Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Roh..elet Koni nekunk is kell!!! amugy htalalmas grat!

Ez meg milyen meccs volt mi89' o93', mi95'😊

Born to win

Zsolti9014
Hi & grat all!

Töltöm a Köbenhavn-t

ja, és
#23084 ebbõl a hsz-bõl az Olympiakosz veréssel neveznék a hét képe/menedzsere versenybe, ha lehet.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Hmm...lassan lejár a nevezés, és azon gondolkodom, h a szezon elõtti barátságos meccs eredményét, a 12-0t, vagy a Sporting-verést (5-2) nevezzem....
Közben töltöm Benficat

Huni92
Ez azt jelenti, h ennyiért tuti odaadják, viszont lehet h olcsóbban is megúszod. De ha ajánlasz ennyit érte, akkor elkell hogy fogadják.

Egy újabb kérdés: Ha pl:az Internacional csapatátol akarok venni pléját azt irja ki alul(amikor az árat szabom meg),hogy minimális elengedési záradék 2 000 000 000 forint.Akkor ezt az összeget is nekem kell fizetni elvileg?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

dudusrac
Na ez a játék egyre jobb lesz. Kikaptam 6:2-re a Debrecentõl, persze majdnem ugyanannyi helyzetem volt. Na de lássuk a gólokat.
1. gól: A védõn megpattan a beívelt labda, pont Sztojkov elé
2.gól: Szöglet
3.gól: Szöglet
4.gól: Szöglettel felérõ szabadrúgás az alapvonal és a tizenhatos találkozásától
5.gól: Szöglet
6.gól: Ez volt az egyetlen értelmes góljuk, Kerekest ugratták ki, õ meg eltette Tóth Iván mellett a labdát (mert ugye Borel lesérült pont a meccs elõtt). Szóval Stark Péter lett a meccs embere a maga három szögletbõl lõtt góljával. Asszem most is leteszem a játékot egy hónapra, csak a bajnokságra koncentrálok.

bubu13
Hi & grat all!
Nigériával kiestem a vb-n a csoportkörben. Hoffenheimmel márciusban járok 5. helyen vagyok.Német kupában 4 között játszok a Werderrel.Másik ágon Bayern-Hamburg.
Nyáron érkeztek:Arshavin 5.25 millióért,Pardo 6.75m, Sahktartól egy kapus,Thomas Hubocan ingyen (védõ) és pár tehetséges fiatal.

EEE 1899

Huni92
Helyesbitek: túl fáradt.

Jo8 mindenkinek! És további jó gamet!

Huni92
Arango, Petit.....fáradt vok 😄DDDD

Huni92
Megérte betölteni. 2-0 a Pacos Ferreira ellen, ARanago és petit góljaival.

Mor3llo
Mert vannak olyan stadionok, amit már helyhiányában lehetetlen bõvíteni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a régi stadon 34400-as volt , most 116 misi helyett bõvithették is volna , meg akkor mér nem a neven a stadion neve ? Villarreal Stadion..... Rem a következõ nagyobb lesz

Fabio Capello
Na vazzeg valami noname szibériai csapat megvert egy megpattanó góllal...

Na éspersze a legjobb hir

Huni92
Nem 😄DDDDDD
Szal nem állandó meló 😄
de annyiban eltaláltad, h a vezetés az kell. ilyen erõgépen fogok munkálkodni holnap 😄

Nakéremszépen micsoda szuper év volt !
Bajnokság !!! : az utolso forduloban dõlt csak el !

BL !!! : A real skalpját simán bejûgytöttük és jött a döntõ

Zárate megõrült

Fabio Capello
mászunyálok haggyábékin 😄

oké, lementettem 😊

Huni92
Igértem képet Barca verésrõl. Ime:

5w0rdf15h
áh inkább közlekedési lámpa felügyelõ 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Capello remélem még ébren vagy,ezzel a képpel neveznék 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

:ASD_F😄_:SDF:sasdfsd
legalább mentõsofõr vagy, vagy valami ilyesmi, hogy gáz ha bebambulsz? 😄
Fabio Capello
hát nem köll aludni 😄

(ha tudom hogy hosszú éjszakám van, én se fekszem már le, sokkal frissebb vagyok úgy, mintha aludnék pár órácskát)

Huni92
Sztem mindneki várja. Van amit javitani. De ahogy mondják, ami tökéletes, az unalmas 😄

Huni92
Az 1 dolog 😄 De ha most betöltöm (márpedig befogom xD), akkor hajnalig itt tepsedek majd a gép elõtt (értsd: 8ig nem fogok felállni innen). 10kor go meló 😄SA.dsada.dsa

Mor3llo
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért már várom az új fm-et 😊 néha idegesítõ a meccsmotor..:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
meg amúgyis jól elvagyok 06-ban Zenittel 😄

végülis igen... ez az én filozófiám is XD
egyszer úgyis eljön a pillanat, amikortól már csak a földalatti fekvéssel fogod tölteni a napokat 😄DDD ráér akkor kipihenni magad 😄
Fabio Capello
szted én hogy élem le mindennapjaim? 😄😄

Huni92
Azon kivûl, h akkor reggel mosott szar leszek ^^

Fabio Capello
tõccsed, baj nem lehet belõle 😄

Huni92

Fabio Capello
😊

vagyok, de csak az asszonnyal beszélek, most nem játszok...
holnap meglesz az új gépem! majd azon kipróbázom az fm-et 😄
Darthmushroom
én csak nézelõdõ voltam... de mostmár én is lépek
bye all
jo8t

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én még ittvagyok, a következõ szopatásig😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
jelen

5w0rdf15h
esetleg, ha szépen megkérsz 😄DDddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
azért nem kell tolongani.... 😄😄:d

Fabio Capello
ki baglyozik ma?

Darthmushroom
joféle de késõbb még jobb leszz

zyndar
Most nézem, Vaughan wonderkid lett <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Grat 😊

zyndar
Cselzi verés vezéráldozattal - Huntelaar 3 hónap.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bubu13
õ van vele😄 )azt hiszem)

EEE 1899

Darthmushroom
lol

Huni92
az a srác én avgyok 😄SADAS
AMúgy csak röhögni tudok ezen 😄

Fabio Capello
azzzzzz komoly 😄 srácot gondolom szétette az ideg 😄

Huni92
Közbn online bajnokságot tolunk, ime egy vicckategóriába tartozó meccs:

hmm, gondolom van egy méretes shortlisted😊

de jolvan, csak azért akkoris😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zyndar
Így állunk most, kicsit sûrûbb a mezõny, mint tavaly volt.