Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
scout<#levele>#levele><#levele>#levele>
Stadion mekkora lesz?
Born to win
Y\'oull Never Walk Alone
Azt szeretném kérdezni, hogy a gémben a bfekete betûszínt meg tudom -e változtatni, mert új hátteret szeretnék betenni, de nem látszik tõle az írás?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

IGY HOGY LEHET 11-EST RUGNI ? HOGY BENN A JÁTÉKOS ?
itt meg érezhetõ a javulás
ha értenéd hogy mire irtam..<#hehe>#hehe>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Arra lennék kiváncsi, h lenne-e a tisztelt fórumizók között 2 olyan ember, aki részt venne egy online bajnokságban, és szeretne online is szezont/szezonokat lenyomni? Ha akad ilyen, PM-ben várom jelentkezésüket. 😊
Következik elsõ meccsem Egyiptom kispadján, Görögország ellen.
InfoMester: mégegyszer leállsz kötekedni valakivel, garantálom hogy ki leszel innét vágva, nagyon unom már hogy a legkisebb problémáért is vitát kell szítani
Nedved: fogalmam nincs, most gyûjtöm az anyagot a cikkhez
elixir: nincs warez
amúgypedig tekintettel az érdeklõdésre:
Az FM Live már játszható, meghívó kell hozzá és persze egy regisztráció, de egyenlõre a felhasználói tesztüzem megy, véglegesen aug végén, szept elején jön ki a játék, akkor már fizetõs lesz
az FM09 fejlesztése végefelé tart, a demot október elején-közepén, a teljes játékot november közepén várhatjuk.
Hajrá Magyarország!
merhanem, bejelenteném, ilyen is van😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
akit érdekel ugyis ott van a kedvencei közt, és látszik ha irnak bele.
ne ide szemeteljünk már minden ilyen fost.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Iskola b*zzd meg...
azért irta mert igy jobban hangzik... szoktunk ilyeneket irni....
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spanyol Király Kupa döntõ: Deportivo La Coruna - Real Madrid 😄
Király Kupa elõdöntõ, vv: Real Madrid - RCD Espanyol 3-1
OTT VAGYUNK A DÖNTÕBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
Elmander: 9(3) meccs/10 gól 😄
Forza Juve!!
Én rajta lennék ezen a bajnokságos dolgon, heti 20 perc belefér szerintem nekem is, mindenkinek !
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Elõdöntõ: Schalke/Real - MU/Milan.
Schalkével 1 csoportban vtunk még a csop. körben, 1-2re ki is kaptunk 1ik meccsen.
Born to win
Közben 2-0 a Valladolid ellen, 1 meccsel kevesebbet játszva 2 pont a hátrányunk. Ergo ha ügyesek vagyunk, vezetni fogjuk a tabellát.
szerelés kemény
elõrefutások ritkán, a többi az kevert
zónavédekezés
Born to win