn-t
ja, és
#23084 ebbõl a hsz-bõl az Olympiakosz veréssel neveznék a hét képe/menedzsere versenybe, ha lehet.
Hajrá Magyarország!
Közben töltöm Benficat
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
1. gól: A védõn megpattan a beívelt labda, pont Sztojkov elé
2.gól: Szöglet
3.gól: Szöglet
4.gól: Szöglettel felérõ szabadrúgás az alapvonal és a tizenhatos találkozásától
5.gól: Szöglet
6.gól: Ez volt az egyetlen értelmes góljuk, Kerekest ugratták ki, õ meg eltette Tóth Iván mellett a labdát (mert ugye Borel lesérült pont a meccs elõtt). Szóval Stark Péter lett a meccs embere a maga három szögletbõl lõtt góljával. Asszem most is leteszem a játékot egy hónapra, csak a bajnokságra koncentrálok.
Nigériával kiestem a vb-n a csoportkörben. Hoffenheimmel márciusban járok 5. helyen vagyok.Német kupában 4 között játszok a Werderrel.Másik ágon Bayern-Hamburg.
Nyáron érkeztek:Arshavin 5.25 millióért,Pardo 6.75m, Sahktartól egy kapus,Thomas Hubocan ingyen (védõ) és pár tehetséges fiatal.
EEE 1899
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szal nem állandó meló 😄
de annyiban eltaláltad, h a vezetés az kell. ilyen erõgépen fogok munkálkodni holnap 😄
Bajnokság !!! : az utolso forduloban dõlt csak el !
BL !!! : A real skalpját simán bejûgytöttük és jött a döntõ
Zárate megõrült
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
legalább mentõsofõr vagy, vagy valami ilyesmi, hogy gáz ha bebambulsz? 😄
(ha tudom hogy hosszú éjszakám van, én se fekszem már le, sokkal frissebb vagyok úgy, mintha aludnék pár órácskát)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyszer úgyis eljön a pillanat, amikortól már csak a földalatti fekvéssel fogod tölteni a napokat 😄DDD ráér akkor kipihenni magad 😄
holnap meglesz az új gépem! majd azon kipróbázom az fm-et 😄
bye all
jo8t
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
de jolvan, csak azért akkoris😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"